Trădătorii națiunii române, Gâdea Mihai, Mircea Badea, Victor Ciutacu, generalul Abraham, Colonelul Dragomir, Ion Cristoiu, Silviu Mănăstire, Mugur Ciuvică etc.Trădătorii națiunii române, toți ce prezentați în titlu, au distrus și distrug șefii de instituții precum și instituțiile statului, folosind minciuni și diversiuni în direct la posturile TV

Mihai Gâdea – Trădător național

Dragii noștri cititori, continuăm în această ediție cu cei mai mari trădători ai națiunii române care au distrus și distrug șefii de instituții precum și instituțiile statului care trebuie să lucreze pentru a stopa furturile de patrimoniu și de bani publici, sute de miliarde de euro pe an.

Toți acești trădători care sunt prezentați în titlu au ordin de la șeful masonilor etc să distrugă șefii de instituții, precum pe șefa DNA București, Laura Codruța Kovesi, pe procurorul general Augustin Lazăr, mai mulți procurori din cadrul DNA București și pe alți procurori din cadrul DNA Prahova.

După cum s-a întâmplat cu generalul Coldea Florian care a fost lucrat de acești mafioți cu tot felul de înregistrări audio-video, bilete false pentru vacanțe, diversiuni în direct la posturile lor TV ș.a.m.d. Acești mafioți trădători au încercat să distrugă și încearcă să distrugă SRI pentru a nu mai avea nici o competență de a monitoriza infractorii cei mai periculoși care fac rău cetățenilor României, precum și instituțiilor statului.

Mircea Badea – Trădător național

Sunt trimiși de șefii masonilor să îmbârlige pe președintele Camerei Deputaților Liviu Dragnea precum și pe președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu. Acești trădători, 8 la număr îi contactează pe cei doi șefi de instituții, Dragnea și Tăriceanu, îi intoxică cu fel și fel de minciuni, le promite că-i va ajuta să câștige alegerile PSD-ALDE tot timpul. În schimb, au solicitat decapitarea generalului Coldea Florian, a șefei DNA Laura Codruța Kovesi, a procurorului general Augustin Lazăr și a mai multor procurori DNA.

Rolul masonilor este să tulbure șefii de instituții, să nu-i lase să lucreze pentru a putea fura cât de mult tovarășii lor cu funcții publice, precum Gabriela Firea – Primarul General al Capitalei ș.a.m.d. Acești 8 masoni difuzează în direct numai diversiuni pentru a teroriza toți procurorii din cadrul Parchetului General și din cadrul DNA București. Folosesc această tehnică pentru a crea o agitație mare la șefii de instituții precum la Camera Deputaților și la Senat, de asemeni și la comisia SRI.

Mugur Ciuvică – Trădător național

Tot timpul ei strigă tare în direct ce face comisia SRI, ce face Camera Deputaților și Senatul de nu-i audiază pe generalul Coldea, pe Laura Codruța Kovesi ș.a.m.d. Fac toate aceste provocări și agitații pentru a nu mai putea lucra în liniște șefii de instituții care efectuează cercetări, procurorii care nu mai pot lucra din cauza acestor 8 masoni diversioniști, judecători care ascultă diversiunile și dau achitări de frică pe bandă rulantă etc.

Când se unesc cele trei posturi tv: Antena 3, RTV și B1 TV, nu mai lucrează nici un procuror din cadrul Parchetului General și DNA, ascultă diversiunile celor 8 masoni și le este frică să-i aresteze. Judecătorii de frica masonilor dau achitări pe bandă rulantă. Masonii se bucură că au băgat frica în procurori și judecători,continuă cu diversiuni seară de seară și așa s-a ajuns de nu se mai efectuează cercetări și judecăți corecte. Masonii l-au cumpărat și pe colonelul Dragomir, l-au folosit să-i fure note de informare din biroul generalului Coldea și mai multe documente pe care vor să le prezinte în direct. Unde s-a mai pomenit să furi din biroul generalului documente secrete, mai aveau să-l fure pe generalul Coldea din birou.

Colonelul Dragomir – Trădător național

Toți acești 8 masoni au difuzat în direct numai minciuni până Curtea Constituțională Română a hotărât în mod abuziv înlăturarea SRI de la monitorizări electronice și de a sesiza instituțiile statului pentru furtul patrimoniului de la instituții, furtul banului public și pe toți corupții statului. În toate țările civilizate, serviciile secrete au dreptul prin lege și prin Convenția pentru Apărarea Drepturilor Omului să informeze tot ce reprezintă infracțiuni la stat, în special infracțiuni ce afectează bunăstarea economică a țării, nu ca la noi pentru distrugerea economică a țării. De când a înlăturat SRI-ul prin decizia CCR și cu Ordonanța Prună s-a ales praful de bunăstarea economică a țării.

Fură Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea și toți primarii de orașe la greu, tot ceea ce înseamnă taxe, impozite, chirii etc. Numai Gabi Firea fură cu mii de Societăți Comerciale, miliarde de euro pe an.

Generalul Abraham – Trădător național

Se fac că efectuează lucrări de toate neamurile, fac devize fictive, manopere fictive ș.a.m.d. Această orfană de la casa de copii a ajuns multi miliardară în euro în câțiva ani. Ea crede că noi facem presă ca ea sau că facem blaturi cu infractorii ca ea. Cine putea obține informații de la instituții decât ofițerii SRI, ofițerii de la Judiciar din cadrul DNA nu pot obține informații, nu se pricep. Așa că tot să fure Gabriela Firea cu toți Primarii de orașe, zeci de miliarde de euro pe an, impozitele cetățenilor, taxele cetățenilor și ale firmelor, chiriile pe terenuri și spații ș.a.m.d.

Serviciul Român de Informații trebuie să-și reia competența pentru a culege informații și de a sesiza organele competente de cercetare penală în legătură cu furtul patrimoniului de la instituțiile statului, furtul banului public, șpăgile care circulă la infractorii cu funcții publice. SRI-ul avea competența legală și are prin Convenția pentru Apărarea Drepturilor Omului să opteze pentru bunăstarea economică a țării și de a împiedica infractorii să distrugă bunăstarea economică a țării. Distrugerea economică a țării se produce în timp, alte instituții ale statului nu au competență pentru a împiedica sau de a opta pentru bunăstarea economică a țării.

Victor Ciutacu – Trădător național

Securitatea ceaușistă avea grijă de bunăstarea economică a țării, toate statele civilizate au serviciu de informații care se ocupă de bunăstarea economică a țării, numai la noi trebuie să lase să fure Primarii, președinții de Consilii județene, directori de la diferite instituții tot patrimoniul statului și toți banii statului pe care îi au în conturi. O să sesizăm pe președintele Camerei Deputaților și pe președintele Senatului pentru a propune pentru legea Securității Naționale competența SRI-ului de a efectua servicii de informare și de sesizare a organelor competente pentru furtul patrimoniului statului, furtul banului public, traficul de mită la funcționarii publici etc. La această oră își fac toți infractorii de cap, nu-i pot prinde nimeni, întrucât nu se pricep, nu sunt instruiți pentru așa ceva, doar SRI-ul poate stopa această situație gravă și pot împiedica furtul.

Camera Deputaților e competentă pentru a da competență SRI-ului și Senatul României. Credem că de această dată o să judece corect și o să respecte Convenția pentru Apărarea Drepturilor Omului, atât Camera Deputaților precum și Senatul României.

Ion Cristoiu – Trădător național

Art. 8 CEDO arată și specifică despre lege și măsuri pentru securitatea națională, siguranța publică, bunăstarea economică a țării, apărarea ordinii și prevenirea faptelor penale, protejarea sănătății sau a moralei ori protejarea drepturilor și libertăților altora. Toți deputații și senatorii sunt induși în eroare de cei 8 masoni diversioniști care își urmăresc scopuri grele și bănești, așa că trebuie să studieze cu atenție Convenția pentru Apărarea Drepturilor Omului și alte legi de securitate națională la alte state din UE unde serviciile de informații culeg informații și sesizează instituțiile statului pentru infracțiunile prezente.

 

Silviu Mănăstire – Trădător național

Atât au putut face rău cei 8 masoni diversioniști,pe viitor sperăm să rupă înțelegerile cu politrucii, pentru obținerea procentului la alegeri.

Articol de Nicolae Jan