Tataie primarul Ion Dumitru, vrea un nou mandat, are cca 75 de ani moartea îl caută pe acasă şi el vrea la Primărie, hodorogul e plin de proteze, operaţii, plămâni tăiaţi, impotent, bolnav psihic etcTataie actualul primar al Comunei Albota Ion Dumitru, vrea din nou primar e la al şaptelea mandat, moartea îl caută pe acasă şi el vrea la Primărie, hodorogul de abia se mai deplasează, dacă îl pui să fugă 15 m se prăbuşeşte, dă vânturi la fiecare mişcare, corpul se descompune din cauza bolilor şi a păcatelor, creierul e distrus, necesită a fi expertizat la fiecare document semnat
Dragii noştri cititori, continuăm în această ediţie cu primarul tataie Ion Dumitru, vrea al şaptelea mandat şi a deceda în Primărie, moartea îl caută pe acasă şi el vrea din nou la Primărie; are cca 75 de ani se descompune pe zi ce trece şi el vrea la Primărie.

Tataie Ion Dumitru vrea să decedeze în Primărie se descompune pe zi ce trece din cauza bolilor şi a păcatelor

Tataie de 75 de ani Ion Dumitru, nu lasă ciolanul din gură până nu decedează în Primăria Comunei Albota, vorbele lui vulgare şi ameninţările criminale, a făcut cca 50% cetăţeni masochişti să-l mai voteze pentru al şaptelea mandat. Masochişti îl votează de frică sunt ameninţaţi, dacă nu le va aduce foto cu buletinul de vot îi va bătea crunt. Tataie ordinarul asasin este bolnav psihic, nici un tratament nu-l mai poate vindeca,  tratamentul nu mai are efect la acest hodorog. Tataie se plimbă toată ziua cu autoturismul urmăreşte pe toţi contracandidaţii de la Primăria Comunei Albota. A pus copiii să rupă toate afişele contracandidaţilor!. Râde de ei nu se vede pe el un vechi tractorist la Combinatul Petrochimic Piteşti şi un mecanic auto etc.

Mareşanu Sorin merită votat pentru mandatul de primar

Acest hodorog de 75 de ani trebuia să aibe executat cca 15 ani de zile de puşcărie până la această oră!. A făcut blatul cu toţi procurorii argeşeni şi a scăpat de răspunderea penală în mii de dosare. Are două dosare din partea noastră la care nu va cădea nici unul va fi condamnat la ani grei de puşcărie. Are noroc că nu avem timpul necesar de a ne ocupa de el. Ca el avem mii în lucru!. Guzganul are cel mai mare tupeu, e un bastard care nu şi-a identificat tatăl nici la acestă oră, am făcut noi un efort de am stabilit prin diferite…. şi a reieşit că e făcut de maicăsa cu un rus. Bastarzii sunt demenţi de copii, ei trăiesc fără tată, au o mare lipsă de părinte, se îmbolnăvesc psihic şi rămân demenţi ca şi tataie Ion Dumitru. Bunicul Dumitru este cea mai mare scursură a societăţi, nu va mai prinde al şaptelea mandat cu masochiştii care vor să-l voteze. Are consilieri tineri dar nu-i lasă să candideze pentru funcţia de primar; candidează tot bunicul întrucât el nu mai realizează că are 75 de ani şi e casat. A declarat că el vrea să moară în Primărie nu acasă!. De ce oare?. Răspundem noi!. E atât de îndrăgostit de Primărie, ia adus miliarde de euro, toate documentele false de la 33.000 de ha teren pus în sarcina moştenitorilor fictivi. A lungit şi lăţit Comuna Albota, de la 7000 de ha la 43.000 de ha, furând moştenitorii de drept de la mai multe Comune învecinate şi Oraşul Costeşti.

Ilie Dragoş David merită votat pentru mandatul de primar

Bunicul Ion Dumitru a pus pe fostul viceprimar Chiha Marin, să pună manifeste la domiciliile cetăţenilor, criticândul pe preşedintele PNL Albota Mareşanu Mihai Sorin. Acest fost viceprimar Chiha, a pus botul la Ion Dumitru, întrucât la împroprietărit în mod fraudulos cu un lac în Comuna Albota şi zeci de ha teren arabil. Nesimţitul de Marin Chiha, a fost şi consilier PNL, tot timpul era de acord cu tataie Ion Dumitru. Trăda PNL-ul tot timpul aşa că preşedintele PNL Albota nu la mai pus pe liste la consilierii locali. Chiha Marin ca viceprimar nu a făcut nimic decât a fost împroprietărit cu lacuri şi terenuri pe raza Comunei Albota. Ţipa ca un nebun prin Primărie ameninţa cetăţenii că le dă amenzi pentru că nu-şi curăţeau şanţurile. A fost un viceprimar de tot rahatul!. Candidatul Ilie Dragoş David din partea Pro România a fost ocărât de tataie Ion Dumitru. Tataie Ion Dumitru la ocărât degeaba pe candidatul Pro România, a afirmat de el numai diversiuni ordinare. Ordinarul Dumitru intimidează pe toţi candidaţii bătându-şi joc de ei fără a avea vreun argument adevărat. Candidatul independent Zanfir Florin a fost şi el ocărât de bastardul Ion Dumitru!.

Zanfir Florin merită votat pentru mandatul de primar

Contracandidaţii lui tataie de 75 de ani Ion Dumitru, trebuiau să facă o alianţă împotriva acestui nenorocit care nu vrea să părăsească Primăria Albota decât în cosciug. Cei trei candidaţi sunt tineri şi foarte serioşi, dacă îl va bate pe tataie Dumitru, vor face în Comuna Albota cele mai frumoase lucruri. Au proiecte deosebite nu ca ale lui bunicu Dumitru comuniste. Dumitru este un comunist înflăcărat dar şi un turnător la doi şi un sfert. Dacă va scăpa albotenii de bunicu Dumitru va apărea şi lumină în Primăria Albota, dacă nu va fi întuneric tot timpul. Comunistul comuniştilor Dumitru, a practicat tehnica tovarăşului Nicolae Ceauşescu, a asfaltat drumurile etc, dar nu a avut respect de cetăţeni ia batjocorit în fel şi chip. Din acest motiv jumătate din cetăţenii Comunei Albota au devenit masochiştii lui tataie Dumitru.

Chiha Marin trimis de Dumitru să pună manifeste

Mai mulţi cetăţeni au fost întrebaţi de noi dacă îl vor vota pe bunic!. Au răspuns; da îl vom vota chiar dacă ne-a înjurat şi bătut. Cetăţeni în Comuna Albota sunt ca şi cetăţenii înainte de 1989 când Ceauşescu îi înfometa şi prigonea. Dacă te uiţi la tataie zici că decedează, el nu se lasă până nu va pleca în cosciug din Primărie. Cincizeci la sută dintre cetăţenii din Comuna Albota mai gândesc sănătos restul sunt retardaţii lui tataie. Tataie marş la pârnae s-au la Capela ta din cimitir!.
Articol de VB.