Statul Paralel format din: Liviu Dragnea, Călin Popescu Tăriceanu, sute de Parlamentari ai PSD și ALDEStatul Paralel format din Liviu Dragnea, Călin Popescu Tăriceanu și din toți parlamentarii PSD-ALDE, au măsluit Codul Penal și Codul de Procedură Penală

Dragii noștri cititori continuăm în această ediție cu Statul Paralel, PSD-ALDE care au măslui Codul Penal și Codul de Procedură Penală, pentru toate acestea favorizează milioane de infractori plus distrugeri de dosare în masă.

Liviu Dragnea, infractor de neiertat

Acest stat paralel format din președintele Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, președintele Senatului Călin Popescu Tăriceanu și din toți parlamentarii PSD-Alde, au hotărât să măsluiască Codul Penal și Codul de Procedură Penală pentru a nu mai răspunde niciodată penal și de a fura fără emoții. Călăii PSD-ALDE cum au pus mâna pe putere, gândul lor pervers a fost să distrugă pe procurorul șef al DNA Laura Codruța Kovesi. Și-au luat o decizie abuzivă de la tovarășii lor judecători din cadrul CCR și forțează pe Președintele Iohannis s-o demită pe șefa DNA pentru a-și pune ei de la ei putere un procuror corupt și neeficient. Cât tupeu să ai să folosești o decizie CCR abuzivă, cu încălcarea tuturor procedurilor ș.a.m.d, după aceea să țipi în direct că Iohannis va fi suspendat pe baza acestei decizii CCR abuzivă și ilegală. Dacă va avea curaj Statul Paralel să-l suspende pe președintele Iohannis, pe baza deciziei abuzive a CCR, vom sesiza Procurorul General al României pentru infracțiunea de trădare. Acești masoni, dirijați de șeful lor din SUA fac prăpăd în România. Statul Paralel nu e de capul lui, e condus de masoneria SUA. Au misiuni de a face prăpăd în zona de cercetare penală și bineînțeles pentru măsluirea codului penal și al codului de procedură penală.

Călin Popescu Tăriceanu, mason înrăit, infractor non-stop

Infractorii Dragnea, Tăriceanu și toți parlamentarii PSD-ALDE și-au făcut protecție prin măsluirea codului penal, care sunt cercetați vor scăpa cu siguranță. Derbedeii infractori au anulat mai multe articole din Codul Penal ca de exemplu: „neglijența în serviciu”. Dacă un funcționar public produce o pagubă unei persoane fizice sau ale unei persoane juridice nu va mai răspunde penal. Asta nu înseamnă favorizarea făptuitorilor la nivel național, prin înlăturarea acestui articol de lege? Dacă ai nevoie de o adeverință etc. te duci la funcționarul public, el te refuză și te scoate afară din birou. Ce poți să-i faci? El nu va răspunde penal nici pentru abuz în timpul serviciului întrucât articolul de lege a fost măsluit cu drag etc. Nu va răspunde nici pentru neglijență în serviciu întrucât articolul de lege a fost desființat. Ei țipă în direct pe posturile TV că lucrează numai după norme europene sau după Convenții. Totul e o diversiune. La noi infracționalitatea crește și ei sporesc acest lucru prin măsluirea codului penal și măsluirea codului de procedură penală.

Camera Deputaților măsluiește coduri penale și coduri de procedură penală

Acești romi PSD și ALDE se cred șmecheri, fac ce li se dictează de la șeful masoneriei SUA. Au luat șpăgi mari de la managerii din SUA care au descoperit că se pot extrage gaze din Marea Neagră, contractele vor fi cu prețuri de tot rahatul dar șpăgile veșnic pentru Dragnea și Tăriceanu. De ce se forțează atât de tare să facă exportul de gaze din Marea Neagră. Șpaga a fost dată de managerii SUA, Dragnea și Tăriceanu au fost și sunt foarte mulțumiți așa că exportul de gaze din Marea Neagră se va face cu siguranță. Jepații de Dragnea și Tăriceanu cred că noi nu știm când au fost duse tratativele și când au primit șpăgile în conturile de afară, nu pe numele lor ferească Sf. Dumnezeu, pe alte nume.

Senatul României a măsluit tot ceea ce înseamnă articole de lege

De când au prins puterea în mâini, jigodiile PSD-iste și jigodiile ALDE-iste s-au instalat la patrimoniul instituțiilor și la bugetul de stat pentru a fura fără măsură. Codul Penal măsluit nu-i va mai incrimina așa că pot fura la nesfârșit. Pe șefa DNA o țin captivă în DNA, pe Klaus Iohannis îl vor trimite la garaj pentru a-și putea rezolva infractorii toate solicitările șefilor masoneriei. Jepații PSD-ALDE țipă în direct: „noi am fost aleși de popor ca să legiferăm”. Se vede ce legi au făcut și ce cod penal măsluit au conceput. Pușcăriașii de Tăriceanu și Dragnea precum și alții din clanul lor se folosesc de puterea pe care le-a dat-o poporul prin vot. Prostesc poporul ca Ceaușescu KGB-ul. Hodorogii care i-au votat pun botul la ei sau se vor trezi ca curvele din băutură și vor țipa. Aceste jeguri PSD-iste și jeguri ALDE-iste nu vor împlini bine, se va alege praful de ei. Prostesc pensionarii cu 10% în plus la pensii. La cât fură ei trebuia să dea la pensionari cel puțin 20% pentru a le oferi protecție, pentru bătăile ce le vor lua de la popor. Țiganii masoni nu au frică deocamdată, când se vor strânge câteva milioane de români în stradă să vezi elicoptere ca în anul 1989. N-au decât să vină șefii Masoneriei să-i ia, cine se va mai băga pentru ei, ministra Dan care va fi și ea fugărită.

Sediul PSD, plin cu masoni ratați

Am sesizat Procurorul General pentru infracțiuni contra Securității Naționale. Prim Procurorul de la registratură din cadrul Parchetului General ne solicită să formulăm denunț sau o plângere penală împotriva acestor masoni. Noi am solicitat să se sesizeze din oficiu pentru toate infracțiunile comise. Prim procurorul PSD-ist trage de timp pentru formarea unui dosar penal și pentru monitorizarea tuturor Masonilor. Acest Prim Procuror, șeful de la Registratură va avea un dosar împreună cu toți masonii PSD-ALDE. Pot să se ducă ofițerii SRI cu sesizări de toate neamurile pentru prinderea trădătorilor masoni, registratura PSD-istă din cadrul Parchetului General favorizează făptuitori cu infracțiuni grave și de neiertat. Rahat de Registratură, prim procuror de tot rahatul. Vai de instituțiile care îi suportă.

Articol de Petre Vasilescu