Prim Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș, Daniel Florin Vișan și Marius Ștefan, cei mai mari favorizatori de făptuitori dar și ciubucariPrim Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș Daniel Florin Vișan și Marius Ștefan favorizează făptuitori non-stop pentru mii și zeci de mii de euro la dosar dar și procurorul Arsene Cătălin, procurorul Anton Adrian și procurorul Săndel Boțoghină favorizează făptuitori pentru zeci de mii de euro la dosar

Dragii noștri cititori, continuăm în această ediție cu cei mai mari corupți procurori de la Parchetul Tribunalului Argeș care favorizează făptuitorii, pe bani grei, care sunt victime sunt criticați în Ordonanțele de clasare a cauzelor și puși să plătească cheltuieli judiciare.

Vișan Florin Daniel Ex-Prim Procuror, cel mai mare infractor,infracțiuni de luare de mită, represiune nedreaptă, abuz etc.

Ex-Prim Procuror Daniel Florin Vișan, cel mai mare escroc procuror care a trimis în judecată sute de mii de victime, întrucât nu i-au dat șpagă pentru a primi și ei clasare la cauze ca și pe cei care i-a favorizat non-stop pentru zeci de mii de euro la dosar. Acest escroc de procuror a echipat împreună cu procurorii menționați dosare la comandă pentru sute de mii de euro. Puneau jegurile de ofițeri SIPI Argeș să monitorizeze non-stop victime pentru a fi arestate pe bază de interceptări efectuate fără mandat de la judecător. Aveau tupeul să se ducă la judecătorii de la Tribunalul Argeș cu toate făcăturile și să ceară în continuare prelungirea interceptărilor lună de lună. Unii judecători se prindeau de escrocheriile jegurilor de procurori, le mai dădeau și mandate de interceptat etc. în continuare până la arestarea victimelor. Așa s-a ajuns de au decedat zeci de victime în arest și ANP. Dacă victimele vorbeau codificat la telefon, ei gata o și interceptau și scriau în stenograme că fură materiale lemnoase, produse petroliere sau alcool. Victimele erau arestate în grup de 250, 200, 175, 80 etc. pentru a le face probe, gândeau ei în mintea lor bolnavă. Acum sponsorii, prietenii lor le dădeau sute de mii de euro pentru un dosar la comandă.

Prim Procuror Marius Ștefan escroc abuziv, ciubucar, fapte de represiune nedreaptă non-stop

Dosare la comandă au echipat sute pe an, victime distruse zeci de mii pe an, cât erau de nebuni și cât sunt de nebuni acești procurori bolnavi psihic, gândeau că în cazul în care arestează 250 de victime pentru unul cu funcție care deranja sponsorii lor, gata nu poate ieși din grupul acela mare de 250. Mergeau pe varianta că: uitați câta grupul de infractori care fură materiale lemnoase, alcool sau produse petroliere, au fost interceptați doi ani de zile și au un prejudiciu de miliarde de lei. Escrocul de procuror Daniel Florin Vișan credea că nu  i se va întinde o capcană din partea noastră și va mușca momeala. Au rămas cu un dosar full de interceptări fără mandat de la judecător, întrucât dosarul a fost format prin sesizarea din oficiu, la care au folosit interceptările, înregistrările audio efectuate fără mandat de la judecător. În acel dosar s-au efectuat interceptări circa 2 ani de zile, legal aveau voie doar 120 de zile. Nu mai punem că ei interceptau de doi ani de zile până să facă fenta cu sesizarea din oficiu și să folosească înregistrările audio fără mandat de la judecător. Cele 260 de victime nu au fost prinse nici una la furat, decât că au fost puse victimele să discute codificat pentru a agita abuzivii Procuraturii Argeş. Aşa s-a terminat cu dosarele la comandă în Argeş prin a ne folosi ştiinţa şi profesionalismul în … Acum se vaită că nu mai pot folosi șmecheria cu stocarea înregistrărilor, folosirea interceptărilor fără mandat nici atât. S-au lăsat la mâna lor și i-au șpăgi de la diferiți prieteni precum de la directorul general Rotaru al SC Publitrans 2000 SA Pitești. După ce că îl făcuse de zeci de mii de euro procurorul Arsene Cătălin pe directorul general Rotaru Emanuel Vasile, l-a mai făcut de alți zeci de mii de euro și Prim Procurorul Marius Ștefan. Ne referim la Ordonanța de clasare din 16.11.2017 dosar nr. 840/P/2017 eliberată de Arsene Cătălin și la Ordonanța din 19.12.2017 nr. 269/11/2/2017 cu respingerea ca neîntemeiată a plângerii formulate de petent Ratea Iulian, directorul publicației noastre.

Procurorul Arsene Cătălin halește euro ca gorila bananele

S-a mai publicat că ofițerii SIPI Argeș au dispus asasinarea directorului Ratea prin lovirea mortală cu autobuzul al SC Publitrans 2000 SA Pitești.

Directorul Iulian Ratea a formulat plângere împotriva Ordonanței din 16.11.2017 dosar nr. 840/P/2017 al Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș la Prim Procurorul Marius Ștefan. Domnul Ratea i-a solicitat infractorului Prim Procuror Marius Ștefan să dispună o expertiză tehnică judiciară auto în cauză pentru a se stabili cu ce viteză a vrut să-l omoare infractorul șofer Roland Anghel de la SC Publitrans 2000 SA. Directorul Iulian Ratea i-a mai solicitat să trimită un expert IT la SC Publitrans 2000 SA pentru a verifica cu ce viteză a vrut să-l omoare șoferul. Verificarea consta în a dispune o expertiză la aparatura GPS de la SC Publitrans 2000 SA. Toate autobuzele au GPS, așa că se putea verifica cu exactitate cu ce viteză a vrut să-l omoare șoferul dirijat de ofițerii SIPI Argeș pe directorul Iulian Ratea.

Procurorul Anton Adrian campion la dosare la comandă, șpăgi încasate milioane de euro

Infractorul Prim Procuror Marius Ștefan nu a dorit să audă de nimic, a dorit doar banii – zeci de mii de euro – ai directorului general Rotaru. Directorul Ratea i-a mai solicitat să îl trimită pe infractorul asasin Roland Anghel la testarea cu aparatul poligraf, nu a halit-o nici pe aceasta, mai bine a înghițit euro. Directorul Ratea i-a mai solicitat să ceară listing-ul pe numele lui Roland Anghel, convorbirile între el și ofițerii SIPI precum și cu directorul Rotaru. Infractorul Marius Ștefan Prim Procuror nu a halit-o nici pe asta, mai bine a preferat euro decât muncă și dovedirea infractorului. Infractorul Prim Procuror Marius Ștefan a avut la dispoziție înregistrările audio și video de la locul faptelor dar a ignorat tot pentru zecile de mii de euro șpagă de la directorul Rotaru. Cităm din Ordonanța lui Marius Ștefan: „Împotriva Ordonanței de clasare, petentul Ratea Iulian a formulat plângere, fiind nemulțumit de modul de soluționare. Verificând materialul probator administrat, se constată că plângerea nu este întemeiată. Astfel, susținerile petentului Ratea Iulian, în sensul că Anghel Roland, conducătorul autobuzului cu numărul de înmatriculare AG12REZ, ar fi încercat să-l lovească cu scopul de a-i suprima viața, iar ulterior l-ar fi lipsit de libertate, nu se coroborează cu nici un alt mijloc de probă administrată în cauză, în condițiile în care din declarația conducătorului Anghel Roland și din procesele verbale de vizualizare, examinare criminalistică și captură digitală video, nu reies indicii cu privire la existența faptelor sesizate de către petentul Ratea Iulian. Dispune: Respingerea ca neîntemeiată a plângerii formulate de petentul Ratea Iulian etc.”

Procurorul Boțoghină Săndel ia gradul pentru dosare la comandă, euro se știe

Infractorul Prim Procuror Marius Ștefan a luat în considerare declarația asasinului infractor Roland Anghel și procesele verbale de vizualizare, examinare criminalistică și captură digitală video, făcăturile agentului criminalist dispuse în cauză de procurorul favorizator al asasinului. Cătălin Arsene, procuror favorizator al asasinului a aranjat să se efectueze doar o captură între distanța dintre Ratea și autobuz, dar s-au făcut că nu văd cu ce viteză a vrut să-l omoare pe directorul Iulian Ratea. Totul se vede în înregistrarea video și mai ales pe aparatura GPS, viteza de peste 70km/h. Ce jeguri de procurori și de miliţian criminalist, așa favorizează asasinii la crime. Dau vina pe morți. Uite că aici nu le-a mers, e un dosar exemplu pentru a ajunge procurori din cadrul Parchetului General la toate. Ce tehnică jegoasă au folosit, l-au scăpat de pușcărie atât pe șofer cât și pe cei de SIPI, cei doi procurori jegoși Arsene și Ștefan. Ei cred că le merge cu noi, din ăștia ca ei am avut la cules de dude. Procurorul Anton Adrian și Săndel Boțoghină sunt modelul acestora, primesc funcții pentru dosarele efectuate la comandă pe bani grei. Șmecherie mare în Procuratura Tribunalului Argeș. Au de băgat pușcărie ca Berilă!.

Articol de Claudiu Mărculescu