Primarul Piteștiului Cornel Ionică și ex primarul Tudor Pendiuc au prăduit tot patrimoniul Primăriei, precum și banii din impozite, 100 de milioane de euro anualPrimarul Piteștiului Cornel Ionică si ex primarul Tudor Pendiuc au prăduit tot patrimoniul Primăriei Pitești , precum și toți banii din impozite , încasați an de an circa 100 de milioane de euro

Dragii noștri cititori continuăm în această ediție cu cei mai mari infractori ai Primăriei Pitești , Cornel Ionică și Tudor Pendiuc.

Primarul Tudor Pendiuc a furat de miliarde de euro, va face pușcărie doar pentru 7 milioane de euro

Aceste jeguri de primari au pus gând rău patrimoniului Primăriei Pitești încă din anul 1994. Prima dată au chemat la ei pe toți managerii cu bani grei, pentru a le vinde spații comerciale de mare valoare. Au vândut toate spațiile comerciale ce se aflau la parterul blocurilor fără a se face vreo licitație. Negociau cu managerii de casă la sânge pentru șpăgi la fiecare spațiu comercial. Vă închipuiți ce șpăgi mari au încasat de la zeci de mii de spații comerciale. După ce au prăduit toate spațiile comerciale, au trecut la garsoniere și apartamente.

In documente apar prețuri de tot rahatul și în realitate un apartament sau o garsonieră avea o valoare foarte mare. Apar in documente apartamente la prețuri de 3000 lei , 4000 lei, 5000 lei și maxim 6000 lei. Mai aveau o tehnică pe care o foloseau la cei care le solicitau să cumpere apartamente sau garsoniere în Pitești. Le spuneau infractorii primari:  „plătiți apartamentul sau garsoniera la prețurile menționate, dar șpaga noastră e între 100.000-200.000 mii lei la fiecare apartament”. La garsoniere percepeau o spagă de 40.000 lei. Vă cam închipuiți ce șpăgi de miliarde de euro și-au tras acești infractori primari in decursul a 22 de ani. Au vândut zeci de mii de apartamente în Pitești și zeci de mii de garsoniere. Toți primarii din țară au procedat ca acești hoți de patrimoniu. Cine să-i cerceteze?! Procurorul șef serviciu Daniela Lupu și alți procurori corupți și de tot rahatul.

Primarul Ionică Cornel a furat de miliarde de euro

Daniela Lupu șefa DNA-Pitești ne scrie des în Ordonanțe cu alți infractori procurori : Nu s-au făcut probele de cei care reclamă fapte de corupție. Nu are obligația persoana vătămată sau denunțătorul să facă probele . Obligația legală să facă probele este a procurorului de cercetare penală. Persoanele vătămate doar indică infracțiunile și procurorii au obligația legală să verifice și să stabilească ce infracțiuni s-au comis. Mizeria de procuror Daniela Lupu, procuror Carmen Vameșu și procurorul Mihai Adrian clasează toate cauzele penale invocând numai diversiuni. Așa stau infractorii liberi și își fac de cap în continuare. Acești 3 procurori DNA- de la Serviciul Teritorial Piteşti sunt cercetați non-stop de procurorii de la secția de urmărire penală și criminalistică din cadrul Parchetului General. Vor ajunge la pușcărie în maxim 2 ani de zile. Vor fi pline pușcăriile de procurorii DNA și de procurorii de la Parchetele de lângă Curţile de Apel. Tudor Pendiuc și Cornel Ionică au vândut toată rezerva de teren a Primăriei Pitești pe bani grei, miliarde de euro .

Erau solicitați la greu de managerii de casă, când erau terenurile foarte scumpe și ajunsese un mp de pământ la cca 5000 de euro. Se băteau pe rezerva de teren a Primăriei Pitești care să apuce mai mult teren. Din informaţiile noastre a reieșit că cei doi infractori percepeau șpagă la un mp de teren în centrul Piteștiului în suma de 4000 euro. În celelalte zone cam 1500 euro pe mp. Cum rezerva de teren a Primăriei Pitești a fost de mii de ha vă cam închipuiți ce spăgi de miliarde și-au tras cei doi infractori. Din impozitele cetățenilor de la case, autoturisme, terenuri ș.a.m.d., și din impozitele de la Societățile Comerciale se strâng anual peste 100 de milioane de euro.  Demenții îl pun pe directorul de la serviciul economic și pe contabili să livreze sumele la diferite societăți de casă care nu au efectuat nici o lucrare. Fac numai devize estimative false, contracte false și tot felul de documente false pretinzând anual că s-au pus la punct. Fură anual cu managerii de casă  peste 100 de milioane de euro. Nu sunt deranjați de nici un procuror DNA sau de alte parchete , au relații la unii procurori care primesc șpăgiile. Totul e o  caracatiță de escroci care fură non-stop. Poporul nu a fost informat de presa locală a Argeșului întrucât managerii sunt prieteni cu cei doi infractori Tudor și Ionică. Managerii de presă de la televiziuni și ziare sunt arondați la bugetul Primăriei. Tot timpul ziariștii din Argeș îi laudă pe cei doi infractori periculoși.

Daniela Lupu a devenit multimilionară în euro pentru favorizări de făptuitori

Cum să nu cumpere el Primarul Tudor Pendiuc jumătate din orașul Balș pe numele lui frateso, sau ferma din SUA , precum și cele 17 cabane în Sinaia și multe altele, pe numele celor din neam și prieteni.   Și-au cumpărat tot ceea ce le-a poftit sufletele lor escroace. Cornel Ionică mai escroc, le-a dat copiilor o parte din banii furaţi, a pus bani grei pe numele celor din familie şi neam în conturi în străinătate. A investit și acest escroc mult de tot în imobiliare atât in țară cât și în străinătate. Încasează chirii de zeci de milioane de euro pe an de la toate casele, sute, blocurile , zeci etc. Dacă se dispunea o monitorizare profesionistă erau prinși cu toate. La această oră erau deposedați de toate bunurile ilicite și de toți banii, miliarde de euro. Cine să-i monitorizeze?! Daniela Lupu , Carmen Vameșu, și Mihai Adrian, cei mai mari proști procurori și cei mai mari corupți. Nu mai punem că lucrează și cu comisarul șef Nicolae Dumitru, Comisarul Diaconu, Comisarul Olaru și alții, care aceștia la rândul lor fac negocieri cu cei doi escroci. Cele mai mari dejecții sunt toți aceștia pe care i-am menționat, îi favorizează pe cei doi infractori încă din anul 1994. În prezent sunt favorizați de toți cei enumerați, aceștia primesc șpăgi mari lunar de la cei doi infractori Tudor și Ionică : DNA-ul Pitești e de tot rahatul, primesc  jigodiile de comisari și procurori salarii de zeci de mii de lei pe lună, dispun numai clasarea cauzelor în mod diversionist, primesc șpăgi de la cei doi și alții, zeci de milioane sau chiar sute de milioane de euro lunar. Tot să fii comisar la DNA și procuror, în câteva luni de zile ajungi multimilionar în euro. Cine să monitorizeze pe aceste scursuri ale societății? șefii de la București care primesc și ei șpăgi de la ei lunar. Dacă le trimiţi un articol să-l citească şi iau la cunoştinţă de toate infracţiunile pe care le comit scursurile societăţii, procurorii şi comisarii, stau şi râd şi nu se apucă să întocmească un process verbal de sesizare din oficiu.

Primăria Pitești furată non-stop de Ionică și Pendiuc

Toți procurorii DNA și comisarii trebuiesc arestați de Procurorii de la Parchetul General. Primarul Ion Dumitru de la Primăria Albota, județul Argeș, e cercetat încă din anul 2010, îl favorizează non-stop și îi percep șpăgi lunar de milioane de euro. Are de unde să dea șpagă la comisari și procurori, a furat de peste 40 de miliarde de euro patrimoniul statului și terenurile moștenitorilor de drept, circa 33000 ha. Toți milițienii și procurorii care îl țin în libertate pe Ion Dumitru vor face pușcărie pentru favorizarea făptuitorului. Nu mai punem că ei țin cele două dosare ale noastre pentru a interveni prescripția răspunderii penale. Or să tragă rău de tot în locul lui Dumitru. Dacă le-a plăcut zeci, sute de milioane de euro de la primarul Dumitru acum să-și rabde condamnarea pe care o va primi. Nu mai durează mult până încep cercetările împotriva tuturor comisarilor și a procurorilor care l-au favorizat la infracțiuni grave pe primarul Ion Dumitru.

DNA- Pitești și DNA- București Corupție totală

Au mare nesimțire în ei și comisarii și procurorii să ții doua dosare unul la Pitești și altul la București cca 7-8 ani de zile. În 7-8 ani de zile dacă lucra SRI-ul , făcea cercetări la sute de mii de dosare ca ale primarului Dumitru. Aici se vede corupția MAI și a procurorilor DNA. Stau să treacă timpul să-l descarce pe Dumitru de zeci de milioane de euro lunar. Le-au luat mințile sutele de milioane de euro pe care le-a dat și le dă primarul Dumitru anual. Au clienți ca acesta, sute. Jeguri de procurori DNA si jeguri de comisari MAI.

Articol de Liviu Poșircă