Primarii Ion Dumitru și Evlampie Alecu s-au îmbogățit, punându-se în posesie cu sute de Ha de brazi, în localitatea Brădet, jud. ArgeșPrimarul Ion Dumitru de la Primăria Comunei Albota, jud. Argeș și primarul Evlampie Alecu de la Primăria Brăduleț, jud. Argeș s-au îmbogățit punându-se în posesie cu sute de Ha de brazi, pomi fructiferi, cabane etc.

Dragii noștri cititori, continuăm în această ediție cu doi infractori primari Dumitru și Evlampie, hoții hoților.

Escrocul Primar Evlampie s-a îmbogățit, a agonisit zeci de milioane de euro din furt și șpăgi

Primarul psihopat Dumitru Ion l-a contactat pe primarul escroc Evlampie Alecu, pentru a-I da cea mai bună pădure cu brazi la poziție pentru a-și face cabane de cabane, fond de vânătoare ș.a.m.d. Ca între colegi au discutat șpăguța ce-I revenea primarului Evlampie. Șpăguța de la Dumitru dată primarului Evlampie s-a ridicat la aproximativ un milion de euro. Din informațiile noastre a reieșit că primarul de la Brăduleț, Evlampie își freca palmele și sărea în sus de bucurie. Îl peria pe Dumitru de parcă era Elena Ceaușescu. Nu s-a gândit nenorocitul că pădurea de peste 100 de Ha de brazi e a moștenitorilor de drept și a Primăriei Brăduleț. Primarul Evlampie Alecu a format Comisia Locală de Fond Funciar și a început punerea în posesie a Primarului Dumitru, precum și a familiei lui. Soția, Dumitru Florica și fiica Dumitru Georgeta. În câteva zile s-a rezolvat punerea în posesie a familiei Dumitru. El se laudă că a cumpărat peste 100 de Ha de brazi la Brădet de Argeș, dar furtul moștenitorilor de drept și patrimoniul Primăriei și-au spus cuvântul.

Dumitru psihopatul s-a realizat, a mai agonisit sute de Ha de brazi și sute de case în țară și în străinătate

Și-a făcut psihopatul de Dumitru mai multe cabane, i-au fost date cabane și din patrimoniul Primăriei, așa că psihopatul primar Dumitru a pus-o tare de tot. Să deții peste 100 de Ha de brazi drepți ca lumânarea la cea mai tare poziție e o valoare foarte mare. Iarna e o splendoare să privești brazii lui Dumitru și cabanele sale. Merg acești derbedei foarte des la cabane, fac friptane și beau până se i-au la ceartă. Milionul de euro pe care l-a dat Dumitru șpagă lui Evlampie e de la evaziunea fiscală pe care a comis-o ficăsa Dumitru Georgeta la Balastierele de la Ioneștii de Dâmbovița. Oricum psihopatul Dumitru și-a cumpărat în Elveția mai multe case și hoteluri, în Austira la fel, la Veneția la fel și la Monte Carlo idem. Primește chirie psihopatul Dumitru lunar câteva sute de mii de euro. Și-a mai tras în București și în Pitești zeci de apartamente pe care le-a ținut pentru chirie, acum a început să dea din ele și să investească în alte bunuri imobiliare. La picior de munte și-a tras sute de Ha de materie primă pentru construcții. Ăsta cumpără mereu întrucât are peste 40 de miliarde de euro făcuți din furăciuni.

Primăria Albota, condusă de un psihopat infractor

Primarul Evlampie Alecu, un escroc județean a furat moștenitorii de drept și a sustras prin documente false aproape tot Patrimoniul Primăriei Brăduleț. Dacă îl suni să dea o felicitare de sărbători, spune că Primăria e săracă, nu are buget sau începe să creeze diversiuni că îl bipui și de ce nu îl suni. Evlampie e un dezaxat psihic, un hoț județean, s-a îmbogățit numai din șpăgi grase de euro, nimeni nu l-a cercetat până la această oră, o să fie sesizat la DIICOT de noi pentru a răspunde penal pentru abuz în serviciu, spălări de bani în imobiliare și diferite afaceri murdare, luare de mită, justificarea averii la familie și neam, precum și la prietenii lui de casă. Primește șpăgi des de la managerii de la fabricile de lactate, precum și de la cei cu gatere. Și-a tras și el sute de Ha de brazi și pășuni, le ține pe numele neamului și la prietenii de încredere. Ăsta trebuie cercetat la sânge, are documente false în primărie de te doare capul. N-ai DNA la Pitești, n-ai ofițeri de poliție judiciară, toți sunt vai mama lor de corupți. Avem mai mare încredere în Prim procurorul de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeș, în Diicot nu se mai pune problema. DNA Pitești trebuie închis, o târlă de infractori care s-au îmbogățit ilicit. Și Vice Primarul Stan Ion de la Primăria Brăduleț și-a tras zeci de Ha de brazi, șpagă i-a zilnic de la eliberări de autorizații.

Primăria Brăduleț, condusă de un nemernic escroc care va sfârși în ANP din condiții inumane

Dar și secretarul Primăriei Brăduleț, Panaitescu Călin Cristinel și-a tras și ăsta terenuri la poziție, dealuri cu pomi fructiferi, falsuri și șpăgi pentru eliberări de documente false nu se mai poate vorbi. Și contabila Primăriei nu stă rău, are și ea puse pe neam o grămadă de Ha de teren plus păduri, dar asta a furat mult din bugetul local cu Primarul Evlampie. Dumitru psihopatul se ducea mereu la vânătoare de porci mistreți, căprioare, fazani, lupi, urși și tot ce-I cădea pe luneta puștii. L-au declarat pe psihopat cel mai bun vânător. El e un retard atât psihic precum și o legumă fizic. Mai stă carnea pe el, oasele sunt măcinate, nu se știe cât, plămânii dispar, rămâne doar oxigenul în el. Sufletul escroc și duhul malefic vor dispărea spre iad. Aleargă la vrăjitori și vrăjitoare să dea comenzi să ne omoare, nu va avea nici un sorț de izbândă, va deceda escrocul psihopat cu nepoții lui din gând, nu cu cei adevărați ai fetelor lui.

Articol de Cristian Moise