Tupeu şi mită la magisrahata Niţă Mihaela de la Curtea de Apel Bucureşti prin a dispune a doua oară punerea sub control judiciar a infractorului chipurile primar, Tudor Pendiuc de la primăria Piteşti pe o sumă de 500.000 de euro, decizia Curţii fiind nulă întrucât legea generală C.P.P. şi Legile Internaţionale nu permit ca la o măsură preventivă încălcată să poţi fi pus din nou sub control judiciar, deşi prima decizie a Curţii de Apel Bucureşti a fost definitivă şi irevocabilă cu Tudor Pendiuc în arest, legumă şi chipul pământ de floriDragii noştri cititori, continuăm în această ediţie cu Niţă Mihaela, cea mai mare tupeistă infractoare coruptă cu suma de 500.000 de euro pentru punerea în libertate sub control judiciar a primarului infractor Tudor Pendiuc, fără a mai avea vreun drept legal sau vreun articol de lege în C.P.P. sau Legea Generală, precum şi Legile Internaţionale de a permite a doua oară să pună un infractor periculos care a încălcat măsura preventivă cu decizie definitivă de arestare a Curţii de Apel Bucureşti.

Infractorul Tudor Pendiuc a putut corupe pe magistrata Niţă Mihaela cu suma de 500.000 de euro

Infractorul Tudor Pendiuc a putut corupe pe magistrata Niţă Mihaela cu suma de 500.000 de euro

Infractorul Pendiuc era dus spre Beciul Domnesc

Infractorul Pendiuc era dus spre Beciul Domnesc

Blătuitorul avocat Dan Panţoiu a reuşit să-l elibereze pe cel mai mare infractor primar al Argeşului, Pendiuc , prin eliberarea unei decizii false nule cu o sumă de 500.000 euro la grefieră şi robă

Blătuitorul avocat Dan Panţoiu a reuşit să-l elibereze pe cel mai mare infractor primar al Argeşului, Pendiuc , prin eliberarea unei decizii false nule cu o sumă de 500.000 euro la grefieră şi robă

Vă prezentăm cea mai scumpă piesă rară din justiţia română magistrata Niţă Mihaela, care şi-a permis în mod abuziv şi fără articole de lege din C.P.P. sau Legea Generală să pună un infractor foarte periculos în libertate cu o decizie nulă.
În data de 14 august 2015 i-a fost admisă cică, contestaţia formulată de Tudor Pendiuc împotriva încheierii din 28 iulie pronunţată de către Tribunalul Bucureşti, instanţa Curţii desfiinţând în parte încheierea atacată şi înlocuind măsura arestării preventive a lui Pendiuc cu măsura preventivă a controlului judiciar , adică de a nu părăsi ţara. Liber la primăria Piteşti şi în toată ţara. Vă explicăm ce tehnică ordinară abuzivă favorizatoare a folosit coana infractoare magisrahată Niţă Mihaela.
Această judecătoare nenorocită, coruptă total, Niţă Mihaela, şi-a permis să judece singură contestaţia, deşi hotărârea Înaltei Curţi a Magistraţilor prevede 2 judecători la contestaţie. Ea a folosit art. 245 alin. (5) în sensul că judecătorul de cameră preliminară de la instanţa superioară celei sesizate, adică Curtea de Apel, poate judeca cauza cu un singur judecător, dar s-a făcut că uită de hotărârea Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, unde specifică clar că la contestaţii trebuie să participe doi judecători în complet. Ei venindui cei 500.000 de euro nu a mai avut treabă cu celălalt judecător, şi-a tras şpăguţa singurică, de ce să mai împartă şi cu celălalt, bineînţeles dacă acesta ar fi acceptat şpăguţa. Infractorul Pendiuc a fost pus sub control judiciar după ce a fost arestat de către Tribunalul Bucureşti. Şi atunci tot un complet de judecată l-a pus în libertate cu ceilalţi 3 infractori pe o sumă de 2 milioane de euro. Completul Curţii de Apel Bucureşti, format din Costiniu Viorica şi Dan Lupaşcu, infractori plătiţi cu bani grei la decizii. După ce l-au plasat la domiciliu nu a trecut o săptămână că l-a mâncat în fund să discute la telefon cu alţi infractori din dosar cărora le fusese pusă interdicţie de a lua legătura între ei. Pendiuc, infractorul periculos, a fost arestat din nou şi i s-a schimbat măsura preventivă de arest la domiciliu cu cea de arest preventiv la Beciul Domnesc. Mizeria societăţii, nesimţitul criminal Pendiuc a făcut contestaţie la Curtea de Apel Bucureşti, crezând că poate va avea milă de el judecătorii. I-a fost respinsă contestaţia şi a rămas decizie definitivă şi irevocabilă (arest Pendiuc). Ce s-a gândit maleficul infractor Pendiuc, să ia legătura cu cel mai mare avocat de blaturi cu robe din toată ţara, Dan Panţoiu ( puţoiul de miliţian ). L-a împuternicit pe infractorul Panţoiu şi l-a trimis să ia bănuţul pentru robe de la fiica lui, şi ea implicată în acest dosar şi pentru a merge şi la grefiera de şedinţă, Monica Sandu, care a participat în completul de judecată unde a judecat mizeria de Niţă Mihaela. Această grefieră Monica Sandu este din Argeş şi puţoiul miliţian Panţoiu i-a dat suma de 500.000 de euro pentru magisrahata Niţă Mihela. Dosarul a fost teleghidat de grefieră etc. spre ordinara abuzivă coruptă Niţă Mihaela. Totul un blat de blat cu grefiera de şedinţă şi jegoasa Niţă Mihaela. Procurorul de instanţă DNA s-a uitat la ele ca la ultimele scursuri ale societăţii. Deja se simţea în plus, blatul se făcuse, şpaga o primiseră grefiera şi roba Niţă. Acum cele 2, grefiera şi roba, nu au ştiut că mai sunt şi alţii pe urmele lor şi nu pot aranja fără să fie văzute, dar nu s-a putut intra peste ele când s-a dat şpaga.

Mascaţii în acţiune la infractorul primar Tudor Pendiuc la primăria Piteşti

Mascaţii în acţiune la infractorul primar Tudor Pendiuc la primăria Piteşti

Poliţiştii în acţiune la infractorul, chipurile primar, Tudor Pendiuc

Poliţiştii în acţiune la infractorul, chipurile primar, Tudor Pendiuc

Sediul infractoarei judecător, Niţă Mihaela si a grefierei Monica Sandu

Sediul infractoarei judecător, Niţă Mihaela si a grefierei Monica Sandu

Soţia primarului, Carmen Lis, amanţi mulţi când Tudor a stat în arest şi multe informaţii a dat

Soţia primarului, Carmen Lis, amanţi mulţi când Tudor a stat în arest şi multe informaţii a dat

Au avut băieţii bunul simţ. Să le mulţumească, dar e groasă. Aşa s-a ajuns ca Niţă Mihaela să dispună a doua oară într-un dosar schimbarea măsurii preventive, cea de arest la cea a controlului judicar de a nu părăsi ţara. Nu există lege să-ţi permită să-l pui pe infractor a doua oară în acelaşi dosar sub control judiciar. Deja exista decizia irevocabilă a Curţii de Apel Bucureşti şi această infractoare de judecătoare a trecut peste ea şi a dispus în mod abuziv altă decizie ilegală, fără lege ( nulă ), eliberarea celui mai mare infractor primar din Argeş, punerea în libertate şi de a nu părăsi ţara, dar poate merge la primării să-şi continue furturile. Halal de magisrahată. A bătut recordul la puneri în libertate fără legi, dar cu întocmirea unei decizii abuzive pe suma de 500.000 de euro. Tudore, Tudore, nu te gândi că vei scăpa de noi decât la capăt de mandat. Vei fi arestat pentru decizia nulă care ţi-a folosit-o Niţă Mihaela la eliberare şi pentru postul de primar, din nou. O să vă întâlniţi amândoi la Beciul Domnesc al lui Mazăre. Tudore, gândeşte-te cum l-ai lăsat pe răposatul jurnalist Afrimescu Ştefan fără garsonieră şi cum vei sta în Beciul Domnesc la garsonieră. Te vom face legumă de legumă, legumă vei muri Tudorică! Ţi-ajunge cât ai furat moştenitorii, ca Băsescu, zeci de mii. Patrimoniul primăriei l-ai ras, banii U.E. şi buget mult ai mâncat. Tudorică pendulică, eşti de mare rahat. Secretara tânără, hodorogule, ţi-ai luat, dar au grijă băieţii până te eliberezi de ea. Se roagă fosta soţie la biserici, bătrânica, dar ea cu rugăciuni şi secretara-soţie cu amanţi. O să-ţi mănânce tot ce ai furat cu golanii, zecile de miliarde de euro. Doar a fost secretara ta, te ştie cu toate, le spune pe toate. Îţi recomandăm, când vei merge la Beciul Domnesc (în scurt timp) să te gândeşti câte victime ai produs şi câţi au decedat din cauza ta pentru moştenirile furate prin proprietarii fictivi puşi de tine, zeci de mii în Piteşti. O să îţi putrezească oasele în puşcărie, criminalule. Rămân banii şi imobiliarele la soţia tânără şi la frăţiorul escroc de la Balş. O să le duci dorul, dar să te gândeşti şi la cei omorâţi prin stres şi refuz de a le da moştenirile. Ai ajuns un neicanimeni. Te mai bagă în seamă escroaca romă, Curier TV, Baraţă te aşteaptă să te urci pe post să-i dai buget pentru a te umfla în continuare în pene. Continuaţi afacerea, decizia nulă te va lua de sulă şi te va băga în …. Îţi urăm arestare grabnică, atât ţie, cât şi robei Niţă Mihaela, precum şi grefierei Monica Sandu şi miliţianului Dan Panţoiu.

1. Solicităm verificarea convorbirilor telefonice ale tuturor infractorilor menţionaţi în articol.

2. Solicităm testarea cu aparatul poligraf a tuturor.

3. Solicităm verificarea la secţia penală pentru preluarea dosarului de Niţă Mihaela, la solicitarea grefierei.

4. Solicităm percheziţii la grefiera Monica Sandu, judecătoarea Niţă Mihaela şi avocatul Dan Panţoiu pentru a se stabili banii şi bunurile primite pentru diferite avantaje făcute infractorilor.

5. Verificarea la bănci, în conturi, atât pe numele lor, precum şi la familiile lor.

6. Solicităm verificarea filmărilor din interiorul şi exteriorul Curţii de Apel Bucureşti pentru a se stabili când s-a întâlnit Dan Panţoiu cu grefiera Monica Sandu.

7. Solicităm cercetări împotriva tuturor pentru dare-luare de mită, abuz în timpul serviciului, favorizarea infractorului, fals, uz de fals la decizia eliberată fără a exista vreo lege sau vreun articol de lege de a permite a doua oară punerea în libertate a infractorului Tudor Pendiuc.

Articol de
Cristian Preda