Pensionarul hodorog ex magistrat Dan Lupașcu a furat datele de identitate, pe cele de domiciliu și pe cele de stare civilă directorului Iulian Ratea folosindu-le într-o acțiune abuzivă avocații Cristian Mareș și Andrada Cristina Onofrei complicii luiHodorogul ex magistrat de la Curtea de Apel București, Dan Lupașcu a dat ordin sclavilor lui de la calculatoare sau chiar el a intrat prin programe speciale pentru a-i fura datele de identitate, datele de domiciliu și pe cele de stare civilă directorului Iulian Ratea, a formulat o cerere de chemare în judecată în mod abuziv deși infractorul Lupașcu va fi prins cu bunuri imobiliare la copii și neam de peste 10 milioane de euro din șpagă ajutat de complicii lui, avocații din titlu.

Judecător Lupașcu Dan – infractor de arestat

Pensionarul retard Dan Lupașcu infractor înrăit și-a permis și își permite să folosească programe speciale pentru a fura date de identitate ș.a.m.d. făcându-și avere de peste 10 milioane de euro care e ținută pe numele familiei și a neamului lui. Dejecția Dan Lupașcu s-a chinuit din anul 2014 să-i obțină datele de identitate directorului Iulian Ratea precum și altui jurnalist de la publicația Ediție Specială Press, făcând cerere la mai multe instituții. Instituțiile respective i-au dat flit întrucât legea nu permite furnizarea de date personale sau pe cele de domiciliu, precum și pe cele de stare civilă.Acest bandit văzând că nu reușește obținerea informațiilor despre directorul Ratea și jurnalist s-a apucat să folosească programe speciale pentru a fura datele de identitate, de stare civilă și de domiciliu.

Infractorul Lupașcu Dan a reușit să-i fure doar datele directorului Ratea întrucât folosind programe speciale a accesat datele de la O.R.C. Argeș. De acolo și-a luat tot ce i-a trebuit. A mai folosit programele speciale și la Curtea de Apel București pe când era judecător, chinuindu-se și de la calculatorul pe care îl are la domiciliu.A violat fraierul de Lupașcu tot ce înseamnă programe cu date secrete, date  de identitate, date de domiciliu și date de stare civilă. Vă cam închipuiţi cât e de infractor dar și prost, să te riști pentru nimic să îți iei pușcărie ca un prost. Dacă era băiat de băiat îl suna pe directorul Ratea, îi dedea dreptul la replică și bineînțeles poate îl ajuta să-și recunoască și infracțiunile de luare de mită non-stop cât a fost judecător penal. Penalul și infractorul de Dan Lupașcu a dat datele personale ale directorului Ratea avocaților Cristian Mareș și Andrada Cristina Onofrei de la baroul București. Aceștia au știut că Lupașcu Dan a furat datele de identitate, pe cele de domiciliu, pe cele de stare civilă și pe cele de administratori și manageri de la O.R.C. Argeș. Cei doi avocați au devenit complicii lui Dan Lupașcu, acum stăm în așteptare să vedem dacă și judecătorii intră în complicitatea acestora. Directorul Iulian Ratea le-a semnalat toate infracțiunile comise de subsemnații prezentați.

avocat Cristian Mareș – escroc evazionist spală euro

Dacă vor să le spunem cu precizie când au comis infracțiunile, ora, minutul și secunda o vom face. Dacă nu, vor fi cercetați de Parchetul de pe lângă Curtea de Apel București și vor afla procurorii cu exactitate. Acești derbedei și-au luat nasul la purtare crezând că fac tot ce vor și nu vor răspunde penal pentru tot ceea ce comit zilnic. Mizerabilii, mai au tupeul să cerșească suma de 250.000 lei publicației, directorului și jurnalistului. În primul rând trebuie să răspundă penal infractorii și în același timp vor fi cercetați pentru luare de mită, spălare de bani și trafic de influență non-stop. Dan Lupașcu se screme și se vaită în acțiune că jurnaliștii de la publicația Ediție Specială Press l-a făcut corupt nemernic, infractor ș.a.m.d. Noi l-am întreba pe pensionarul retard Lupașcu dacă are curaj să meargă la DNA să facă testarea cu aparatul poligraf. Oricum o să fie trimis de domnii procurori la testarea cu aparatul poligraf. Domnii procurori de la DNA îi va verifica toată averea, banii din conturi ș.a.m.d., atât familiei lui precum și neamului lui. Vom solicita toate acestea, precum o solicităm și acum public. Și-a strâns escrocul de Lupașcu din șpagă peste 10 milioane de euro, numai Voiculescu Felix Motanul i-a dat o jumătate de milion de euro pentru a fi achitat. L-a achitat Lupașcu și l-a susținut cu tărie și la Contestația în Anulare, deși doamnele judecătoare de la Curtea de Apel București, Isabella Tocan și Corina Cornelia Dăescu au respins

Felix Motanul Voiculescu a primit achitarea de la Lupașcu Dan pentru sute de mii de euro, acum Lupașcu o să-i ia locul la A.N.P

Contestația în Anulare și a rămas Felix Motanul Voiculescu la 10 ani cu executare în A.N.P. Curajul cel mai mare l-au avut cei doi judecători care l-au condamnat pe Voiculescu la 10 ani cu închisoare. Complet format din: Camelia Bogdan și Alexandru Mihai Mihalcea. Doamna Camelia Bogdan a fost reclamată de escrocii Antenei 3, cu relații la C.S.M. și I.C.C.J. Escrocii Antenei 3 au reușit cu daruri multe la diferiți inspectori judecători și la plen să o înlăture din magistratură pe Camelia Bogdan cea mai curajoasă magistrată. Diversioniștii Antenei 3 o încriminau aproape seară de seară pe doamna judecător Bogdan, înțelegerea fiind făcută cu C.S.M.-ul, diversiuni fiind făcute de ambele părți. Au eliberat o decizie abuzivă și de condamnat. Atât au putut să facă escrocii diversioniști ai Antenei 3, să înlăture din magistratură cel mai bun judecător. Și Isabella Tocan și Corina Camelia Dăescu au rezistat presiunilor Antenei 3, precum și diversiunilor, nu s-au lăsat influențate sau păcălite de infractorul Voiculescu. Le felicităm pe toate 3 judecătoare și pe judecătorul Alexandru Mihai Mihalcea, pentru profesionalism și curaj. Dan Lupașcu ca și judecătorul Mustață sau mai lacom de atât, percepeau sume de peste 100.000 euro la decizie sau sentință.

Generalul Abraham – avocat escroc care înșeală statul și clienții

Cum să nu se îmbogățească Lupașcu dacă el avea un tarif mai mare decât avocații. Avocații escroci pleacă de la suma de 20.000 la 500.000 de euro onorariu. Ce pledează acești nenorociți de avocați și ce pot face ei de asemenea sume mari de bani. Avocatul Abraham Generalul, Cristian Mareș, Andrada Cristina Onofrei și alții din baroul București percep sume foarte mari de euro, le dau chitanțe la clienți pe sume mici sau nu le dau deloc, așa se ajunge la evaziune fiscală și spălări de bani. Aceștia și alții spală banii clienților încasați la negru, tot să-i spele și apreteze. Mai au o tehnică escrocii de avocați: nu dau chitanțe și facturi la clienți întrucât se declanșează TVA-ul de la 100.000 euro în sus. Dacă iau bani la negru la greu nu îi mai interesează TVA-ul sau impozitul, și-au făcut averi de zeci de milioane de euro din spălarea banilor și își fac. Investesc în imobiliare ș.a.m.d. Avocații de casă ai lui Lupașcu, Cristian Mareș și Andrada Cristina Onofrei apelau la Lupașcu să le dea sentințe și decizii favorabile pentru infractori periculoși, împărțeau șpaga între ei ca infractorii. Lupașcu, le-a făcut intrare și la judecător Costiniu Viorica și la alți judecători corupți atât de la Curtea de Apel București precum și pe la alte judecătorii de sectoare și la Tribunalul București.

Baroul București – Avocații menționați în articol și alții comit evaziune fiscală etc

Acești doi avocați sunt folosiți de retardul Lupașcu des la escrocherii cu acțiuni abuzive probe nevoie mare. Lupașcu îi trimite înainte la diferiţi judecători corupți să le dea câteva mii-zeci de mii de euro, ei cer la clienții grași sute de mii de euro pe care îi împart cu retardul Lupașcu. Așa se fac afacerile între retardați, ei se cred șmecheri de valoare dar o să fie monitorizați până la ultima suflare de …….

Solicităm autosesizare din partea Prim Procurorului D.N.A. București, monitorizarea acestora, verificarea averilor de zeci de milioane de euro din șpăgi etc.

Articol de Petrescu Ionuț