Procurorul şef al SIIJ Nicolae Marin şi procurorul adjunct al SIIJ Iorga Mihaela, au favorizat şi favorizează mii de infractori foarte periculoşi, clasează cauzele pe bandă rulantă, şpaga le vine tot pe bandă rulantăProcurorul şef Secţie Nicolae Marin şi procurorul adjunct Secţie Iorga Mihaela, au favorizat şi favorizează mii de infractori procurori şi judecători, şpaga le vine pe bandă rulantă, clasări cauze peste 5000, toţi infractorii justiţiei sunt declaraţi nevinovaţi şi necercetaţi de aceştia.


Dragii noştri cititori continuăm în această ediţie, cu cele mai mari dejecţii ale DNA-Bucureşti, procuror Nocolae Marin şi procuror Iorga Mihaela, actuali şefi ai Secţiei pentru investigarea infracţiunilor din justiţie, clasează toate cauzele care vizează infractorii procurori, judecători etc, se îmbogăţesc pe zi ce trece.

Procurorul şef al SIIJ Nicolae Marin cel mai mare infractor

Procurorul şef Secţie Nicolae Marin şi procurorul adjunct Secţie Iorga Mihaela, scursurile societăţii, au fost plătiţi cu bani grei de mai mulţi infractori magistraţi, pentru a ajunge şefii SIIJ, au reuşit să pună mâna pe SIIJ, pentru ai scăpa de răspunderea penală pe toţi magistraţii din ţară. Şpaga circulă la ei non-stop, infractorii magistraţi etc sunt bucuroşi că scapă de răspunderea penală, penalii Nicolae Marin şi Iorga Mihaela se îmbogăţesc pe zi ce trece, victimele din dosare se prăpădesc. Cum a putut CSM să dispună prin decizii ca aceşti infractori să ajungă şefii SIIJ?. Răspundem tot noi că ştim mai bine ce fac ei zilnic!. Aceşti doi infractori procurori Marin şi Mihaela, au primit bani grei de la zeci de procurori şi de la zeci de judecători cunoscuţi care aveau dosare penale pe rolul SIIJ. I-au pus să meargă la CSM la cunoscuţi de-ai lor, pentru ai pune pe funcţiile cele mai mari la SIIJ şi acum îşi fac meseria de procurori infractori care favorizează toţi infractorii magistraţi. Procurorul şef adjunct Mihaela Iorga şi-a făcut un formular tip de clasări cauze şi alt formular tip pentru trimiterea cauzelor în arhivă, care sunt trimise la mii de victime ale magistraţilor. În formular scrie că ei nu pot cerceta magistraţii, deşi au Lege şi Convenţie, mai scrie că ei nu pot cerceta magistraţii pentru sentinţe şi decizii abuzive, întrucât ei nu sunt o instanţă superioară, s-au că se crează o suprapunere de sentinţe şi decizii. Aceşti doi mari infractori Marin şi Mihaela, scriu numai diversiuni în acele formulare tip, dar şi în deciziile de clasare a cauzelor scriu numai diversiuni pentru ai scăpa pe infractorii magistraţi de răspunderea penală.

Procurorul adjunct al SIIJ Iorga Mihaela o mare infractoare

Fostul procuror şef al DNA Piteşti Daniela Lupu, a  fost scăpată de răspunderea penală într-un dosar, de procurorul infractor Iorga Mihaela. Lupu s-a lăudat pe la diferiţi colegi că Mihaela a ajutat-o şi că ar fi dat câteva mii de euro. Persoana vătămată Ioniţă Paraschiva din Piteşti, nu a mai formulat plângere împotriva ordonanţei de clasare a cauzei, întrucât plângerea ajungea la procurorul infractor Marin şi o respingea cu succes. Nu i-a mai dat ocazia procurorului şef Marin să mai i-a spaga de la Lupu Daniela.Dar şi Laura Codruţa Kovesi i-a înmânat procurorului Marin sume mari de euro, pentru a nu se mai efectua cercetări împotriva ei şi de ai clasa cauzele. Să aibe tupeu Mihaela şi Marin să claseze dosarul lui Traian Băsescu, Laura Codruţa Kovesi, procurorul Papici etc, unde am sesizat noi infracţiuni grave cu vânzarea Flotei Române. Să vedeţi şhow internaţional!. Kovesi are mare tupeu că e prietenă cu procurorul Marin Nicolae, i-a fost şef tot timpul Kovesi şi acum o recunoaşte de şefă chiar dacă o cercetează Marin cu Mihaela. Marin a fost adus la DNA Bucureşti de Koveşi; cum poate el s-o cerceteze pe şefa lui, mai ales că a plătit-o cu zeci de mii de euro pentru un dosar penal, ea are zeci de dosare penale la procurorul Marin. Aceşti doi infractori îşi bat joc de toţi cetăţenii României care se adresează cu plângeri penale le ei. Ei îşi iau spăgile pentru clasări cauze, victimele râmân umilite de aceşti infractori notorii. Tu eşti partea vătămată şi nu beneficiezi de daune morale şi de daune materiale, întrucât Marin şi Mihaela clasează cauzele pentru mii s-au zeci de mii de euro.

Procurorul European Laura Codruţa Kovesi o infractoare notorie

Dacă nu se mai face plângeri penale mor infractorii de foame Marin şi Mihaela, procurorii şi judecătorii rămân necercetaţi şi în continuare la infracţiuni grave.  E ca la bălăceanca, victimele nu beneficiează de daune morale s-au de daune materiale, dar în schimb procurori infractori beneficiează de şpăgi mari la fiecare dosar al victimelor. Le stă în mână la jegoşi şantajul!. Care sunt cercetaţi dă şpagă să scape de răspunderea penală, Marin şi Mihaela se îmbogăţesc. Şi-au găsit afacerea atât la DNA precum şi la SIIJ!. Sperăm să-i legăm şi pe aceştia, dacă om avea cu cine, cam toţi sunt la fel. Noi ne facem datoria legală şi ne vom ocupa de ei ca şi de alţii. Cum e conducătorul Iohannis aşa este şi procurorii Marin şi Mihaela. Prostimea din presă o compătimea pe Iorga Mihaela, când a prins-o Koveşi în gheară, acum tot prostimea din presă nu mai zice nimic. Ne referim la Mihai Gâdea şi Mircea Badea!. Presa în loc să-i toace seară de seară pe Marin şi Mihaela, pentru a pleca cu tinicheaua de coadă de la SIIJ, ei stau şi se ocupă de alte prosti. Asta e presa română, laudă infractorii magistraţi non-stop, aşteaptă şpăgi de la ei s-au alte avantaje. Omul e de vină tot timpul, se lasă corupt şi din cauza banilor sunt obligaţi să facă rău la ceilalţi care au probe şi dreptate. Asta e naţia română de rahat!. Dacă găseşti 20% din popor sănătoşi la cap restul sunt plecaţi cu sorcova. Au făcut ăştia statistică în anul 2004, că 40% din poporul român e nebun.

Procurorul Daniela Lupu o zdreanţă şi o mare infractoare

Vă cam închipuiţi la această oră ce procent avem, cam 20% sănătoşi şi 80% nebuni. La români democraţia le face rău, dacă s-ar înfiinţa din nou comunismul să-i vezi sănătoşi pe toţi şi fără fiţe. Unii au înebunit de mulţi bani furaţi alţii de invidie. Nu mai punem că din cauza magiei negre au înebunit 40% din popor. Aceasta este statistica la acestă oră, ce va mai fi vai şi amar. Solicităm sesizarea din oficiu a procurorului general al României.

Articol de PT