Teroriștii SIPI Argeș, fostul doi și un sfertTeroriștii SIPI Argeș au vrut să intre cu elicopterul în sediul firmei noastre

Dragii noștri cititori, continuăm în această ediție cu cei mai mari teroriști ai SIPI Argeș care au vrut să ne asasineze în sediul firmei noastre.

Cristian Stănciulescu, un mare profesionist în a instrui teroriști

În data de 01.08.2019 la ora 13:00 am sesizat că elicopterul MAI, era condus de către doi ofițeri ai SIPI Argeș. Ei căutau sediul societății noastre pentru a ne teroriza și dea a intra cu elicopterul în sediu. Directorul Iulian Ratea se uita pe articolul care trebuia să fie postat pe ziar, articolul prezenta mai multe infracțiuni ale acestui serviciu criminal doi și un sfert. Prima dată s-au dus la niște vecini, nu sesizau sediul firmei , deși erau dirijați de cei de la serviciul tehnic doi și un sfert. Au ieșit toți vecinii și se uitau ca la urs, au survolat zona circa 5 minute, turând elicopterul la maxim, s-a pus deasupra casei unei vecine, am crezut că-i zboară acoperișul casei, după accea s-au enervat, s-au rotit un pic și au avut intenția să intre în sediul firmei pentru a sări în aer atât noi jurnaliștii cât și cei doi milițieni teroriști.

Se zdruncinau casele ca la bombardamente, un suflu puternic și un zgomot de nedescris. Au acționat ca doi teroriști milițienii dar puterea Dumnezeiască i-a oprit să intre în sediul firmei. Asta nu a fost glumă, a fost o intenție de terorism la care vor răspunde penal rău de tot. Unde s-a mai pomenit să pleci cu elicopterul instituției ca teroriștii și să terorizezi cetățenii cu elicopterul care mergea turat la maxim pe deasupra caselor. După aceea, să fixezi sediul firmei și să intri în el. Ei au avut intenția de a muri și de a ne omorî și pe noi, dar puterea Dumnezeiască i-a ridicat în sus ca pe niște șoareci opăriți. Când vor fi testați cu aparatul poligraf se va vedea că au vrut să moară cei doi milițieni paranoici și că au vrut să ne asasineze în sediul firmei. Ce disperați erau șoarecii de la doi și un sfert. Se atacă tare de tot când apar articole despre ei, dar au dat dovadă că sunt bolnavi psihici.

Generalul Cristian Mărculescu e răspunzător pentru tot ceea ce se întâmplă

Acești asasini umblă cu elicopterul MAI unde vor ei, se distrează cu femei, se droghează și își bat joc de cetățenii Argeșului cum vor ei. Când sunt deranjați ori trec la dosare la comandă ori trec la asasinate cu autoturisme sau cu elicopterul. Fac sex cu femei în elicopter, își dau o mare importanță că ei sunt Securitatea Statului, au procurorii la mână cu interceptări abuzive ș.a.m.d. Acest serviciu funcționează ilegal, în Codul de Procedură Penală a fost desființat articolul de lege unde se arată că serviciile speciale pot monitoriza infractorii. Ei ce m-ai caută ca structură abuzivă în MAI?! Pe tot globul pământesc nu există ca acest serviciu chipurile de informații să monitorizeze poporul ilegal sau să efectueze cercetări pentru infracțiuni de tot felul. Pe site-ul lor au scris că ei se ocupă de infracțiuni contra Securității Naționale. Acestă competență le revenea SRI-iștilor, nu infractorilor doi și un sfert. Se uită procurorii la ei ca la urs, dar tot lucrează cu ei și le cer ajutorul pentru a intercepta poporul.

Elicopterul Teroriștilor cât pe-aici să explodeze în sediul SC Ediție Specială Press

Folosesc procurorii înregistrările audio efectuate de acești teroriști, merg la judecători cu ele fiind luate ca probe de bază. Procurorul General al României nu a luat nici o măsură, îi lasă să funcționeze ilegal non-stop, judecătorii la fel, nu i-a nici o măsură împotriva lor pentru a-i stopa de la infracțiuni. În OUG – Prună scria că Parchetele să-și facă un serviciu tehnic cu milițieni de la judiciar, nu cu milițieni de chipurile informații doi și un sfert. Ei fac pe ofițerii judiciariști și pe teroriștii. Trebuie arestați toți șefii de la DIPI și cei de la SIPI – provincie. Vom sesiza Procurorul General să i-a măsurile legale ce se impun, dar parcă simțim că și acesta se va implica și îi va scăpa de răspunderea penală. După aceea va fi mâncat de secția de procurori Specială.

În cazul, Alexandra și Luiza de la Caracal, sunt implicați mai mulți ofițeri de miliție de la serviciul doi și un sfert Olt. Acest serviciu și ofițerii lui sunt tovarăși cu clanurile de traficanți de carne vie. Le vin euro lunar la greu îi anunță din timp dacă vor avea probleme și așa scapă infractorii de răspunderea penală. Au o mare protecție din partea acestui serviciu. Scursurile societății, milițienii comuniști folosesc aparatura ilegal pentru a obține informații de la procurori și de a informa pe infractori. Cum să le mai găsească procurorii pe cele două fete dacă infractorii SIPI raportează clanurilor tot ceea ce fac procurorii DIICOT. E ca în filmele cu proști, serviciul doi și un sfert trădează pe toți, nu are nici o competență să mai funcționeze de la OUG – Prună, cu tupeu spun că au competență și fac servicii ilegale non-stop. Băi criminalilor SIPI, dacă numai existați în Codul de Procedură Penală ca serviciu special și nici în OUG – Prună, cum mai funcționați?!

IPJ Argeș – punctul de lucru al teroriștilor SIPI

Aștia merg pe blat cu ministra Dan, dar procurorii și judecătorii ce fac? intră în complicitate la infracțiuni cu ei. Treaba lor dacă vor să fie cercetați toți nu au decât. Ministra Prună striga tare: „Fiecare unitate de Parchet să-și facă un serviciu tehnic cu milițieni de la judicar” – nu cu ofițeri de informații doi și un sfert. Ea a crezut că acest serviciu a dispărut, ordonanța indică clar tot ceea ce am relatat – Nu au voie să mai funcționeze acești infractori DIPI-SIPI. Trebuie arestați toți în frunte cu generalul de brigadă Mihai Cristian Mărculescu. Fostul șef SIPI – Argeș, Cristian Stănculescu i-a instruit bine pe teroriștii SIPI să intre cu elicopterul în Sediile Societăților (Publicațiilor).

Când a sunat directorul Ratea la șeful actual de serviciu, a răspuns un ofițer și nu a vrut să îl dea pe șeful lui la telefon. E un serviciu doi și un sfert de tot rahatul. Vor să moară ca teroriștii în clădiri. Boală psihică – moarte sigură! Când am întrebat vecinii despre elicopter, au spus: „Băi frate a fost ca pe timpul războiului, ziceai că dă cu bombe, au vrut să ne omoare, mai era puțin și ne zburau acoperișurile după case. Se zdruncinau casele din temelii!” Teroriștii MAI vor fi arestați!

Articol de Popa Cristian