ABATORUL INALTEI CURTI DE CASATIE SI JUSTITIE BUCURESTI, CU INFRACTORI MAGISTRATI, CARE ELIBEREAZA SENTINTE SI DECIZII PENALE, IN MOD ABUZIV CALIFICAT, INCA DE LA INFIINTAREA JUSTITIEI COMUNISTE, CARE ARE ACELEASI METEHNE, POATE MAI MARI CHIAR SI-N ZIUA DE ASTAZI, EXEMPLU CELE TREI DOSARE ALE LUI GEORGE BECALI, VICTIMA INROBATILORPresedinta Inalta Curte Bucuresti - Livia Stanciu

Presedinta Inalta Curte Bucuresti – Livia Stanciu

Continuam in aceasta editie cu urmatorii infractori in robe care l-au condamnat pe George Becali,presedinta Inaltei Curti,Livia Stanciu sefa completului de judecata si mana dreapta a Cotroceniului,inclusiv ceilalti patru infractori in robe negre,care au avut un tupeu si o dementa de neinchipuit pentru a-l condamna la ordin politic VIA Cotroceni,intrucat deranjase fiara dezlantuita a intunericului, care se scalda in infractiuni grele,de neimaginat si la aceasta ora,exe. in portul Constanta cu locotenetul sau,fratiorul lui drag Mircica,combustibil transformat in motorina,vapoare cu nemiluita,firme suveici,etc..si la aceasta ora.

Nu avem timp sa ne ocupam de aceasta creatura,locotenetul satanei,dar cand vom avea timp,bineinteles vom prezenta infractiunile grele ale acestui discipol al intunericului.
Revenind la cazul Becali,schimburilor de terenuri cu MAPN-ul,care au fost efectuate in conditii legale,intrucat Ministrul Apararii si Gen.Dumitru Cioflina au legile interioare,de a le permite schimburi de terenuri in situatia in care terenul nu necesita folosinta a MAPN-ului,acesta putea fi schimbat sau vandut,normal in interesul MAPN-ului.
Acesti infractori s-au pus de-a latul legislatiei romanesti,au trecut la treaba la ordinul Cotroceniului,gasind legi inventate de ei in afara codului penal,etc..si le-au pus in aplicare acestor victime nevinovate,care au procedat corect si legal la intocmirea actelor care s-au semnat.
Din stomacul lor lacom,le-au scos abuzuri calificate,articolele 246,247,248 cp,pe care nici nu-i reprezinta intrucat,daca ar fi fost cum zic maleficii si ar fi probat,ar fi ramas doar art.248,pentru ca celelalte se refera la persoane fizice.
Nu mai punem ca,acesti infractori deosebiti de grei,au folosit prezumtia de vinovatie in cea de nevinovatie,cum spune Legea,dosarul fiind inregistrat din anul 1996,la care a intervenit termenul de prescriptie in 2001(legal,spunem noi).Dupa cum au spus ei,invocarile articolelor 246,247 cp, in mod abuziv si 248 termenul de prescriptie trebuia sa intervina in anul 2006.Dar nici la aceasta ora,in abatorul acestor infractori nu functioneaza termenul de perscriptie,au luat dreptul legal,al tuturor cetatenilor romani.
Deci se intelege ca,completul anterior le-au dat achitarea in mod legal si indiscutabil.Noi chiar le multumim pentru profesionalism.
Va dati si dumneavoastra seama cati cetateni ai Romaniei au fost condamnati in mod abuziv si aruncati in puscarii,inbolnavindu-se si chiar decedand in regimul imputit al puscariilor romanesti.
Imaginati-va cat genocid pot avea la baza acesti malefici nestapaniti si nepedepsiti.
Inalta Curte de Casatie si Justitie Bucuresti

Inalta Curte de Casatie si Justitie Bucuresti

Pe aceasta victima GEORGE BECALI,au distrus-o si vor sa-l ingroape de viu in puscarie,nevinovat de nici un fel,dar maleficii sa nu uite ca sunt monitorizati profesional de profesionisti,dar in final acestia vor fi condamnati direct de Curtea Internationala HAGA(nemaiavand acces la blaturi cu procurorii din Parchetul General) si se va opri cat de curand(maxim anul 2014).

L-au pus sa plateasca suma de 892.758 $, in mod abuziv,acesti toti infractori desavarsiti cu infractiuni grele la purtator de ani de zile.
Pentru a-l imbarliga si mai bine,i-au revocat pedeapsa cu suspendare pentru a-l putea incatusa mai bine si a-i impinge sporuri nelimitate.
Solicitam Prim Procurorului DNA si i-l sesizam sa solicite dosarul cu schimburi de terenuri pentru a studia cu atentie condamnarea abuziva a victimei BECALI si sa aprobe revizuirea acestui dosar cat mai repede, intrucat victima,nu stim cat va mai rezista, si rugam sa se evite alte neplaceri privind decesul din familia dansului.
Un om care este vinovat,se pune cu burta pe puscarie,la care nu este cazul lui,doar ca acesti nenorociti,i-am imprimat in minte infractiuni pe care nu le-a savarsit si l-au facut sa creada ca, a savarsit fapte penale(tehnica criminalilor judecatori comunisti).
George Becali

George Becali

Victima Becali a fost acuzata de complicitate la abuzurile inchipuite de ei,la cei doi (victime),la care acesta nu poseda o functie publica la acea vreme.Ne intrebam,cum au putut acesti paranoici ,sa-l incadreze ca manager la complicitate la abuzuri neexistente si nelegale invocate de aceste creaturi(trebuie sa ai functie publica pentru a fi complice la spusele maleficilor).

Nu putem prezenta articole de lege,intrucat poporul nu se pricepe la cercetari si termeni juridici.
Cred ca avem toate motivele pentru a i se aproba aceasta revizuire legala,solicitata de noi in conditiile legii si nedorind sa mai se intocmeasca si alte dosare pe viitor impotriva celor ce nu inteleg ca trebuie sa respecte legea si victimele si luarea masurilor necesare ca in acest caz ,de urgenta.
Solicitam sa ni se comunice in termen de 30 de zile rezolutia Prim Procurorului DNA Bucuresti
Continuam in urmatoarea editie cu dosarul VALIZA-GEORGE BECALI.