Primari de rahat care vor un nou mandat: Ion Georgescu Primăria Mioveni-AG, Bebe Ivan Primăria Băbana-AG, Gabriela Firea Primăria Generală Bucureşti, Ion Dumitru Primăria Albota-AG, Sorin Apostoliceanu Primăria Piteşti, Ghorghiţă Botârcă Primăria Topoloveni-AG, Luigi Marius Ionescu Primăria Merişani-AGPrimari de tot rahatul care vor din nou mandate, toţi cei menţionaţi în titlu, au furat  sute de milioane de euro, miliarde de euro s-au chiar zeci de miliarde de euro. Tupeu ordinar să mai râvneşti la un nou mandat.
Dragii noştri cititori, continuăm în această ediţie, cu cei mai mari escroci primari din toate timpurile toţi cei menţionaţi în titlu.
Primarul Ion Georgescu, candidat pentru funcţia de primar la Primăria Mioveni Argeş, a furat miliarde de euro cu fica lui manager la o televiziune locală şi cu alţi manageri de casă. Am sesizat DNA Piteşti, pentru a se efectua cercetări împotriva lor, nu s-au efectuat cercetări de nici o culoare. Spăgi mari au luat procurori de la infractori pentru a putea continua furatul la bugetul statului. Gorgescu tot timpul îşi bate capul, ce lucrări să mai facă pe raza Oraşului Mioveni, cheamă managerii de casă pentru a discuta procentul la lucrări, procurori au închis toate cauzele sesizate de noi şi primesc şpagă mare în continuare.

Gabriela Firea escroaca Bucureştiului

Infractorii triumfă prin toate locurile, banii statului furaţi de peste 15 ani. Primăria Mioveni are un buget foarte mare, ei îşi permite să fure foarte mult, că protecţie din partea DNA este foarte mare. Poporul îl votează pe Georgescu la greu, deoarece are ceva realizări în Oraş, aşa că infractorul va fura mereu până va deceda în funcţia de primar. Poporul să-l voteze pe Ion Georgescu fără remuşcări, el îşi face treaba cu fraierii, bugetul de sute de milioane de euro anual este furat, procurorii DNA sătui de euro, aşa că le va merge bine furatul în continuare la toţi infractorii Primăriei Mioveni. Cine prinde ciolanul e cel mai tare din parcare. Tot Georgescu va fi cel mai tare din parcare atâta timp cât are cetăţenii tot ca el.

Sorin Apostoliceanu asasin

Primarul Bebe Ivan un gay nenorocit, a scăpat şi ăsta de cercetări la DNA Piteşti, a făcut blatul cu băieţii comisari şi procurori, acum candidează pentru un nou mandat de rahat. Acest escroc a furat sute de milioane de euro, cu cel mai bun tovarăş de la CJ Argeş Constantin Nicolescu. Majoritatea din comisari şi procurori ai DNA Piteşti au mâncat numai euro şi nici la acestă oră nu s-au săturat. Bebe Ivan îi invită în diferite locaţii, le înmână euro la greu, el fură tot mereu de parcă ar avea mii de copii. Pe acest infractor îl votează poporul mereu seamănă cu el. Ăsta e românul!.

Georgescu Ion escrocul Argeşului

Primarul general Gabriela Firea, o escroacă nenorocită care nu are nici o realizare în tot mandatul, a făcut numai urme dar nu fapte, priză are la popor ca şi Ion Iliescu după 1990. Nu o întrece nimeni la furat cu firmele de casă, bugetul Primăriei Generale este foarte mare anual de miliarde de euro. Forţează primarii de sectoare să-i dea bani mereu, ca să poată fura tot mereu. Am sesizat-o şi pe asta la DNA, nu s-au apucat s-o cerceteze au milă de ea. Cât tupeu să mai ai să candidezi pentru un nou mandat de primar, dacă tu ai făcut doar urme şi nu fapte. Ia se laudă tot timpul că a făcut multe lucrări în Bucureşti, mai are de făcut multe, dar în schimb nu a făcut nimic. Munca ei zilnic la Primărie, este să fure banii din bugetul Primăriei cu managerii de casă. A furat şi asta câteve miliarde de euro!. Cine s-o cerceteze orbi-surzi!. N-ai procurori DNA, n-ai procurori la Secţia Specială Bucureşti, procurorii în toată ţara fac averi nu cercetări, poporul suferă până se vor răzbuna pe ei. Ei nu cred că le va veni timpul de a plăti fiecare pentru tot ceea ce face. Când se va răzbuna poporul pe judecători şi procurori va fi vaide mama lor. Vor păţi ca securişti din Ungaria!. Cu zeci de ani în urmă, au fost asasinaţi aproape toţi securişti unguri care făceau rău poporului. Aşa se va întâmpla şi în România cu infractorii corupţi şi abuzivi ai Justiţiei Române. Ei cred că Dumnezeu doarme şi nu aude plânsetele şi gemetele victimelor, care sunt arestate abuziv s-au care au fost deposedate de case etc. Mor oameni zilnic din cauza nedreptăţilor, a abuzurilor şi a mitei. Gabriela Firea tot să fure nu va fi deranjată şi nici şifonată. Poporul o trimite din nou la furat buget de stat, o mare inconştienţă din partea poporului care o va vota pe Firea.

Bebe Ivan escrocul Comunei Băbana

Primarul Ion Dumitru cel mai mare infractor, care a furat zeci de miliarde de euro patrimoniul statului, moştenitorii de drept, bugetul statului etc. După toate acestea a mai şi infectat cu viruşi cca 20 de victime, dintre care o victimă a decedat şi alta se află la terapie intensivă. A reuşit să-şi omoare vărul, fostul viceprimar al Comunei Albota Judeţul Argeş. Criminalul la infectat cu viruşi, nu s-a gândit că omul mai suferea şi de o altă boală. Acest primar asasin a mai omorât şi alte victime, provocându-le panică, stres, supărări, bătăi până au decedat. Mii de victime nu au putut primi moştenirile din cauza acestui asasin, el şi-a pus mii de moştenitori fictivi şi a vândut moştenirile victimelor. Din cauza stresului panici şi a bătăilor au decedat zeci de victime. Procuratura Argeş e toată coruptă de acest asasin, Secţia de procurori specială doarme, procurorii iau salarii peste 30.000 lei lunar, trimit la victime numai comunicări, că ei nu pot intra în deciziile judecătorilor etc. Într-un cuvânt nenorociţii de procurori nu vor să efectueze cercetări, primesc spăgi mari şi favorizează infractorii non-stop. Nu există un Parchet în ţară să poată pune gheara pe toţi infractorii din justiţie. Toţi se favorizează între ei se cară spăgile de la uni la alţi. Procurorii de la Secţia specială care cercetează magistraţi s-au pus pe un somn greu scriu numai diversiuni în comunicări. Ăştia se cred chiar dumnezeii pământului cred că ei nu vor fi cercetaţi. Vor face puşcărie ca şi alţi procurori şi judecători. Politicu este un mare escroc şi din acest motiv nu merge nimic bine în această ţară. Dacă vor ajunge vreodată să pună mâna pe putere politicieni adevăraţi, numai atunci va funcţiona justiţia corect. Deocamdată sunt numai escroci la putere şi au fost tot timpul, poporul nu vrea schimbare vrea doar căzături de primari la primărie, aşa că poporul îşi merită soarta. Dacă îi întrebi de ce îl votează pe asasinul Dumitru, ei răspund!.

Ion Dumitru asasin şi escroc naţional

A făcut multe în Comună şi din acest motiv îl votăm. Altul nu făcea multe în Comuna Albota dacă nu era asasinul Dumitru!. Câtă inconştienţă din partea albotenilor!. Acest asasin e primar din anul 1996 şi până în prezent a îmbătrânit primar asasin. Nici el nu vrea să piardă funcţia de primar întrucât mai are de vândut mii de ha te teren luat cu japca de la moştenitorii de drept. Dacă nu mai este primar e posibil să-i vândă moştenitori fictivi terenurile lui Dumitru. Dacă va fi primar îi blochează să nu vândă terenurile, prin a nu le da certificate fiscale şi adeverinţe pentru notarii publici. Oricum îi ameninţă des pe moştenitorii fictivi, a băgat frica în ei, că-i va asasina dacă îi vinde terenurile miile de ha. Să-l voteze cetăţenii din Comuna Albota tot pe burtă va rămâne Comuna nu va avea vreun prestigiu cu asasinul Ion Dumitru.
Candidatul PSD-PNL Sorin Apostoliceanu un alt asasin care a provocat un infarct la o victimă care a decedat. Acest asasin s-a dus cu un executor la o familie de bătrâni, pentru a executa unele bunuri din casă la care s-a lăsat cu deces. Ăsta a fost viceprimar la Primăria Piteşti, nu a făcut nimic timp de 4 ani de zile, sute de victime ne-au sunat ani de zile că nu îi ajută cu nimic, îi scoatea afară din birou mai mult împingându-i şi ameninţându-i. Faţa lui de psihopat retard arată tot!.

Gheorghiţă Boţârcă escrocul Oraşului Topoloveni

Ce primar de rahat să fie această scursură a societăţii?. Preşedintele PNL Argeş Miuţescu, a făcut cea mai mare greşală din viaţa lui, a distrus candidaţii PNL-Argeş şi a pus o scursură a societăţi PSD-Argeş, pentru a candida la funcţia de primar a Oraşului Piteşti. Am discutat cu cei care au făcut sondajele de opinie, au spus că Apostoliceanu ar fi avut cel mai mare procent pentru a candida pentru funcţia de primar, dar mai mari şanse avea PNL-ul dacă punea un candidat ca doctorul Tiberiu Irimia. Poporul e spontan se putea hotărâ să voteze un penelist adevărat ca doctorul Tiberiu Irimia şi nu un PSD-ist ca asasinul Sorin Apostoliceanu. Dacă nici în ultima lună nu vor schimba jigodia asasină Apostoliceanu, va fi vaide mama PNL-ului în Argeş. Toţi penelişti au rămas blocaţi când s-a hotărât ca asasinul PSD-ist Apostoliceanu să candideze pentru funcţia de primar şi nu un penelist original din partid ca doctorul Tiberiu Irimia. Peneliştii sunt supăraţi toţi pe preşedintele Miuţescu, Apostoliceanu triumfă se întânleşte des cu PSD-işti, îşi fac jocul, că jocul a fost pregătit pentru a pierde PNL din nou la Piteşti în faţa PSD. S-au plătit nişte sume de bani la trădătorul Miuţescu, pe el nu-l interesează nimic decât bani PSD-iştilor. Ar trebui să se facă din nou sondaje adevărate pentru a desemna un candidat ca doctorul Tiberiu Irimia pentru a putea câştiga postul de primar la Primăria Piteşti. Cetăţeni Piteşteni vor un candidat tânăr, cu studii superioare, serios sănătos la cap nu asasin ca Apostoliceanu. Se poate produce schimbarea numai dacă o să vrea şi preşedintele PNL Ludovic Orban. Necazul mare este că PSD-işti îi vor cere banii înapoi lui Miuţescu. Se va sparge buboiul şi va pierde Miuţescu banii PSD-iştilor, dar în schimb vor avea PNL-işti primar adevărat al Oraşului Piteşti şi cetăţenii vor fi bucuroşi că vor scăpa de ciuma roşie. Noi le-am dat soluţia cea mai bună ei nu au ascultat aşa se va întâmpla dacă nu vor asculta şi la a doua somaţie. Va triumfa PSD-şti că tot l-au plătit gras pe Miuţescu să le desemneze primar al PSD. La această oră PNL-Argeş are cel mai bun candidat pentru Primăria Piteşti pe doctorul Tiberiu Irimia, dacă îl vor propune în locul lui Apostoliceanu va merge foarte bine procentul la PNL împotriva PSD.  Îşi vor înghiţi limbile PSD-işti dacă se va întâmpla asta!. Au frică de un candidat tânăr profesionist ca doctorul Tiberiu Irimia!. Ce să faci cu Gentea hodorogul, mai are puţin şi decedează în afişe!. Îl scuipă toţi pe PSD-ist e un hodorog retard. L-au pregătit PSD-işti pentru a fura bugetul Primăriei Piteşti pentru încă 4 ani. Asta le trebuie la Piteşteni, un hoţ în fruntea Primăriei şi un hodorog retard!.
Poate îi iese lui Miuţescu şpaga prin cap şi o reveni la PNL el este cu PSD la această oră.

Marius Luigi Ionescu escrocul Comunei Merişani

Primarul Boţârcă cel mai mare escroc de la Primăria Topoloveni Argeş, un PSD-ist nenorocit care a furat 75% terenul din domeniul public, bugetul anual furat an de an, moştenitorii de drept nu au avut parte de terenurile bunicilor s-au ale părinţilor. Acest rrom needucat nu are ce să caute în fruntea Primăriei Oraşului Topoloveni, ar trebui să meargă la puşcărie pentru toate abuzurile şi furturile comise. S-a îmbogăţit ilicit, nimeni nu-l întreabă de sănătate, el fură ca un dement tot timpul, scrupule nu are rrom este. Cetăţenii Oraşului Topoloveni parcă sunt orbiţi de rrom, le-a luat minţile cu farmece, el îşi face treaba cu ei, în spate râde de ei ca un rrom nenorocit. Treziţivă cetăţeni ai Oraşului Topoloveni, a venit vremea shimbării, lăsaţi-l dracu pe rrom să se ducă la rromi lui. Vai mama lui dacă va pierde mandatul de primar, nici dracu nu-l mai bagă în seamă. Grijă mare la votare nu vă lăsaţi duşi de farmecele perversului Botârcă.
Primarul Marius Luigi Ionescu de la Primăria Merişani-Argeş un mare escroc de moşteniri furate, bugetul Primăriei furat an de an, la lucrări percepea comision de peste 30% la managerii de casă, lucrări în comună de tot rahatul. Şi acesta este un PSD-ist rom needucat, hoţ de meserie, javră fără scrupule, jigneşte toată lumea se crede Dumnezeul pământului. Nare ruşine de jurnalişti e o cioară borâtă!. Are doar un dosar din partea noastră, dacă mai capătă vreun mandat de la proşti satului, îi vom face dosare non-stop până va fi arestat. Probe sunt suficiente pentru a fi arestat asta ştie şi el. Sa îmbogăţit şi ăsta era un neica nimenea acum nu-i mai dai cu …. de nas. Jegul jegurilor o cioară borâtă care trebuie să stea în puşcărie cel puţin 15 ani de zile. Ruşine să-i fie pentru comportamentul abuziv!. Sperăm să nu-l mai aleagă cetăţenii din Merişani, ne silă nouă de cioara borâtă dar lor care locuiesc acolo. A lăsat sute de moştenitori fără moşteniri le-a trecut cu documente false la alţi escroci de-ai lui. La puşcărie cu el!.
Articol de VM.