Serviciile de bazar Moldova, chipurile, secrete ale M.A.I., care îl au ca şef pe frizerul Oprea, au efectuat monitorizări la negru de la înfiinţare, interceptări, urmărirea e-mailurilor, sms-urilor cetăţenilor argeşeni etc., precum au întocmit mii de dosare la comandă pe sute de mii de euro pe bucata de dosar, trafic de informaţii, mizeriile D.I.P.I. şi S.I.P.I. ArgeşSediul infractorilor Servicii

Sediul infractorilor Servicii

Continuăm în această ediţie cu cele mai mari ordinare servicii  D.I.P.I. şi S.I.P.I. din Argeş, care monitorizează la negru toţi cetăţenii din Argeş ş.a.m.d. prin interceptări non-stop, urmărirea  tuturor email-urilor, sms-urilor,crezând că cetăţenii comit infracţiuni, dar în schimb fură informaţiile de la toţi cetăţenii, fac dosare la comandă, vând informaţiile şi trăiesc împărăteşte.

Domnul frizer Oprea, seful infractorilor de la Serviciile argesene M.A.I.

Domnul frizer Oprea, seful infractorilor de la Serviciile argesene M.A.I.

Dragii noştri cititori, vă prezentăm cele 2 servicii retardate ale  Departamentului de Informaţii şi Protecţie Internă M.A.I. şi Serviciului Informaţie Protecţie Intern al IPJ Argeş, cu sediul la generalul frizer Oprea, care au distrus zeci de mii de cetăţeni din Argeş şi din toată ţara, interceptându-i la negru, citindu-le e-mailurile, sms-urile şi îmbogăţindu-se din acestea şi din dosarele făcute la comandă cu zeci de milioane de  euro. Toţi retardaţii ofiţeri ai acestor  2 servicii, D.I.P.I. şi S.I.P.I. sunt pe post de vampiri ai cetăţenilor care vorbesc la telefoane şi scriu e-mailuri sau sms-uri, copiindu-le tot şi înregistrând tot, după aceea li se pare că  e mai important din informaţii trec să le vândă sau fac dosare la comandă, şantajează pe cei interceptaţi sau care au scris e-mailurile sau sms-urile.

Seful infractorilor S.I.P.I. Arges

Seful infractorilor S.I.P.I. Arges

Aceste omizi, zişi ofiţeri de miliţie de la serviciile M.A.I., au băgat în puşcărie zeci de mii de cetăţeni de la înfiinţarea lor, fără a avea vreo sentinţă pentru monitorizări sau vreun document de la procuror. S-au dus la procurori cu şpagă pentru a le primi interceptările efectuate la negru (e-mailurile şi sms-urile) şi după aceea au întocmit dosarele. Clienţii care cumpără informaţii de la ei plătesc  bani foarte mulţi acestor mizerii ale societăţii.  Dobitocii vând informaţii şi publicaţiilor argeşene (Curierul Zilei, Ancheta şi Jurnalul de Argeş).  Vă dăm doar  mici exemple de arestări:

Seful Serviciilor M.A.I. + colonel acoperit la M.A.P.N.

Seful Serviciilor M.A.I. + colonel acoperit la M.A.P.N.

1. Au monitorizat la negru circa 2 ani de zile toţi cetăţenii din comuna Fierbinţi şi Slobozia, judeţul Argeş. După aceea au trecut la arestări a 240 de victime, acuzându-le că ar fi furat ţiţei de la conducte, dar  adevăratul motiv era că ei luaseră şpaga de la alţi infractori, prieteni de-ai lor, care aveau conflicte cu 5-6 persoane din cele 240. Aşadar, toţi ceilalţi oameni au devenit victime colaterale pentru ca situaţia să fie mai credibilă  şi astfel, duşmanii lor să nu mai poată scăpa. Aşa folosesc miliţienii comunişti aparatura statului, uzând-o împotriva cetăţenilor nevinovaţi şi îmbogăţindu-se cu milioane de euro fiecare.
2. La Merişani, Vâlcele de Argeş, au arestat 150 de victime, tot pentru că ar fi furat ţiţei, dar de fapt era o comandă dată de unii primari care plătiseră sute de mii de euro pentru a scăpa de cei care îi deranjaseră.
3. La Poiana Lacului, era vizat un consilier de la Primărie şi pentru a-l înlătura duşmanii lui au apelat la aceste scursuri ale societăţii, zise Servicii Oprea M.A.I.  Aceştia au arestat 35 de victime pentru a înfunda un singur consilier. Şi-au luat liniştiţi bănuţul şi au rezolvat cazul.
 Nu mai punem grupuri de câte 7-15 victime de care nu se mai ştie nimic.
 Folosesc această tehnică ordinară de a aresta zeci, sute de victime pentru a nu mai scăpa cei care erau incomozi  prietenilor lor şi care, bineînţeles, plătiseră comanda dosarului.   Într-un cuvânt, aceste două jegoase, criminale Servicii D.I.P.I şi S.I.P.I. Argeş, controlate de infractorul frizer Oprea M.A.I. au distrus şi omorât cetăţeni de care nu se mai ştie nimic. Au paralizat în A.N.P. şi chiar au decedat din cauza acestor criminali de miliţie, ajutaţi de procurori de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeş şi cel al Judecătoriei Piteşti (Parchetului). Dacă în 2014  toată populaţia este monitorizată la greu de aceste Servicii  infecte, ce să mai zicem când vor fi împropietăriţi cu altă aparatură mai performantă? Gunoaiele stau şi clasifică informaţiile cetăţenilor şi zic că fac treabă bună. Puşcărie la ei pe viitor!
  Au dosare penale la generalul corupt Niţu Tiberu şi i-au cam făcut scăpaţi. Dar vor merge la DNA Bucureşti unde ofiţerii de miliţie îşi vor plânge soarta, ca şi alţii. Puşcăriabilii miliţieni ale acestor două Servicii de bazar Moldova, cea mai proastă calitate, ne-au monitorizat şi pe noi, dar n-au ştiut pe cine şi ce îi aşteaptă. Vor fi luaţi cu aparatură cu tot,  va fi expertizată toată aparatura lor şi-şi vor recunoaşte toate faptele penale grave. Vom solicita să plătească uzura aparaturii electronice, precum şi despăgubiri tuturor victimelor care au decedat sau paralizat în aresturi şi A.N.P.  Jegurile de comisari şefi, Cristian Stănciulescu S.I.P.I. Argeş şi cms. şef mascota D.I.P.I., stau numai călare pe aparatură împreună cu miliţienii comunişti de-ai lor, strâng înregistrări telefonice de la toţi cetăţenii, copiază e-mailurile, sms-urile, punându-le spre vânzare la infractorii din presă şi toţi care au nevoie de informaţii  pentru a-şi şantaja adversarii, duşmanii.  Ei repetă mereu la birouri, când discută cu frizerul M.A.I. Oprea, că ,,am clasificat, şefu, toate informaţiile, le trimitem spre dumneavostră”. Frizerul mulţumit că au cules maleficii informaţii de la toţi cetăţenii, merge la asasinul Ponta şi raportează situaţia. Monitorizarea pe judeţ e la negru.  Nu mai punem că monitorizează S.R.I.-ul , procurorii DNA,  procurorii din Parchetul General pentru a stabili ei ce se întâmplă cu dosarele politrucilor  lui Ponta de la PSD şi pentru a-i informa pe Oprea şi pe Ponta.  Prostăvanii sunt monitorizaţi bine şi o să dea foarte bine la… Aceste muşte de toaletă au înviat şi au trecut la supt informaţii. Vor să devină şefii S.R.I.-ului şi S.I.E.  prin infracţiunile pe care le comit pentru a-l ajuta pe Hitler  Ponta să preia puterea totală în statul de drept.  S.R.I.-ul are tot dreptul să exercite misiuni, monitorizări, dar aceste scursuri ale M.A.I., nu!  Aviarele Serviciilor frizerului Oprea vor  fi incinerate legal. Mucoşii nu ştiu ce îi aşteaptă pe ei şi pe Ponta-sprijinul infractorilor!  Din miliţienii comunişti n-ai ce scoate, nici dacă punem mâna să-i instruim. În primul rând, sunt atât de proşti şi de adormiţi încât nu şi-au descoperit la locurile de muncă mai multe… Pot căuta cu detectoarele până îmbătrânesc.  Mulele pământului vor face pe ei la arestare.
1. Solicităm să li se verifice toate interceptările din ultimii doi ani pe toate liniile de serviciu, cât şi pe cele particulare, plus stabilirea traseelor de către DNA şi S.R.I.
2. Solicităm expertizarea aparaturii ambelor servicii D.I.P.I. şi S.I.P.I. Argeş pentru a se stabili de către experţi atât uzura, cât şi convorbirile efectuate la negru, precum şi e-mailurile şi sms-urile cetăţenilor.
3. Solicităm verificarea tuturor dosarelor întocmite de ei, cu interceptări la negru etc.
4. Solicităm monitorizări electronice şi de tot felul.
5. Solicităm autosesizarea din partea prim-procurorului DNA Bucureşti, întrucât prim-procuroarea DNA Argeş nu efectuează cercetări, ci favorizează toţi infractorii periculoşi din Argeş care îi dau şpăguţa. Clasează cu o mare nesimţire toate solicitările publicaţiei noastre.
6. Solicităm autosesizarea din partea prim-procurorului Secţiei Criminalistice din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie Bucureşti. Ştim că nu va face nimic… Le vor acoperi crimele săvârşite!
7. Solicităm arestarea după strângerea probelor.
 Articol de
Grigore Ionuţ