Achitări pe bandă rulantă din partea judecătorilor infractori ai Î.C.C.J: Popescu Mirela, Cobzariu Maricela, Ghena Mariana, Rog Lucia, Șelaru Valentin Horia, Vasile Francisca, Cosma Rodica, Macovei Săndel Lucian ș.a.m.d.Achitări la infractori date pe bani grei, din partea judecătorilor infractori ai Înaltei Curți de Casație și Justiție

Dragii noștri cititori, continuăm în această ediție cu cele mai mari cârpe de judecători ai Î.C.C.J care au dat sute, chiar mii de achitări la infractori cu probe.

Mirela Popescu, cea mai mare infractoare, coruptă total

Popescu Mirela Sorina, președinte al Secției Penale a primit la ea la domiciliu sute de infractori, politicieni, avocați, polițiști ș.a.m.d. Această infractoare le-a aranjat și le aranjează cu colegii ei toate dosarele la toți infractorii cu dare de mână.

Primul exemplu: Patruzeci de primari din Argeș au fost achitați în mod abuziv de aceasta și colegii ei. Deputatul Mircea Drăghici are glume mari cu ea la domiciliul ei, unde îi cară genți de euro. La ea la domiciliu vin și colegi de-ai ei pentru a-și lua părțile de euro, pentru achitările date în mod abuziv și favorizator tuturor infractorilor. Directorul publicației noastre a reprezentat o parte vătămată la Înalta Curte de Casație și Justiție. Completul de judecată a fost format din judecător Cobzariu Maricela și un procuror retard al DNA. În acest dosar era și deputatul Mircea Drăghici, care la primul termen de judecată nu aranjase cu infractoarea judecător Mirela Popescu și cu judecătorul Cobzariu Maricela. S-a dat termen de judecată două săptămâni, în care Mircea Drăghici s-a dus la Mirela Popescu acasă pentru a-i da sute de mii de euro pentru a respinge plângerea împotriva Ordonanței procurorului șef Serviciu al DNA – Pitești. Dobitocii au fost monitorizați subtil și randamentul a fost pe măsura infracțiunilor. Directorul Iulian Ratea știa că s-a dat darul la cele două infractoare de judecătoare așa că se aștepta la o răzbunare împotriva lui în sala de judecată. La al doilea termen, când au fost strigați pentru a se judeca cauza, infracoarea Cobzariu Maricela a început să țipe, crezând că-l sperie pe directorul Ratea ca pe muștele ei care îi cară bani la domiciliu.

Ghena Mariana fost judecător al ÎCCJ cea mai mare infractoare, coruptă total

Directorul Iulian Ratea i-a explicat infractoarei judecător Cobzariu, ce s-a întâmplat cu moștenirea unei victime, ea îl obstrucționa și îi spunea întruna: „gata! gata! terminați, ajunge!”. I-a dat cuvântul procurorului retard al DNA care inconștient și prost a solicitat respingerea plângerii împotriva Ordonanței. Acest procuror retardat al DNA nu știa că aceste curve de judecătoare își primiseră darul, fraierul inconștient le-a ajutat, râdea ca două curve isterice. Curvele de judecătoare își fac treaba cu procurorii retardați ai DNA. Așa a ajuns să câștige procesul deputatul Mircea Drăghici și să scape de răspunderea penală. Numai punem la socoteală un alt dosar unde era inculpat cu încă 40 de primari din Argeș obținând achitarea cu pălăria sus. Tot așa s-a petrecut, a mers repede la prietena lui, Popescu Mirela Sorina președinta secției penale, i-a dus darul strâns de la aproximativ toți primarii, la care cele două robe de judecată s-au deplasat la domiciliul ei să-și ia darul plin de euro. Procurorul Palaghia de la DNA Serviciul Teritorial Pitești, a muncit aproximativ doi ani de zile la dosar și aceste două curve de judecătoare au achitat pe toți infractorii primari inclusiv pe deputatul Mircea Drăghici.

Șelaru Valentin Horia, un fost procuror corupt, actual judecător și mai corupt

Procurorului Palaghia de la DNA – Serviciul Teritorial Pitești, un procuror foarte bun cu rezultate maxime, i-au distrus dosarul cele 3 infractoare de judecătoare, dispunând achitări la 40 de primari. Au gândit curvele motive de tot felul dar neconcludente, șpaga și-a spus cuvântul, achitările au fost garantate. Așa au favorizat aproximativ 40 de primari cu infracțiuni probate. Procurorul Palaghia a muncit aproximativ doi ani de zile la dosar pentru a le face probe infractorilor primari dar curvele de judecătoare corupte și-au tras șpagă peste un milion de euro. Aceste nenorocite își bat joc de procurorii DNA care fac dosare cu probe, în schimb râd ca niște curve isterice în birourile lor după ce le dau achitări la ditamai infractorii. Pe Ludovic Orban l-au achitat tot aceste curve corupte, i-au luat sute de mii de euro șpagă pentru a-l achita. Probe în dosar sunt destule. Cine să le cerceteze pentru favorizarea făptuitorilor, procurorii corupți de la secția de urmărire penală și criminalistică din cadrul Parchetului General. Albanezul Victor Ponta a fost și el achitat, tot așa a mers pe blat cu aceste infractoare. A umblat la seiful de euro, le-a premiat și a fost cu probe de incriminare, achitat.

Vasile Francisca, cea mai mare infractoare, coruptă de avocați și politruci

Constantin Nicolescu, fost președinte al C.J. Argeș a fost și el achitat tot pe blat cu robele de rahat. Viorel Hrebenciuc a fost și el achitat, multă șpagă s-a lăudat că a dat. Dacă nici la acești infractori nu au fost probe în acuzare, ce să mai zicem de victimele adevărate. Călin Popescu Tăriceanu a fost și el achitat de fântâna de leac a Înaltei Curți de Casație și Justiție. S-a lăudat că nu are ce să-i facă procurorii DNA, are multe cunoștiințe la Î.C.C.J, dă șpagă și scapă de orice dosar cu probe. Își face vizite la robe împreună cu avocații de casă ai robelor. Pentru Sebastian Ghiță a intervenit la robele corupte, Victor Ciutacu, redactorul șef al RTV. Bani pentru achitări la mai multe dosare le-a dus tot Victor Ciutacu la robe. Fiecare infractor și-a făcut intrare la robele corupte. Fostul deputat Dan Șova și el la rândul lui și-a aranjat prin diferți prieteni care au prietenii cu curvele judecătoare și judecători. Cele mai corupte și favorizatoare de infractori sunt aceste robe curve. Dacă și Alina Bica a fost achitată într-un dosar unde erau probe de probe. La al doilea dosar nu și-a mai putut aranja, era rahat prea mult în dosar, așa că a hotărât să fugă în străinătate. La primul dosar a dat șpăgi mari la aceste curve de robe. Toni Greblă, fost judecător la C.C.R, un mare infractor a fost și el achitat de curvele judecătoare și de unii judecători corupți. Acesta umbla disperat după Viorel Hrebenciuc pentru a-i face intrarea la judecătoarea Vasile Francisca și la altele. S-a văzut că a reușit să obțină achitarea cu probe tun în acuzare, șpăgile de euro și-au spus cuvântul. Acest infractor Toni Greblă, la lovitura de stat a lui Ion Iliescu din anul 1989, stătea la balcon la Prefectura Târgu Jiu și striga: „jos comuniștii!”, dar el era cel mai mare comunist politruc.

Cosma Rodica – coruptă total

A furat până l-a luat dracu, s-a descurcat, a dat euro și a primit achitarea de la curvele de robe ale Înaltei Curți de Casație și Justiție. V-am prezentat cea mai mică parte de achitări pentru sume mari de euro. La procurorii DNA le este frică de aceste curve în robe, așa că ele își vor continua afacerile cu achitări.

Macavei Săndel Lucian – corupt total dar și prost

Procurorii corupți de la secția de urmărire penală și criminalistică nu-i vor cerceta pe acești infractori în robe pentru favorizarea a sute, mii de infractori achitați. DNA-ul București și Procuratura Generală trebuie să dispară, întrucât favorizează infractori pe bani mulți și nu se sesizează din oficiu pentru infracțiuni grave. Pentru ei Instituțiile Statului sunt afaceri profitabile, în special comiterea infracțiunilor de favorizare a făptuitorilor.

Articol de Luigi Oprea