Secăturile; procuror general militar – general de brigadă magistrat Adrian Nicolau și procuror militar colonel magistrat Caloian Gheorghe au favorizat infractori foarte periculoși, diversiuni la greu în ordonanţe, miiParchetul Militar de pe lângă Curtea Militară de Apel - sediul infractorilo Nicolau si Caloian

Parchetul Militar de pe lângă Curtea Militară de Apel – sediul infractorilo Nicolau si Caloian

Jegurile Parchetului Militar de pe lângă Curtea Militară de Apel București, general de brigadă magistrat Adrian Nicolau și procuror militar colonel magistrat Caloian Gheorghe au favorizat infractori foarte periculoși, cu funcţii de procurori, prim-procurori ș.a.m.d., diversiuni jegoase în ordonanţe ca și ei, mii.

Dragii noștri cititori, continuăm în această ediţie cu cei mai mari infractori de procurori militari, care au favorizat mii de infractori cu grade și în robe, lăsându-i să-și facă de cap în continuare la locurile de muncă.

Infractorii general magistrat Adrian Nicolau și colonelul magistrat Caloian Gheorghe cercetează, fără a avea competenţă, persoane civile. La fel procedează și prim-procurorul colonel magistrat al Parchetului Tribunalului Militar București, Covei Stelea, precum și colonelul magistrat Moraru Traian. Acești nenorociţi de procurori militari comuniști primesc plângeri penale de la victime, unde se solicită și cercetarea persoanelor cu funcţii civile. Pentru a-i ajuta pe procurorii militari cercetaţi sau pe diferiţi judecători militari, precum și pe cei din Jandarmeria Română, fac disjungeri și trimit spre cercetare la parchetele civile doar persoanele civile, nu și pe militari, procurori, judecători, jandarmi. Câteodată, mai rar, îi cercetează și pe militari și pe civili. Fac toate acestea pentru ca nu care cumva să ajungă vreun procuror militar, vreun judecător militar sau vreun jandarm pe mâna procurorilor civili. Nu au relaţii la procurorii civili și le e frică tare de tot de pușcărie. Art. 44 alin. (1), alin. (4) și alin. (5) din N.C.P.P. ne indică următoarele:

„Art. 44

Competenţa în caz de reunire a cauzelor

(1) În caz de reunire, dacă, în raport cu diferiţii făptuitori ori diferitele fapte, competenţa aparţine, potrivit legii, mai multor instanţe de grad egal, competenţa de a judeca toate faptele şi pe toţi făptuitorii revine instanţei mai întâi sesizate, iar dacă, după natura faptelor sau după calitatea persoanelor, competenţa aparţine unor instanţe de grad diferit, competenţa de a judeca toate cauzele reunite revine instanţei superioare în grad.

(4) Dacă dintre instanţe una este civilă, iar alta este militară, competenţa revine instanţei civile.

(5) Dacă instanţa militară este superioară în grad, competenţa revine instanţei civile echivalente în grad competente potrivit art. 41 şi art. 42.”

Procuror general Adrian Nicolau, infractor desăvârșit, în grup de cadre didactice

Procuror general Adrian Nicolau, infractor desăvârșit, în grup de cadre didactice

Procurorii militari nu pot cerceta persoane civile la un loc cu cele militare. Ei sunt obligaţi să decline competenţa în favoarea parchetelor civile. Ce fac acești escroci de procurori militari?! Ori nu apucă să-i cerceteze pe toţi odată, ori fac câte o mizerie de disjungere și trimit infractori civili la parchete civile și se alege praful de dosar. Ei își opresc infractorii, cu grade fiind, procurori militari sau judecători militari, precum și jandarmi. Fac toate acestea pentru a-i scăpa de pușcărie, așa s-a ajuns de au dat clasări și NUP la mii de magistraţi și jandarmi, infractori foarte periculoși.

Vă dăm doar două exemple de ordonanţe din partea generalului Adrian Nicolau și a procurorului Caloian Gheorghe:

  1. Ordonanţa din 30.12.2016, dosar 68/P/2016;
  2. Ordonanţa din 14.02.2017, dosar nr. 3/II/2/2017.

Aceste dejecţii, Caloian și Nicolau, pentru a-i scăpa pe infractorii cercetaţi de ei, nu mai solicită probele cerute de victimele din dosare, astfel încât să le poată da clasare infractorilor foarte periculoși. Nu mai punem nesolicitarea înregistrărilor video sau audio din diferite servere de la instituţiile unde s-au întâmplat incidentele. Ei acuză tot timpul victimele distruse de procurori, judecători sau jandarmi că le impută judecătorilor sau procurorilor fapte penale. În loc să solicite probele reale de la incidente, ei se vaită tot timpul, invocând inexistenţa înregistrărilor audio-video în servere. În servere pot sta înregistrări audio-video peste 5 ani, așa că ei cu rea-credinţă nu solicită probele indicate de victime. Pe deasupra, audiază martori mincinoși propuși de infractori pentru a înlătura toate solicitările victimelor și pentru a acuza tot victimele distruse non-stop în ordonanţele abuzive.

 

Parchetul Militar București - sediul infractorilor procurori militari care favorizează infractori periculoși

Parchetul Militar București – sediul infractorilor procurori militari care favorizează infractori periculoși

Acești doi nenorociţi procurori militari, Nicolau și Caloian, scriu prin ordonanţe victimelor că nu se mai pot solicita probele audio-video pentru ca victimele să demonstreze infracţiunile mizeriilor de jandarmi etc. În cazul favorizărilor de infractori nenorociţii spun că ei nu mai pot face probe sau solicita probe, întrucât s-a terminat cercetarea penală. Ei nu se mai pot băga la clasări favorizatoare infractorilor și la sentinţele judecătorilor tot favorizatoare infractorilor.

Art. 269 alin. (1) ne indică următoarele:

„Art. 269 Favorizarea făptuitorului

(1) Ajutorul dat făptuitorului în scopul împiedicării sau îngreunării cercetărilor într-o cauză penală, tragerii la răspundere penală, executării unei pedepse sau măsuri privative de libertate se pedepseşte cu închisoare de la unu la 5 ani sau cu amendă.

(2) Pedeapsa aplicată favorizatorului nu poate fi mai mare decât pedeapsa prevăzută de lege pentru fapta săvârşită de autor.”

Caloian Gheorghe se poartă ca o gorilă - mănâncă ce-i dau infractorii

Caloian Gheorghe se poartă ca o gorilă – mănâncă ce-i dau infractorii

Articolul 297 din Codul Penal referitor la abuzul în serviciu îi reprezintă pe amândoi procurorii militari. Ce șmecheri se cred acești doi lingăi ai P.S.D.! Şmecheria lor o purtăm noi în buzunare. Ling clanţele la Parlament pentru a le da și lor grade. Nesimtiţii au primit ordin de la diferiţi politruci P.S.D. pentru a-l cerceta pe generalul Coldea Florian. Ei au spus diferiţilor jurnaliști că s-au sesizat din oficiu de la făcăturile lui Sebastian Ghiţă. Câtă demenţă să ai să te sesizezi de la făcăturile lui Sebastian Ghiţă și mai ales să nu ai competenţă de cercetare, așa cum este cazul acestor procurori! Dacă ar lua de bază ce a mâncat Ghiţă rahat și tot ce a falsificat la acel dosar, atunci sunt implicate persoane civile și competenţa revine parchetului civil.

Adrian Nicolau înghite tot ce-i dau infractorii, precum balena

Adrian Nicolau înghite tot ce-i dau infractorii, precum balena

Aceste scursuri ale societăţii nu trebuie să mai stea o secundă în procuratura militară. Şi-au bătut joc de toate dosarele victimelor, au favorizat infractori foarte periculoși non-stop, credem că și-au primit darul euro-dolarul la fiecare clasare sau NUP. Dacă îi dai la DNA-Militară îi scapă alţi escroci de procurori, care la rândul lor sunt favorizaţi de alţi nemernici. E greu de îngenuncheat acest clan de infractori – jandarmi, procurori, judecători – dar nu imposibil. Vor fi cercetaţi amândoi, precum și cei de la Parchetul Militar de pe lângă Tribunalul Militar și toţi cei implicaţi în fapte penale. Nu vor rămâne acești doi maimuţoi nedovediţi de noi.

Articol de Liviu Poșircă