Antihristul 666 Ion Dumitru, primarul criminal de la primăria Albota, AG,împreună cu ţiganii manageri Dragoş Baraţă, Marilena Baraţă, realizator Ciurea poponarul , toţi de la Curier TV Piteşti au furat zeci de milioane de euro de la primăria Piteşti, CJ Argeş, Prefectura Argeş, primăria Albota şi Băbana, trăgându-i cu vitanja S.C. Curierul Zilei şi Curier TV, plătiţi pentru a dormi şi a nu prezenta infracţiunile grave comise de antihristul 666 D, puşcăriaşul Constantin Nicolescu, rudarul de Mozăceni AG, Tămagă Constantin, şi puşcăriaşul poponar Tudor PendiucAntihristul 666 Ion Dumitru

Antihristul 666 Ion Dumitru

Dragii noştri cititori, continuăm în această ediţie cu antihristul 666 Ion Dumitru, primarul comunei Albota, judeţul Argeş, ţiganii 24 de carate de la Curierul Zilei (ziar) şi de la Curier TV: Dragoş Baraţă, Marilena Baraţă, poponarul Ciurea, care au furat cu vitanja Curierul Zilei şi Curier TV zeci de milioane de euro de la bugetul de stat, făcându-şi hoteluri, tipografii, vile, televiziune, bani grei în conturi, imobiliare etc.  şi favorizând infractorii menţionaţi în continuare, fiind plătiţi pentru aceasta din zecile de milioane de euro de primarul Piteştiului Tudor Pendiuc dovedit de noi împreună cu cei de la DNA Piteşti şi Bucureşti şi de către Constantin Nicolescu, ex-preşedintele CJ AG, la fel şi el dovedit de noi în 2 dosare împreună cu cei de la DNA Piteşti,şi de asemenea de către Tămagă Constantin, ex-prefect de AG cu dosare pe rol la DNA Piteşti şi pe viitor puşcăriaş la ANP, precum şi de către antihristul Ion Dumitru şi Bebe Ivan (primar Băbana, AG).

Bahoaţa Marilena

Bahoaţa Marilena

Aceste mizerii ale societăţii, ţigani de 24 de carate, de la Curierul Zilei Piteşti şi Curier TV , Marilena Baraţă. Dragoş Baraţă şi realizatorul retard Ciurea poponarul au făcut şi fac emisiuni cu cei menţionaţi – politruci PSD. Bineînţeles,  cei rămaşi liberi au crezut că ne pot opri din a-i lega şi ne pot convinge prin emisiunile regizate pe bani grei să nu îi băgăm în puşcărie.Îi laudă pe infractori de parcă fac dragoste în grup, dar nu numai asta. Aceşti ţigani 24 de carate, neamul Baraţă, în anul 1993 (Marilena Baraţă şi Neguţ) s-au gândit bine cum să înşele cetăţenii Piteştiului şi din judeţul Argeş prin deschiderea unui joc piramidal numit Philadelphia. Puneai o dată şi luai de 16 ori nimic. Aceşti ţigani escroci de joasă speţă, săraci la acel timp au ţinut joc deschis circa 6 luni de zile pentru încasări şi pentru a lua impozitul fraierilor pe prostie, după aceea l-au închis. Pentru a nu fi arestată Marilena Baraţă şi Neguţ au hotărât să dea banii celor dintâi: miliţieni, procuratori  şijustiţionerilor încasatori (judecători). Restul cetăţenilor, cam o sută de mii, au luat ţeapă de la ţigani. Aproape toţi care au deschis jocurile în Piteşti şi în ţară au fost arestaţă, doar cei doi rămânând în libertate.  Banii, primii daţi miliţienilor şi robelor – să dai că libertate ai căpătat,bahoaţo. Din banii cetăţenilor şi-au deschis ziarul Curierul Zilei pentru alte infracţiuni la bugetul de stat. Şi-au făcut prieteni politruci, comunişti din PSD etc.şi au început să sustragă tehnic infracţional bugetul de la primăria Piteşti, CJ Argeş, Prefectura Argeş, primăria Albota, Băbana etc. Această infractoare Baraţă Marilena, o neica nimenea pe timpul comuniştilor, le-a promis cu mâna pe inimă că ea va dormi în redacţie când cetăţenii Piteştiului, Argeşului, o vor  sesiza cu infracţiunile comise de cei menţionaţi în acest articol sau de către oricine altcineva din PSD.

Bebe Ivan, primarul comunei Băbana, AG, gopo popo

Bebe Ivan, primarul comunei Băbana, AG, gopo popo

Ei au promis că dacă va fi aşa vor descărca bugetul la ea.  Dar cu pretenţia să îi şi laude tot timpul ca pe puşcăriaşul Pendiuc- un primar harnic, cel mai competent, a făcut pentru piteşteni totul. Şi nea Costică Nicolescu a  avut aceleaşi laude tot timpul, Ion Dumitru la fel, Bebe Ivan şi tot PSD-ul Argeş. Uite aşa au ajuns la ea zecile de milioane de euro din bugetul de stat de la infractorii menţionaţi, ţinându-i ascunşi cu infracţiuni grave, şi aşa îi favorizează de la deschiderea ziarului până în prezent (21 de ani). Numai dormind în redacţie te îmbogăţeşti. Toţi politrucii PSD Argeş care au avut infracţiuni grave  au folosit banul public în scop personal pentru a fi favorizaţi de această babă ţigancă infractoare, precum nea Costică Nicolescu, care îi băga în cont săptămânal circa zece mii lei. Ţiganca 24 de carate, Baraţă Marilena,  cel mai mare manager de trust de presă, motiva că ea, Curierul Zilei şi Consiliul Judeţean Argeş sunt într-o asociere la o fundaţie şi strâng banii pentru aceasta.  Diversiunea ei ieftină nu a ţinut la noi. Punea o caricatură mică pe ziar şi gata zece mii de lei săptămânal de la nea Costică Nicolescu. Ăsta este doar un mic exemplu de-al lui Baraţă Marlen. Nea Tudorică Pendulică arunca cu banii pe ea ca la Adi Minune. Factură după factură, emiteri de ordine de plată non-stop. Nea Ion D. 666 pentru a bloca ceea ce am scris noi- infracţiuni originale 100%- o plătea şi o plăteşte pe bahoaţă cu 1000 euro la 2 ore pentru fiecare emisie. Dăm în euro întrucât ea cum primeşte banii îi şi schimbă în euro. Ţigăncii îi plac euro la greu. Când a simţit că am sesizat DNA-ul Bucureşti pentru a fi cercetată a şi chemat infractorii să ne bălăcărească la TV-ul ei. Exemplu: Ion 666 Dumitru.   Tămagă, rudarul de Mozăcenii de Argeş, a premiat-o cu aproximativ 2 milioane de euro, cât a stat prefect 4 ani şi nu-i mai punem pe toţi ceilalţi prefecţi.

Dragos Barata mâncător de euro, diversiuni la greu

Dragos Barata mâncător de euro, diversiuni la greu

Ex-preşedintele PDL Mircea Andrei i-a dat 20.000 de euro din bugetul partidului la alegerile din 2012 pentru a-i face măscăriciului un film de 2 ore în pădurea Trivale Piteşti, chipurile că îi face reclamă pentru a câştiga Consiliul Judeţean Argeş. Bahoaţa i-a înapoiat 10.000 de euro escrocului Andrei (para-ndărătul). Numai punem că acest PDL Mircea Andrei a aranjat la  fiecare alegere cu cei care i-au făcut bannerele, afişele etc.  să-i dea un para-ndărăt consistent. Licitaţiile nu s-au făcut, doar firmele alese de el au câştigat. Bahoaţa a pus monopol în Argeş să nu aibă acces alte publicaţii la alegeri pentru publicitate şi preşedinţii infractori de partide au lucrat aproape numai cu ea, întrucât şi-au primit dreptul de la ea politrucii.

Puşcăriaşa Udrea, dosare aprobate la greu pe şpagă multă la malefic

Puşcăriaşa Udrea, dosare aprobate la greu pe şpagă multă la malefic

Afaceri mari din banul public dat de Guvern la alegeri mai tot timpul.  Revenim la antihristul 666 Dumitru. Decedatului Gheorghe Gheorghe (Gelu Condrache) din com. Albota, Argeş,  i-au fost distruse documentele, registrul agricol, harta primăriei, etc. pentru o suprafaţă de 8 ha la staţiunea Albota. Şi altor sute de proprietari de drept le-au fost distruse documentele de antihristul 666 Dumitru pentru a nu se afla niciodată că moştenitorii actuali ar fi avut moşteniri vreodată. Din cauza supărării, decedatul Gheorghe Gheorghe a murit de dor de pământ, întrucât fiara Dumitru i-a spus că nu mai are niciun document în primărie cu moştenirile cetăţenilor şi că el a schimbat toate registrele, hărţile etc. Cităm: Am reînnoit toate documentele. Voi nu mai apăreţi pe niciunul. Ion Dumitru a dat foc registrelor agricole, hărţilor primăriei, făcând  moştenitori de drept miile de propietari fictivi pe care i-a folosit şi îi foloseşte la vânzări.

Puşcăriaşul Costică Nicolescu

Puşcăriaşul Costică Nicolescu

Bieţii cetăţeni, zeci au murit din cauza antihristului. În anul 2011 puşcăriaşa PDL Elena Udrea i-a aranjat antihristului Dumitru să obţină suma de 10 miliarde roni pentru asfaltarea străzii Spâneşti în comuna Albota. Antihristul 666 Ion D. nu a dorit să asfalteze strada şi cu un gând pervers de  fura banii, cei 10 miliarde de roni, i-a băgat într-un cont separat cu amanta lui Neacşu Elena (Nuţi).

Puşcăriaşul Tudor Pendiuc

Puşcăriaşul Tudor Pendiuc

Dacă nu ar fi efectuat lucrarea în termen îi luau banii înapoi. Maleficul Dumitru şi contabila şefă Nuţi au tras bănişorii la ei în conturi, luând dobândă şi la această oră. Coana Udrea şi-a tras dreptul de la antihrist şi nu-şi recunoaşte nicio faptă penală până la această oră. Antihristul 666 D. a mai halit şi 30 de miliarde lei în anul 2000, banii pentru gaze- lucrare neefectuată, vânzând şi kilometrii de ţeavă.

Tămagă Constantin, cioara gulerată de Mozăcenii de AG

Tămagă Constantin, cioara gulerată de Mozăcenii de AG

A sistat lucrarea, spunând că va continua altădată, când va primi alţi bani. Acest schizofrenic 666 D. cu atâtea infracţiuni, ne-a putut rezista, nefiind arestat până la această oră. Ordinul va fi dat cât de curând. Nu ştie el de ce e lăsat liber, golanul!  Crede că suntem nişte fraieri, nu ne pricepem la cercetări, monitorizări etc. Şi-a trecut cele 3 balastiere de la Ioneşti de Dâmboviţa cu cele 40.000 ha materie primă fiică-si Dumitru Georgeta. A mai trecut pe numele fiică-si balastiera de la Picior de Munte, sutele de ha tot pe numele ei şi pe cea de la Vulpeşti de Costeşti tot fiică-si.  În mintea lui bolnavă spune: Toate le au copiii mei pe numele lor, eu nu am nimic. Dar copiii lui au avut vreodată bănişori, s-a întrebat el? Totul e de la tata Dumitru. Şmechere, fraiere, ai fost turnat la caşcaval. Ţi-ai luat 3 balastiere între 2004-2006  la Dâmboviţa numai cu 500.000 de dolari. Cele 40.000 de ha materie primă pentru construcţii nu le mai punem. Mii de utilaje, staţii procesare, staţii betoane ş.a.m.d. Toate sunt evaluate la cca 20 miliarde de euro, prostăvane.

într-un cadru intim cu ex-preşedintele CJ AG, Constantin Nicolescu şi ex-preşedintele PDL AG Mircea Andrei.

într-un cadru intim cu ex-preşedintele CJ AG, Constantin Nicolescu şi ex-preşedintele PDL AG Mircea Andrei.

1. Solicităm cercetări împotriva tuturor celor menţionaţi în acest articol şi dispunerea arestării preventive.

Directoarea publicaţiei Ancheta la chef

Directoarea publicaţiei Ancheta la chef

2. Solicităm autosesizare din partea prim-procurorului DNA, serviciul teritorial Piteşti.

Articol de
Costel Dragomirescu