Ziariştii Ion Spânu şi Marilena Baraţă, au escrocat pe Cristian Cioacă, de un apartament şi 20.000 de euro, Constantin Nicolescu şi Tudor Pendiuc i-au pus bugetul pe mână rromei Baraţă cca 25 de aniZiariştii Ion Spânu şi Marilena Baraţă, au escrocat pe Cristian Cioacă, de un apartament şi de 20.000 de euro, puşcăriaşii Constantin Nicolescu şi Tudor Pendiuc, i-au dat rromei Baraţă sute de milioane de euro în 25 de ani, din bugetul Consiliului Judeţean Argeş şi din bugetul Primăriei Piteşti.
Dragii noştri cititori, continuăm în acestă ediţie, cu cele mai mari lichele ale presei române Spânu şi Baraţă, mai continuăm cu doi puşcăriaşi, care i-au înmânat rromei Baraţă sute de milioane de euro în decurs de 25 de ani.

Spânu Ion jegul presei române

Ion Spânu, a fost contactat de Marilena Baraţă, pentru al ajuta pe Cistian Cioacă, să primească achitarea în dosarul Elodia. Aceşti infractori s-au întâlnit şi au discutat cu Cristian Cioacă, pentru al ajuta să obţină achitarea în dosarul Elodia. Cristian Cioacă ia dat un apartament rromei Baraţă şi lui Spânu 20.000 de euro pentru a crea mai multe diversiuni în direct pe posturile TV, favorizând pe Cristian Cioacă. Aceşti doi infractori Spânu şi Baraţă, au ars-o cu tupeu de rromi, acuzând poliţişti şi procurori care îl cercetau pe Cristian Cioacă. Probe pentru Cioacă nu au existat şi nu există la dosar, dar aceşti doi escroci l-au înşelat pe Cristian Cioacă de un apartament şi de 20.000 de euro. Invocau escroci numai diversiuni, când a dispărut cuţitul din bucătărie, când preşul din casă s-au că bona na auzit nimic.

Baraţă Marilena dejecţia presei române

Proştii pământului mai rău i-au făcut victimei Cioacă, întrucât nu se pricep nici la cercetări şi nici la drept. În loc să invoce lipsa certificatului medico-, legal, pentru lovituri cauzatoare de moarte, lipsă martori oculari etc, ei o ardeau ca proştii cu preşul, cu bona şi cu cuţitul din bucătărie. Cât de proşti şi inculţi sunt aceşti doi ziarişti Spânu şi Baraţă te doare capul, când îi vezi cât de escroci sunt  îţi vine să-ţi dai palme.
Dacă scriu jurnaliştii  din Craiova de Spânu ceva imediat se pun rromi pe ei cu critici etc. Ziaristul iadului Spânu Ion, a escrocat mii de victime, la care le promitea că el le obţine moştenirile de la primari. Îl atenţiona pe moştenitor; la rezolvarea cazului îmi dai cel puţin 40% din teren, moştenitorii spuneau, da domnu Spânu vă dăm numai rezolvaţi cu primarul. Mizeria de rrom şantajist, forţa mâna primarului şi îi punea pe oameni în posesie. Spânu şi el repede, să-i treacă ne-a Gheorghe etc partea lui de 40%.

Cioacă înşelat de doi jurnalişti rromi

Aşa a ajuns Ion Spânu cu zeci de milioane de euro la purtător. Presa îl scoate dator pe la întreţinere, rromul plâteşte numai forţat, de bună voie n-ai să vezi. Rromul analfabet şi-a cumpărat cărţi multe pentru a fi filmat şi de a apărea la TV tare de tot,  un rrom cult, educat etc. Când mergea la primari, le promitea bani după rezolvarea punerilor în posesie, dar şi imagine pozitivă la alegeri etc. DNA Craiova îl poate cerceta pe şarlatan, numai să vrea noi îl vom sesiza. Dacă îl verifică pe şarlatan câte terenuri a primit moca, îl va aresta de îndată. Traficul de influenţă la Spânu stă în picioare!. Justificarea banilor şi a terenurilor nu o poate face. Cât de pomană să-i dea ciorii gulerate oamenii, se va mira şi procurorii. Rămâne doar traficul de influenţă şi o avere nejustificată, obţinută ilicit. Ăsta este marele Ziarist Spânu Ion?. Răspundem tot noi!. Da cel mai mare infractor. Marilena Baraţă o ziaristă ordinară, escroacă, nenorocită etc, a avut tupeu să-i ceară lui Cristian Cioacă un apartament, pentru al scăpa de condamnare, ghinionul ei a fost că ea la distrus pe Cioacă cu Spânu invocând numai diversiuni în direct la TV.  Dacă erau profesionişti în anchete jurnalistice, drept etc, îl puteau achita judecătorii pe Cioacă întrucât probe în dosar nu e de nici o culoare.

Nicolescu Constantin puşcăriaş, hoţul hoţilor

Cioacă disperat a apelat la rroma Baraţă şi la rromul Spânu, el a crezut că poate reuşi escroci să-l ajute, mai mult rău ia făcut rromi. A rămas şi fără apartament şi fără 20.000 euro, face şi puşcărie la greu.

Pentru infractoarea Baraţă am dat doar un mic exemplu, ea va fi cercetată pentru toată averea mare de sute de milioane de euro agonisită din infracţiuni, timp de 25 de ani. Nu mai punem bugetele de la Consiliul Judeţean an de an furate şi bugetul de la Primăria Piteşti furat an de an cca 25 de ani. Constantin Nicolescu fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Argeş şi fostul primar al Piteştiului Tudor Pendiuc, a plusat la greu sute de milioane de euro în conturile rromei Baraţă. Aşa a devenit multi milionară în euro zdreanţa de Marilena Baraţă!. Noi am mai publicat şi în alte articole despre infracţiunile rromei Baraţă, o s-o tragă pe viitor, întrucât la DNA Piteşti a venit un procuror şef serviciu profesionist. Fostul procuror şef serviciu Lupu Daniela, nu a mai putut rezista la dosarele făcute de noi pentru Secţia Specială de procurori, de frica audierilor şi de arestare şi-a dat demisia şi a plecat la Parchetul de pa lângă Tribunalul Vâlcea. Dacă mai stătea o arestau procurorii!. Lupu nu a dorit s-o cerceteze pe rroma Baraţă, a favorizat-o ani de zile pentru euro.

Tudor Pendiuc puşcăriaş, va merge la puşcărie din nou

La Piteşti au început să tremure infractorii, ştiind că a venit un procuror şef serviciu profesionist, necorupt şi fără a favoriza infractorii. Sperăm să-i dovedească pe toţi infractorii cu dosare penale în DNA. Au plecat repede toţi procurorii de la DNA-Piteşti, după plecarea lui Lupu Daniela, toţi veniseră să favorizeze pe infractorii procurori colegi de-ai lor de la Parchetele din Piteşti. Procurorul şef serviciu trebuie să-şi aducă procurori necorupţi şi profesionişti pentru a anihila toate reţelele de infractori, în special primari şi preşedinţi de Consiliu Judeţean. DNA a început să lucreze uşor – ușor, pe timpul lui Lupu a fost vai şi amar.
Articol de VL.