Vlad Cosma, Andreea Cosma, Victor Ciutacu, Mihai Gâdea, Mircea Badea și Adrian Rădulescu, precum și cei de la SIPI Prahova au pregătit mai multe înregistrări false pentru distrugerea procurorilor DNAInfractorii Vlad Cosma, Andreea Cosma, Victor Ciutacu, Mihai Gâdea, Mircea Badea și Adrian Rădulescu, de asemenea și cei de la SIPI Prahova au falsificat înregistrările audio cu programe speciale pentru a-i distruge pe procurorii: Lucian Onea, Mircea Negulescu și pe Laura Codruța Kovesi

Dragii noștri cititori, continuăm în această ediție cu cei mai mari infractori care folosesc programe speciale de falsificare a înregistrărilor audio-video.

Cosma Vlad – rrom needucat care va face pușcărie multă

Fostul adjunct al IPJ Prahova Adrian Rădulescu a luat legătura cu prietenul lui, Vlad Cosma fost deputat PSD pentru a discuta și rezolva cu înregistrările făcute în biroul lui Mircea Negulescu. Aceștia nu s-au ferit de alți prieteni care ne-au informat și pus la dispoziție mai multe probe. Când ascultau înregistrările audio, râdeau ca doi nebuni și ziceau: „Îi facem noi pe ăștia care ne-au arestat cu ofițerii de la SIPI Prahova și după aceea mergem la Victor Ciutacu de la RTV și la Gâdea Mihai de la Antena 3”. Au fost monitorizați și Vlad Cosma și Adrian Rădulescu non-stop, au mers împreună cu înregistrările audio la ofițerii SIPI Prahova, pentru a le falsifica foarte bine și de a nu își da seama nimeni că sunt trucate. Toate serviciile secrete știu ce au făcut cei de la SIPI Prahova, nu pot da informații în acest sens întrucât OUG Prună nu le permite. Din toate informațiile noastre a reieșit faptul că ofiţerii SIPI Prahova au folosit cele mai tari programe, care puteau lua amprenta vocală atât a denunțătorilor, precum și pe a procurorilor, după aceea robotizare la discuții și uite așa le-au ieșit înregistrările cu procurorii DNA – Onea și Negulescu. Această tehnică infracțională au folosit-o și împotriva directorului Iulian Ratea, cei de la Judecătoria R.M.Vâlcea și mai mulți ofițeri SIPI Vâlcea. El a cerut strămutarea dosarului, special la Judecătoria R.M.Vâlcea pentru a fi prinse jigodiile de judecătoare și ofițerii SIPI Vâlcea.

Adrian Rădulescu – fost adjunct al IPJ Prahova cel mai mare nenorocit

Înregistrările audio pe care le-a dus Vlad Cosma la Ciutacu și Gâdea au fost luate de bune, ei știau că sunt făcături. Au primit sume mari de euro și le-au difuzat non-stop, le-au pus în discuție cu alți infractori crezând că îi vor distruge pe cei 3 procurori. Cei de la SIPI Prahova au introdus în înregistrările originale discuții robotizate unde Negulescu și Onea ar fi forțat denunțători să declare sau să-i pună să scrie minciuni și diferite date false etc. Au făcut înregistrările robotizate cu amprente vocale luate, de cred toți românii. Directorul Iulian Ratea nu a declarat la judecător cu ceea ce s-a pomenit în înregistrările audio. I-au luat amprentă vocală atât lui, precum și judecătoarei și au formulat întrebări și răspunsuri robotizate. Nu-ți dai seama dacă le asculți că sunt falsificate dar dacă ești de meserie te prinzi de șmecherie. În sala de ședință, judecătoarea Baciu Rosita nu i-a pus întrebările directorului Ratea în schimb s-a pomenit în înregistrările audio și în declarație cu întrebări și răspunsuri. El știa de șmecheria lor și a tuturor ofițerilor SIPI că se ocupă cu nemernicii din astea, la care bagă lumea în pușcărie nevinovată. Șarlatanii SIPI Prahova au crezut că nu sunt monitorizați de … și cred ei că vor scăpa de această nenorocire pe care au făcut-o în fața întregului popor.

Andreea Cosma – rromă needucată, perversă ca toate rromele

Procurorii care îi vor cerceta trebuie să solicite atât reportofonul sau alte aparaturi de înregistrat pe care le-au folosit la înregistrarea procurorilor DNA Prahova, precum și înregistrarea originală pe care nu o vor înainta de frică. Doamna Kovesi a făcut vorbire despre truncheri ș.a.m.d. la înregistrările false, nimeni nu a vrut să o creadă. Ea are dreptate, e informată, mai puțin decât noi dar s-a descurcat, a aflat puțin dar bun. Directorul Iulian Ratea a mers împreună cu o denunțătoare la DNA Prahova cu ani în urmă, s-a ocupat de caz procurorul Lucian Onea, nu i s-a părut că procurorul Onea forțează denunțătoarea din contră, s-a purtat cu ea omenește și i-a explicat tot ce avea de făcut. Numai rromii Cosma s-au văitat în mod mincinos că procurorul Onea i-a forțat să scrie denunțuri ș.a.m.d. Rromii trebuie crezuți cam 25%, restul ei spun numai minciuni și se ocupă numai de falsificări de înregistrări audio-video. S-au lăudat Vlad Cosma și Andreea Cosma că le va face bucata lui Onea și Negulescu, rromii n-au mințit, au dat la ofițerii SIPI pentru a introduce în înregistrări discuții robotizate. Mihai Gâdea, Victor Ciutacu și Mircea Badea au știut că înregistrările sunt falsificate, dar au luat bani grei de la rromi și le-au difuzat pe posturile tv non-stop.

Victor Ciutacu – infractor desăvârșit

Această tehnică infracțională au folosit-o și împotriva ex-generalului Coldea. Dacă generalul Coldea se ducea cu doi, trei ofițeri la Antena 3 sau la postul RTV și le demonstra că înregistrările video sunt falsificate prin programe speciale și biletul de la agenție e original, trebuiau arestați pe loc Victor Ciutacu, Gâdea Mihai și Mircea Badea, precum și ofițerii DIPI care au falsificat și programat tot. Generalul Coldea, un om de mare valoare a fost de acord să treacă în rezervă, să se încheie cu toate nemerniciile infractorilor DGIPI și ale infractorilor de la Antena 3 și RTV. Care cad victime acestor scursuri ale societății, scapă cu greu de ei, sunt ajutați non-stop de serviciul MAI. Ei niciodată nu recunosc că sunt colaboratorii DIPI dar sunt ajutați non-stop pentru a onora comenzile politrucilor sau pe ale infractorilor arestați. Fac nenorociții, milioane de euro din comenzile infractorilor. Procurorul șef serviciu, Lucian Onea și Mircea Negulescu au fost cei mai buni procurori, au făcut dosare profesionale, dar când ai de a face cu rromii și cu infractorul Ghiță dai de belea. Dacă nu erau ajutați de serviciul MAI să falsifice toate înregistrările cu procurorul Onea și cu procurorul Negulescu, acești doi procurori profesioniști făceau dosare grele și la această oră. Acestor doi procurori li s-a întâmplat ca și generalului Coldea să aibă parte de tot felul de înregistrări false. Dacă nu ar fi fost infractorii Cosma și ceilalți, ajutați de Victor Ciutacu, Gâdea Mihai și Mircea Badea, cei doi procurori lucrau liniștiți împotriva tuturor infractorilor din Prahova. Așa au distrus DIPI-ul, RTV-ul și Antena 3 toți ofițerii SRI și procurorii DNA. Nu se mai poate continua cu acești infractori ai SIPI Prahova și DIPI București, precum și cu posturile tv Antena 3 și RTV. Procurorii de la secția de urmărire penală și criminalistică trebuie să dispună cercetări și arestarea tuturor celor implicați.

Mihai Gâdea – infractor ambițios, cerșetor la rromi și Mircea Badea – infractor robot

La această oră toți ofițerii de miliție comunistă de la acest serviciu monitorizează electronic tot poporul. Trimit colaboratorii după toți cei incomozi, stau pe la baruri, restaurante etc. și ascultă tot. Își fac de cap ca și miliția comunistă a lui Nicolae Ceaușescu, nici un procuror nu a dorit să-i cerceteze, toți procurorii sunt cu ei, le ține în coardă. Acest serviciu e susținut de Ministra Dan, nu a dorit să propună desființarea acestui serviciu DIPI, îl susține cu tărie, o doare la pălărie. Le convine la politruci, îl folosesc pentru interes personal și pentru decapitarea ofițerilor SRI și a procurorilor DNA. Politrucii comuniști nu au dorit să emită o lege pentru SRI de a efectua cercetări și de a prinde toți infractorii care au furat și fură zilnic banii statului, patrimoniul statului etc. Le convine așa să fure toți și să nu răspundă penal niciunul. Unde se va ajunge, Dumnezeu știe!

Articol de Marius Roșoagă