Spiritiștii SIPI – Pitești, atacă jurnaliști prin diferite tehnici malefice, magie neagră etc.Spiritiștii SIPI – Pitești asasinează cetățeni incomozi prin practicarea magiei negre ș.a.m.d.

Dragii noștri cititori, continuăm în această ediție cu cei mai mari malefici ofițeri de miliție ai serviciului de informații protecție internă din cadrul MAI.

Cristian Stănciulescu a făcut din milițieni, vrăjitori spiritiști

Acest serviciu SIPI – Argeș e format numai din ofițeri de miliție malefici care practică spiritismul și magia neagră. Fostul șef al SIPI Argeș Cristian Stănciulescu i-a inițiat pe toți ofițerii de la acest serviciu să practice spiritismul și magia neagră pentru a omorî jurnaliști ofițeri din diferite servicii, victime care le fac plângeri penale etc. Generalul George Păltineanu, fostul șef al SIPI –  Argeș i-a învățat să practice spiritismul și magia neagră pentru a-și distruge dușmanii. Au făcut mii de ore cu profesori malefici care se pricep la spiritism și magie neagră. Au scris la birourile lor și la aparaturi tot felul de invocări ale spiritelor decedate, lumânări și alte acareturi care pot fi folosite la magia neagră. Supraveghează victimele intrând în programele altor instituții la camerele de supraveghere. Dacă mergi la Mănăstire sunt camere de supraveghere, văd tot ce faci tot timpul, mai trimit și câte un malefic de ofițer de miliție din cadrul SIPI să urmărească ce fac victimele. Dacă dai vreun acatist, ei cred că-i pui pe ei pe bilet, merg la călugări și amenință să nu fie citite sau să facă ceva să se întoarcă relele pe cei ce le dau. Dar nenorocirile le fac decât ei, nu victimele monitorizate. Ofițerii spiritiști de la acest serviciu, fostul doi și un sfert, merg și la mănăstiri pentru a pune lumânările pe invers la morți. Asta fac și la locurile de muncă maleficii miliției. Ei se ocupă numai de mers prin cimitire noaptea, vorbesc cu morții, i-au pământ de la cimitire și tot felul de obiecte pentru a le putea folosi la magia neagră pe care o practică non-stop.

George Păltineanu a făcut din milițieni vrăjitori spiritiști

Din informațiile noastre a reieșit că au luat și oase de la morți pentru a le trimite victimelor pe care le lucrează miros de mort. Acești milițieni SIPI au devenit vrăjitori în uniforme militare. În comuna Bascov, județul Argeș cu ani în urmă au asasinat câteva persoane incomode prin practicarea magiei negre. Acele persoane nu credeau în Dumnezeu sau să se roage așa că le-a făcut de cap rapid. Directorul Iulian Ratea știe tot ce fac ei, au încercat-o și cu el dar nu le-a mers, au luat-o și o iau în meclă tot timpul. Urmăresc unde pleacă acatistele, încearcă să blocheze să nu ajungă la diferite biserici în țară. Le este frică de biserici și de mănăstiri la maleficii SIPI – pipi. Sunt de tot rahatul acești milițieni ai SIPI nu se așteaptă ce-i așteaptă. Deja unul din ei și-a împușcat soția și un coleg, pe viitor credem că or să-și pună ștreangurile de gât sau se vor împușca între ei. Să vedeți cum stau în bănci la mănăstiri și biserici și așteaptă să vadă ce fac și ce mișcă victimele. Dacă văd că dau vreun acatist nu mai au stare, se plimbă prin toată mănăstirea sau prin toată biserica. Au căpătat maleficii ceva putere și-au agonisit diavoli pe care îi folosesc împotriva victimelor. Se unesc noaptea după ora 02:00 și atacă victimele, la unii dau rezultate iar la alții nimic. Sunt în stare de orice acești vrăjitori în uniforme militare, le place puterea morților și a diavolilor. Se cred invincibili, dar ei sunt niște zdrențe malefice. Acest serviciu SIPI e format numai din demoni, dacă îi suni să-i întrebi ceva, bat câmpii de zici că sunt internați la Bălăceanca.

Generalul de brigadă Mihai Cristian Mărculescu, șeful DGIPI nu a fost informat de vrăjitorii în uniforme cu grade. Află acum

Cu ani în urmă făceau dosare la comandă pe bani grei și dacă îi întrebi cine a interceptat în dosarul nr. ……. ei spuneau: „SRI-ul sau șefii noștri de la București”. Niciodată acești malefici nu au recunoscut că au efectuat interceptări la vreun dosar la comandă. Acest serviciu malefic funcționează în totalitate ilegal, ei sunt susținuți cu tărie de ministra Dan, ea e complice și cu Liviu Dragnea. Cât de depravați sunt acești vrăjitori în uniforme cu grade. În locația unde au aparaturile electronice de monitorizare au și instrumente malefice care le folosesc împotriva victimelor. Se uită după victime să vadă dacă cad pe stradă. Dacă vreuna cedează și i se face rău se bucură și sar în sus de bucurie de parcă le-au venit milioane de euro în gospodărie. Directorul Iulian Ratea se ruga și s-a făcut că îi e un pic rău, mai se făcea că geme și are dureri iar un miliţian care stătea pe o bancă în incinta mănăstirii își freca mâinile și se bucura. După ce a plecat directorul Ratea din mănăstire, a ieșit și el repede și îi suna pe maleficii de la aparatura de monitorizat. Pe acești vrăjitori în uniforme militare i-a înnebunit Sfântul Dumnezeu, o să-i șteargă după fața pământului pe toți dacă mai continuă cu monitorizatul și cu magia neagră. Șeful lor general de brigadă Cristian Mărculescu nu știe ce fac maleficii, dar au făcut și fac instituția de tot rahatul. Ne povesteau victimele care au fost monitorizate de acești infractori, vrăjitori în uniforme cu grade. Dacă vorbeau la telefon cu alte persoane, puterea maleficilor era să-i determine să vorbească aiurea și ei să înregistreze tot. Ne spuneau: „domne, parcă numai eram noi, venea ceva pe noi de vorbeam necontrolați și doar după ce închideam telefoanele ne reveneam și realizam că acești malefici ai SIPI ne lucrează cu puteri supranaturale”. Câteodată îi și adormeau când discutau cu alte persoane la telefon. Sunt instruiți bine acești malefici în uniforme cu grade, au devenit și ei puternici pentru cetățenii necredincioși sau fără Dumnezeu. Mari jeguri de milițieni sunt, să practici spiritism și magie neagră împotriva cetățenilor nevinovați. Îi făceau ei vinovați peste noapte dar cu puteri malefice. Ard lumânări la locurile de muncă ca și vrăjitorii de rând, sculele de a chinui victimele nu se mai pun în discuție. Pot face rău demenții oamenilor nevinovați dar își vor primi răsplata înzecit. Ei trebuiau demult arestați, cine să-i aresteze, prietenul lor, primul procuror Marius Ștefan de la Parchetul Tribunalului Argeș, care și acesta e în secta lor malefică.

Intrarea în sediul inspectoratului, după clădirea din față, în spate este sediul infractorilor vrăjitori ai SIPI Argeș

Numai eretici în aceste două instituții. Fostul general George Păltineanu le-a fost șef cu ani în urmă, i-a trimis la cursuri pentru a practica spiritismul și magia neagră. Acum au devenit demoni pentru focul de veci din iad. Trebuie făcut ceva, nu trebuie lăsate victimele în mâna asasinilor. Vom folosi orice tehnică pentru a fi stopați sau de a fi înlăturați din sistem. Nu se mai poate continua așa, se cred dumnezeii României.

Articol de Liviu Poșircă