Tăbăcaru Georgeta Mihaela, victima escrocilor din Oraşul Ştefăneşti Jud Argeş, infractorii; Ştefănescu Gheorghiţa şi fica Fulga Aurelia, au deposedato pe victimă de 600 mp teren intravilan şi alte victime au mai fost înşelate, complicitate la aceste înşelăciuni sunt; comisia de fond funciar a Oraşului Ştefăneşti şi primăriţa Ioana-Jenica DumitruTăbăcaru Georgeta Mihaela, a devenit victima escrocilor din Oraşul Ştefăneşti, escroacele sunt; Ştefănescu Gheorghiţa şi fica ei Fulga Aurelia; comisia de fond funciar a Oraşului Ştefăneşti a eliberat documente false, pe numele lui Ştefănescu Gheorghiţa cu 5000 de mp teren intravilan, prejudiciu se ridică la cca 100.000 euro.
Dragii noştri cititori, continuăm în această ediţie cu cele mai mari escroace mamă şi fică, care au escrocat şi escrochează non-stop victime, pe raza Oraşului Ştefăneşti Judeţul Argeş.

Tăbăcaru Georgeta Mihaela victima escrocilor

 Victima Tăbăcaru Georgeta Mihaela, a fost contactată de către escroaca Ştefănescu Gheorghiţa din Oraşul Ştefăneşti Jud Argeş, pentru a face o înţelegere verbală, în legătură cu o suprafaţă de teren de cca 600 mp. Escroaca Ştefănescu Gheorghiţa ia promis victimei Tăbăcaru Georgeta Mihaela, că va avea grijă de ia etc. Intenţia ei a fost să i să doneze suprafaţa de teren de cca 600 mp, pe numele ficei ei Fulga Aurelia, pentru a putea intra la alt teren în spate sustras cu documente false, de cca 5000 mp. Şi acest teren a fost luat fără ştirea moştenitorilor!. Ea a aranjat cu Primăriţa Oraşului Ştefăneşti Ioana Jenica Dumitru, pentru a i se elibera documente false de validare, proces verbal de punere în posesie şi titlu de proprietate. Am contactat pe victima Dumitrache Liviu Dorel din Oraşul Ştefăneşti Judeţul Argeş, la care a declarat că el ia făcut o procură numitei Ştefănescu Gheorghiţa, pentru ai plăti taxele la Primărie. Acesta a plecat în anul 2016 în străinătate la muncă. Cînd s-a întors acasă, s-a pomenit că escroaca Ştefănescu Gheorghiţa a fost pusă în posesie şi a obţinut şi titlu de proprietate pe numele ei, de la primăriţa Ioana Jenica Dumitru. Ia mai lăsat şi lui 1000 de mp în curte. Acest teren de aproximativ 5000 de mp, valorează cca 100.000 euro.

Fulga Aurelia săgeata maicăsii

Escroaca s-a dus şi la victima Tăbăcaru Georgeta Mihaela să o escrocheze, convingând-o să-i facă o donaţie pentru 600 de mp, pentru a putea intra la terenul din spate al numitului Dumitrache Liviu Dorel. Escroaca a escrocat pe cele două victime cu 5600 mp, mai a escrocat şi alte victime cu 1.5 ha tot teren intravilan, aşa că are un prejudiciu de cca 400.000 de euro. Primarul Ioana Jenica Dumitru e o mare infractoare la toate terenurile cu documente false şi toată comisia de fond funciar este complice la toate infracţiunile escroacei Ştefănescu şi ale primăriţei Jenica Dumitru. S-au eliberat documente false din Primărie la greu, acum au de stat în puşcărie ani mulţi. S-a deplasat directorul Iulian Ratea la escroacă pentru a o întreba de ce ia înşelat pe cei doi, ia a răspuns că e o acuzaţie gravă, legea va hotărâ, dar legea este împotriva ei din toate probele pe care le-am strâns. O ştie tot Oraşul pe această escroacă, că a escrocat prin diferite tehnici infracţionale victime, a devenit din săracă mai bogată, la care va fi arestată.

Ştefănescu Gheorghiţa cea mai mare escroacă

Sunt martori care ne-au declarat, că acesta e o escroacă care a înşelat mai multe victime din Oraşul Ştefăneşti. Pe Tăbăcaru Georgeta Mihaela o ameninţă, că o va asasina, o va tortura, ia otrăvit o pisică, ia pus la pomi substanţe otrăvitoare, s-au uscat pomii, îi face tot felul de nenorociri. Femeia a intrat în depresie, deşi ea suferea de mai mult timp de depresie. Notarul Toma Denis Radu din Piteşti, ia făcut Contractul de Donaţie pentru escroaca Ştefănescu, pe o suprafaţă de teren de cca 600 mp, nu a dispus trimiterea ei la comisia de Expertiză Medico Legală precum prevede legea, s-a lăsat corupt de escroaca Ştefănescu şi a întocmit Contractul de Donaţie fără a avea expertiza psihiatrică. Ia scris în Contractul de Donaţie, că Tăbăcaru Georgeta Mihaela este în deplină capacitate mintală; el e şi comisia de Expertiză Medico Legală. Şi acesta va răspunde penal odată cu infractoarea Ştefănescu. Tăbăcaru Georgeta Mihaela a fost bolnavă de depresie şi e, mai suferă şi de alte boli, are o vârstă de peste 73 de ani. Legea prevede că după vârsta de 65 de ani, notarul are obligaţia legală de a trimite persoanele care vor să vândă etc, la Comisia de Expertiză Medico Legală Psihiatrică. Notarul Toma Denis Radu nu a făcut-o, a întocmit Contractul de Donaţie fără a avea expertiza psihiatrică a victimei Tăbăcaru. Dacă o trimeteau la expertiză nu se mai întâmplau toate aceste înşelăciuni. Tăbăcaru Mihaela plânge tot timpul, nu poate dormi noaptea, deşi ia tratament de la medicul psihiatru. Directorul Iulian Ratea a mers şi la fica lui Ştefănescu, Fulga Aurelia,  care şi aceasta a spus că ea nu declară nimic, ce va decide legea.

Fulga infractorul beţiv, o să şi-o ia tare de tot. Dosarul va fi greu pentru beţiv

Directorul Ratea ia spus, că sunt martori care o acuză pe mama ei de înşelăciuni şi furturi de moşteniri prin documente false de la Primăria Ştefăneşti. Ea nu a vrut să spună nimic. Directorul Ratea a vrut s-o mai întrebe, de ce a acceptat să o folosească maicăsa la sustrageri de terenuri ale victimelor. În acel timp a venit bărbatul lui Fulga Aurelia beat, care a vrut să-l lovească pe directorul Ratea, dar nu a reuşit. Bărbatul lui Fulga Aurelia este un beţiv notoriu care face scandaluri acasă şi peste tot unde merge. Dacă îi dai un pumn moare sigur, mai bine te aperi scapi de puşcărie. Este înregistrat video-audio, înregistrarea va merge la judecătorul de fond, precum şi la poliţie. Infractorul Fulga beţivul, ia cerut directorului Ratea să-i facă o poză după legitimaţie, directorul Ratea la lăsat să facă foto. Acum va fi cercetat pentru tot ceea ce a comis. El a făcut foto după legitimaţie directorului Ratea, pentru a da poza unor asasini. Nu se sperie directorul, au încercat mulţi să-l asasineze, au luat-o şi or s-o ia des. Fica lui Ştefănescu Gheorghiţa nu a trecut pe la Tăbăcaru Georgeta Mihaela niciodată, pentru a respecta înţelegerea verbală, a trecut pe la Tăbăcaru doar escroaca de Ştefănescu care o terorizează des. Toţi vor merge la puşcărie care sunt implicaţi în acestă cauză. Puşcăriaşul beţiv Fulga, va face puşcărie împreună cu soacra şi primăriţa Jenica. Fulga Aurelia fata escroacei, are cea mai mare vină, întrucât a acceptat să fie băgată săgeată de mama ei Ştefănescu Gheorghiţa. Oricum dacă nu se va anula toate documentele false s-au eliberate în mod abuziv, va rămâne toate furăciunile maicăsi pentru Fulga Aurelia.

Jenica Dumitru primarul Oraşului Ştefăneşti-Argeş, emite falsuri pe bandă rulantă, abuzuri la greu

Vom sesiza DNA Piteşti pentru toate infracţiunile comise de primăriţa Jenica Dumitru şi de toţi membri comisiei locale de fond funciar, va fi cercetată şi Ştefănescu Gheorghiţa pentru instigare la toate infracţiunile comise de primăriţa Jenica şi membri comisiei. Şpagă a luat primăriţa Jenica, dar nu avem flagrantu, se deduce din tot ceea ce a eliberat falsuri. O să înaintăm toate probele strânse către completul de judecată, la care va fi desfiinţat Contractul de Donaţie. Sperăm ca judecătorul de fond să ţină cont de ancheta jurnalistică efectuată de noi şi de toate probele strânse de noi. În caz contrar vom sesiza Secţia Specială de Procurori. V-am prezentat acest caz pentru a fi dumneavoastră prudenţi pe viitor şi de a nu face greşeli ca victimele menţionate. Solicităm sesizarea din oficiu a procurorului şef al DNA Piteşti precum şi sesizarea din oficiu a CMS şef de poliţie al Oraşului Ştefăneşti Judeţul Argeş.
Articol de MN.