Abuzivii C.S.M.: președinte Mariana Ghena, vicepreședinte Cristian Ban, inspectorul șef al procurorilor Elena Rădescu, inspectorul șef al judecătorilor Lucian Netejoru și Ministrul Justiției Tudorel ToaderToți aceștia au încălcat art. 69 alin. (2) din legea 304/2004 privind organizarea judiciară și art.64 alin. (2) din legea 304/2004, la ordinul președintelui Camerei Deputaților Liviu Dragnea și a Ministrului de Justiție Tudorel Toader, pentru a sancționa procurorii D.N.A.

Dragii noștri cititori, continuăm în această ediție cu cei mai mari abuzivi judecători și procurori ai C.S.M. care au acționat în mod abuziv și inegal împotriva procurorilor D.N.A.

Mariana Ghena – aplică de îndată ordinele lui Tudorel și Dragnea

Președintele Camerei Deputaților, Liviu Dragnea l-a chemat la ordin pe Ministrul Justiției Tudorel Toader, pentru a-i da o misiune cu încălcări grave ale unor articole din legea 304/2004. Domnul Ministru Tudorel a mers la prietena lui de distracții și chefuri, Mariana Ghena, care aceasta a dat ordin șefului inspector al procurorilor Elena Rădescu pentru a trimite inspectori și procurori la D.N.A. să verifice dosarele politrucilor și cu scopul de a-i sancționa pe procurori sau mai bine zis de a-i înlătura din D.N.A. Toate informațiile vin tot de la prietenii lui Liviu Dragnea și din cadrul C.S.M. Intenția lor a fost să o dea jos pe șefa D.N.A., Laura Codruța Kovesi, dar nu au reușit și nu or să reușească niciodată. Procurorul Uncheșelu și ceilalți au fost terorizați de inspectorii procurori ai C.S.M., verificându-le toate lucrările politrucilor, prietenii lui Liviu Dragnea și în mod abuziv i-au trimis la plenul C.S.M. pentru a-i sancționa sau de a-i elibera din funcții.

Legal, inspectorii procurori ai C.S.M. nu aveau voie să verifice dosare sau să ia vreo informație din dosarele D.N.A. și ale Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție. Aceștia au făcut-o la ordinul lui Dragnea, Ministrului Justiției Tudorel ș.a.m.d.

Art. 69 alin. (2) din legea 304/2004 privind organizarea judiciară:

Alin. (2): Controlul constă în verificarea eficienței manageriale, a modului în care procurorii își îndeplinesc atribuțiile de serviciu. Controlul nu poate viza măsurile dispuse de procuror în cursul urmăririi penale și soluțiile adoptate.

Art. 64 alin. (2) din legea 304/2004

Alin. (2): În soluțiile dispuse, procurorul este independent în condițiile prevăzute de lege.

Cristian Ban – și el ca și Ghena înghite ordinele lui Tudorel și Dragnea

Acești inspectori procurori au încălcat cele două articole și alineate din legea 304/2004 șmecherește, la ordinul lui Liviu Dragnea și al lui Tudorel Toader, au acționat prostimea de inspectori – procurori, comițând abuzuri în formă calificată și în grup organizat. Nu mai punem că au furat date din dosare, pe care le folosesc la plenul C.S.M. Au livrat datele din dosare lui Tudorel Toader, iar mai departe acesta le-a transmis lui Liviu Dragnea. Dragnea se lăuda pe la colegii lui că o va termina pe șefa D.N.A. și pe procurorul Uncheșelu Jan. Halal de inspectori procurori ai C.S.M. Ei știau foarte bine că nu au acces la dosare la nici un Parchet și nici la informațiile ce le conțin acestea. Numai procurorii generali și Prim procurorii au acces la informațiile din dosare și pot lua măsurile legale de sancționare împotriva procurorilor care au încălcări grave, nu inspectorii procurori ai C.S.M.

Cum au intrat ei în D.N.A.cu tupeu la ordinul politicului Dragnea și al Ministrului Justiției Toader, e cea mai mare încălcare din toate timpurile justiției. Au avut și ei un profit mare de la șeful lor, Dragnea de la P.S.D., funcții, euro ș.a.m.d. Avem informații că s-au dat șpăgi și promisiuni de funcții, dar nu vor să se pună martori cei care au văzut și știu tot. Oricum le rămân abuzurile grave și furtul de informații din dosarele penale precum și înmânarea informațiilor din dosare lui Liviu Dragnea. Nu știa Dragnea bine ce s-a întâmplat și ce e în dosarul cu O.U.G. 13/2017. Cum au putut acuza procurorii D.N.A. că au cercetat fapte de corupție și că nu aveau competență. Procurorii D.N.A. au fost sesizați și de noi că s-au dat șpăgi mari de tot pentru a elibera O.U.G. 13/2017, așa că, procurorii D.N.A. puteau cerceta liniștiți, când au constatat că nu vin martorii să declare despre șpăgi, au declinat competența în favoarea Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție. Au avut noroc că martorii care știau de șpăgi ca și acum la C.S.M. nu vor să declare din cauza fricii.

Elena Rădescu – și ea o supusă a PSD-iștilor

Își pierd oamenii funcțiile și serviciurile, se răzbună Dragnea ca tătarii. El știe că se strânge lațul la gâtul lui, a devenit foarte nervos dar și foarte periculos pentru buna funcționare a justiției. Îi vom da la cercetări la Parchetul de pe lângă I.C.C.J. dar mare speranțe de arestare nu avem. La secția de urmărire penală și criminalistică sunt numai procurori corupți și favorizatori de făptuitori. Se screm până fac o cercetare, durează circa 2 ani, nu audiază victimele ș.a.m.d. Încredere îi ei o, Domnul inspector șef Lucian Netejoru, mason înrăit clasează toate plângerile cetățenilor României invocând art.64 alin (2) din legea 304/2004, art.69 alin (2) din legea 304/2004. Toți procurorii și judecătorii din cadrul C.S.M. invocă cetățenilor României articolele mai sus menționate dând clasări la dosare în masă la toți cetățenii, dar în schimb când a fost dat ordinul lui Dragnea să sancționeze procurorii D.N.A. au apelat și au invocat art. 62 alin.(3) din legea 304/2004, art.99 alin. (1) litera h din legea 303/2004, art.62 alin. (3) din legea 304/2004.

Alin. (3) – Procurorii își exercită funcțiile în conformitate cu legea, respectă și protejează demnitatea umană și apără drepturile persoanei.

Art. 99, alin. (1) litera h din legea 303/2004 – Exercitarea funcției cu rea credință sau gravă neglijență, dacă fapta nu constituie infracțiune.

Lucian Netejoru – mason înrăit, clasează cauzele cetățenilor României în masă, dar la ordinul PSD acționează și sancționează

Acest art. 99 se referă la răspunderea disciplinară a judecătorilor și procurorilor. Dar inspectorii procurori au trecut la abuzuri în grup organizat întrucât au încălcat art.69 alin. (2) din legea 304/2004 și art.64 alin. (2) din legea 304/2004, dar au mai încălcat și alte articole de lege, în sensul că au obținut date din dosare și le-au furnizat presei. La oricare dosar format au voie la informații și documente doar părțile și procurorii care îi cercetează penal pe alți procurori pentru diferite încălcări ale legii, nicidecum inspectorii procurori ai C.S.M. Dacă au avut ordin de la președintele Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, de la Ministrul Justiției, Tudorel Toader și de la ceilalți șefi din C.S.M., procurorii C.S.M. au acționat cu tupeu și ilegal, totul se va transforma la ei în penal. Aceștia au comis și fapta penală de discriminare întrucât la ordinul politrucilor P.S.D. acționează împotriva procurorilor și judecătorilor dar în schimb pentru popor nu acționează de nici un fel, clasează toate cauzele invocând articolele care îi favorizează.Ce v-am prezentat, articolele de lege, alineate și litere sunt invocate de ei la dosarul nr. 4707/ij/897/DIP/2017, rezoluție din 29 iunie 2017 unde au dispus clasarea sesizării. În acel dosar, erau  încălcări grave din partea unor procurori ai D.N.A. – Pitești, tot acești inspectori procurori i-au scăpat invocând art.64 alin. (2) din legea 304/2004 și art.69 alin.(2) din legea 304/2004.

Tudorel Toader – sclavul infractorului Dragnea

Când au comandă politică, invocă articolele care le convin și sancționează sau eliberează din funcții pe procurorii buni, competenți și cu realizări profesionale. Când sesizează cetățenii României, clasează cauzele în masă. Oricum ei au comis abuzuri în grup organizat, au furat date din dosare pe care le-au pus la dispoziția presei și cu atât mai mai mult le-a dat lui Dragnea și tuturor PSD-iștilor, pentru a-i informa care mai au dosare pe rol, ce se monitorizează, care urmează a fi cercetat ș.a.m.d. Dragnea, cum simte că are un dosar în lucru, trimite pe Ministrul de Justiție Tudorel la C.S.M. iar acesta pune șefii C.S.M. să trimită inspectorii procurori pentru a-i abuza pe procurorii D.N.A și de a fura informații din dosare pentru a le în mâna celui mai mare infractor, Dragnea Liviu. Toți cei implicați, îl favorizează pe Liviu Dragnea. Acesta este ministrul Tudorel și C.S.M. –ul.

 Articol de Iulian Ratea