Proaspăta şefă a DNA Piteşti Simona Ştefania Constantinescu, dispune des clasarea cauzelor şi trimiterea cauzelor în arhivă, favorizează infractorii cu alţi procurori şi comisari pentru sume mari de euro, consilierul PSD Marin Ion şi primarul Dumitru Ion sunt favorizaţi non-stop de aceşti procurori infractoriProaspăta şefă a DNA Piteşti Simona Ştefania Constantinescu este foarte coruptă, ascultă de comisari şi procurori corupţi, dispune clasările cauzelor la greu, trimite articolele noastre în arhivă, motivând că nu sunt fapte penale la infractorii publicaţi, ea având obligaţia legală să verifice cele semnalate de noi, întrucât informaţiile noastre sunt reale

Dragii noştri cititori continuăm în această ediţie cu proaspăta şefă a DNA Piteşti Simona Ştefania Constantinescu, favorizează infractorii non-stop, ia şpăgi non-stop cu procurorii corupţi şi cu toţi comisarii corupţi din subordinea ei exemplu: infractorii Marin Ion şi Dumitru Ion.

Procurorul şef DNA Piteşti Simona Ştefania Constantinescu proaspătă infractoare la DNA Piteşti

Proaspăta şefă a DNA Piteşti Simona Ştefania Constantinescu, s-a instalat la DNA Piteşti în luna Ianuarie 2021, a fost procuror la DNA Bucureşti, prietenă cu Laura Codruţa Kovesi, dar şi din acelaşi Oraşi, numit Sibiu. Are legătură şi cu preşedintele infractor  Klaus Werner Iohannis, trimisă cu dedicaţie pentru favorizarea infractorilor.A fost trimisă cu dedicaţie de Kovesi şi Iohannis, pentru a favoriza în continuare pe toţi infractorii necercetaţi de fosta şefă a DNA Piteşti Daniela Lupu. Aceşti doi infractori Iohannis şi Kovesi şi-au pus infractori procurori şefi la diferite Servicii Teritoriale ale DNA din ţară, pentru a favoriza pe toţi infractorii favorizaţi de foşti şefi ai Serviciilor Teritoriale ale DNA.

Lupu Daniela veche infractoare la DNA Piteşti

CSM-ul e sclavul lui Iohannis şi Kovesi, cum li se ordonă şi execută. Mari infractori sunt Iohannis şi Kovesi, cum şi-au pus ei în toată ţara procurori şefi la Servicii Teritoriale, pentru a le favoriza pe toţi infractorii cu dare de mână. Oricum toţi infractorii cu dare de mână au fost favorizaţi de foştii procurori şefi Servicii Teritoriale ale DNA, acum clienţii actualilor procurori şefi Servicii Teritoriale ale DNA sunt favorizaţi pentru sume mari de euro. Am trimis la DNA Piteşti un articol care relata fapte de corupţie şi mulţi bani europeni furaţi, infractorii sunt: Primarul Ion Dumitru, consilier local PSD Marin Ion, fiica primarului Dumitru Mariana, consilier PSD Stoica Gheorghe, secretara Primăriei Paraschiv Elena, director APIA-Piteşti etc. Este vorba despre o asociaţie înfiinţată de primarul Ion Dumitru, la care a fost propusă fiică-sa preşedintele asociaţiei şi ceilalţi fondatori şi vicepreşedinţi ai asociaţiei. Au furat milioane de euro de la APIA Piteşti, motivând că ei cu asociaţia fac treabă de a curăţii izlazurile Comunei Albota etc.

Ion Dumitru un infractor notoriu

Cum e posibil ca primarul Comunei Albota să pună pe fiică-sa şefa asociaţiei şi consilierii PSD fondatori şi vicepreşedinţi ai asociaţiei, cu funcţii publice să administreze asociaţia şi să fure banii UE milioane de euro, prin a cere subvenţiile an de an. Această infractoare Simona Ştefania Constantinescu procuror şef serviciu al DNA Piteşti, a avut tupeul de târfă ordinară să trimită articolul în arhivă, pentru a nu fi cercetaţi infractorii menţionaţi şi UE să nu mai recupereze banii de la infractori. Aceşti infractori cu dare de mână au fost clienţii infractoarei ex procuror şef serviciu Daniela Lupu şi acum au rămas clienţii actualei şefe a DNA Piteşti Simona Ştefania Constantinescu. Într-un cuvânt Daniela ia predat clienţii cu dare de mână infractoarei Simona Ştefania. Treabă bună au făcut banii UE nerecuperaţi. Cam aşa stau lucrurile la Piteşti şi în toată ţara la DNA. Procurorii sunt puşi la ordin politic, execută ordine politice de a favoriza infractori s-au de a băga victimele în puşcărie fără probe la ordin politic.

Marin Ion un infractor pervers

Preşedinţi de tot rahatul au fost şi vor mai fii, poporul ia ales!. Vom sesiza SIIJ la care va primi sesizarea şi articolul procurorii şefi; Nicolae Marin şi Iorga Mihaela, tovarăşi cu Kovesi, Lupu şi Constantinescu. Numai dosar penal se va forma şi favorizări de infractori veţi vedea. La înfiinţarea SIIJ au fost procurori profesionişti şi necorupţi, acum nu avem nici o speranţă că vor fi arestaţi toţi cei vinovaţi. Dacă nu se va lua nici o măsură vom sesiza procurorul general, dar nici la ăsta nu există mari speranţe. Trebuie arestaţi toţi de alţi procurori care vor veni pe funcţiile infractorilor procurori. Procurorii sunt aproape toţi corupţi, şefii lor sunt puşi politic totul de rahat.

Klaus Werner Iohannis cel mai mare asasin dar şi cel mai mare corupt

O să vină şi timpul când or să tremure procurorii ca piftiile în castroane, vor fi arestaţi pentru tot ceea ce au făcut. Până nu pleacă cel mai nenorocit asasin corupt din Cotroceni Klaus Werner Iohannis, nu se va schimba nimic în justiţia română. PNL-ul avea şi alţi politici buni pentru funcţia de preşedinte al României, poporul a votat un asasin corupt. Porcul are cei mai tari magicieni în masonerie, magicienii le-au luat minţile la 70% din popor. El a fost magnetul şi poporul de fier ia atras pe toţi cu magicienii lui. Sibiul are cei mai mari infractori unul îl avem în funcţia de preşedinte al României.  

Articol de FG