Procurori corupți, abuzivi favorizatori de infractori: procuror șef secție Romulus Dan Varga, procuror Stoica Viorica, procuror Simionescu Verginica și procuror Marius Iacob toți de la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și JustițieProcurori corupți, abuzivi, favorizatori de infractori, Varga, Stoica, Simionescu și Marius Iacob au distrus sute de mii de victime, au înghițit șpăgi de milioane de euro de la Ordonanțele de clasare și NUP-uri

Dragii noștrii cititori continuăm în această ediție cu cei mai jegoși, abuzivi corupți și favorizatori de infractori, procurori de la Parchetul General – București.

Varga Dan Romulus – cel mai asasin procuror, dar și corupt total

Procuratorul Romulus Dan Varga a căpătat funcția de procuror șef secție, la secția de urmărire penală și criminalistică din cadrul Parchetului General pentru a favoriza infractori foarte periculoși, magistrați din toată țara și București. Acest procurator percepe șpăgi de zeci de mii de euro la fiecare infractor în robă. Intrarea la infractorii magistrați din țară și București le-o face procuratoarea Stoica Viorica și Simionescu Verginica, precum și alți procurori subordonați lui. Acest infractor foarte periculos respinge toate plângerile victimelor, cade de comun acord cu procuratorii Stoica și Simionescu precum și cu alți procuratori subordonați lui, pentru a le menține zeci, sute de mii de ordonanțe de clasare sau NUP. Aceste două mizerii corupte de procuroare și alții de la această secție, îi oferă din șpaga primită de la infractori lui Varga aproximativ 50%; împart frățește euro.

Nesimțiții au anumite locații unde se întâlnesc cu infractorii magistrați, acolo negociază ca la contracte. Animalele cred că nu sunt monitorizați sau că nu vor fi arestați. Simionescu Verginica a fost slăbită de D.N.A. în privința ciubucului, au încetat cu monitorizările sau chiar nu i-a interesat această coruptă total. Jigodia de Simionescu doarme în post ca o bufoană, dar când îi vin clienți deschide ochii și se cară din instituție la negocieri de clasări – N.U.P. Ne întrebăm, D.N.A.-ul de ce nu se autosesizează de la cele publicate de noi, infracțiuni de corupție non-stop. Doamna Kovesi sau alții au pus o prim-procuroare la serviciul registratură care ne respinge toate solicitările de sesizare din oficiu deși legea nu prevede asta. E obligația ei să înainteze articolele noastre la prim-procuror, pentru a se întocmi procese verbale de sesizare din oficiu. Nenorocita de prim-procuroare de la registratura D.N.A. favorizează infractori, pe deasupra îi mai și sună că a rezolvat tot, adică ne-a clasat solicitările noastre.

Stoica Viorica – cea mai mare escroacă, coruptă total face sex în biroul lui Varga

Se mai întâlnește cu diferiți infractori pentru a-și primi darul. Jigodia nu a fost înlăturată de la această instituție nici până la această oră. Am înțeles că suferă și de puturoșenie. Nu are ea chef să printeze articolele noastre și să le dea prim-procurorului pentru a dispune întocmirea proceselor verbale de sesizare din oficiu. Mai bine îi convine să contacteze infractori pe care îi publicăm și să le perceapă șpagă pentru favorul făcut, adică pentru clasarea solicitărilor. Nenorocita care se ocupă ca reprezentant cu presa e mai dobitoacă decât jegoasa de la registratură, se implică și ea la comunicări de clasare. Ce scursură a societății mai e și asta. Le-am solicitat să-și decline identitatea la noi pentru a le face dosare penale pentru favorizarea făptuitorilor. Nenorocitele s-au ascuns și nu au vrut să răspundă, pe comunicări se semnează aiurea fără a-și da numele mizerabile. Cum poate șefa D.N.A. să accepte aceste mizerii în instituție, de un an de zile ne tot jucăm cu ele, dar sunt foarte perverse, stau ca mafioții ascunse și nu semnează pe comunicări. Mari jigodii de procuroare, își merită pedeapsă grea. Procuratoarea Stoica Viorica, o țărancă  împuțită care nu a fost educată de părinți, a crescut mai mult pe la bunici, dreptul la făcut cu sex la profesori, I.N.M.-ul l-a făcut tot cu sex la profesori, așa a ajuns procuroare pe la diferite parchete, coruptă total, favorizatoare de infractori în robă non-stop. Ea negociază prima cu infractorii în robă pe care îi cercetează, după aceea merge la Varga, șeful ei pentru a-i da jumătate din mita primită, Varga bucuros respinge toate plângerile victimelor, invocă numai diversiuni și prelucrează articole de lege.

Simionescu Verginica – cea mai abuzivă dar și cea mai coruptă

Varga se înțelege atât de bine cu Stoica încât fac și sex în birouri. Să nu zică că nu știm sau că nu-i avem puși bine cu de toate pentru toți. Atât timp cât Varga va fi șef de secție, toate procuroarele mai prezentabile vor trece la biroul lui la sex sau vor merge la cuibușorul său de nebunii. S-a instalat corupție generală la Parchetul General, ce vom face cu toți acești procurori corupți și favorizatori de infractori în robe. Nea Lazăr nu îi poate opri, numai doamna Kovesi va putea face ceva, rămâne să vedem după un timp. Varga se crede tare că o are pe șefa D.N.A. cu dosare penale la secție, ea nu are infracțiuni, Varga va avea de toate pentru toți. Varga, prin comunicări arată că magistrații se supun numai legii și sunt independenți. Prostul proștilor, hoțul hoților Varga, el nu a văzut fapt real că, zeci de magistrați se supun procurorilor și legii, precum și a celor care îi condamnă. Când îi arestează pe infractorii magistrați, nu se supun ofițerilor de la judiciar și procurorilor, precum și judecătorilor. La el, independența magistratului înseamnă că nu va răspunde penal niciodată. E atât de prost, incult și jeg de nu vă închipuiţi. El era bun pentru striptease nu ca procuror de urmărire penală, penalul. Ce noroc are că numai monitorizează SRI-ul, era la arest acum, tupuleanu.

Marius Iacob – cel mai mare asasin, corupt toal

Nu e târziu niciodată, SRI-ul poate mai are competențe, dar el e tare prost și necredincios. Acești procurori odioși sunt împotriva poporului deși jegurile sunt plătite din impozite și TVA-uri, de la firme și popor. Nu au scrupule, își apără infractorii în robe de nu s-a pomenit, victimele rămân amărâte și infractorii în robe râd și își continuă infracțiunile de: represiune nedreaptă, abuz în formă calificată etc. Convenția pentru apărarea drepturilor omului e călcată în picioare. C.E.D.O. nu reacționează, președintele României se distrează, C.S.M.-ul nu-l interesează. Procurorul general, șeful lor se uită la ei ca la niște strigoi. Acești procurori de la secția de urmărire penală nu au treabă cu legi, ei sunt legile, se supun doar legilor lor, cu luare de mită, favorizare de făptuitori etc.

Dacă procuratorul Varga și cu așa-zisul procuror Marius Iacob au dispus arestarea lui Cioacă Cristian care nu a comis nici o crimă, i-au pus sânge în apartament, ce să mai zicem de alte victime distruse. La acești doi infractori le-a mers cu făcături, dar ce să mai zicem de judecătorul Neacșu Gheorghe de la Tribunalul Argeș care l-a condamnat la 22 de ani de închisoare pe Cristian Cioacă. Nu au făcut nici o dovadă pentru crimă procurorii dar în schimb i-au pus sânge în apartament și în portbagajul autoturismului. Aceștia sunt procurorii României, cei doi care au speriat Vestul Sălbatic. La Curtea de Apel Pitești, Cioacă a fost condamnat la 16 ani și 8 luni de închisoare de judecătoarea Elena Minodora Rusu și Anda Mihaela Pluteanu. Aceste asasine au dat o condamnare abuzivă fără a avea la dosar certificatul medico-legal pentru lovituri cauzatoare de moarte.

Cristian Cioacă – distrus de cei 5 malefici în robe

La infracțiunile de lovituri cauzatoare de moarte, este necesar și obligatoriu certificat medico-legal care să ateste loviturile victimei. Fără certificat medico-legal nu poți da condamnări, e ca în toate cazurile de lovire, dacă nu ai certificat medico-legal cu zile de îngrijiri medicale nu poți da condamnare. Ei, aceste asasine au avut curajul să-i dea 16 ani și 8 luni de închisoare lui Cioacă. Când au ură pe cineva sau cheltuiesc bani pe descinderi etc. fac pe dracu în patru, plantează probe nereale, condamnă fără a avea martori oculari sau fără certificat medico-legal. Procurori asasini și judecători asasini.

Articol de Eugen Preda