Raed Arafat s-a dus la Mihai Gâdea cu zeci de mii de euro, pentru a se disculpa de infracţiunile comise, pandemiile României Orban şi Iohannis infectează pe toţi cetăţenii României, prin măsurile abuzive pe care le i-au lună de lună, ne drăcuiesc prin birouri de aud şi alţiiPandemiile României: Orban, Arafat, Iohannis şi Mihai Gâdea îşi bat joc de tot poporul român non-stop; Statul Iohannis, Arafat şi Orban sunt psihopaţi, au rămas blocaţi, dau Ordonanţe Militare non-stop, îmbolnăvesc poporul prin măsurile abuzive pe care le iau.
Dragii noştri cititori, continuăm în această ediţie, cu cei mai mari infractori ai Statului Român, care dau OUG Militare non-stop, îmbolnăvesc poporul prin măsurile abuzive pe care le i-au, procurorul general nu se sesizează ei statul asasinează.
Raed Arafat l-a căutat pe prietenul lui Gâdea Mihai, pentru a face o înregistrare video-audio cu Arafat, de a se disculpa de infracţiunile comise şi de a acuza sute de jurnalişti români, care au scris adevărul şi numai adevărul despre pandemie şi diversiunile pandemiilor.

Arafat cea mai mare dejecţie infractor non-stop

Gâdea a încasat de la Arafat zeci de mii de euro pentru minciunile lui Arafat. A preferat să-l lase să acuze sute de jurnalişti în mod abuziv pentru zeci de mii de euro. Ăsta e Gâdea Mihai director Antena 3. Infractorul Arafat a încasat 2.5 miliarde de euro de la OMS, acum a dat ordin să facă testări în masă, pentru a justifica o mică parte din bani. O testare sau o analiză de Coronavirus sau de Covid-19, pune
ca taxă cca 1000 lei. Au luat-o tare cu testările în masă să poată justifica cele 2.5 miliarde de euro. Mari pandemii sunt aceste scursuri ale societăţii. S-au prins cei de la OMS în legătură cu cazurile din românia de Coronavirus şi Covid-19, că infractorii cer miliarde de euro pentru a sustrage banii şi nu pentru a lua tratament şi aparatură pentru bolnavii. Le mai dă Moş Crăciun cele 5 miliarde de euro pe care le solicită!. Avem informaţii sigure; vor să dispună din nou OUG-uri Militare cu lipsire de libertate etc. Ei doar aşteaptă să aibă cetăţenii puţin temperatură, că i-a şi umflat în salvări pentru testări. Câtă panică a băgat aceşti infractori în acest popor, au rămas oamenii cu sechele pe tot restul vieţi. Declara Arafat că; îi încurcă jurnalişti să i-a măsuri, nu mai are poporul încredere în ei. Cum să poată avea poporul încredere în aceşti infractori, care au făcut să dispară gripa şi au ponegrit gripa în Coronavirus şi Covid-19. Ei sunt pandemiile nu viruşii botezaţi!. Mai declara Arafat, că e atac la persoană din partea jurnaliştilor!. Ce atac la persoană să fie dacă jurnalişti le publică adevărul; el e un mare nenorocit, un infractor care trebuie arestat. Iohannis şi Orban îi ţine în coardă infractorului, că doar miliardele de euro sunt la Arafat.

Gâdea cel mai mare ciubucar care favorizează infractorii

Primesc şi ei destui euro pentru a-şi face bugetul gras. Mari nenorociţi, nici la acestă oră nu a terminat cu minciunile şi cu prosteala la popor. I-au pe sus chipurile bolnavii care au temperatură, pentru a face teste cât de multe şi de ai interna pentru ai declara sănătoşi la un timp. După aceia vine lauda, că ei au peste 10.000 sănătoşi făcuţi de ei. Dacă era virusuri adevărate ce invocă asasinii, mai trăia vreunul din cei 10.000 de bolnavi. De abia doctorii străini cu tratament adevărat au putut trata cu adevărat infectaţii de virusurile menţionate de ei. Ei au tratat oameni sănătoşi puţin răciţi. Care au avut viruşi gripali mai agresivi, i-au declarat bolnavi de Coronavirus şi Covid-19. Numai şarlatanii care îşi urmăresc scopul de a sustrage miliarde de euro. Viorel Cataramă le-a făcut proba pe viu, s-a dus la mai mulţi infectaţi s-a îmbrăţişat cu ei, a vorbit cu ei de aproape şi nu a luat nici un virus. Hahalerelor nu mai chinuiţi poporul şi nu-l mai sechestraţi, procurorii trebuie să se sesizeze din oficiu pentru ai cerceta pe aceşti nenorociţi. Procurorii nici ei nu ştie ce se întâmplă, îi dezinformează şi îi înfricoşează. E greu să prinzi hahalerele, deoarece sunt ajutaţi de medicii de ştiinţă medicală, care şi aceştia la rândul lor sunt tot infractori şi hahalere. Procurori trebuie să lucreze cu medici serioşi precum cu medicii legişti. Altfel hahalerele ne chinuie mereu cu pandemia, deja au anunţat al doilea val.

Iohannis masonul asasin

La mare românii nu o să mai ajungă aud numai de valuri de pandemii. Mari pramatii sunt aceşti masoni!. Bolnavii psihici Iohannis, Orban şi Arafat au trecut în OUG Militară, obligarea cetăţenilor de a li se lua temperatura şi la Supermarketuri. Miliţenii trag de cetăţenii româniei şi îi târăsc pe jos pentru a le lua temperatura, zici că ar fi în junglă. Bolnavii psihici, Iohannis Orban şi Arafat au încălcat toate drepturile omului, mai au să-i împuşte în stradă. O să formulăm plângere penală la procurorul general al Secţiei Parchetelor Militare. E singurul competent pentru a efectua cercetări împotriva acestor masoni asasini. Dacă îi vom lăsa aşa se va alege praful şi pulberea de acest popor oropsit. Procurorii militari sunt foarte competenţi, dar şi profesionişti în cercetări; dacă le va fi frică de ei sau se vor corupe se va alege praful de dosar. După aceia vom sesiza procurorii de la Secţia pentru investigarea infracţiunilor din justiţie, la care vor fi cercetaţi şi procurorii militari. Şansa lor de a scăpa este 0. Mulăul de la Cotroceni are imunitate, o să se rezolve şi cu imunitatea. Morţii mami lor de comunişti fascisţi!. Aceşti nemernici ne-au înjurat peste tot dar şi noi îi vom înjura des. Nenorociţii au plătit Chinezii etc să atace Site-ul Ediţie Specială Press, nu au mai putut citi cititorii noştri din străinătate aproape toată săptămâna. Mari jeguri de oameni sunt aceşti masoni asasini. Ar fi înstare să ne omoare pentru toate informaţiile reale. Vor murii ei că sunt proşti şi necredincioşi, dar şi fără experienţă în …..Vom  face pipi pe ei şi pe rasa lor de masoni ordinari. Proşti sunt cei din opoziţie, trebuia să-l suspende pe masonul din Cotroceni şi Guvernul lui papură Vodă dărâmat. Sunt malefici masonii, au magicieni care le i-au minţile la cei din opoziţie şi nu-i lasă să-i distrugă. Folosesc magicieni care au puteri malefice, pe  Marcel Ciolacu l-au leşinat în direct cum a încercat să-i acuze. E greu să-l dai jos pe maleficul din Cotroceni, are echipă grea de magicieni, vai mama lor la cei din opoziţie. Numai Ponta cu Tăriceanu poate să-i înfrunte, au şi ei la rândul lor alţi magicieni care îi ajută şi le oferă protecţie. Malefici au tupeu de fiare, joacă tare până or să moară. Vor sfârşi prin puşcări aceste mizerii comuniste, nu vor mai avea linişte după primele audieri.

Orban jegul jegurilor

Anunţăm: gripa nu mai există în România întrucât masoni au transformat-o în Coronavirus şi Covid-19. Poporul să-i creadă, la cel puţin 10 milioane de români le-a spălat creierii cu magicieni lor. Asta înseamnă necredinţa în S.F. Dumnezeu şi ateismul lor. Masonii se joacă cu minţile necredincioşilor, i-a preluat atât de uşor încât şi la această oră îl vor tot pe Iohannis preşedinte. Ceauşescu a fost mic copil pe lângă masoni, pe viitor să vedeţi ce nenorociri mari or să facă. Nepotul lui doi metri din Cotroceni, are ură pe poporul român, dar poporul nu-l vede, nu-l simpte, întrucât e malefic. Pe directorul SRI nu-l lasă să dispună la toate Unităţile Militare din ţâră, culegerea de informaţii, sesizarea organelor de cercetare penală şa.md. Prostul din Cotroceni nu vrea să se mai strângă informaţii şi documente despre el, oricum avem toate infracţiunile lui. Are o frică de ofiţerii SRI ca şi Băsescu!. În ce stat comunist trăim?. SRI nu mai are voie să efectueze nimic, infractorii din Cotroceni îşi fac de cap, Guvernul la fel , opoziţia doarme, poporul 10 milioane are creierul spălat de magicienii lui Iohannis. Poporul a devenit cobaii masoneriei!. S-a ales praful de acest popor, unde se va ajunge cu masonii în fruntea ţării doar S.F. Dumnezeu ştie. E grav pentru toţi, au pus mâna pe putere e greu să-i mai dai jos. Poporul nu e unit e adormit de magicienii lui Iohannis. Televiziunile: Antena 3, B1 TV şi RTV  sunt cu ei la acuzat poporul şi dezinformări. Se mai fac că ajută pe unele victime dar mai rău le distrug. Blestemaţi să fie de S.F. Dumnezeu toţi malefici care distrug poporul.
Articol de VB