Victor Ciutacu redactor șef RTV, Gâdea Mihai Director Antena 3, o plâng pe infractoarea Elena Udrea non stop Liviu Dragnea i-a pus gând rău presei on-lineVictor Ciutacu și Mihai Gâdea o plâng pe Elena Udrea non-stop, au motive , le-au dat sute de mii de euro, Liviu Dragnea vrea desființarea presei on-line, pentru asta își va lua pușcărie cât cuprinde

Dragii noștri cititori, continuăm în această ediție cu doi plângăcioși și cu un infractor nearestat care vrea desființarea presei on-line.

Victor Ciutacu, infractor plângăcios

Elena Udrea și Alina Bica au fost arestate în Costa Rica de către autorități pentru a-și ispăși pedepsele pronunțate de Justiția Română. Arestarea s-a făcut de către Agenții Judiciari ai Biroului Central Național Interpol Costa Rica , în colaborare cu oficiali ai Direcției de Informații și Securitate Națională din Costa Rica. Elena Udrea are de ispășit o condamnare de 6 ani pentru luare de mită și abuz în serviciu din dosarul „Gala Bute”. Elena Udrea și Alina Bica au primit mandate de arestare pentru două luni de zile. Cum le plâng  cei doi infractori jurnaliști Ciutacu și Gâdea în direct pe Elena Udrea și pe Alina Bica. Cum au fost arestate cele două infractoare Bica și Udrea, Ciutacu și Gâdea au apărut imediat în direct pe posturile Tv. Acești doi infractori au primit de la Alina Bica și Elena Udrea sute de mii de euro pentru a dezinforma opinia publică precum și pe judecătorii care le-au judecat. Ele își pregăteau diversiunile acasă iar după aceea le înaintau infractorilor Gâdea și Ciutacu. Aceștia le primeau la ei în platou pentru a apărea în direct și de a-și susține toate mizeriile  de diversiuni.

Gâdea Mihai, infractor în lacrimi pentru ministra Udrea

Gâdea și Ciutacu se pricep la așa ceva, au fost instruiți de diferiți ofițeri ai DIPI, fostul doi și un sfert. Când au auzit că au fost arestate Bica și Udrea, au plâns și au programat o dezbatere în direct, pentru a le favoriza din nou și de a le compătimi non-stop. Tot aceste două mizerii, ofițeri acoperiți ai DIPI le-au învățat să devină cetățeni ai Costa Rica și să renunțe la România. Cât sunt de proști nu vă închipuiți, ei au crezut că devin cetățeni în Costa Rica și nu vor mai răspunde penal. Poți să renunți la România oricând, dar pușcăria pe care o ai de executat o faci fără emoții. Așa l-au învățat și pe Ghiță și pe primarul Mazăre să renunțe la cetățenia Română pentru a nu mai răspunde penal. Ce pregătire profesională să aibe Gâdea și Ciutacu, sunt amândoi în direct la posturile lor TV de tot rahatul. Cei doi proști Gâdea și Ciutacu mai rău le fac la infractori, îi pun să fugă în străinătate, repede îi trimit să-și capete cetățenie în statul în care se află. Oricum, acești doi infractori au luat bani grei de la Elena Udrea și Alina Bica. Acum le plâng de milă în direct, nu știu cum să le mai vaite, dă vina pe ofițerii SIE și pe agenții anchetei Judiciare, Biroul Central Național INTERPOL din Costa Rica, care au lucrat în colaborare cu oficiali ai Direcției de Informații și Securitate Națională din Costa Rica.

Liviu Dragnea, infractorul infractorilor

Acolo serviciile secrete lucrează cu toate instituțiile statului cum e normal și legal, numai în România toți infractorii PSD-ALDE și alții au blocat serviciile secrete pentru a nu mai putea să lucreze și de a putea lua liniștiți PSD-iștii tot patrimoniul statului, precum și tot bugetul statului. Nesimțiții, Gâdea și Ciutacu dau vina pe ofițerii SIE că ar fi colaborat cu serviciile din Costa Rica. Ce treabă aveau ofițerii SIE cu serviciile din Costa Rica?! Au vise frumoase Gâdea și Ciutacu și alții pe care îi invită la dezbateri în direct. Se vaită cele două dejecții că judecătorii din Costa Rica le-au dat două luni de pârnaie lui Udrea și Bica. Dupa mintea lor, toată lumea e de vină, numai Udrea și Bica sunt fete cuminți. I-a premiat pentru favorizarea lor pe tot timpul proceselor penale. Acum le-au sărit în ajutor crezând că vor putea ei să le mai ajute cu ceva. Nu au cu ce să le mai ajute ,poate să le afunde mai bine. Aceștia sunt Gâdea și Ciutacu, cei mai mari infractori care percep șpăgi de la infractori. Liviu Dragnea, președintele Camerei Deputaților a fost informat de diferiți ofițeri ai DIPI, că unele publicații on-line ar fi sponzoritate din bani publici și din acest motiv trebuie desființată presa on-line. Acest serviciu DIPI- MAI este constituit ilegal, mai au tupeu să scrie pe site că s-a confirmat încă o data înfiițarea acestui serviciu de informații MAI prin Ordonanța Ministrei Prună. Ei la acel timp făceau parte din servicii speciale, articolul de lege a fost desființat prin hotărârea CCR. La această oră ei trebuiau să fie desființați și trimiși acasă.

Ministra Dan, infractoarea infractoarelor

Trebuiau înfiițate alte organe de poliție judiciară care au dreptul legal să monitorizeze cetățenii conform OUG Prună. În OUG-Prună nu se lasă loc de interpretare pentru acest serviciu DIPI-doi și un sfert. Acest serviciu DIPI e susținut de Liviu Dragnea și de Ministra Dan în totalitate ilegal. O să răspundă penal atât Liviu Dragnea precum și Ministra Dan. Liviu Dragnea a fost informat de acest serviciu constituit ilegal, că unele publicații on-line ar primi banii publici. Noi îi anunțăm că banii publici pot intra la Societățile Comerciale pentru prestări servicii de publicitate. Flaușatul de Liviu Dragnea a găsit din nou o diversiune contra presei on-line.O să îi pupe în fund pe toți jurnaliștii de la publicațiile on-line. Nu poate desființa acest lache flaușat de Teleorman, presa on-line. Îi stau în gât toate articolele împotriva lui. Dacă i se prezintă toate infracțiuniile comise asta inseamnă să programeze diversiuni împotriva presei on-line. Acest infractor Liviu Dragnea e cu un picior în ANP și cu unul în Camera Deputaților. Mintea lui diabolică ar dori ca, completul de cinci judecători ai Î.C.C.J să fie desființat. Are o frică în el la Apel până în măduva oaselor, nu va scăpa necondamnat , își va lua cel puțin cinci ani de închisoare pentru nerecunoaștere a faptelor și pentru amenințarea angajatelor fictive, dar și pentru instigare la abuz în serviciu, furtul banului public etc. El mai are puțin de pedalat prin Camera Deputaților, va pedala prin Rahova, Jilava etc. ani de zile. Nu-i ajunge acestui infractor, atâția bani furați de la stat. Cât vrea să mai fure țărănușu, pâna la arestarea lui. E conștient că va primi o condamnare mare cu închisoare, nu-l poate ajuta nici Tudorel Minstrul Justiției, Politrucul.

Udrea și Bica arestate de ofițerii Interpol

Îl vor părăsi toți și-l vor blestema, deoarece le-a făcut partidul PSD de râs, și i-a târât pe toți în problemele lui cu legea . Șoarecele opărit Liviu Dragnea va răspunde penal pentru tot ce a furat, dar va răspunde penal și pentru funcționarea acestui serviciu DIPI-MAI, ilegal. Le va trage pe toate cu Ministra  Dan. Dan Carmen e o curvă nenorocită, care și-o trage cu mai mulți ofițeri DIPI. Acestei curve îi place funcția de Ministru, dar o să-i placa și pușcăria în ANP. Carmen Dan e dejecția M.A.I. .

Articol de Liviu Poșircă