Primarii: Dumitru Ioana Jenica, Dorin Bărbuceanu și vice-primar Ion Mihalcea de la Primăria Ștefănești – Argeș au furat bugetul anual și banii din impozite ale cetățenilor și firmelor – zeci de milioane de euro anualEscrocii Primăriei Ștefănești – Argeș; primari: Dumitru Ioana Jenica, Dorin Bărbuceanu, vice-primar Ion Mihalcea au furat bugetele anual date de toate guvernele și au mai furat și banii din toate impozitele cetățenilor și firmelor, zeci de milioane de euro/an

Dragii noștri cititori, continuăm în această ediție cu cei mai mari escroci primari de la Primăria Ștefănești Argeș care au furat anual zeci de milioane de euro cu manageri de casă și prin contabilitate cu tot felul de falsuri.

Dumitru Ioana Jenica – o escroacă proastă

De ce se bat ei pentru funcția de primar?! Pentru a ajunge miliardari în euro în câteva mandate. Escroaca primar Dumitru Ioana Jenica, proaspăt primar vrea să devină și ea multimiliardar ca și ex primar Dorin Bărbuceanu. Acest escroc de primar, Dorin Bărbuceanu și vicele primar Ion Mihalcea i-au predat escroacei Dumitru Ioana Jenica toți managerii de casă pentru a continua și ea furtul banului public din bugetul dat de guverne anual și din impozitele cetățenilor și firmelor. Și-a mai adus și ea alte societăți comerciale cu manageri de casă la buget pentru a epuiza zecile de milioane de euro sau chiar sute de milioane de euro anual.

Jenica Ioana Dumitru proaspăt primar la furt buget anual stă pe fotoliul de primar ca un miliardar în euro. Când a mers la ea directorul publicației noastre Iulian Ratea, a întrebat-o: „vă merg bine treburile împreună cu domnul vice-primar Ion Mihalcea?!”. Ea a răspuns: „da, foarte bine, domnul vice este lângă mine”. Directorul Ratea i-a spus: „așa a stat și lângă domnul primar, domnul vice, dar or să ajungă la arest amândoi, știu ei de ce”. Ea a răspuns: „nu mă interesează ce au făcut ei”, dar directorul Ratea știa ce făcea ea cu managerii de casă, infracțiuni non-stop. A întrebat-o altă dată dacă dă o felicitare de sărbători, ea a răspuns: „dacă nu sunteți cu ofertă pe SEAP, nu avem ce discuta”. Această primăriță, târfă de meserie a umblat cu fundul în …. pe la partidul lui Dan Diaconescu, partidul lui Gabriel Oprea și acum o regulează PSD-iștii.

Ion Mihalcea – escroc fără scrupule

Târfa Dumitru Ioana Jenica, a mai fost și deputată pentru a ridica lăbuța sau de a băga bile … pentru a obține legi favorabile PSD -ului. Directorul Iulian Ratea a verificat-o dacă înțelege o lege, nimic, să o pună în aplicare nici atât. A întrebat-o cum poate ea să oblige publicațiile să depună oferte sau alte informații pe SEAP, numai pentru a da doar un anunț felicitare sau un anunț publicitar. Ea a răspuns: „nu pot să dau anunțuri publicitare sau felicitări, decât dacă apăreți pe SEAP”. Ar fi vrut s-o întrebe mai multe în legătură cu afacerile ei cu managerii de casă, dar era și domnul vice, Ion Mihalcea cu alte târfe, nu-și aveau rost întrebările.

Vă dăm un exemplu de O.U.G. 34/2006 actualizată 2017 – Achiziții Publice.

OUG 34/2006 – privind atribuirea contractelor de achiziție publică, a contractelor de concesiune de lucrări publice și a contractelor de concesiune de servicii.

Conform art. 16 alin (1) din legea 184/2016 prezenta lege se aplică exclusiv procedurii de atribuire a contractelor de achiziție publică organizate. Achiziția publică se referă la cumpărare de bunuri, lucrări ș.a.m.d. dar nu se referă la anunțuri publicitare sau anunțuri felicitări date la presă. Cum poți introduce la achiziție publică, anunțuri publicitare sau anunțuri felicitări, Jenica Dumitru e bolnavă la cap. Cu acest tupeu merg și jegoșii de la Curtea de Conturi Argeș, inspectorii care au făcut Dreptul la coada vacii. Îi amenință jegoșii de inspectori de la Curtea de Conturi pe unii primari că în cazul în care nu i-au ofertele de pe SEAP pentru a da câte un anunț felicitare sau anunț publicitar îi vor amenda. Acest site – SEAP e aprovizionat cu bani de la bugetul statului, Nicolae Văcăroiu – Președintele Curții de Conturi a aranjat tot, se hrănește escrocul cu managerul care îl administrează, o duc ca boierii pe timpuri. Ca să aibe clientelă pe SEAP, îi pun pe inspectorii sclavi lui Văcăroiu să amenințe primarii în toată țara pentru a pune publicațiile oferte și alte informații pe SEAP.

Bărbuceanu Dorin – hoțul hoților la bugetul Primăriei

Managerul de la SEAP – Văcăroiu se face că lucrează, are angajați sute, înghite sute de mii de euro pe lună de la bugetul statului, Văcăroiu își ia partea porcului și toți sunt mulțumiți. Or să fie cercetați și aceste mizerii. S-au gândit escrocii PSD să actualizeze în legea 184/2016, următoarele:

Art.1 alin (1)

Art.(1) – scopul prezentei legi este prevenirea conflictului de interese în procedura de atribuire a contractelor de achiziție publică prin instituirea unui mecanism de verificare ex/ante, din perspectiva situațiilor care pot genera conflicte de interes în cadrul procedurilor inițiale prin sistemul electronic de achiziții publice, astfel încât acestea să fie înlăturate fără a fi afectate respectivele proceduri.

Ce mizerabilă lege 184/2016 și ce alineat (1) mizerabil au putut face scursurile societății PSD. Sclavii lui Văcăroiu, controlau și controlează primarii non-stop, au făcut această lege pentru a putea călării mai bine Primăriile și de a le cere primarilor șpăgi mai mari ca până acum. Asta îi frământă pe ei, prevenirea conflictelor de interese, nu și furtul banului public non-stop, atât bugetele date de guverne precum și impozitele cetățenilor și ale firmelor. Unde se fură cel mai tare de primari, acolo nu atacă, își trag șpaga inspectorii Curții de Conturi și se fac că nu văd. Exemplu este primarul Gheorghe Stancu din comuna Bascov, jud. Argeș. Când veneau în control inspectorii de la Curtea de Conturi Argeș sau București, erau așteptați cu mesele întinse, numai bunătățuri, bani la plic și gata s-a efectuat controlul. Primarul infractor Stancu, își freca palmele de bucurie că a scăpat și de acea dată, dar blatul îl făcea dinainte cu Nicu Văcăroiu, actualul Președinte al Curții de Conturi.

Nicolae Văcăroiu – cel mai mare escroc, ciubucar înrăit

Directivă directă la sistemul electronic de achiziții publice SEAP – Nicolae Văcăroiu, Legea 184/2016 art.3 lit.b.

Art.3 – În înțelesul prezentei legi, termenii și expresiile de mai jos au următoarele semnificații:

  1. b) sistemul electronic de achiziții publice – SEAP desemnează sistemul informatic de utilitate publică, reglementat la art. 3 alin. (1) lit. nn din Legea nr.98/2016 privind achiziții publice.
  2. c) procedura de atribuire a contractelor de achiziție publică – toate achizițiile publice desfășurate prin SEAP de o autoritate contractantă sau o entitate.

Sunt monitorizați bine toți PSD-iștii din Guvern etc.; așa că nu au o libertate garantată, vor fi cercetați în viitorul apropiat toți care au emis aceste legi, pentru a putea fura banul public cu echipa SEAP. Înregistrarea în sistemul electronic de achiziții publice (SEAP) – tarife 320 – 500 lei/2 ani.

SEAP – societatea PSD-iștilor încasează bani la greu, șpăgile se dau mereu

Acești escroci de guvernanți la comanda lui Nicolae Văcăroiu au trecut în legi sistemul electronic de achiziții publice (SEAP), care această SC FOR FUTURE SRL cu sediul social în jud. Constanța face servicii PSD-iștilor și împart atât banul public livrat de guvern, milioane de euro/an precum și sumele de la tarife, între 320 – 500 lei pentru fiecare societate comercială. Scursurile societății de PSD-iști, încasează cu Nicolae Văcăroiu în frunte, zeci de milioane de euro/an șpagă.

Tot să avem guvern PSD, își trec societățile comerciale în legi pentru a-și lua șpaga direct de la manageri. Guvernul sponsorizează SEAP, echipa care se ocupă de licitații electronice etc. dar nu le trecea prin cap că sunt monitorizați pas cu pas. Aceste ciori PSD-iste, interlopi de meserie conduc Guvernul României. Cioara de Văcăroiu nu se mai satură de șpagă, credem că i-a venit timpul să se predea la procurorii DNA.

Guvernul României dă legi pentru societățile PSD-iștilor, precum și buget la echipa SEAP, milioane de euro pe an

Dacă avea competență SRI-ul, deși are prin Constituția României, Convenția pentru Apărarea Drepturilor Omului etc., erau arestați toți nemernicii PSD care au furat și fură banul public, precum și pentru șpăgile de la SEAP – SC FOR FUTURE SRL. Șmecherii PSD au trecut în lege doar SEAP nu și SC FOR FUTURE SRL Constanța. Așa amețesc pe toți managerii din țară, primarii etc. cu obligarea la SEAP – Văcăroiu, șpăgile de zeci, sute de milioane de euro/an le împart la Partid zis PSD – Dragnea.

Tot să votăm PSD, ne pomenim cu mari suprize!

Articol de Cristian Oprea