Aurolacul Secţiei nr. 1 Miliţie Piteşti, ASP Rizea Florin, împreună cu procuratorii gay, Ionuţ Cristea şi Vladimir Nanu, de la Parchetul Judecătoriei Piteşti, au favorizat infractorii ANAF Piteşti, dir. Cojocaru Petre, şef serviciu, Ţintar Rareş Ionuţ şi Banu Mihaela Anca, care au comis infracţiuni de abuz în serviciu în formă calificată, constituirea unui grup infracţional organizat, tâlhărie, sechestrare împotriva dir. publicaţiei noastre, Iulian RateaCojocaru Petrică, ţigan fără frică, bani grei a dat la aurolacii miliţiei şi procuraturii

Cojocaru Petrică, ţigan fără frică, bani grei a dat la aurolacii miliţiei şi procuraturii

Aurolacul miliţian ASP Rizea Florin şi procuratorii gay, Ionuţ Cristea şi Vladimir Nanu, au favorizat infractori foarte periculoşi ai ANAF Piteşti pentru sume de zeci de mii de euro, clasând dosarul nr. 8565/P/2015 al Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti.

Dragii noştri cititori, continuăm în această ediţie cu aurolacul miliţian, Rizea Florică, care trage din pungă în gură şi pe nas euro şi dolari şi cu gayi Parchetului Judecătoriei Piteşti, Ionuţ Cristea, Vladimir Nanu, ciubucari înrăiţi pe euro şi dolari.

Începem a vă arăta cu ce se ocupă aurolacul miliţian, Rizea Florică, de la secţia nr. 1 Piteşti. Acest miliţian ordinar, jegos, care pute carnea pe el de ţigan ce e, l-a citat pe Iulian Ratea, dir. publicaţiei noastre, pentru a-şi menţine o plângere penală, pe care o formulase împotriva celor de la ANAF Piteşti. Plângerea reflecta fapte de abuz în formă calificată, tâlhărie, sechestrare, etc.  Această scursură a societăţii de miliţian abuziv, diversionist corupt, nu a vrut să-l lase pe Ratea să scrie declaraţia, a zis „O scriu eu”. Râma pământului, face ce vrea el în birou, ţipă, scrie ce vrea el, tu spui una, el scrie alta,nu mai declaraţie nu se mai numeşte la acest miliţian cu 6 luni la Olt şi cu o specializare de 2 lei. Directorul Ratea îi spunea: „Scrieţi toate infracţiunile comise de infractori.”. El zicea: „Ce, bă, asta nu mai are rost! Ce, eu cercetez abuzuri? Noi cercetăm fapte minore penale, bă.” Adevărat miliţian, cu şcoală de miliţie de 6 luni la Olt pe timpul comuniştilor. A tăiat toate infracţiunile grave de abuzuri în formă calificată, tâlhărie, sechestrare şi a lăsat doar abuzul în timpul serviciului. Plângerea era îndreptată împotriva lui Cojocaru Petre pentru tâlhărie, abuz în formă calificată în timpul serviciului şi sechestrarea dir. timp de 60 de minute, în biroul lui şi pe

Rizea Florin, miliţian hoţ escroc comunist, cu 6 luni la Şcoala de Miliţie Olt

Rizea Florin, miliţian hoţ escroc comunist, cu 6 luni la Şcoala de Miliţie Olt

holurile din instituţie. Aurolacul de miliţian, Rizea, se ridica în picioare, se lua cu mâinile de cap, ţipând: „Bă, nu înţeleg nimic din ceea ce ai scris, mi-ai trecut nişte articole pe care nu le înţeleg! Nu înţeleg nimic din plângerea asta!”. Plângerea era formulată profesional, dar nu pentru un miliţian cu 6 luni la Olt, care nu înţelegea articolele invocate şi nici nu pricepea ce spune o lege, un articol, aliniat, etc. Mai prost miliţian ca acesta nu a văzut directorul Ratea!  Ce-l aşteaptă pe miliţian, nu-i dorim la niciun miliţian! Jigneşte cetăţenii la, chipurile, audieri, ţipă la ei de zici că a scăpat de la Bălăceanca. Nu avem cuvinte, ce creatură de diavol e această cioară libidinoasă. Aranjează cu infractorii non-stop, se duce şi-şi ia şpăgile pe la baruri, cârciumi, etc.  El numai referate de clasări eliberează la toate dosarele şi pentru a-i menţine mizeria de referat, procuratori aranjează cu el, le dă bani la infractorii procuratori zeci de mii de euro la dosar. La el serviciul de la prima zi de angajare în miliţie e o afacere non-stop, nimeni nu a dorit până la această oră să-l lege. Are tovarăşi de infracţiuni la procuratura Judecătoriei Piteşti (procurori), la DNA Piteşti îl are pe procuratorul Mihai Adrian, cine să-l aresteze pe acest diavol? Va fi nevoie să o sesizăm pe şefa DNA pentru a prelua dosarele lui şi ale procuratorilor favorizatori corupţi. Şi colegul lui din birou, un coate goale, se ocupă cu aceleaşi afaceri de clasări de dosare, pe euro şi dolari. Cojocaru Petre şi echipa ANAF, pe care chipurile i-a cercetat miliţianul jeg au sărit la cap cu euro la drac. Şi-au văzut interesul, clasarea, şi acum stă să vadă ce va face prim-procuroarea Parchetului Judecătoriei Piteşti, Antonia Diaconu. Dacă va

La parter, sediul infractorilor procuratori, Ionuţ Cristea şi Vladimir Nanu

La parter, sediul infractorilor procuratori, Ionuţ Cristea şi Vladimir Nanu

desfiinţa mizeria de clasare şi referatul miliţianului sau va favoriza şi ea  infractorii ANAF, vor merge cu toţii într-un dosar la Parchetul Curţii de Apel Piteşti şi DNA Piteşti. Procurorii gay, Ionuţ Cristea şi Vladimir Nanu, au eliberat ordonanţa din 3.05.2016 în mod abuziv şi favorizator celor 3 infractori ANAF Piteşti. Cităm ce au scris în ordonanţă:

Ordonanţă

  Procuror Stagiar, Ionuţ Cristea, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti. Examinând actele efectuate în dosarul nr. 8565/P/2015, privind săvârşirea infracţiunii de abuz, prev. de art. 297, alin. (1) CP.

Constat

   Din actele şi lucrările dosarului rezultă că organe de cercetare penală din cadrul Secţiei nr. 1 Poliţie Piteşti au reţinut corect situaţia de fapt, iar propunerea aceasta înaintată prin referat este legală şi temeinică, cu

Panacotarul procurator Vladimir Nanu

Panacotarul procurator Vladimir Nanu

menţiunea că temeiul soluţiei de clasare este cel prev. de art. 16 alin. (1), lit. b) C.proc. pen. Astfel, din actele de cercetare penală efectuate în cauză, nu reiese că numiţii Cojocaru Petre, Ţintar Rareş Ionuţ şi Banu Mihaela Anca şi-au îndeplinit în mod defectuos atribuţiile de serviciu.

Având în vedere cele expuse

Dispun

  1. În temeiul art. 315 alin. (1), lit. b, C.proc.pen. , rap. la art. 16 alin. (1), lit. b, C. proc.pen. clasarea cauzei penale privind săvârşirea infracţiunii de abuz în serviciu, prev. de art. 297 alin. (1), C.pen, deoarece fapta nu este prevăzută de lege penală.
  2. În baza art. 275 alin. (3) şi alin. (5), C.proc. pen, cheltuielile rămân în sarcina statului.
  3. Potrivit art. 316, C.proc.pen., ordonanţa de clasare se comunică persoanei care a făcut sesizarea.
  4. Conform art. 339, alin. (4), C.proc.pen., împotriva ordonanţei de clasare se poate formula plângere în termen de 20 de zile.

Aceşti doi gay procuratori Ionuţ Cristea şi Vladimir Nanu care a contrasemnat în ordonanţă, sunt doi procurori neica nimenea, procurorul Cristea e stagiar de doi bani corupt până să ajungă procuror.

Panacotarul procurator stagiar, Ionuţ Cristea

Panacotarul procurator stagiar, Ionuţ Cristea

Au hotărât să nu-i mai ataşeze la ordonanţă copie de pe referatul miliţianului directorului Iulian Ratea pentru a nu se vedea ce a scris mizeria Secţiei nr. 1 şi de a nu putea verifica referatul abuziv şi favorizator infractorilor. Procuratorii poponari spun în ordonanţă că nu au comis infracţiuni de abuz în timpul serviciului. Cei de la ANAF Piteşti, infractorii menţionaţi, îl ameninţau pe Iulian Ratea cu amenzi non-stop, întrucât îl obliga în mod abuziv să depună o declaraţie la ei, fără a o prevede legea. S.C. Ediţie Specială Press S.R.L. nu lucra decât cu primării care nu sunt plătitoare de T.V.A şi din acest motiv, nu aveau obligaţia legală să depună declaraţia pe care îl obliga şi ameninţau cu amenzi infractorii ANAF. El trebuia să vină de la Bucureşti şi din ţară, din alte judeţe, pentru a clarifica tot timpul cu infractorii ANAF situaţia abuzivă pe care o desfăşurau. Aşa fac la toţi managerii aceste mizerii ANAF. Nu-i abuz în formă calificată dacă semnezi somaţii cu amenzi ilegale, îţi baţi joc de manageri, îi chemi din ţară, să vină la tine la ANAF când ţi se scoală şi tu n-ai obligaţia legală să depui declaraţia.

Sediul aurolacului Rizea Florin

Sediul aurolacului Rizea Florin

Aşa au văzut gay-i procurori şi miliţianul infractorii ANAF, că nu sunt vinovaţi, dar în schimb le-au luat minţile banii infractorilor ANAF, la care vor merge la arest să-şi revină. În mizerabila ordonanţă  mai arată infractorii că în art. 297 alin. (1) C.P. fapta nu mai este prevăzută de lege penală (abuzul). Se referă la abuzul în timpul serviciului. Nici nu s-a anulat articolul 297 alin. (1) de C.C.R. şi deja ei l-au anulat în ordonanţa abuzivă. Gata, au scăpat cei trei infractori, crezând că noi ne ocupăm de tăiat găini moarte şi nu de prins fraierii ca ei. Unde au putut ajunge aceşti 3 infractori care au favorizat un grup infracţional organizat, precum şi favorizarea celor 3 piţigoi ANAF. Nu mai punem şi refuzul de a solicita înregistrările video din incinta ANAF Piteşti pentru a se vedea sechestrarea dir. Ratea timp de 60 de minute, plus înregistrarea telefonică prin 112 cu şefa de cabinet a inspectorului şef al IPJ Argeş, la care reieşea sechestrarea şi tâlhăria, plus abuz de formă calificată. Înregistrările video în ANAF se stochează obligatoriu 5 ani,întrucât au depozit de bani, şi cei de la 112 situaţii de urgenţă deţin înregistrările

Sediul celor 3 infractori periculoşi ANAF Piteşti

Sediul celor 3 infractori periculoşi ANAF Piteşti

circa 3-4 ani. Aşa că se pot cere şi de acum încolo acestea, dacă le-au şters intenţionat, să răspundă penal. Banii nu aduc fericirea. În cazul lor, le vor aduce abligatoriu puşcăria.

Solicităm autosesizare din partea prim-procurorului DNA Piteşti, precum şi a procurorului general al Parchetului Curţii de Apel Piteşti.

Articol de Nicolae Poşircă