Streinu Cercel, Radu Tudor, Victor Orban, Raed Arafat şi Sylvia Hoişie cei mai mari infractori; nu vor să facă Polidinul, care ar salva omenirea, vor răspunde penal cu certitudineInfractorii naţiunii române, care s-au pus de-a latul, pentru a nu se mai face Polidinul de a scăpa cetăţenii României de viruşi; Coronavirus şi Covid-19.

Radu Tudor un diversionist ordinar care vrea decese la greu

Dragii noştri cititori, continuăm în această ediţie cu infractori fără scrupule, care blochează facerea Polidinului din nou, euroii lui Streinu Cercel şi-a spus cuvântul.  Jurnalistul Radu Tudor, de la Antena 3, a întrebat-o în direct pe doctora Sylvia Hoişie următoarele: Polidinul poate trata cetăţenii de Coronavirus s-au Covid-19?. Doctora a răspuns, că Polidinul întăreşte imunitatea şi nu tratează cetăţenii de viruşi. Doctora nu a recunoscut că Polidinul e foarte bun pentru a întări imunităţile bolnavilor şi pentru distrugerea viruşilor; Coronavirus şi Covid-19. A fost plătită cu euro de doctorul Sreinu Cercel, să declare asemenea minciuni, pentru a lăsa poporul să decedeze în ventilatoarele mecanice. Ea a recunoscut în alte declaraţii că; Polidinul era un preparat imunostimulator pentru creşterea imunităţii, pentru ca organismul să poată lupta împotriva infecţiilor bacteriene. A mai declarat la alţi jurnalişti, că după şase ani de muncă s-a reuşit obţinerea acestui preparat, pe care l-a numit Polidin. În şase ani de zile a pututu face Polidinul. Doctorul Streinu Cercel cu echipa lui de infractori corupţi diversionişti, nu reuşesc să facă un vaccin bun nici în mii de ani.  Nu poţi compara doctorii de ştiinţă de acum 50 de ani care au învăţat carte, cu lichelele corupte care asasinează bolnavii.

Sylvia Hoişie un medic bun dar foarte corupt

Doctora Sylvia Hoişie, recunoaşte că recomandau Polidinul la elevi şi avea rezultate foarte bune. Mai declara doctora, că Polidinul ajută să crească rezistenţa organismului. Noi şi părinţii noştri, am urmat tratament cu Polidin la viruşi-gripali foarte puternici, cu simptome ca şi la Covid-19 sau Coronavirus. La a treia injecţie te făceai sănătos şi bun de mers la şcoală s-au să mergi la serviciu. Dacă făceai 5 injecţii nu mai aveai probleme cu gripa al doilea an.
 Doctora Sylvia Hoişie nu vrea să-i ajute pe fraierii de doctori, îi lasă să-şi bată capul până vor deceda. Dar în schimb vor deceda mii de victime, pentru incompetenţa jigodiilor. Nu mai punem reaua credinţă care funcţionează la ordinul Masoneriei. Dă statistica des că s-au vindecat peste 3000 de victime, acele victime nu au fost infectate, le-au luat cu forţa şi le-au băgat la aparate pentru a arăta ei că vindecă bolnavii de Coronavirus şi Covid-19. Ce tupeu au ordinarii de doctori, se laudă că ei sunt cei mai deştepţi de pe glob, tratează bolnavi de Coronavirus şi Covid-19. Doctorii lăudăroşi spun că nu au tratament şi nici vaccin pentru a trata aceşti bolnavi de viruşi, dar bolnavii sunt vindecaţi spun ei tot de ei. Mai înţegi ceva din cea ce se întâmplă numai diversiuni şi laudă dar câştigă masoneria teren la decese.

Ludovic Orban o pune de miliarde de euro

Jurnalistul penal Radu Tudor şi Streinu Cercel au corupt-o cu euro pe doctora Sylvia Hoişie, pentru a declara public, că Polidinul nu vindecă bolnavii infectaţi de Coronavirus şi Covid-19. La alte publicaţii a declarat adevărul despre puterea Polidinului, iar la infractorii de la Antena 3 nu a spus adevărul. Ce înseamnă să primească bani un medic de ştiinţă, lasă poporul să decedeze pentru euro primiţi de la Cercel Streinu. Radu Tudor un diversionist ordinar care îi face jocul infractorului Cercel. Mari jugodii de oameni sunt aceşti penali nu vor rămâne în libertate. O să solicităm procurorilor, să dispună facerea a 100 de injecţii cu Polidin şi de făcut teste la bolnavi. Garantăm că se vor vindeca toţi în maxim 5 zile. Guvernul României a primit 2,5 miliarde de euro de la UE, pentru a lua măşti etc cadrelor medicale, managerii prietenii lui Orban şi Arafat sunt la înălţime, nu au trecut pe la licitaţii dar au câştigat licitaţiile ajutaţi de cei menţionaţi. Banii vor fi împărţiţi  în mod egal între ei, afacerea prosperă, întrucât vor mai veni încă 5 miliarde de euro pentru ajutor umanitar, dar ei vor folosi bani în ceea ce le convine şpăgile se ştie. Din 7,5 miliarde de euro îşi vor trage şi ei măcar jumătate.

Raed Arafat gestionează toate miliardele de euro furtul se ştie

Când am publicat că aceşti infractori asasinează cetăţenii României, pentru a primii zeci de miliarde de euro ca ajutor pentru stat na crezut nimeni, dar preşedintele tuturor românilor, a spus în direct la TV că ei sunt statul. Dacă ei sunt statul noi ce să înţelegem!. Unde ajung banii miliardele de euro?. La ei că se cred statul. Ajung banii tot la ei ca să înţelegeţi, pentru toate acestea au optat ei şi optează asasinii. Toate donaţiile ajung la Arafat, el dirijează tot, într-un cuvânt el i-a spăgi cu Orban de la toţi pentru toţi. DNA o să aibe de lucru după încetarea măsurilor. La acestă oră ei trag tare, întrucât DNA nu poate efectua monitorizările împotriva lor, din acest motiv ei prelungesc cu Ordonanţele Militare termenele până în toamnă. Pot face infractorii orice cu banii UE, miliarde de euro, vor răspunde penal dacă vor înceta cu măsurile, dacă nu vor înceta vor rămâne liberi ca taxiul. Pe furat sunt puşi nu pentru a ajuta poporul s-au de a face ceva să nu se mai îmbolnăvească poporul. Pentru Orban au avut antidotul de a se face bine de viruşi, pentru popor au decât izolări, carantine, lipsire de libertate etc. Au ales românii pe Bastardul Iohannis, acum e tot cu el şi cu Vela şi Arafat. Au cea mai mare încredere în ei!. Jumătate din popor o merită ceea ce le fac aceşti infractori, jumătate din popor realizează că aceştia sunt cei mari infractori şi cei mai mari hoţi.

Cercel Streinu ştie antidotul la viruşi tratează și vindecă doar pe tovarăşii lui de infracţiuni exemplu Orban

Cum e posibil să-i dai 50% încredere lui Vela şi Arafat care i-au ţinut lipsiţi de libertate luni de zile. Când apar la TV au feţele de lemn, poporul distrus îi crede tot ceea ce le spun. Ei se mândresc că jumătate din popor îi cred, aşa că le va merge din plin la furat şi la asasinat victime, fără a le oferi tratament medical pentru viruşi. Au antidotul pentru viruşi, sunt bandiţi, îl folosesc numai la ai lor tovarăşi restul să moară.  Până când vor spăla creierii la popor cu televizorul?.Când se va trezii acest popor?. Vă răspundem tot noi!. Poporul 50% nu se va trezii niciodată, întrucât nu au credinţă în S.F. Dumnezeu, maleficii au putere asupra lor mereu. Solicităm sesizarea din oficiu a procurorului şef serviciu al DNA Bucureşti. Mai solicităm sesizarea din oficiu a procurorului general al Parchetului de pe lângă ÎCCJ.
Articol de V.P.