Preotul Cristian Pomohaci, victima asasinului Miron Cozma, a jurnaliștilor perverși diversioniști de la RTV și Antena StarsPreotul Cristian Pomohaci a căzut victimă asasinului Miron Cozma, a jurnaliștilor perverși diversioniști de la RTV și Antena Stars pentru câteva zeci de mii de euro

Dragii noștrii cititori continuăm în această ediție cu cele mai mari scursuri ale societăți jurnaliști corupți, diversioniști, șantajiști, precum și cu asasinul Miron Cozma

Miron Cozma cel mai mare asasin merita pedeapsă pe viață, a plătit libertatea la robe

Ghinion pentru preotul Cristian Pomohaci, e a treia victimă a Antenelor și a RTV-ului, după generalul Coldea și șefa DNA-ului. Acest preot Cristian Pomohaci a slujit lui Dumnezeu cu mare credință s-a rugat pentru credincioși și au fost  ajutați de Sfântul Dumnezeu. Când au auzit Antenele și RTV-ul că a mai făcut  și minuni Sfântul Dumnezeu prin el, imediat au schimbat discheta. Au prelucrat o înregistrare în studiourile lor TV; la care au început să o difuzeze pe posturi și pe net. S-au făcut că fac o anchetă jurnalistică dar în schimb proba falsă o dețineau de câteva luni în studiourile TV. Ei fiind colaboratori ai I.G.P.R. și ai D.G.I.P.I. au învățat de la ofițerii mizerabili să prelucreze înregistrări audio-video. Victimele sunt programate cu câteva luni înainte de a începe atacul. Folosesc tehnica celor de la D.G.I.P.I. când arestau în masă victime precum pe victima Nuțu Cămătaru etc. cu înregistrări audio fără a avea mandat de la judecător. Victimele erau monitorizate non-stop fără dosare pe rol și când le venea oferta (banii), treceau la arestări în masă cu procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul București. Judecătorii se prindeau și ei în horă, dând mandate de reținere pe o perioadă de 29 de zile. Și-au luat ani grei de pușcărie frații Cămătaru și alți mii , zeci de mii pentru făcăturile DGIPI. Așa că jurnaliștii RTV și Antenele se pricep la făcături, diversiuni, șantaje etc. Pentru ei o înregistrare robotizată cu amprente vocale luate, le este atât de ușor s-o difuzeze pe post de parcă ar face un contract cu Dragnea la Camera Deputaților pentru publicitate în direct. Dacă SRI-ul nu mai are competență la monitorizări își fac șarlatanii de cap, cine să îi prindă, colegii lui Generalul Abraham? O să punem chiar noi gheara  pe ei și o să-i predăm procurorilor; nu-i vor mai putea scăpa procurorii corupți fiindcă o să le punem la dispoziție tot.

Luis Lazarus rrom diversionist până la arestare

Romul de Luis Lazarus un colaborator de doi bănuți la I.G.P.R., țipa ca un rom needucat în direct și-l acuza pe victimă – preotul Pomohaci. Făcea bășcălie mizerabilul de se credea la măsa în cort. Acest rom Lazarus, și-a făcut avere din șantaje, diversiuni ș.a.m.d. Când vrea M.A.I.-ul să distrugă vreo victimă, imediat apare scursura societății Lazarus. În direct la RTV și Antene a mai intervenit altă scursură a societății, Miron Cozma. Acest asasin nu a fost condamnat pentru zeci de morți și sute de victime primind o pedeapsă atât de ușoară, încât acum are tupeu să acuze cu mizeriile de jurnaliști un preot corect și credincios. Cozma trebuia să primească o condamnare pe viață pentru crimele comise, a făcut blatul ca toți infractorii periculoși cu judecătorii corupți. A fost singurul deținut care mergea de două ori pe lună sau săptămânal la amante și nevastă. Îl ducea șoferul directorului de la pușcărie mereu la amante și nevastă. Informațiile vin direct de la amante și lucrători ai A.N.P. Amantele se lăudau peste tot că Miron Cozma are relații și îi oferă directorul pușcăriei orice, îl aduce șoferul în weekend la ele și la nevastă. Mizeria de Cozma primea șpagă ca lider de sindicat de la mai toți ortacii. A strâns bani grei pentru pachete șpagă la justiție case, terenuri ș.a.m.d. Este invidios pe preotul Pomohaci că și-a strâns milioane de euro din cântat. Tare prost mai e ortacul. Dacă ne ocupăm un pic de el, pleacă la pușcărie din nou. Dacă stai să citești cu atenție ce au discutat, sau mai bine spus ce au robotizat jurnaliștii iadului îți dai seama de toată înscenarea făcută preotului Pomohaci. Prostimea RTV-ului și Antenele nu se pricep la făcături, mai bine ar fi apelat la șefii lor de la D.I.P.I., se pricep mai bine escrocii miliției.

RTV – Jurnaliști escroci diversioniști

Prea Sfințitul Irineu Bistrițeanul Arhiepiscopul Albei-Iulia s-a grăbit să-l demită din funcția de preot , s-ar putea să-i facem un dosar penal și o să-l usture anusul. Cât de prost să fi să crezi în făcăturile RTV-ului și ale Antenelor. O să aibe și el parte de asemenea înregistrări, dacă a demis un preot bun pentru înregistrări robotizate pe amprente vocale lucrate. Mușcă prostimea la făcături de te apucă râsul. Cei ce vor lua măsuri de a exclude din bisericile ortodoxe preoți ca Pomohaci pentru înregistrări false vor primi pedepse grele. Dacă procurorii s-au lămurit de făcături, șefii lui Pomohaci ce fac? Mai bine Prea Sfințitul Irineu Bistrițeanul l-ar ruga pe Dragnea, Ponta și Tăriceanu să dea din nou o lege pentru a permite procurorilor să dispună a expertiza la înregistrările false. Acești 3 bolnavi psihic au anulat legea pentru a permite să dispună procurorii expertizarea înregistrărilor audio-video. Din acest motiv grav cei trei escroci favorizează infractorii în masă ca pe jurnaliștii RTV-ului și Antenelor. Solicităm ca cei trei, Dragnea Liviu, Ponta Victor Viorel și Călin Popescu Tăriceanu să fie cercetați pentru favorizarea făptuitorilor în masă, obstrucționarea organelor de cercetare penală, abuz în serviciu în formă calificată și pentru constituirea unui grup infracțional organizat. Unde s-a mai pomenit să anulezi legea care prevedea expertize pentru înregistrări audio-video falsificate. Totul are un scop pentru acești politruci infractori, dar o să tragă cum au tras-o și alții. Ei au anulat legea pentru a pune jurnaliștii lor să facă făcături de înregistrări audio-video și de  a înlătura din sistem pe generalul Coldea, pe șefa DNA, Laura Codruța Kovesi și pe toți care îi cercetau și îi cercetează. Mai îi folosesc pe jurnaliștii proști și la adversarii lor politici. Dragnea, Tăriceanu și Ponta sunt 3 cârpe de oameni.

Antena Stars – Jurnaliști escroci diversioniști

Patriarhul României Daniel are minte cât un porumbel, a crezut și de această dată că înregistrările audio dintre preotul Pomohaci și escrocul fals din înregistrările falsificate sunt reale. Ce tupeu au acești popi să elimine un preot bun dintr-o biserică bună, fără a se pronunța parchetul și justiția. Acești doi popi, Daniel și Irineu Bistrițeanul iau măsuri administrative fără a avea dovezi clare de la procurori și judecători. Hotărăsc excluderea din bisericile ortodoxe a preoților buni, prin încălcarea convenției pentru apărarea Drepturilor Omului. Preoții sunt distruși chiar de diavolii ortodoxiei. Sunt atât de dobitoci acești popi comuniști de o să le facem și lor dosare penale. Patriarhul României un popă prost, împreună cu Înalții proști prea sfințiți ai țării ca Irineu Bistrițeanul forțează toți preoții de la toate bisericile ortodoxe din țară în special Consilierul Calinicului de la Curtea de Argeș, Caliopie, pentru a strânge preoții bisericilor câte 800 de lei săptămânal din acatiste. De unde să dea o biserică 800 de lei de la acatiste săptămânal, preoții de frică că îi dă afară din parohie donează salariile de 1.600 lei lunar. Preoții trăiesc doar din salariile de profesori și din banii soțiilor.

Preotul. Cristian Pomohaci victima jurnaliștilor escroci

O să verificăm fără să știe mafioții șefii lor unde ajung sumele încasate pe acatiste, 800 de lei săptămânal de la fiecare biserică. După ce că se rulează banii prin altare și fac afaceri cu lumânări și cărți bisericești ordin de la Patriarhie și Episcopii se vaită Patriarhul Daniel că le trebuie bani și bani mereu. Fac escrocii, afaceri continuu, se îmbogățesc și nu ia nimic după ei. Din informațiile noastre am înțeles că la Patriarhie ar umbla popii și Daniel în rochii și pantofi de damă.

Nu ne luăm după informații, vom verifica și dacă se va constata că așa se întâmplă, vai mama lor de popi!

 

Articol de Liviu Matei