Țărănușul PSD, Liviu Dragnea a devenit comunist prin propriile sale fapte, e susținut cu tărie și de alți nemernici PSD-ALDEȚăranul de Teleorman, Liviu Dragnea a devenit un comunist înrăit care acționează de unul singur sau câteodată ajutat de mai mulți PSD-iști și ALDE-iști

Dragii noștri cititori, continuăm în această ediție cu cel mai mare comunist PSD-ist Liviu Dragnea, dar și cu complicii lui tot comuniști, Călin Popescu Tăriceanu, Florin Ciordache, Mircea Drăghici, Rădulescu Mitralieră Cătălin, Șerban Nicolae etc.

Dragnea, un dictator comunist

Acest comunist, Liviu Dragnea își face de cap ca și Ceaușescu Nicolae, s-a apucat să dea ordine la șefii de instituții ale statului, să-i amenințe și să-i umilească. Are judecătorii CCR sub picior, îi dă tot felul de decizii contra tuturor legilor și a Constituției Române precum și împotriva Convenției pentru Apărarea Drepturilor Omului. Cu tupeu de comunist a reușit să distrugă completul de 5 judecători de la Înalta Curte de Casație și Justiție. A obținut o decizie de la CCR – pentru desființarea completului de 5 judecători capabili și profesioniști, a pus 5 judecători PSD pentru a scăpa de pușcărie atât el precum și zeci de PSD-iști infractori. Cei 5 judecători comuniști puși de Dragnea Liviu și de Tudorel, ministrul justiției, s-au apucat să dea achitări în masă la toți infractorii PSD-ALDE. Liviu Dragnea și Tudorel precum și alți PSD-iști le fac în fața poporului fără nici o jenă dar infracțiunile curg la greu.

Tăriceanu, un dictator comunist

Ce justiție să mai aibă românii, dacă Liviu Dragnea dă ordine să dea CCR decizii abuzive să pună judecători PSD, să dea Amnistia și grațierea pentru ei și pentru toți tâlharii, violatorii, criminalii etc. Numai Nicolae Ceaușescu avea obiceiul să dea Amnistia și grațierea pentru infractorii lui, așa și Liviu Dragnea e tot un comunist ordinar care vrea să scape de pușcărie prin a-și da Amnistia și grațierea. Acest jeg comunist, Liviu Dragnea e tot un oltean împuțit ca și Nicolae Ceaușescu, are aceleași metehne. S-a îmbogățit cu zeci de miliarde de euro din Patrimoniul statului, s-a mai îmbogățit cu miliarde de euro de la bugetul statului așa că își face de cap și își bate joc de tot poporul român. Cine să-l aresteze pentru toate furăciunile? DNA-ul care doarme și stă cu morcovul în fund. Ne-am făcut de râs în toată Europa și la alte state cu acest infractor Liviu Dragnea și Călin Popescu Tăriceanu. Spun că sunt pregătiți să preia Președenția României la Consiliul Uniunii Europene. Cu acești infractori în fruntea țării nu poți lua Președinția României la Consiliul Uniunii Europene. O bagă infractorii pe Viorica Dăncilă la înaintare întrucât ei au statut de infractori în România, încearcă să scape de răspunderile penale cu judecători PSD, pentru a-și face și infractorii o imagine bună.

Florin Ciordache, o dejecție

Dacă președintele României a participat în ședință la Guvern, infractorul Liviu Dragnea a început să țipe ca o curvă PSD-istă și să spună că președintele Statului nu avea ce să caute el acolo, s-a dus în mod abuziv să asiste la ședința de Guvern. Mai spunea în direct la TV că trebuia dat afară din Curtea Guvernului. Cât de comunist e acest dictator Liviu Dragnea! Așa vrea să conducă el România de unul singur, dacă cumva are vreunul curaj să-l înfrunte, îl face cu serviciul MAI-DIPI. Mare jeg de om e Liviu Dragnea, dar nici cu Călin Popescu Tăriceanu nu ne e rușine. Acești doi dictatori, Dragnea și Tăriceanu vor să instaleze Comunismul în România. La această oră sunt împiedicați de Uniunea Europeană și nu-și pot îndeplini în totalitate poftele, dar lucrează subtil cu ordine și amenințări la șefii de instituții. Dacă li s-au făcut dosare pe corecte cu probe naturale, ei s-au supărat tare de tot pe Laura Codruța Kovesi. I-au făcut de cap și ei și au înlăturat-o de la DNA. Cine îi deranjează pe acești doi dictatori comuniști, în cel mai scurt timp îl distrug. Folosesc șantaje împotriva șefilor de instituții, amenințându-i că nu le mai dă bugete sau le ia competența cu CCR și Guvern. Ce nu le-a convenit dosare penale să aibă, s-au răzbunat pe ofițerii SRI și pe procurorii DNA dându-i afară din instituții cu diferite făcături de înregistrări audio-video. Cei mai periculoși sunt dictatorii, fac prăpăd, distrug șefi de instituții, își fac averi din furturi din patrimoniul statului și din furtul bugetelor de stat. Distrug poporul sistematic până ajunge să dispere și să țipe ca în anul 1989.

Mircea Drăghici, curva lui Liviu Dragnea

Dictatorii Dragnea și Tăriceanu ar fi în stare să plătească asasini pentru asasinarea șefilor de instituții care îi deranjează și nu le ascultă ordinele. Ei se cred cei mai tari când distrug cu Curtea Constituțională articole de lege din Codul de Procedură Penală sau articole din Codul Penal. Pentru a înlătura SRI-ul de la monitorizări s-au întâlnit pe ascuns cu judecătorii de la CCR și au hotărât desființarea articolului din Codul de Procedură Penală. S-au lăudat de bravura pe care au făcut-o luni de zile, dar au început să fure non-stop bugetul statului cu firmele lor. Cât cred ei că o să le mai meargă cu tupeul lor de comuniști și cu faptele lor comuniste. Fac pe democrații, dar ei sunt niște dictatori comuniști care acționează împotriva poporului. Poporul nu se prinde că acești doi dictatori își urmăresc scopurile personale, îmbogățire ilicită, batjocură la salarii și pensii. Au dat 10% la pensii și au scumpit alimentele cu 30%. Benzina și motorina precum și gazele au fost scumpite imediat cu 25%. Gazul auto s-a scumpit de la 2 lei la 2,80 lei. Ce mizerii de PSD-iști, se laudă că ei au dat la pensii bani mulți, au mărit salariul minim pe economie ș.a.m.d.

Rădulescu Cătălin – mitralieră combinat cu dictatorii

N-au făcut nimic, decât averi pentru ei, poporul e distrus, nu au bani nici să-și plătească gazele scumpite de ei, nu au bani nici să-și ia haine pe ei. Fac foamea ca pe timpul lui Nicolae Ceaușescu. Chiar dacă se duc la serviciu, salariile mici nu se ajung așa că fac foamea ca pe timpul comuniștilor. Dacă Dragnea și Tăriceanu ar da ordin lui Dăncilă să elimine TVA-ul și impozitul la Societățile Comerciale, să vezi nene salarii la angajați de zeci de mii de lei pe lună. De unde să dea managerii salarii mari dacă plătesc impozite și TVA 80% din profit. Trag jegoșii de dictatori pe bietele Societăți cu impozite și TVA de le vine la manageri să închidă Societățile. Muncesc pentru Stat și Statul e Dragnea și Tăriceanu, fură cu Primarii de orașe tot bugetul Statului. Acesta e comunismul în România la această oră, unii muncesc, alții fură și se îmbogățesc, nu mai punem ordine și înjoseli împotriva poporului. Dictatorii Dragnea și Tăriceanu trebuie luați pe sus de popor și dați afară din Camera Deputaților și Parlament. Dacă poporul a strigat să plece, au pus furtunele de apă pe ei și gaze lacrimogene. Ăștia sunt dictatorii României: Dragnea și Tăriceanu!

Articol de Barbu Cristinel