Anulări de permise – zeci de mii fără hotărâri judecătorești definitive, anulările fiind dispuse în mod abuziv de șeful serviciului rutier Argeș etc.Infractorii Serviciului Rutier Argeș, Comisar șef Badea Marian, Sub Comisar Anghel Mihai, infractorii Biroului Control Intern, Comisar șef Pârvu Laura, Șeful IPJ Argeș Gherghe Gabriel și fostul șef al IPJ Argeș Chestor Ispir Ionel

Dragii noștri cititori, continuăm în această ediție cu cei mai mari nemernici milițieni comuniști care anulează permisele de conducere de la ei putere.

Badea Marian – infractor non-stop

Fostul șef al IPJ Argeș, Chestor Ispir Ionel, fostul șef al Serviciului Rutier Argeș, Comisar șef Badea Marian, actualul șef al miliției rutiere Argeș, comisar Anghel Mihai, șef birou control intern, Comisar șef Pârvu Laura și actualul șef al IPJ Argeș, Comisar șef Gherghe Gabriel comit infracțiuni grave din anul 2002 și până în prezent. Acești nemernici de milițieni comuniști își bat joc de toți cetățenii care au accidente rutiere. Au tupeul să scrie în hotărârile pe care le iau pe cale administrativă că, judecătorii scriu în decizii anularea permiselor de conducere la cei care au încălcat normele rutiere. Judecătorii nu scriu în decizii că se dispun anulările permiselor, scriu doar încadrările juridice pentru vătămări corporale grave din culpă. Mai scriu în decizii că inculpații trebuie să respecte un termen de încercare de doi, trei, patru ani. Fragment din decizie:

„Impune inculpatului obligația să nu mai conducă nici un vehicul” – asta înseamnă că nu mai pot conduce nici un vehicul cât au termenul de încercare, nu să nu mai conducă niciodată nici un vehicul. Ei au obligația legală ca după ce expiră termenul de încercare al inculpatului să restituie permisul de conducere în baza art. 113 alin. (1) din legea 195/2002 R.

Gherghe Gabriel – cel mai prost infractor

Art.113 alin. (1): „Permisul de conducere se restituie titularului la expirarea perioadei de suspendare” – Permisul de conducere trebuie restituit după expirarea termenului de încercare persoanei care a fost condamnată cu suspendarea sub supraveghere a executării pedepsei. Ei ce fac, se apucă să anuleze permisele de conducere imediat după hotărârile definitive, scriind în mod abuziv că judecătorii au dispus anularea permisului de conducere pentru vătămări corporale grave din culpă. Judecătorii în decizii nu invocă OUG 195/2002 R, la toți inculpații întrucât nu consideră că trebuie anulate permisele de conducere. Acești infractori fac pe judecătorii și trec ei în documentele pe care le întocmesc, anularea permiselor de conducere invocând OUG 195/2002 R art.114 alin. (1) lit. a).

La art.116 alin. (1) din OUG 195/2002 R ne indică următoarele:

(1): „Persoana al cărei permis de conducere a fost anulat ca urmare a rămânerii definitive a unei hotărâri judecătorești de condamnare pentru una dintre faptele prevăzute la art. 114 alin. (1) și la art.115 alin. (1) se poate prezenta la examen pentru dobândirea unui nou permis de conducere pentru toate categoriile avute anterior”.

Ispir Ionel – jegul jegurilor, infractor și pensionar

Judecătorii în decizii nu au invocat această ordonanță abuzivă, invocă articole de lege din Codul Penal și respectă Convenția Europeană cu privire la efectele internaționale ale interzicerii exercitării dreptului de a conduce un vehicul cu motor, adoptată la Bruxelles la 3 iunie 1976, ratificată de România prin Legea nr. 126/1997. Convenția Europeană nu arată că se pot anula permisele de conducere la cetățenii din toate statele, arată și obligă doar interzicerea exercitării dreptului de a conduce un vehicul cu motor. Odată ce ai fost condamnat la o pedeapsă cu suspendare sub supraveghere, ți s-a pus un termen de încercare deja ai fost pedepsit și ai stat fără permis cât timp a fost termenul de încercare. Asta nu înseamnă că după ce se expiră termenul de încercare să aplici o altă sancțiune, anularea permisului de conducere. Judecătorii români au procedat și procedează corect respectând Convenția Europeană, dar șefii de Servicii Rutiere și șefii Inspectoratelor de Miliție trec la abuzuri, distrugeri de documente și de dosare. Această lege, 195/2002 R este eliberată contra Convenției Europene, ea trebuie declarată neconstituțională. Cine să o facă?! Ministra Dan care îi convine situația infracțională ce se petrece din 2002 și până în prezent.

Aldea Mihail – cel mai mare diversionist în ordonanțe, nu va scăpa nearestat și condamnat

Vă prezentăm art.203, alin. (1) din Hotărârea de Guvern nr. 1391/2006 pentru aprobarea Regulamentului de aplicare a Ordonanței de Urgență nr.195/2002.

Art.203, alin.(1):

„Anularea permisului de conducere, în cazurile prevăzute la art. 114 alin. (1) din Ordonanța de urgență nr. 195/2002 republicată se dispune:

  1. a) de șeful serviciului poliției rutiere pe raza căreia a fost constatată fapta în baza hotărârii judecătorești rămasă definitivă, dispusă de o instanță din România”.

Încă o dată le arătăm la infractorii miliției Argeș că numai instanțele de judecată pot dispune anularea permisului de conducere, nu șefii de miliție sau șefii de servicii rutiere. Dacă instanțele de judecată ar hotărî anularea permiselor de conducere și ar invoca OUG 195/2002, atunci șefii de servicii rutiere pot dispune anularea permiselor de conducere, până atunci să-și pună pofta în cui milițienii escroci și abuzivi.

Ministra Dan – o spălăcită de TR, proastă ca și Dăncilă

Acești escroci ai miliției Argeș nu-ți comunică la domiciliu că ți s-a anulat permisul de conducere, întrucât cetățenii vor face contestații la măsurile abuzive. Se feresc și ascund pentru a nu ajunge contestațiile la instanțele de judecată, dacă văd judecătorii măsurile abuzive își primesc sancțiuni milițienii de nu le pot duce. Deși art. 203, alin. (3) din HG nr. 1391/2006 ne indică următoarele:

„Măsura anulării permisului de conducere se comunică în termen de cel mult 5 zile lucrătoare titularului permisului de conducere la domiciliul acestuia pentru situațiile prevăzute la alin. (1)”.

Mari jeguri de milițieni are Inspectoratul de Miliție Argeș, dar mai mare jeg e ministra Dan care nu a trimis Corpul de Control să verifice cele semnalate de noi. Dar cele mai mari jeguri sunt procurorii de la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Pitești. Aceștia le-au dat clasări pe capete la infractori. Cică ar fi clasat cauzele pentru motivele următoare:

„Cum petentul a fost condamnat definitiv pentru comiterea unei infracțiuni rutiere, având ca urmare vătămarea corporală a unei persoane, organele de poliție erau obligate, conform textului legal menționat din OUG 195/2002, să dispună anularea permisului de conducere. Nicăieri nu prevede că doar instanța de judecată este în măsură să dispună anularea permisului, norma aplicabilă vizând tocmai activitatea polițiștilor”.

IPJ Argeș funcționează pe bază de milițieni abuzivi, corupți și proști

Asta scriu jegurile de procurori de la Parchetul Curții de Apel Pitești, la bieții cetățeni la care li s-a anulat permisele de conducere în mod abuziv. Proștii dacă nu au minte vai de picioarele lor. Oricum fac pe șmecherii procuratorii de la Curte așteaptă să fie sancționați de instanțele de judecată, precum și arestările.

Articol de Ionuț Radu