Şefa CSM Pitești, doctor Ligia Rob, doctor Adrian Stoiculescu de la Spitalul de Urgenţă Pitești, Asistent social Nicoleta Alina Preoteasa si judecătoarea Gabriela Apostol comit abuzuri și distrug cetăţenii precum inspirădr.Ligia Rob, infractoare fără scrupule, care ascultă ordinele SIPI Argeș

dr.Ligia Rob, infractoare fără scrupule, care ascultă ordinele SIPI Argeș

Doctor Ligia Rob, șefa Centrului de Sănătate Mintală Pitești, Doctorul Adrian Stoiculescu de la Spitalul de Urgenţă Pitești, Asistent social Nicoleta Alina Preoteasa de la CSM și judecătoarea Gabriela Apostol de la secţia penală a Judecătoriei Pitești încalcă legile, comit abuzuri, distrug cetăţenii până îi bagă în pământ.

Dragii noștri cititori, continuăm în această ediţie cu cele mai mari asasine din judeţul Argeș. Dr. Ligia Rob, asistent social principal Nicoleta Alina Preoteasa obligă cetăţeni sănătoși la tratament medical, trimit adrese cu ameninţări, invocă diferite sentinţe penale cu o vechime de peste 23 de ani, solicită asasinilor judecători de la Judecătoria Pitești secţia penală măsura de obligare la tratament medical pentru ca unii cetăţeni să sfârșească intoxicaţi de tratament criminal.

Toţi aceștia acţionează cu criminalitate împotriva tuturor cetăţenilor care nu le dau darul (mita). Îi distrug tehnic pe cetăţenii sănătoși pe care îi obligă la tratament. Acești criminali se agaţă de câte o sentinţă penală sau de câte o decizie penală prin care alţi judecători asasini i-au obligat pe unii cetăţeni la tratament medical până la însănătoșire. În cursul urmăririi penale se poate dispune, de către procuror sau de alt organ de cercetare penală, efectuarea unei expertize psihiatrice prin care se stabilește de către comisia de expertiză medico-legală discernământul făptuitorului la momentul săvârșirii faptei. Dacă se dispune, de către comisia de expertiză medico-legală, obligarea la tratament într-un spital de specialitate, făptuitorul este obligat să se prezinte la un spital civil pentru a-și urma tratamentul. Această expertiză este valabilă doar în cursul urmăririi penale și al judecăţii, până la hotărârea definitivă.

asistent social Alina Nicoleta Preoteasa – bolnavă psihic – ascultă ordinele SIPI Argeș

asistent social Alina Nicoleta Preoteasa – bolnavă psihic – ascultă ordinele SIPI Argeș

Ultimul complet de judecată creează confuzie în sensul că pe făptuitor îl consideră condamnat cu suspendare sau, cum era înainte, condamnat la locul de muncă, aplicând obligarea la tratament medical, conform prevederilor art. 109 din Noul Cod Penal (art. 113 din Vechiul Cod Penal). Prea puţini erau condamnaţi cu suspendare sau la locul de muncă, majoritatea făptuitorilor erau și sunt condamnaţi abuziv fără a se ţine cont de discernământul scăzut la momentul săvârșirii faptei. Cu toate acestea, îi trimiteau și îi trimit pe bolnavi să execute pedepsele în regim de detenţie. Expertizele psihiatrice cu obligare la tratament sunt valabile numai pentru cei care au pedepse cu suspendare și care pot merge la un spital de specialitate să se trateze. Ceilalţi, care merg în mod abuziv să-și execute pedepsele, chiar dacă au fost obligaţi la tratament într-un spital de specialitate, nu se mai pot prezenta la spitalele civile pentru obligarea la tratament. Astfel, bolnavii rămân fără tratament, iar unii au decedat, în timp ce alţii s-au îmbolnăvit mai grav. Asasinii de judecători nu respectă expertizele medico-legale în cadrul cărora comisiile se pronunţă în privinţa discernământului scăzut la momentul săvârșirii faptei penale. Judecătorii trec la condamnări abuzive fără a ţine cont că făptuitorul nu gândea normal în timpul săvârșirii faptei penale.

 

CSM Pitești, sediul infractoarelor bolnave psihic, care acţionau și acţionează la comanda miliţienilor

CSM Pitești, sediul infractoarelor bolnave psihic, care acţionau și acţionează la comanda miliţienilor

Practica asasinilor judecători este să le scrie în decizii obligarea la tratament medical până la însănătoșire. Această practică o fac în mod criminal și cu rea credinţă, ei neavând voie să mai dispună obligarea la tratament medical într-un spital de specialitate, fiind conștienţi că îi trimit pe făptuitorii bolnavi la pușcărie, acolo neputând fi trataţi conform expertizelor medico-legale prevăzute de art. 109 din Noul Cod Penal. Legal, expertizele cu obligare la tratament sunt valabile în cursul cercetărilor și al judecăţii, după care bieţii cetăţeni solicită instanţelor de judecată ori întreruperea exercitării pedepsei ori, dacă sunt în libertate, amânarea executării pedepsei din motive medicale. Am verificat sute și mii de dosare în care s-a stabilit de către comisiile medico-legale că persoanele condamnate suportă regimul de detenţie, chiar dacă au fost obligate la tratament în cursul urmăririi penale și al judecăţii. Nu mai punem că medicii din comisii se pronunţă în mod abuziv în cazul bolnavilor condamnaţi, susţinând suportarea regimului de detenţie la persoanele bolnave. Animalele precum dr. Ligia Rob, dr. Adrian Stoiculescu și asistent Nicoleta Alina Preoteasa, inconștienţi și cu rea credinţă, iau sentinţele și deciziile abuzive de obligare la tratament în cursul urmăririi penale și al judecăţii de bază, iar persoane care se eliberează din ANP sunt forţate și obligate la tratament medical chiar și după 23 de ani de la săvârșirea unei fapte penale. Ei nu au auzit de o a doua expertiză, care se referă la suportarea sau nesuportarea regimului de detenţie la către o persoană bolnavă. Unele comisii medico-legale se pronunţă în felul următor. Ele aprobă și obligarea la tratament în regim de detenţie, bineînţeles dacă persoana în cauză poate suporta regimul de detenţie.

Judecătoarea Gabriela Apostol, infractoare fără milă, care va fi condamnată

Judecătoarea Gabriela Apostol, infractoare fără milă, care va fi condamnată

În cazul pronunţării comisiei pentru obligarea la tratament în ANP, nu se mai poate dispune obligarea la tratament într-un spital de specialitate civil. Acești criminali bolnavi psihic, aflaţi la comanda fostului SIPI Argeș, i-au obligat pe toţi cei care și-au executat pedepsele și care au urmat tratament în ANP să vină din nou la Centrul de Sănătate Mintală Pitești pentru a fi supuși tratamentului medical și pentru a li se lua viaţa. Asta fac acești criminali din 1980 și până în prezent. Asasinii invocă tot timpul sentinţele sau deciziile care obligă la tratament într-un spital de specialitate conform prevederilor art. 109 din Noul Cod Penal. Ei nu ţin cont de comisiile superioare ale INML București care precizează faptul că afecţiunile de care suferă inculpaţii pot fi tratate și în cadrul reţelei sanitare a ANP. Ce minţi bolnave au avut asasinii miliţiei de la „Doi și un sfert” SIPI să dea ordine în Argeș și în toată ţara târfelor bolnave psihic, precum cele menţionate, de la CSM Pitești și celor de la Spitalul Judeţean Argeș pentru a-i obliga pe cei care au terminat de executat pedepsele și care au urmat tratamentul în ANP, să facă din nou tratament 25-30 de ani până la moarte! Băi bolnavelor psihic de la CSM Pitești, vă așteaptă procurorii de la secţia de urmărire penală a Parchetului General! Veţi băga pușcărie ca Berilă zeci de ani. Miliţienii SIPI, tovarășii voștri de asasinate, vor fi lângă voi împreună cu doctorii și coloneii de la arestul IPJ Argeș. Doctorașii de la IPJ Argeș ascultau ordinele asasinilor miliţieni ai SIPI, trimiteau tot felul de documente din arest bolnavelor psihic de la CSM Pitești, pentru a obliga în mod abuziv la tratament victime eliberate de peste 23 de ani. S-a practicat această tehnică până la înlăturarea asasinilor SIPI, fostul „Doi și un sfert”. Noi le-am promis desfiinţarea încă din 2013. A durat un pic mai mult. Stau și acum și ling toţi clanţele pe la posturile TV pentru a se văita că SRI-ul i-a desfiinţat. Erau programaţi de mult, mai multe instituţii au optat să fie desfiinţaţi, pentru a fi opriţi de la interceptarea în masă a poporului și de la fabricarea la comandă a zeci de mii de dosare în toată ţara. Ei interceptau în mod abuziv tot poporul, când le veneau comenzile și banii treceau direct la arestări cu procurorii corupţi.

Cristian Stănciulescu, fostul șef SIPI Argeș

Cristian Stănciulescu, fostul șef SIPI Argeș

Zeci, sute de mii de dosare au fost făcute în ţară pe bază de interceptări fără dosar pe rol. Au fost făcute arestări și condamnări pe bază de înregistrări audio efectuate la negru fără dosar pe rol între anii 2010 și 2016. Jegurile de miliţieni SIPI-DIPI, după ce interceptau la negru, se duceau repede la procurori și judecători să formeze dosarele și să dispună percheziţii și arestări. V-am dat-o la bot rău de tot. Nu vă mai reveniţi niciodată! Judecătoarea Gabriela Apostol este și ea o infractoare care acceptă propunerile bolnavelor psihic de obligare la tratament medical a victimelor. Judecătoarea, mai dezaxată, trimite victimele din nou la comisia medico-legală pentru a le prelungi acestora tratamentul până la moarte. Ştie că totul este ilegal, dar ţine pasul cu psihopatele de la CSM. Va fi cercetată și ea împreună cu asasinele, pentru a fi deconectată de la aparatul Justiţiei.

Articol de Remus Pătrașcu