Primarii care au furat patrimoniul Primăriei generale a Capitalei: Crin Halaicu, Viorel Lis, Traian Băsescu, Adriean Videanu, Sorin Oprescu, Gabriela Vrânceanu Firea și toate comisiile de la Direcția PatrimoniuluiPrimarii care au furat patrimoniul Primăriei generale a Capitalei sunt: toți cei menționați în titlu, și-au tras miliarde de euro sau chiar zeci de miliarde de euro.

Dragii noștri cititori, continuăm în această ediție cu infractorii care au furat patrimoniul Primăriei generale a Capitalei și au devenit multi miliardari în euro, în mandatele de primari. Ex primarul Crin Halaicu a fost primar între anii 1992 – 1996, la care s-a apucat de furat masiv din patrimoniul Primăriei Capitalei. Acest PNL-ist nenorocit și-a chemat tovarășii cu societăți comerciale, prietenii ș.a.m.d. și a început să vândă spațiile comerciale de la parterele blocurilor, fără a dispune sau a face public licitații. Dacă te uiți în documente te apucă râsul pe ce prețuri au vândut spațiile comerciale, adică patrimoniul Primăriei generale a Capitalei. Acest escroc de primar general Crin Halaicu a mai servit cu spații comerciale (patrimoniul primăriei) tovarășii din partidele PNL-PSD unde a trecut în documente prețuri de mizerie. A mai vândut apartamente, garsoniere mii pe prețuri de nimic fără a face vreo licitație publică. Și-a tras terenuri din patrimoniul primăriei și de la moștenitorii de drept, a furat banii din impozite prin Direcția Generală Economică la greu circa 4 ani de zile. A plecat jegul de primar general multi miliardar în dolari la acel timp. A eliberat documente false la fiecare tranzacție, nu i se va prescrie nici o faptă de fals intelectual, abuz în serviciu în formă calificată, delapidare, constituirea unui grup infracțional organizat, spălare de bani și la această oră etc. Prescripția răspunderii penale nu a intervenit și nu va interveni din cauza falsului intelectual, falsul intelectual e în picioare și toate infracțiunile se țin în lanț de el. Avocații care îi vor apăra pe acești nenorociți de primari se vor face de râs dacă vor încerca să invoce prescripția răspunderii penale.

Viorel Lis – cioara gulerată miliardar în dolari, Oana stăpânește

Ex primarul general al Primăriei Capitalei, Viorel Lis, și-a tras zeci de case în București, ia chirie circa 100.000 de euro/lună, joacă banii din chirii la „păcănele”, îi mai cheltuie și soțioara Oana pe diferite obiecte și bunătățuri. Această cioară gulerată din comuna Mălureni, județul Argeș a lucrat ca inginer proiectant, avea un salariu normal, dar de când a devenit primar a început PNȚCD-istul să-și cheme toți tovarășii la furt din patrimoniul Primăriei. Îi veneau clienți la Primărie ca la fântâna de leac, el nu a refuzat pe nimeni, le-a dat pe nimic la toți PNȚCD-iștii dar în schimb le atrăgea atenția până să-i pună în posesie cu terenuri sau să le vândă terenuri din patrimoniul Primăriei: „veniți îmbrăcați la mine, nu cu mâinile goale! așa se fac afacerile”. Vorbele lui goale dar pline de dar au ajuns la noi când făcea tranzacții. Fiind volumul mare de lucru la noi, abia acum o să ne ocupăm de toți împreună cu organele de cercetare penală. La Primărie se vindeau terenuri, spații din patrimoniul Primăriei, apartamente, garsoniere, totul la preț de nimic, șpaga la cioara gulerată era foarte mare iar licitații nu s-au făcut niciodată pe nici un bun din patrimoniul Primăriei; așa au ajuns din săraci sau modești, multi miliardari în dolari la acel timp, acum se lăfăie în euro. Patrimoniul Primăriei Capitalei a fost foarte valoros, numai spațiile de la parter de la toate blocurile din București, vă închipuiți cât erau de scumpe.

Adriean Videanu – achitat în toate dosarele, la acesta garantăm că nu

În toată capitala au fost în patrimoniul Primăriei, milioane de spații pe care le-au prăduit toți primarii și cu cei de la Direcția Patrimoniului pe toate timpurile PNL, PSD, PNȚCD, PD. Au mai furat nenorociții și moștenirile cetățenilor, case, terenuri etc. Nea Viorel Lis se distrează din plin, dar nu știe ce-l așteaptă, toți spun pe la prieteni că, degeaba ne publică ăia că a intervenit prescripția răspunderii penale, la fapte. Ei își recunosc faptele, se bazează pe prescripțiile la fapte, nu e așa! prescripția nu operează la falsul intelectual pe care l-au folosit în tranzacțiile cu zeci de mii de terenuri, spații etc. Falsul intelectual și toate faptele penale grave se țin lanț de falsul intelectual care operează și la această oră, la infracțiuni de spălare de bani ș.a.m.d. Vor fi cercetați și condamnați toți primarii din 1992 – 2017.

Traian Băsescu – cel mai mare hoț de patrimoniu al Primăriei

 

Tătarul Băsescu Traian, campion la vânzarea patrimoniului Primăriei Capitalei, ăsta și-a chemat italieni, nemți, arabi și tot felul de eretici prieteni de-ai lui pentru ai împroprietării cu spații comerciale, terenuri, garsoniere, apartamente și să-și îmbogățească și societățile comerciale ale prietenilor lui. Acest tătar, cum a pus mâna pe funcție, a și trecut la infracțiuni de fals intelectual, abuz în serviciu în formă calificată, spălare de bani ș.a.m.d. Râdea ca un nebun în birou când îi veneau clienții la patrimoniu, bani dolari nu se mai pune problema. A emis peste 250.000 de documente prin fals intelectual în 4 ani de primar. Aceste falsuri intelectuale operează și la această oră, spală banii prietenii lui, are comision frumos lunar așa ca fost primar. Și-a bătut joc nenorocitul, de flota română și după aceia de jumătate din patrimoniul Primăriei generale a Capitalei. A împroprietărit mulți arabi cu terenuri, spații comerciale din patrimoniul primăriei, a deposedat moștenitorii de drept de terenuri și case împroprietărind zeci de mii de moștenitori fictivi prin a le elibera adeverințe false, puneri în posesie false, titluri de proprietate false. Și-a tras șpăgi de sute de milioane de dolari numai de la moștenitorii fictivi. De la patrimoniul Primăriei și-a tras miliarde de dolari pe care îi ține în conturi la arabi, în Italia, Elveția ș.a.m.d. Și-a pus oameni de încredere din neam, nepoate ș.a.m.d. pentru a-i rula banii din șpăgi și de a-i spăla cum se cuvine. Acest dement de primar general a crezut și crede ca ceilalți primari că a intervenit termenul de prescripție la fapte, se înșeală, cine are știință în drept știe că faptele de fals intelectual nu se prescriu dacă falsurile operează și acum adică falsurile produc chirii sau proprietarii moștenesc spații, terenuri prin acte false emise de infractorul Băsescu și le folosesc la spălări de bani non-stop.

Sorin Oprescu – băiat de băiat cu clinici pe cap, spală, apretează și calcă la euro

Traian Tătarul are un concurs de infracțiuni încă din anul 2000 – de când a căpătat funcția de primar, nu s-au prescris faptele și nu se vor prescrie până nu-și va ispăși pedeapsa. Acest nenorocit de ex primar general poate fi cercetat și pentru luare de mită non-stop întrucât toate faptele duc spre mită, falsurile nu le putea elibera fără șpagă, legea generală specifică dacă probele duc spre mită atunci poate fi condamnat și pentru luare de mită și mai ales că falsurile eliberate de el se țin lanț de toate infracțiunile comise. Apartamentele și garsonierele mii au fost vândute ca și patrimoniu fără licitații, le-au dat pe sub mână ca pe valută pe timpul comunismului. Are tătarul de Băsescu miliarde sau chiar zeci de miliarde de dolari la arabi în conturi, în Europa la fel. El primește comisioane și acum de la diferiți oameni de afaceri pe care i-a împroprietărit din patrimoniul Primăriei, sunt recunoscători și la această oră, au o înțelegere veche să pluseze lunar o parte din rulaje. Traiane, Traiane de ce ți-a fost frică, de aia nu scapi! Se vaită de servicii, că l-au distrus, pe viitor de cine te mai vaiți? Tot de ei și de Kovesi! Ai scăpat la Flotă dar din astea nu mai scapi, cu toate milogelile tale la procurorii DNA. Nea Sorin Oprescu și Adriean Videanu au fript-o tot ca și ceilalți, aștia rulează șpăgile prin afaceri, mai le-a dat și copiilor lor să-i ruleze așa s-au îmbogățit nemernicii din furtul patrimoniului Primăriei. Nu i-a întrebat nimeni de sănătate până la această oră, or să se plictisească câte declarații lungi de 10, 12 ore or să dea la DNA. Sperăm ca de această dată să fie onești toți primarii hoți de patrimoniu.

Gabriela Vrânceanu Firea – are grijă mare de impozite și de manageri la fel

Gabriela Vrânceanu Firea și ea proaspăt primăriță a mai împroprietărit din patrimoniul Primăriei câte un PSD-ist ca Dragnea, ea ocupându-se mai mult de impozitul de la Societățile Comerciale și ale cetățenilor, din chirii de terenuri, de la spații n-ai ce, le-au prăduit băieții de băieți (primarii). Are și ea câteva zeci de societăți care o premiază consistent, nu roșește când primește.  Managerii ei au venit la sustras banul din impozite și bugetul anual, semestrial. Gabi e bucuroasă de funcție dar o să se supere pe noi că am cules și despre ea informații certe. Asta e, Găbițo!  Solicităm ca DNA să solicite Primăriei Capitalei toate documentele false ce reprezintă patrimoniul Primăriei din anul 1990 și până în prezent. Solicităm DNA să verifice pe fiecare primar general ce conturi au în străinătate și alți bani grei puși pe numele rudelor.

Solicităm să fie întrebați și verificați atât ei precum și copiii lor sau rudele, cu ce bani au început afacerile și de unde?

Solicităm autosesizare din partea Prim Procurorului DNA București!

Articol de Georgescu Petre