Zdrenţele societăţii: Preşedintele României Iohannis, Patriarhul României Daniel, Premierul României Orban şi Ministrul MAI Velea care ne-au lăsat nespovediţi, neîmpărtăşiţi, fără aghiasmă şi anafură, fără a lua lumină şi de a participa la S.F. Slujbă de Înviere a Domnului nostru IIsus HristosZdrenţele societăţii, toţi cei menţionaţi în titlu, au avut tupeul criminal să ne interzică să nu ne spovedim, să nu ne împărtăşim, să nu mergem la S.F. Slujbă de Înviere a Domnului nostru IIsus Hristos, să nu luăm lumină, să nu sărbătorim cu rudele şi prieteni etc.
Dragii noştri cititori, continuăm în această ediţie cu cele mai mari zdrenţe Româneşti; Preşedintele tuturor românilor, Klaus Werner Iohannis, Premierul Ludovic Orban, Patriarhul României Daniel, cel mai mare doctor de Ştiinţă Cercel Streinu şi Ministrul MAI Velea.

Iohannis cel mai mare trădător infractor non-stop

Tupeu mare au toţi cei enumeraţi, dar şi blestem mare şi-au luat toţi masonii enumeraţi de la toţi credincioşi poporului. Aceste zdrenţe masonice-sectante, nu au ţinut cont de milioane de credincioşi ortodocşi şi catolici, pentru a respecta Sfintele Paşti lăsat de S.F. Dumnezeu, şi-au bătut joc de noi toţi, călcând în picioare credinţa ortodoxă şi credinţa catolică, şi-au bătut joc şi de S.F. Dumnezeu IIsus Hristos şi de Sfintele Bisericii, de credincioşi nu se mai pune problema. Patriarhul Daniei zdreanţa zdrenţelor, nu a convocat toţi preoţii din ţară, pentru a face o grevă spontană, împotriva tuturor celor ce se fac vinovaţi de toate încălcările legii şi ale Convenţiei pentru apărarea drepturilor omului. El ca reprezentant al Bisericii Române, avea datoria legală, să lupte împotriva tuturor masonilor care vor distrugerea Bisericilor Ordodoxe şi a Bisericilor Catolice. Masonii vor să stăpânească lumea prin diversiuni şi preluarea tuturor puterilor. Acest rahat de patriarh ie cu ei pentru a-şi menţine funcţia şi de a-şi apăra averile stânse ilicit. Acest trădător trebuia să-şi dea viaţa pentru Biserică nu să le cânte la flaut. Toţi preoţi ortodocşi şi catolici trebuia să iasă în stadă, s-au să meargă la TV, pentru a opta pentru redeschiderea Bisericilor şi de a lăsa credincioşi catolici şi credincioşi ortodocşi de a participa în Biserici la SF slujbe etc. Ce slujitori ai S.F. Dumnezeu sunt aceştia, n-au scrupule şi nici Dumnezeu. Ei sunt cu gândul la salarii şi la şpăgile de la acatiste etc. Prin faptele lor nemernice, se vede că ei au răstignit pe Domnul nostru IIsus Hristos. Interesul lor era, doar spăgile pe care le primeau în Biserici şi salariul necuvenit. Nu au ei treabă cu credinţa, se vând şi sunt cumpăraţi de masoni non-stop. În Biserici citesc după cărţile Sfinte, ei nu au treabă cu credinţa sunt plătiţi şi au salarii pentru a face S.F. Slujbe, nu le fac fără bani escrocii.

Daniel jegul jegurilor infractorul infractorilor

Pe deasupra mai iau şi şpăgi pentru prestări servicii citirea acatistelor etc. S-au îmbogăţit mizeriile şi fac figuri de zici că e Adi Minune manelistul. S.F. Dumnezeu cum să-i ajute pe corupţii preoţi, dacă ei percep pentru citirea acatistelor bani, chitanţe pentru nunţi şi botezuri nu dau, bagă bani în buzunarele adânci de la sutană. Ce cununie religioasă mai este, s-au ce botez al copilului mai este, dacă cer bani pentru prestări servicii(rugăciuni). Aceşti infractori fac rugăciuni pe bani, totul e dispus de Patriarhie. Folosesc locaşul Sfânt pentru afaceri!. Patriarhul României trebuia să nu perceapă bani pentru cununii religioase, botezuri, înmormântări etc. Trebuia să le facă salariile le preoţi peste 2000 lei!. Toate aceste pedepse de la masoni cu virusul- gripal, vin din cauza invidiei pe popi care s-au îmbogăţit ilicit. Masoni fac afaceri ilegale, popii se îmbogăţesc din cititul acatistelor etc, ce S.F. locaş să mai fie!. Popi şi-au bătut joc de locaşurile Sfinte, cum să nu dispună S.F. Dumnezeu închiderea Bisericilor, nu mai punem că l-au acuzat pe Domnul IIsus Hristos şi l-au omorât. Până când să-i mai ierte S.F. Dumnezeu?. Ajunge atâta nesimţire de la popi, popii cred că îl păcălesc pe S.F. Dumnezeu, se înşală amarnic. Ăsta e doar începutul pedepselor, se vedeţi mai târziu cei aşteaptă pe popii corupţi şi hoţi, care citesc acatiste pentru bani, percep bani pentru cununii religioase, pentru botezuri şi înmormântări.

Velea dejecţia dejecţiilor cel mai mare infractor

Cum e posibil să faci bani în Biserică, citind rugăciunile S.F. Dumnezeu, S.F. Evenghelie etc. Cel mai mare păcat îl au popii dar nu vor scăpa nechinuiţi escrocii. Dacă ar mai fi venit domnul IIsus Hristos odată pe pământ l-ar fi răstignit a doua oară nenorociţii. Masonii sunt bagabonţi, sunt unşi cu toate alifiile, îşi bat joc de popi chinuidui, dar nu se gândesc la popor. Masonii nu sunt de capul lor, tot S.F. Dumnezeu îi butonează pe creier, ei cred că fac toate acestea din mintea lor. Sunt fraieri!. Până s-o îmbuna S.F. Dumnezeu mai e, popii trebuie să mediteze la ceea ce s-a scris acum. Dacă nu vor lua măsurile ce se impun, de a nu se mai percepe bani pentru prestări servicii; citirea acatistelor, cununii religioase, botezarea copiilor etc, aşa se vor chinui tot timpul. Jegoşii de Iohannis, Orban, Streinu şi Velea nu au Dumnezeu, sunt făcuţi la normă pentru a distruge poporul Român, dar îşi vor lua dosare penale grele şi pedepse de la S.F. Dumnezeu. Puteau să i-a măsurile corecte, se putea merge la Biserici lejer, ei fiind masoni au ură pe ortodocşi şi pe catolici, aşa că au fost de acord de a face rău credincioşilor. Au creat diversiuni non-stop cu Covid-19 şi Coronavirus, că ar omorâ poporul aceşti viruşi. A băgat panică în popor nenorociţi, spunând că s-au schimbat viruşi, nu mai există gripa, numai diversiuni de la doctorul Streinu Cercel. Când a fost întrebat doctorul de către jurnalistul Mânăstire; ce e cu virusul-gripal?,. Streinu a spus, nu domne viruşii gripali nu mai există acum sunt viruşi mai puternici Covid-19 şi Coronavirus. Nenorociţii au botezat viruşii-gripali ai ţării, în Covid-19 şi Coronavirus. Nu care cumva au plecat viruşii din laboratoarele lui Streinu către alte state?. Dacă va fi prins nenorocitul va fi distrus pentru tot restul vieţii lui. Jurnalistul Mânăstire şi el un ofiţer …. a vrut să-l facă de rahat, dacă îl luăm noi direct la întrebări sau la … recunoaşte tot perversul. Nu l-am contactat îl va audia direct procurorii. Mai e puţin şi se strânge laţul la gâtul lui.

Orban ungurul infractor

Nenorocitul face sănătoşi pe doctorii lui ştie antidotul, pe ceilalţi îi bagă la ventilatoare mecanice, le dă tratament aiurea, bagă victimele în pământ. Totul e o nebunie în ţară şi străinătate, dacă ar fi ascultat cetăţeni şi ar fi urmat sfaturile noastre simple şi eficiente nu ar fi decedat nici unul. Le-am indicat: Frecţii cu carmol pe spate, pe gât şi pe piept, s-au frecţii cu oţet pe tot corpul, apă fiartă cu sare la picioare, cojirea crengilor de salcie şi fierberea lor. După aceia se bagă picioarele în lichidul obţinut şi te bagi în plapumă. Transpiri la greu iese răceala provocară de viruşi şi scapi de febră etc. Toţi viruşii gripali sunt distruşi prin cele arătate de noi. Dacă faci frecţii 2-3 zile la rând seara, eşti ca şi nou. Mai trebuie să-ţi ei şi alte medicamente care se ştiu de tuse şi vitamine. Viruşii blochează corpul să transpire, din acea cauză faci febră mare, dacă faci frecţiile cele indicate s-au bagi picioarele în apă mai fiartă cu sare sau cu coji de salcie, transpiri şi viruşii nu mai au putere, elimini toate toxinele rele şi te faci sănătos. Doctorul Streinu bagă victimele la aparate mecanice de ventilat şi îi lasă cu febră mare până decedează. Nu ştie fraierul cu ce să anihileze febra care e cea mai periculoasă. Dacă ar urma sfatul nostru ar trăi toate victimele chinuite de doctorii incompetenţi. Bătrânii noştri au trecut prin tot felul de viruşi etc cu ce recomandăm noi, ei se făceau bine noi la fel. Aveam febră mare cu ani în urmă şi simptome tot ca victimele, ne-am făcut sănătoşi în trei zile. Ei se cred deştepţi, dar o să omoare mii de victime la care vor răspunde penal non-stop. Pericolul mare e că i-a victimele care sunt suspecte de viruşii, îi bagă la aparate mecanice de ventilat, tratament lipsă pentru febră decedează rapid. Dacă făceau Polidinul şi Penicilina scăpau victimele de moarte!. S-au apucat nenorociţii să testeze zeci de mii de victime, le iau cu forţa şi le omoară în spital în loc să le lase să se trateze cu cele recomandate de noi. O să răspundă pentru crime împotriva umanităţii şi nu o să mai aibe tupeul de acum la puşcărie. Dau decrete şi Ordonanţe la greu chinuie poporul până îl bagă în pământ. Doar ştiţi că proştii omoară poporul sau criminali omoară poporul cu fapte şi diversiuni pentru bani. Iohannis s-a spart că a luat bani de la masoni, aşa că restul infractorilor prezentaţi au luat şpăgi mari de fac prăpăd în ţară, panică în popor cu tot felul de măsuri abuzive de a obliga poporul să facă teste şi de ai obliga să să fie duşi cu forţa la Spital pentru ai asasina.

Streinu Cercel asasinul asasinilor va fi arestat

Asta este tehnica masoneriei să asasineze popoarele cu viruşi pulverizaţi, după aceia plătesc sclavii ca de exemplu Iohannis, îi pun să dea decrete şi OUG-uri militare, pentru a obliga poporul la testări şi internări, după aceia decese. Pe toţi pe  care îi prezintă la număr vindecaţi, aceia erau sănătoşi de la început. Dacă ar fi monitorizaţi tare de procurori şi medici legişti vor fi prinşi imediat, dacă nu joacă ăştia ţanţaroiu cu noi până la anu. Problema gravă e că i-a victimele  cu forţa şi le duce la Spital, le lasă să decedeze în aparate. Tratament nu au pentru vindecare, dar le asasinează pe victime, întrucât nu ştiu ce să le facă pentru a le scădea febra. Tratamentul nostru e simplu dar eficient, a dat randament de sute de ani. Oricum ei or să facă puşcărie pe viaţă pentru nenorocirile pe care le fac. Lui Liviu Dragnea tot îi spuneam că va fi arestat şi condamnat, nu a crezut, acum rupe puşcăria în două la Rahova. Avem zeci de mii de infractori băgaţi în ANP până la această oră, monitorizaţi mai mult din umbră, dar când vom sta cu ei în dosare vai mama lor. Nu se mai poate ne vom ocupa de ei serios!. Solicităm sesizarea din oficiu a Procurorului General al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.
Articol de BL.