Secţia civilă a Tribunalului Argeș formată din: președinte, Aurelia Danciu, Andreea Monica Prunaru, Emanuela Moșneanu Comăneci, Mirela Dumitrache Babalîc, Cornelia Dumitrescu, Aneta Duţă, Ioana Pîrvu, Mihaela Badea, Elena Anton eu eliberat sentinţe și decizii pentru sume de zeci de mii de euro sau chiar sute de mii de euro. 

Cea mai mare infractoare a justiţiei argeșene (bolnavă psihică, Anton Elena)

Cea mai mare infractoare a justiţiei argeșene (bolnavă psihică, Anton Elena)

Spitalul Poiana Mare, Dolj, are pacienţi și de la secţia civilă a Tribunalului Argeș, precum judecătoarele menţionate în titlu, toate corupte, bolnave psihic, abuzive, hoaţe etc.

Dragii noștri cititori, continuăm în această ediţie cu cele mai jegoase nebune judecătoare din justiţia română; după ce că sunt nebune mai iau și șpagă de zeci, sute de mii de euro la dosar.

Președinta secţiei civile Aurelia Danciu șefa infractoarelor atât de tare le-a instruit pe Andreea Monica Prunaru, Emanuela Moșneanu Comăneci, Mirela Dumitrache Babalîc, Cornelia Dumitrescu, Aneta Duţă, Ioana Pîrvu, Mihaela Badea, Elena Anton, încât eliberează sentinţe și decizii, tip scrisorile nebunilor de la Poiana Mare, Dolj.

Aceste nebune isterice nu văd în faţa ochilor decât răzbunări pe cei ce nu le dau șpagă, decid prin sentinţe și decizii deposedările victimelor de case, moșteniri ș.a.m.d. Ele lasă victimele fără case și moșteniri prin judecăţile nebune pe care le practică, îmbogăţesc infractori care au intervenit la ele cu avocaţi ș.a.m.d. Aceste nebune nu au trecut pe la medicii de specialitate în psihiatrie pentru a-și evalua capacităţile mentale și foamea de șpagă. La judecători nu se practică expertize psihiatrice sau o evaluare a capacităţii mentale anual. Cum pot aceste nebune să mai stea în justiţia argeșeană dacă ele întocmesc sentinţe și decizii în afara Codului Civil? Ele sunt legea, ele fac legea după cum le vine în mintea lor bolnavă, ele îţi impută articole din Codul Civil care nu te reprezintă ș.a.m.d.

Prunaru (stânga), Dumitrescu (dreapta), două bolnave psihic care eliberează sentinţe și decizii fictive

Prunaru (stânga), Dumitrescu (dreapta), două bolnave psihic care eliberează sentinţe și decizii fictive

Aceste nebune nu au fost expertizate de medicii psihiatri niciodată, recidivează de zeci de ani în justiţia argeșeană și ca nebune și ca infractoare. Toate aceste nebune au fost în stare să pună în posesie un cetăţean german, pe nume Richter Dan, fără a avea dreptul la moștenire sau să fi avut vreo moștenire de la părinţi, întrucât părinţii lui au renunţat la cetăţenia română, precum și fiul lor Richter Dan. Nu mai punem că părinţii lui Richter Dan au lăsat moștenire până în 1990 la Banca Agricolă, de la care și-au primit o sumă foarte mare de bani, iar după aceea au devenit cetăţeni germani.

Aceste nebune de judecătoare l-au împroprietărit pe Richter Dan cu 167 de hectare de teren intravilan în comuna Dîrmănești, judeţul Argeș. Din evaluări s-a stabilit că cele 167 de hectare valorează peste 2.000.000 milioane de euro. Richter s-ar fi lăudat pe la prieteni de-ai lui că ar fi dat la judecătoarele nebune peste 500.000 de euro. Ce tupeu de nebune și nebune fiind  să întocmești decizii pentru un infractor cetăţean german. CSM-ul nu a luat nicio măsură până la această oră, ele își fac de cap în continuare, afacerile le merg în continuare, boala recidivează la creierii lor. Acesta e doar un mic exemplu.

 

Două bolnave psihic, Dumitrache Babalîc Mirela (stânga) și Danciu Aurelia (dreapta), au eliberat zeci de mii de sentinţe fictive pentru euro și dolari

Două bolnave psihic, Dumitrache Babalîc Mirela (stânga) și Danciu Aurelia (dreapta), au eliberat zeci de mii de sentinţe fictive pentru euro și dolari

CSM-ul e format din mai mulţi infractori judecători argeșeni, cine să-i trimita pe nebuni și pe nebune la medicii psihiatri? De măsuri de eliberări din funcţii nici nu s-a auzit. Dacă le-am solicitat să se sesizeze din oficiu, ca să scape de dosar ne-au răspuns că trebuie să le facem plângere nebunelor și să le trimitem și articolul.

Acest CSM bolnav ca și bolnavele de la secţia civilă primesc salarii de peste 16.000 de lei pe lună, nu fac nimic pentru poporul român, sunt plătite jigodiile din impozite de la popor și de la firme. Chiar dacă le faci plângere nebunelor tot le dau clasare la dosar inspectorii CSM. Se cară euro la greu la inspectorii CSM, clasări se fac pe bandă rulante, nebunele rămân pe posturi. Toată justiţia română e împotriva celor ce nu au intrare la ei prin avocaţi sau samsari; victimele sunt milioane de români care le trec prin mână, rămân fără case, moșteniri ș.a.m.d. Această practică de infracţiuni și nebuneală o aplică cam 90% din judecătorii români. Fiecare are relaţii la CSM, dacă îi reclamă victimele rămân tot ca proștii, nebunele și alte mii de judecători nebuni râd de victime că nu au ce le face. Au decedat mii de victime în ţară din cauza acestor judecătoare nebune și judecători nebuni. Asta e justiţia română, plină de judecători nebuni, corupţi și netrataţi la timp la psihiatrie. Noi le recomandăm la Spitalul Poiana Mare, Dolj, un tratament de însănătoșire și de rămânere definitivă acolo. Numai așa pot scăpa victimele de nebunii din justiţia română, altfel vor muri zeci de mii de victime pe scările tribunalelor, judecătoriilor și ale curţilor de apel.

Punctul de lucru al bolnavelor psihic, halal de Tribunalul Argeș

Punctul de lucru al bolnavelor psihic, halal de Tribunalul Argeș

Bolnavele psihic de judecătoare de la secţia civilă a Tribunalului Argeș, Aneta Duţă, Emanuela Moșneanu Comăneci și Elena Anton foloseau un articol din ordonanţa de urgenţă care se referea la confiscări de produse petroliere la socieţăţi comerciale, ele foloseau ordonanţa pentru persoane fizice și dispuneau confiscare produselor petroliere cumpărate de victime pentru centrale termice. Dacă stai să studiezi fiecare dosar pe care l-au judecat psihopatele te apucă râsul, dar dacă stai să te gândești ce le fac victimelor te apucă plânsul. Câtă demenţă de judecătoare comuniste fasciste!

Vă mai arătăm un exemplu proaspăt din dosarul nr. 31886/3/2016, sentinţa civilă nr. 81/2017 din 07.03.2017. Acest dosar a fost judecat de judecătoarea psihopată Elena Anton la solicitările procurorului Cristea Ionuţ de la Parchetul Judecătoriei Pitești. A chemat Cristea în judecată pe S.C. Ediţie Specială Press și pe directorul Iulian Ratea, nu a chemat în judecată pe jurnalistul care a scris articolul; acuzaţiile abuzive ale lui Cristea și Anton sunt împotriva publicaţiei și a directorului Ratea. După cum s-a mai scris în articolul anterior, hoţii de Cristea și Anton i-au furat directorului datele de identitate și pe cele de domiciliu, precum și pe cele de la ORC Argeș ale asociaţilor și administratorilor. Au folosit programe speciale de la Parchetul Judecătoriei Pitești și psihopata Anton pe cele de la Tribunalul Argeș. Anton, bolnava psihic, a solicitat de la un grefier Viorel dosarul în care s-a judecat S.C. Ediţie Specială Press S.R.L. cu Dumitru Ion, primarul comunei Albota, Argeș, Şi-a luat mai multe date din dosar pe care le-a aplicat în sentinţa falsă. Ce înseamnă să fii nebună ca Anton Elena, dai ordine și îţi vin dosarele tuturor din arhivă în birou, le studiezi și faci acuzări nefondate în sentinţa falsă. Ştii că e interzis să afli date din dosare, dar Anton Elena o face des, când i se scoală sau când are nevoie să acuze nefondat în falsurile pe care le emite.

Arătăm ce imputare nelegală a putut face psihopata de Anton Elena împotriva S.C. Ediţie Specială Press S.R.L. și a directorului Ratea. Cităm pe Anton:

Halal de procuror general Aldea Mihail

Halal de procuror general Aldea Mihail

Pârâta S.C. Ediţie Specială Press S.R.L. intră sub incidenţa prevederilor art. 1373 N.C.C., potrivit cu care <<Comitentul este obligat să repare prejudiciul cauzat de prepușii săi ori de câte ori fapta săvârșită de aceștia are legătură cu atribuţiile sau cu scopul funcţiilor încredinţate. Este comitent cel care în virtutea unui contract sau în temeiul legii, exercită direcţia, supravegherea și controlul asupra celui care îndeplinește anumite funcţii sau însărcinări în interesul său ori al altuia.>>”

S.C. Ediţie Specială Press S.R.L. este comitentul care a încheiat contracte cu prepușii săi. Dacă jurnalistul care a scris articolul a fost scos din cauză, ce vină mai are societatea comercială, ce bani să plătească și cui? Zicem noi, îi plătim lui Anton, prin Cristea, dar nu se știe dacă vor rămâne în libertate. I-a aplicat directorului Ratea următoarea frază din art. 1373 N.C.C.: „Este comitent cel care în virtutea unui contract sau în temeiul legii, exercită direcţia, supravegherea și controlul asupra celui care îndeplinește anumite funcţii sau însărcinări în interesul său ori al altuia.” Cum putea Ratea să fie comitent dacă societatea comercială este comitentul, nu pot fi doi comitenţi. Această nebună l-a făcut în mod abuziv pe directorul Ratea al doilea comitent la societatea comercială și că ar fi prepus el al societăţii comerciale, ar avea un contract. Asta e nebună de-a binelea, visează numai euro și dolari din sentinţa falsă cu suma de 350.000 de lei dată lui Cristea; parandărătul de 30% îl așteaptă Anton. Cu din astea se ocupă Antonica. Va răspunde cu mintea ei bolnavă și cu libertatea pentru toate victimele. Sentinţe din astea și decizii fac psihopatele non-stop, au distrus poporul. Vor răspunde cum au răspuns și alţii. Nu vor scăpa.

Articol de Cristian Nicolescu

Apel in Atentia Autoritatilor Romane