Primarul Piteștiului – Cornel Ionică, favorizat de judecătorii Tribunalului Argeș pentru a-și menține funcția de primar în mod abuzivPrimarul Piteștiului, Cornel Ionică a fost pus din nou pe funcție de judecătorii corupți ai Tribunalului Argeș

Dragii noștri cititori, continuăm în această ediție cu primarul Ionică care a fost favorizat pentru sume mari de euro pentru a-și recăpăta funcția de primar.

Cornel Ionică repus în funcția de primar de cei mai mari corupți judecători

Primarul Piteștiului, Cornel Ionică a pierdut procesul cu ANI, i s-a eliberat o decizie definitivă și irevocabilă de un complet de judecată al Înaltei Curți de Casație și Justiție pentru a fi demis din funcția de primar. Prefectul l-a ținut pe bară din luna Ianuarie 2019 și până în prezent când Liviu Dragnea a fost internat în spital pentru a fi operat, gata și prefectul Emilian Dragnea a eliberat o decizie pentru întreruperea mandatului lui Cornel Ionică. Ce blat a avut Cornel Ionică la președintele PSD – Liviu Dragnea de a băgat frica în prefectul Emilian Dragnea care l-a ținut pe bară circa 3 luni de zile de la eliberarea deciziei ICCJ.

Din informațiile noastre a reieșit că Cornel Ionică a făcut blatul cu Completul de judecată al Tribunalului Argeș și i-a admis contestația la ordinul de suspendare emis de către Instituția Prefectului. Prefectul Emilian Dragnea nu a vrut să declare Apel împotriva deciziei abuzive a Tribunalului Argeș, deoarece i-a fost și îi este tare frică de președintele PSD – Liviu Dragnea. Dacă nu va declara Apel o să răspundă penal pentru favorizarea incompatibilului Cornel Ionică. Completul de judecată al I.C.C.J l-a declarat incompatibil pe primarul Cornel Ionică și Tribunalul Argeș a eliberat o decizie abuzivă contra deciziei ICCJ suspendând Ordinul Prefectului. Câtă șpagă a dat Cornel Ionică la judecătorii de la Tribunalul Argeș pentru a-și risca libertatea pentru eliberarea unei decizii favorizatoare incompatibilului. Judecătorii de la Tribunalul Argeș avea obligația legală să respingă contestația primarului Ionică întrucât el a fost declarat incompatibil. Nu există motivare pentru asemenea fapte, dar judecătorii de la Tribunalul Argeș au făcut o excepție abuzivă pentru mulți euro și i-a admis în mod abuziv contestația lui Cornel Ionică.

Liviu Dragnea îl susţine pe Ionică pentru şpăgile primite lunar

Într-un cuvânt, judecătorii de la Tribunalul Argeș l-a trimis pe Cornel Ionică la furat buget de stat cu firmele proprii pe care le deține. Nu i-a ajuns infractorului Ionică cât a furat bugetul Primăriei Pitești circa 120 de milioane de euro pe an, patrimoniul primăriei ras, acum vrea din nou să fure, nu s-a mai săturat. Îi este greu infractorului să părăsească conturile Primăriei Pitești! Face orice să rămână căpusă la conturile Primăriei Pitești, altfel rămâne cioara fără oxigen cei 120 de milioane de euro, bugetul Primăriei Pitești care trebuie investit în asfaltarea străzilor, modernizarea orașului și altele. Ce justiție au argeșenii în Argeș, țin un primar incompatibil în funcție, mai grav este că l-au trimis din nou la furat buget de stat. Pentru judecătorii de la Tribunalul Argeș nu există respectarea unei decizii a Înaltei Curți de Casație și Justiție, ei sunt cei mai tari, au anulat decizia ICCJ și au trimis infractorul primar la conturile Primăriei Pitești pentru a sustrage toți banii cu firmele lui. Cât tupeu au acești judecători infractori de la Tribunalul Argeș. Trebuie cercetați judecătorii, de către procurorii de la secția de investigare a infracțiunilor din justiție, altfel Cornel Ionică va sta veșnic căpușă la conturile Primăriei Pitești. Cât de mizerabil este acest rrom, nu s-a mai săturat de când fură an de an. Toți primarii care au fost declarați incompatibili au fost demiși prin Ordinul Prefectului numai Cornel Ionică, o cioară gulerată a făcut blatul cu judecătorii de la Tribunalul Argeș, e în funcția de primar și la această oră, fură până o să moară furând. Cioara gulerată și-a strâns o avere de miliarde de euro,

Lupu Daniela – cea mai mare coruptă

DNA Pitești cea mai mare mizerie, nu a dispus cercetarea infractorului, din contră, l-au muls de bani lună de lună. Domnul Liviu Dragnea așteaptă lună de lună șpaga de la cioara gulerată Cornel Ionică. Toți primarii PSD donează la inculpatul Liviu Dragnea lună de lună. Dacă nu-i dă șpaga îi eliberează din funcții cu CEX-ul PSD. Pentru Cornel Ionică o decizie a ICCJ nu înseamnă nimic, doar Tribunalul Argeș înseamnă pentru el totul. La ICCJ nu a putut face blatul cu judecătorii, dar la Tribunalul Argeș i-a corupt pe toți și l-au pus din nou primar de primar cu statut de căpușă la conturile Primăriei Pitești. Lupu Daniela – șefa DNA Pitești își așteaptă mandatele ca și procurorul Negulescu, DNA Pitești e blocat din cauza acestei mizerii, unii procurori și comisari își fac de cap, iau șpăgi pe ultima sută de metri. Au să tragă judecătorii care l-au pus pe funcția de primar pe Cornel Ionică, dar ce o să tragă și cioara gulerată pentru furtul bugetului an de an, precum și pentru furtul patrimoniului Primăriei Pitești. Până la această oră a avut noroc cu procurorul șef al DNA Pitești, Daniela Lupu care i-a perceput șpăgi mari pentru a nu-l cerceta și de a nu se forma vreun dosar împotriva lui.

Tribunalul Argeș – o dejecție

Numai noi câte articole i-am trimis lui Lupu prin poștă pentru a se sesiza din oficiu sau de la mama ei de târfă. Mai mare ciubucară ca Lupu Daniela în DNA nu există. Va sta în pușcărie peste 10 ani zi la zi – tot să bage pușcărie la Târgșor.

Articol de Cosmin Tudorache