Spălări de bani, înșelăciuni în masă din partea angajaților BRD Pitești; casierițe: Kolewinscki Angelica Ileana, Andronache Carmen Ilona, Mihaela Talianu, director economic Corina Dumitru, director general Baptiste HortzSpălări de bani și în înșelăciuni în masă din partea angajaților BRD Pitești, toți cei prezentați în titlu

Dragii noștri cititori, continuăm în această ediție cu cei mai mari infractori angajați la Banca BRD Pitești, toți cei menționați în titlu care au avut și au tupeul să escrocheze în masă toți cetățenii din Argeș și societățile comerciale, spălări de bani de milioane de euro anual.

Spălăcita blondă cu ochelari, escroacă de nemaiîntâlnit, șefa casierițelor

Directorul general al Băncii BRD Pitești Baptiste Hortz, directorul economic Corina Dumitru, casierițele Kolewinscki Angelica Ileana, Andronache Carmen Ilona, Mihaela Talianu și șefa acestora, spălăcita blondă cu ochelari din foto, pune taxa de 50 de lei pentru transfer de sume la executori și mai pune și taxă pentru administrare cont de 24 de lei. Nu mai punem că taxa de comision la retragere de la 5% au făcut-o 9% peste noapte. Toți cei prezentați spun că taxele ar fi puse de șefii lor de la București și nu de ei, dar ei te înșeală și spală banii din înșelăciuni.

În cazul nostru a făcut un O.P. de 1,5 lei în aprilie 2017 către un executor escroc la care a perceput și oprit direct din cont suma de 50 de lei. Au motivat că așa se oprește și se pun taxe dacă executorii trimit înștiințări de popriri bani din conturi. Noi le-am explicat că pentru a percepe o taxă trebuie să efectuezi servicii clienților, nu pentru un O.P. de 1,5 lei transfer să percepi 50 de lei. Aceste infractoare de casierițe și cu șefa lor blondă spălăcită cu ochelari, au spus cu voce tare mai mult țipând: „noi vă luăm bani din cont 50 de lei chiar dacă nu se efectuează nici un O.P. către executori, așa e legea băncii. Le-am întrebat: „câte furăciuni, înșelăciuni a-ți mai făcut?”.

Casierița Kolewinscki Angelica Ileana, escroacă mare la locul de muncă

Au început să țipe psihicele și să amenințe că vor chema pe cei de la pază. Nu trebuie să le întrebăm nimic pe aceste infractoare, trebuie să taci și să rabzi când te fură și te escrochează. Vă cam închipuiți câte societăți comerciale și persoane fizice au înșelat aceste escroace ale BRD. Din informațiile noastre ar cam fi înșelat anual mii de societăți comerciale și mii de persoane fizice. Taxa de administrare cont au făcut-o 24 lei de la 18 lei cât era în trecut. Le-am întrebat ce s-a întâmplat de au mai pus 6 lei la taxa de administrare cont înșelăciune pe față. Ele au răspuns că așa vor, astea sunt băncile, trebuie să pună taxe. Le-am răspuns că nu efectuează servicii pentru această taxă, să puneți 24 lei/lună la societăți și persoane fizice. Au început să țipe istericele amenințând cu cei de la pază. Aceste bolnave psihic primesc totul electronic de la alte bănci sau Trezorerii la care se încarcă contul și după aceea îți percep taxă de retragere sumă din cont. Toți plătesc taxă la O.P. transfer, astea i-au și ele taxă pentru O.P. transfer doar că li se transmit sumele transferate electronic. Ele nu fac absolut nimic, decât primesc cifrele la sume și ce bancă sau trezorerie le-a trimis. Deschid programul sau întră la contul fiecăruia și văd dacă s-au transmis sumele de bani. Execută doar verificări și tot motivează că de fapt asta ar fi taxa pentru administrare cont de 24 lei/lună. Mai mâncau rahat că merg la Banca Națională să ia documente. Ce are Banca Națională cu transferul de la o bancă la alta. Mint nerușinatele ca țigăncile la corturi, poate poate ne-or prosti și le vom lăsa libere și nevătămate. Asta s-o creadă ele, psihicele de la BRD, că vor scăpa de arest sau de condamnări.

Casieriță Andronache Carmen Ilona și ea tot o escroacă

Șarlatanele BRD au pus peste noapte un comision de 0,9% fără să anunțe clienții, când retragi sumele de bani te pomenești ars de escroace. Când au fost întrebate de ce au sărit la comisionul de 0.9%, ele au răspuns că au trimis comunicări la sedii. Cât de mincinoase sunt aceste spălături ale BRD-ului! Când se face o majorare de comision la retragere sunt obligate să anunțe toți clienții, de frică că vor fugi toți când vor auzi de acest comision de 0,9% la retragere, au făcut-o cu șest surpriza. Au tehnică escroacele, nu anunță dinainte majorarea dublă a comisionului, știu că toți clienții vor solicita apoi rezilierea contractelor, mai bine le fac surprize la casierie. Ce tupeu ordinar au managerii băncilor, au majorat toți comisioanele pentru a fi toate băncile escroace aliniate cu aceleași comisioane. Ne întrebăm și noi și știm mai bine decât ei, cum poți percepe comision pe suma clientului? Acest lucru nu este legal și trebuie să răspundă penal toți managerii escroci ai băncilor. Au voie să pună taxă pentru prestări servicii dar nu pentru sumele de bani ale clienților, comision de 0,9%. Aceștia o ard cu tupeu de la înființare, se știe că nu sunt oameni serioși, și-au deschis bănci numai escrocii națiunii române cu sclavii din străinătate la înaintare. Curvele de la BRD Pitești își dau mare importanță de parcă ar fi Victor Viorel Ponta pe când era Premierul României. Așa s-a ajuns să încaseze milioane, zeci de milioane de euro/an comisioane ilegale, din infracțiunea de înșelăciune, abuz în serviciu, fals în documente etc. Zecile de milioane de euro pe care le încasează din infracțiuni anual le dă de împrumut la clienți la care percep dobânzi mari, garanții, avansuri de bani etc. Așa spală toate băncile din România banii și îi înmulțesc continuu de la înființare. Am mai sesizat Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeș, nu s-a luat nici o măsură sau mai bine zis au primit de la directori euro în gură și acum vor merge cu toții la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție București. Trebuie făcute cercetări adevărate pentru a termina odată pentru totdeauna cu toți escrocii din băncile României.

Director economic Corina Dumitru, șefa escroacelor BRD

Nu prea avem încredere în procurorul șef de secție Varga, dar o să urmărim unde ajunge articolul și formarea dosarului cu sesizare din oficiu. Dacă va ajunge la un procuror incorupt și profesionist în cercetări va ieși un dosar tun, dacă nu, se vor îmbogăți procurorul corupt și Varga. La un moment dat vor fi cercetați amândoi, sau chiar în timpul când se fac că cercetează dar ei încasează. Dacă se va forma un dosar la DIICOT am avea mai multă încredere în procurori dar să nu ajungă la corupta corupților ex – prim procuror Antonia Preoteasa. Această procuroare mizerabilă s-a îmbogățit ilicit din sute de mii de clasări a cauzelor. Parchetul Judecătoriei Pitești este cel mai corupt Parchet din țară și o să fie, întrucât procurorul șef serviciu al DNA Pitești, Daniela Lupu nu a dorit să o monitorizeze pe Preoteasa, a lăsat-o super bogată și infractoare în continuare. Se mai miră și fac gât procurorii corupți precum Kovesi, că Tăriceanu își anulează pedeapsa prin desființarea articolului de mărturie mincinoasă din Codul Penal. Fac și politicii ca și procurorii corupți, fug de răspunderea penală, fac orice, că le stă în mână, unii corup pe alți procurori, precum pe Kovesi, alții desființează sau au desființat Subminarea Economiei Naționale, articol din Codul Penal, acum urmează desființarea a mai multor articole din Codul Penal și cel de Procedură Penală. Toate se fac pentru a favoriza infractorii sau a se favoriza pe ei însuși.

BRD Pitești escrochează în masă societăți comerciale și persoane fizice

În ce stat s-a mai pomenit să nu ai articol de lege pentru Subminarea Economiei Naționale sau pentru mărturie mincinoasă etc. Astea se fac de politruci la comanda altor infractori pe sume mari de euro, au rămas mii de dosare cu Subminarea Economiei Naționale, s-au pierdut prejudicii de zeci de miliarde de euro. Numai Victor Viorel Ponta și PSD-iștii puteau face așa ceva. Mulți PSD-iști aveau dosare pentru Subminarea Economiei Naționale, din acel motiv au și desființat articolul de lege din Codul Penal. Cine poate – oase roade! Ceilalți se ling pe lăbuțe, dar va veni timpul să răspundă toți pentru tot ce au comis. Aceștia sunt politicii (politruci comuniști români) și aceștia sunt procurorii corupți ai României, care se îmbogățesc din clasări cauze penale. Tot să avem din aceștia, ne-am pricopsit!

Articol de Cristian Paraschiv