Tupeu de romi, infracţiuni la greu din partea RCS-RDS, contracte reziliate numai dacă decedezi, înșelăciuni, abuzuri și spălări de bani milioane de euro pe an.Andreescu Marijan director general escrocii RCS-RDS Pitești

Andreescu Marijan director general escrocii RCS-RDS Pitești

Romii RCS-RDS Pitești reziliază contracte numai dacă decedezi, în cazul societăţilor reziliază numai dacă radiezi societatea, înșelăciuni, abuzuri, spălări de bani milioane de euro pe an.

Dragii noștri cititori, continuăm în această ediţie cu infractorii RCS-RDS director general Andreescu Marijan, director comercial Andreescu Paula, jurist Mihaela Voinea, agent comercial Alexandru Petrache. Toţi aceștia nu reziliază contracte decât dacă mori sau dacă radiezi firma; înșală cum respiră, spală bani milioane de euro pe an.

Acești romi needucaţi, infractori de mici copii, au făcut ceva studii pentru a nu mai munci în fabrici și uzine, și-au ales să lucreze la RCS-RDS pentru a înșela aproape toată populaţia argeșeană. Romul Andreescu Marijan, actual director general la RCS-RDS Pitești dispune cu tupeu de rom inferiorilor lui să nu se rezilieze contracte pe cale amiabilă chiar dacă ai achitat taxa de abonament lunar. Folosesc un articol 5 din contract care prevede rezilierea pe cale amiabilă numai dacă ţi-ai plătit totul până la introducerea cererii de reziliere. Acest articol din contract ţi-l prezintă la mișto, după aceea invocă articolul 9 din contract care arată clauza abuzivă cu înșelăciune, șantaj, abuz. Cităm din articolul 9: „Nu se reziliază contractul decât dacă decedaţi sau radiaţi societatea comercială”. Clauze abuzive ca acestea introduse în contract nu sunt permise de nicio lege naţională sau europeană, din contră, dacă introduci clauze abuzive cu tendinţa de șantaj, înșelăciune, abuz, răspunzi penal.

Andreescu Paula director economic escrocii rcs-rds pitesti--

Andreescu Paula director economic escrocii RCS-RDS Pitești

Acești romi mai folosesc o tehnică nesimţită la încheierea contractului prin a încărca contractul cu file multe de aproximativ 4 centimetri. Nu mai punem că le scriu cu litere foarte mici și de neînţeles. Când mergi la ei să faci contractul apar escrocii de agenţi comerciali, încep să te întrebe pe ce termen vrei să faci contractul etc. Vorbesc rapid ca să nu înţelegi nimic, îţi prezintă contractul de 4 centimetri cu clauza legală din articolul 5, pe cea abuzivă nu ţi-o mai prezintă. Tu nu știi de articolul 9 din contract unde apare clauza abuzivă, înșelăciune, șantaj etc. Îţi flutură contractul în faţă, se fac că e aglomeraţie și nu mai pot discuta, tu cedezi la abureala escrocilor și semnezi contractul fără să-l citești. Dacă ar fi să-l citești îţi trebuie ore, întrucât sunt literele mici și nu se înţelege mai nimic. E contractul făcut cu tehnică, nu care cumva să ajungi să citești clauza abuzivă din articolul 9. În cazul nostru, am fost înșelaţi de acești escroci cu suma de 2000 de lei. Am făcut contract cu ei, ca toţi cetăţenii, ne-au luat cu periatul și prosteala ca pe toţi cetăţenii, am sesizat tentativele de înșelăciune și șantaj, am acceptat să fim înșelaţi pentru a le pune capac o dată pentru totdeauna. După circa șase luni de zile am solicitat desfiinţarea contractului, adresându-ne cu o cerere directoarei Andreescu Paula. Aceasta ne-a comunicat că ea nu va rezilia contractul întrucât nu s-a consumat termenul de un an. Noi i-am spus: „Doamna director, am predat spaţiul, luaţi contractul”. Ea ne-a spus: „Nu mă interesează dacă plecaţi de la spaţiu, eu trimit lunar facturile acolo.” Am vrut să predăm echipamentele, a refuzat invocând alte nemernicii. A trimis un timp facturile la spaţiul predat proprietarului, iar după aceea a trimis facturi la sediul firmei. S-au strâns în total 1300 de lei pentru plata abonamentului și penalităţi.

 

Sediul Pitești al escrocilor RCS-RDS

Sediul Pitești al escrocilor RCS-RDS

Am fost chemaţi în instanţă de ei, la care judecătoarea Anca Anamaria Mihai de la secţia civilă a Judecătoriei Pitești nu a dorit să respingă acţiunea de chemare în judecată. Am invocat clauza abuzivă din contract, nu a vrut să audă de nimic, le-a dat câștig romilor escroci. Din informaţiile noastre, romii aceștia au legături strânse cu aproape toţi judecătorii de la secţiile civile. Într-un cuvânt, îi au de clienţi, le dau șpagă. Cum poţi câștiga cu romii RCS-RDS dacă ei fac blatul non-stop cu judecătoarele?! Îi servim pe penal întrucât acolo i-am programat din 2011. Judecătoarea complicea lor a legalizat clauza abuzivă din contract eliberând un fals de sentinţă civilă. Când au fost cercetate, judecătoarele au invocat sentinţele și deciziile ca acte de procedură. Nu pot fi acte de procedură sentinţele false cu legalizări de contracte cu clauză abuzivă. Dacă eliberezi o sentinţă falsă prin săvârșirea vreunui abuz, deja intri pe latura penală, mai ales că e vorba de imputarea unei sume neexistente. Judecătoarea a fost scoasă de sub urmărire penală, întrucât procuroarea Camelia Morăreanu de la Parchetul Curţii de Apel Pitești a spus că i s-a făcut frică să o trimită în judecată pe judecătoare. La întrebările noastre Camelia Morăreanu a răspuns următoarele: „Judecătorii sunt mai mari ca noi, nu-i putem cerceta și trimite în judecată.” Când am auzit aceste răspunsuri am rămas blocaţi.

Tribunalul Argeș sediul unde se comit și infractiuni de către judecatoarele de la secţia civilă

Tribunalul Argeș sediul unde se comit și infractiuni de către judecatoarele de la secţia civilă

Procurorilor de la Parchetul Curţii de Apel Pitești le este frică de judecători. Am stat și am analizat situaţia și s-a constatat că procurorii au fost și ei cercetaţi pentru favorizarea făptuitorilor; victimele au făcut plângeri împotriva ordonanţelor și au ajuns la Curtea de Apel Pitești, unde procurorii au fost scăpaţi de colegi. Ce cercetări să facă procurorii de la Parchetul Curţii? ne întrebăm noi. Ei nu au făcut niciun rechizitoriu de la înfiinţare, în anul 1994. Halal de procurori! Pe deasupra mai sunt și corupţi. Prostului tichie îi trebuie! Am făcut apel la Tribunalul Argeș, unde ne-au fost respinse toate solicitările. Judecătoarele Andreea Monica Prunaru și Cornelia Dumitrașcu au legalizat și mai bine cu decizie falsurile, înșelăciunile, spălarea de bani etc. Ei din infracţiuni ajung să încaseze bani, după aceea îi bagă la rulaj în echipamente, îi înmulţesc de peste 50 de ori pe an. Asta afacere profitabilă! Spală banii din infracţiuni. Cele trei judecătoare au și ele parte lunar (comision) din partea romilor RCS-RDS. Şefii lor de la București nu știu ce fac ăștia; dacă ar ști, credem că i-ar da afară pe toţi. Cei de la București au contracte serioase, fără clauze abuzive, folosesc democratic doar clauza de la articolul 5.

Muraru Tătoiu Bogdan, complicele escrocilor RCS-RDS

Muraru Tătoiu Bogdan, complicele escrocilor RCS-RDS

Romii de la Pitești folosesc articolul 9 cu clauză abuzivă (înșelăciune, șantaj) ca pe timpul comuniștilor. Romii au avut tupeu să plătească un executor pentru a ne fura banii din conturi. Am mers la executorul de casă, complicele acestora, pentru a-l informa de situaţia infracţională. Executorul Muraru Tătoiu Bogdan s-a apărat, spunând: „Am decizie, eu trebuie să execut.” I-am adus la cunoștinţă complicitatea în care a intrat, el tot repeta: „Execut după ceea ce scrie în hotărâre.” Acest executor e folosit de romii RCS-RDS pentru a-i ajuta să fure bani din conturi. Păcat de el că va merge cu ei. Acesta are obiceiul să pună penalităţi de întârziere cu mult peste grilă, face asemenea fapte penale pentru a fura victimele sau societăţile comerciale, împărţirile se fac frăţește, executorul își ia partea jumătate din furt de la romii RCS-RDS. Asta afacere profitabilă, șpagă acoperită! Așa fac toţi executorii, aranjează cu părţile care îi angajează pentru a-i executa pe cei nevinovaţi, pun penalităţi la maximum pentru a avea ce împărţi. La noi, de la 2000 de lei, ne așteptăm ca în două luni să avem penalităţi de 8000 de lei. Nu-i vom lăsa liberi pe acești infractori nesimţiţi. Vom formula plângere penală la DNA pentru infracţiunile de: spălare de bani, fals intelectual, înșelăciune, abuz, șantaj. Oricum, ei sunt monitorizaţi de mai mult timp, executorul Fieraru și avocatul Cocaină sunt la ANP, aceștia o să-i urmeze cât de curând.

Săptămâna trecută ne-am deplasat la sediul escrocilor, a venit directorul Andreescu Marijan, care a început să ţipe să ieșim afară din birou, ne trăgea de mână și zicea: „Vă dau afară din birou pentru că aţi spus că ne faceţi dosare la DNA.” Era foarte nervos omul. El, cu un dosar atât de siropos, ce putea să mai spună decât „Ieșiţi! Să nu vă mai văd!” Capcana e pregătită din 2011, de-abia acum vom avea realizări la ei. Am așteptat să se consume toate infracţiunile pentru a putea fi condamnaţi. Vă recomandăm să citiţi contractul înainte de a semna, rugaţi-i să vă dea o copie ca să-l studiaţi acasă.

Articol de Iulian Ratea