Șeful Departamentului de Informații și Protecție Internă din cadrul MAI – Colonel Mihai Cristian Mărculescu și cu Ministra Dan au dispus monitorizări pentru tot poporul, fără mandate de la judecătoriȘeful DIPI – Colonel Mihai Cristian Mărculescu și Ministrul Carmen Daniela Dan au dispus serviciului doi și un sfert, monitorizări în masă pentru tot poporul român.

Dragii noștrii cititori, continuăm în această ediție cu cei mai mari infractori ai M.A.I. – Colonel Mihai Cristian Mărculescu și Carmen Daniela Dan care folosesc aparatura DIPI împotriva poporului român.

Ministra Dan MAI – o secretară de doi lei, ministru de un leu

Aceste două jeguri, Mărculescu și Dan au dispus inferiorilor să monitorizeze tot poporul prin a viola toate programele, adrese de e-mail și tot ce ține de informațiile persoanelor fizice, juridice sau instituții ale statului. Au fost prinși și sunt prinși zilnic la monitorizări de interceptat convorbiri telefonice și accesarea de adrese de e-mail ale tuturor cetățenilor României, intrarea pe monitoare și pe camerele de supraveghere ale societăților comerciale, ale Poliției Locale, ale cetățenilor României, intrarea pe calculatoarele organelor de urmărire penală ș.a.m.d. Acești nemernici Dan și Mărculescu sunt puși la rândul lor de președintele Camerei Deputaților Liviu Dragnea să monitorizeze pe toți procurorii care fac dosare politrucilor comuniști și pe toate persoanele care îi sunt incomode. Fiecare politruc PSD apelează la Ministra Dan iar Dan apelează la șeful DIPI. Mărculescu își pune inferiorii să monitorizeze pe toți din lista dată de politrucii PSD. Paranoicii DIPI intră pe adresele de e-mail ale tuturor, îi interceptează non-stop, îi supraveghează de pe camerele de luat vederi montate pe străzi, în autobuze, case ș.a.m.d. După ce strâng date și informații despre persoanele incomode PSD-ului, le aduc Ministrei Dan iar Dan mai departe lui Dragnea.

Liviu Dragnea – președinte PSD de rahat, al camerei de tot rahatul

Așa află Dragnea ce fac procurorii DNA zilnic, el știe înainte ce îl așteaptă, merge cu tupeu să dea declarații susținut de DIPI și Ministra Dan. Bolnavii psihici ai DIPI și-au reluat activitatea printr-un ordin al Ministrei Dan. Ministrul Prună îi înlăturase definitiv din cadrul MAI pe acești psihopați. De când a venit Dragnea la putere i-a înfiinţat din nou pe acești bolnavi psihici DIPI. Au început ca și înainte să intercepteze fără dosare pe rol, intră pe adresele de e-mail ale poporului, supraveghează tot poporul prin monitoarele altora sau direct din camerele de supraveghere. Dacă îți pui în casă camere de supraveghere știu și ei ce faci tot timpul. Violează tot ceea ce înseamnă programe, parole, adrese de e-mail, orice. Se mai joacă nenorociții pe calculatorul tău când scrii ceva și îi deranjează, se apucă și îți șterg imediat din texte sau fără să apeși pe vreo tastă. Te informează scriind câte un rând că ai tu probleme. Într-un cuvânt fac bășcălie de tot poporul. Cine nu se pricepe nu îi poate prinde, bieții cetățeni cred că au apăsat greșit pe ceva sau că au defecte la calculator. Se pricep nenorociții să îți ardă cartelele telefonice. Dacă zici ceva mai rău de ei prin convorbiri telefonice, o face și pe asta, îți arde cartela, rămâi ca prostul fără semnal să mai poți suna. Ei intră peste tot pentru a fura informații, după aceea zic că au cules informații, care e prost și mai scrie infracțiuni îl și sesizează la procuratură.

Ex Premierul Cioloș a luat șpagă de la toți PSD-iștii pentru OUG abuzivă, Prună la fel, Tobă idem

Controlează tot ce au secret cetățenii României, organele de cercetare penală, judecătorii și instituțiile statului. Sunt ajutați de cei de la Google, le-au pus la dispoziție tot pentru a intra peste tot atât de fin încât îi prinzi foarte greu. Oricum sunt monitorizate dejecțiile de alte… până la urmă o să li se expertizeze toată aparatura din dotare pentru a o trage penal rău de tot. Nu au voie să monitorizeze fără mandat de la judecător, ei o fac non-stop, zilnic fără să le pese.

Legea 51/1991 privind Securitatea Națională a României republicată 2014

Art. (1) – Prin securitatea națională a României se înțelege starea de legalitate, de echilibru și de stabilitate socială, economică și politică necesară existenței și dezvoltării statului național român ca stat suveran, unitar independent și indivizibil, menținerii ordinii de drept precum și a climatului de exercitare neîngrădită a drepturilor, libertăților și îndatoririlor fundamentale ale cetățenilor, potrivit principiilor și normelor democratice statornice prin Constituție. Competența pentru infracțiuni contra securității naționale este a Serviciului Român de Informații, Serviciul de Informații Externe și Serviciul de Protecție și Pază. Conform art. 7 lit. e din legea 51/1991 republicată 2014, SRI are competență pentru infracțiuni economice ș.a.m.d prevăzute de art. (1) din legea 51/1991 republicată în 2014. A fost împiedicat să-și mai desfășoare cercetările pentru stabilitatea economică necesară existenței și dezvoltării statului național român.

Primarul Cornel Ionică Pitești – exemplul națiunii – hoțul hoților

CSAT și Guvernul Cioloș, la comanda CCR au acționat în mod abuziv pentru a elibera o Ordonanță de Guvern abuzivă, peste OUG 51/1991 republicată 2014, blocând Serviciul Român de Informații să mai cerceteze fapte pentru securitatea națională, în speță furtul banului public de PSD – PNL ș.a.m.d. ajungându-se la un împrumut de peste 124 de miliarde de euro. Politrucii PSD și PNL se fac vinovați de toată această nenorocire națională, întrucât, au furat și fură pe rupte cu președinții de Consilii Județene, primarii de orașe și de la sate și cei de la Capitală. Avem informații certe din toată țara, de la toate primăriile și Consiliile Județene că, la Primării de orașe se fură banii din impozite prin direcțiile economice. Își cheamă câte 50-60 de societăți comerciale de casă, se fac că lucrează, dar nu efectuează nici o lucrare, fac devizele cu manoperă de milioane de roni, la care îi împart cu primarii și directorii economici, precum și cu managerii de casă.

Numai Primăria Pitești fură anual banii din impozitele cetățenilor, firmelor, închirieri de terenuri și spații, sute de milioane de roni/an. Am sesizat DNA Pitești, au dat-o la pace cu ei, procurorul Mihai Adrian a luat șpagă de câteva milioane de roni, DNA București nu a dorit să-l monitorizeze pe acest infractor – procuror care s-a îmbogățit ilicit în câțiva ani la DNA Pitești. Cel mai corupt procuror al DNA Pitești este procuratorul Mihai Adrian luând și la Parchetul Judecătoriei Pitești șpagă la greu, dar la DNA Pitești îi dau de frică primarii șpăgi de milioane de roni la dosar. V-am prezentat un singur exemplu de primar, Cornel Ionică și un procurator DNA. Dacă SRI-ul era lăsat să cerceteze faptele penale economice, numai furau bandiții de primari din toată țara. Au pus toți mână de la mână bani și au corupt toți judecătorii CCR, CSAT și Guvernul Cioloș, așa au reușit să-și cumpere OUG – Cioloș, Prună, Tobă etc.

Ex Ministrul Raluca Prună – coruptă total, escroacă favorizatoare a mii de primari hoți

Articolul 7 lit. e din legea 51/1991 republicată 2014

Art. (7) – Consiliul Suprem de Apărare a Țării are în domeniul securității naționale următoarele atribuții:

Lit. e) aprobă structurile organizatorice, efectivele și regulamentele de funcționare al Serviciului Român de Informații, Serviciul de Informații Externe și Serviciul de Protecție și Pază.

Lit. f) aprobă cheltuielile operative destinate realizării securității naționale. Serviciul doi și un sfert, al MAI, actual DGIPI nu are nici o  competență să efectueze cercetări sau să culeagă informații, a fost anulat prin OUG Cioloș, acum i-a ajutat tatăl lor cel mai mare infractor Liviu Dragnea și Ministra Dan cu un ordin MAI. Prin acest ordin, ei zic că au competență din nou, rahat PSD.

Articol de Laurențiu Stoicovici