Asasinii economici primari: Ion Georgescu de la primăria oraşului Mioveni şi bastardul retard primar Ion Dumitru de la primăria comunei Albota, judeţul Argeş, au putut fura terenuri, păduri, apartamente, garsoniere, spaţii comerciale, banii U.E. ai Ministerului Dezvoltării, precum şi ai Consiliului Judeţean şi ai Uzinei de autoturisme Dacia Groupe Renault Mioveni, AG, care au format un buget de cca 20.000-30.000 miliarde lei vechi pe an, aceştia fiind furaţi cu mai multe societăţi de construcţii, firme vidanje la bugetul primăriei, dar şi cu TV Absolut , fiica primarului GeorgescuDragii noştri cititori, continuăm în această ediţie cu cei mai mari asasini economici din toate timpurile: primarul oraşului Mioveni (AG) Ion Georgescu şi primarul Ion Dumitru căruia redacţia Atac de Argeş i-a făcut o poză când făcea nevoia mică pe el ( foto sub articol ).
Hoţul hoţilor primăriei Mioveni, Ion Georgescu, care arată cu cele 3 degete cele 3000 de miliarde de lei vechi furate la pod

Hoţul hoţilor primăriei Mioveni, Ion Georgescu, care arată cu cele 3 degete cele 3000 de miliarde de lei vechi furate la pod

1.Primarul oraşului Mioveni, orfan de mic copil, a fost aruncat ca o cârpă la Casa de Copiii  de o mamă necunoscută şi după un timp a fost înfiat de o familie de bună credinţă care nu a reuşit să-l înveţe să nu pună mâna pe banii statului, bunurile sau moştenirile cetăţenilor din oraşul Mioveni.  El, împreună cu neamul lui, a agonisit o avere până la această oră  de cca 10 miliarde de euro.  Acest golan a lucrat la cantina Uzinei de Autoturisme Piteşti-Mioveni, pe timpul comuniştilor, dar nici acolo nu a stat liniştit: fura carne şi produse din carne, le vindea, făcea bănuţul, mai fura şi piese auto din UAP, le negustorea etc.

Absolut TV Mioveni, vidanja primăriei Mioveni, mafie între tată şi fiică

Absolut TV Mioveni, vidanja primăriei Mioveni, mafie între tată şi fiică

S-a înscris în Partidul Comuniştilor PSD Ion Iliescu, a prostit cetăţenii oraşului Mioveni cu bere, mici etc., promisiuni că le va face un Dallas din oraşul Mioveni. Nu zicem că nu ar fi făcut frumos oraşul, cu tot ceea ce trebuie pentru cetăţeni, dar în schimb nenorocitul orfan şi-a permis cu mintea lui bolnavă şi cu sufletul lui calic să fure doar la o singură lucrare cca. 4.000 miliarde lei vechi,lucrare care începe de la poarta nr. 3 de la reprezentanţa Renault spre intrarea în Mioveni, unde au construit un pod mare pentru asigurarea unui trafic normal. Lucrarea efectuată nu l-a costat nici o mie de miliarde de lei vechi. Aproximativ 3.000 de miliarde de lei vechi i-au scos cu S.C. care au efectuat lucrarea sau chiar i-a băgat în cont direct orfanului Georgescu. Realizaţi şi dumneavoastră ce şpagă şi-a tras numai la o lucrare golanul Georgescu. A efectuat pe raza oraşului Mioveni o altă lucrare spectaculoasă, la intrarea în oraş dinspre Piteşti: au mărit numărul benzilor dus-întors, lăţind strada la maxim, tip Dallas.

Argentina Culcuş, amanta primarului, afaceristă mare la locul de muncă, spală, calcă, apretează banii primăriei

Argentina Culcuş, amanta primarului, afaceristă mare la locul de muncă, spală, calcă, apretează banii primăriei

Dar şpaga pe măsura benzilor de dus-întors! Şpaga a fost de cca. 5000 de miliarde lei vechi la primarul de la Casa de Copiii, Georgescu. V-am dat doar un mic exemplu de şpăguţă de-a lui Georgescu. Fata lui e managerul TV Absolut Mioveni şi primeşte de la el cea mai mare parte a bugetului primăriei, adică 6000-7000 de miliarde lei vechi/an. Tată orfan primar să ai că la televiziune bani mulţi mai ai! Garsonierele, apartamentele, piaţa Mioveni, spaţiile comerciale din tot oraşul au fost vândute pe nimic, dar şpagă multă la Georgescu!  A lăsat nemernicul moştenitorii fără terenuri în Mioveni şi a pus gunoaiele societăţii (prieteni, angajaţi ai primăriei, consilieri ) pe moştenirile cetăţenilor din Mioveni. La el cântă lăutarii mai tot timpul, îi plăteşte împărăteşte

cu doamna directoare Argentina Culcuş de la Casa de Cultură Mioveni. Aici se fac alte afaceri grele cu transport persoane cu autocare, atât în ţară, cât şi în străinătate şi alte infracţiuni, precum: publicaţia Mioveni şi Ghidul cetăţeanului  care nu sunt autorizate, întrucât sunt instituţii de stat şi legea nu le permite. Dacă ei au ajuns să facă şi presă ne vom desfiinţa noi. Prin aceste publicaţii sustrag mulţi bani de la primăria Mioveni. Escrocul Georgescu i-a dat bani amantei Culcuş din vistiera statului (primărie), a pus-o la afaceri de tot felul şi a transformat Casa de Cultură într-un S.R.L care rulează sume mari de bani, îi spală, îi calcă, îi apretează pe toţi de la S.C. Primăria Mioveni Georgescu.
Campion mondial la furturi, Ion Dumitru

Campion mondial la furturi, Ion Dumitru

Să transformi Centrul Cultural în transport de persoane cu autocare cumpărate de Georgescu! Produc şarlatanii de Culcuş şi Georgescu şi nu îi bagă nimeni în seamă. Cam din 2011 ne-am ocupat şi de el, dar fiind ei mulţi şi noi puţini le-a venit rândul mai greu. Toată lumea bogată de la primăria Mioveni, în special nea Georgescu, directoarea Culcuş, comisia de fond funciar şi comisia pentru vânzări patrimoniu primărie, precum şi toţi consilierii de la toate partidele care au căzut la pace cu multă şpagă.  Nea Georgescu poartă costume din anii comuniştilor, nu care cumva să pară vreun om bogat. Ascunde zecile de miliarde de euro furate prin conturi, în străinătate ş.a.m.d.  Primăria Mioveni a devenit un S.R.L. de mai mult timp, dar cu cel mai mare buget din ţară, întrucât gama Renault plăteşte toate taxele la ei la primărie şi vă daţi seama ce buget se strânge anual. Aşa că pot fura banul public non-stop cu S.C. vidanje. Se va forma un dosar de la va fi mai mare dragul când vor auzi de noi, înjurături multe.

Ex-premierul Tăriceanu l-a ajutat pe bastardul comunei Albota să-şi însuşească zeci de mii de ha, balastiere etc.

Ex-premierul Tăriceanu l-a ajutat pe bastardul comunei Albota să-şi însuşească zeci de mii de ha, balastiere etc.

2. Primarul bastard retard Ion Dumitru a furat banii Elenei Udrea daţi din anul 2011 pentru asfaltarea a 38-40 de străzi în comuna Albota şi în mai multe sate. A obţinut suma de 300 miliarde lei vechi de la Elena Udrea şi nici acum nu s-a apucat de asfaltarea străzilor. Banii îi rulează, mai ia şi dobândă, afacere mare la bastard. Acest escroc nenorocit şi-a permis să fure cu documente date de băieţii deştepţi de la guverne etc. pământurile comunei Bradu, com. Moşoaia, com. Zmei, com. Lunca Corbului, sat Lăngeşti (AG).  A fost împropietărit cu peste 30.000 de ha de către guvernele Năstase, Tăriceanu, Boc.

Nicolae-Văcăroiu-altă-cioară-gulerată-care-i-a-aranjat-lui-Dumitru-30.000-ha-pământul-altor-comune

Nicolae-Văcăroiu-altă-cioară-gulerată-care-i-a-aranjat-lui-Dumitru-30.000-ha-pământul-altor-comune

Primăria Albota a avut cam 7-8 mii de  ha şi are cca 3800 de locuitori. Vă daţi seama cât a putut bastardul să pompeze şi să tragă pe la colţuri de comună până a adus-o la 40.000 de ha. Şi-au luat băieţii deştepţi terenuri pe unde trece autostrada Piteşti-Craiova cca. 15 000 ha, începând din com. Zmei şi terminându-se în com. Lunca Corbului, cam vreo 20 de km, lungimea şi lăţimea o să o stabilească experţii DNA. De la staţiunea Albota, spre Piteşti, sunt cam 4 km, aveau mii de ha primăria Bradu, primăria Moşoaia, dar nea Ion Dumitru s-a dus cu şpaga la guvernanţi, însoţit de Constantin Nicolescu, ex-preşedintele CJ Argeş, Tămagă Constantin, ex-prefect de Argeş şi cu Nicolae Văcăroiu, ex-preşedintele Senatului, care l-au ajutat să deposedeze cele 2 primării de terenuri a mii de ha. Începând de la DN 65 Piteşti-Craiova, până la comunele sus menţionate, jegosul a lăsat toţi cetăţenii fără moşteniri, dar în schimb i-a împropietărit pe fictivii lui propietari cu miile de ha şi le-a prăduit cu 90 de euro metrul pătrat.

Piticul pământului, Emil Boc, prieten cu nea Ion Dumitru, ajutat să obţină mii de ha de terenuri, contracte, autostrăzi, drumuri naţionale

Piticul pământului, Emil Boc, prieten cu nea Ion Dumitru, ajutat să obţină mii de ha de terenuri, contracte, autostrăzi, drumuri naţionale

La comuna Zmei va proceda tot aşa, la fel la Lunca Corbului, dar pe aceste zeci de mii de ha trece autostrada Piteşti-Craiova, aşa că s-a pregătit cu mii de propietari fictivi la despăgubiri, când vor veni să le ofere preţ de preţ. Acest escroc Dumitru a furat şi rezerva de teren a primăriei Albota, plus tot patrimoniul primăriei. Cum să nu-şi cumpere 3 balastiere cu suma de 500.000 de dolari în 2006, de la Ioneşti de Dâmboviţa, materie primă pentru construcţii 40.000 de ha tot acolo şi mii de utilaje. A luat pe nimic totul, pe blat cu guvernele, toată bogăţia statului din Dâmboviţa.

Primarul ION DUMITRU INCATUSAT DE DNA BUCURESTI

Primarul ION DUMITRU INCATUSAT DE DNA BUCURESTI

Toate valorau în 2006 aprox. 20 miliarde de euro. La această oră el, şmecher opărit, nu prea mai deţine pe numele lui nimic, dar în schimb i-a vândut fiică-si, Dumitru Georgeta, toate bunurile luate pe nimic.

Puşcăriaşul Costică Nicolescu, multe aranjamente la guverne pentru Ion Dumitru, şpagă multă a luat

Puşcăriaşul Costică Nicolescu, multe aranjamente la guverne pentru Ion Dumitru, şpagă multă a luat

Miile de propietari fictivi o să meargă cu el la puşcărie, dacă le-a plăcut afacerea lui Ion să fie împropietăriţi cu pământul altor primării şi să ia un comision la vânzare de cca 5-6 %  acum să bage puşcărie! Procurorii DNA trebuie să ajungă până la bunurile fiică-si şi la tot neamul lui, căci de la Dumitru Ion vin toate. Sărăciile pământului au ajuns moşieri pe bunurile statului şi pe moştenirile altor propietari de drept de la alte comune.

Puşcăriaşul Năstase Adrian îl ţine în mâini pe Ion Dumitru, sfântul sfinţilor

Puşcăriaşul Năstase Adrian îl ţine în mâini pe Ion Dumitru, sfântul sfinţilor

S-a lăudat mai demult că el face o îmbârligătură de documente la Bucureşti de nu le va mai descurca nici dracul. Adevărul este că le-a cam încurcat  şi  e mai greu de stabilit pe documente alte terenuri ale primăriilor păgubite de escroc, precum şi propietarii fictivi – mii.

Tămagă Constantin, cioara gulerată de Mozăceni, Argeş multe aranjamente pentru Ion Dumitru la guverne, şpagă multă a luat

Tămagă Constantin, cioara gulerată de Mozăceni, Argeş multe aranjamente pentru Ion Dumitru la guverne, şpagă multă a luat

Dar la profesionalismul poliţiştilor judiciari, procurori şi experţi DNA se va clarifica totul. Furtul masiv!

Articol de
Ion Preda
Primarul GEORGESCU MIOVENI

Primarul GEORGESCU MIOVENI

Primarul ION DUMITRU

Primarul ION DUMITRU