Avocatul diavolului, Radu Nistor a fost achitat în mod abuziv, înregistrările audio-video falsificate de IT-iști Î.C.C.J la comanda șefei de secție Sorina Mirela PopescuAvocatul diavolului, Radu Nistor și-a aranjat achitare la un dosar pentru infracțiunile de trafic de influență și fals în înscrisuri, ajutorul total dat de șefa secției penale Sorina Mirela Popescu

Dragii noștri cititori continuăm în această ediție cu avocatul diavolului, Radu Nistor care și-a plătit achitarea la șefa secției penale Mirela Popescu, în sumă de 50.000 de euro.

Avocatul Diavolului a luat-o în freză, a fost prins cu cioara vopsită

Avocatul diavolului Radu Nistor de la Baroul Argeș a fost condamnat de un complet de judecată de la Curtea de Apel Pitești, și pus să plătească prejudicii mari. La Curtea de Apel Pitești nu a putut să aranjeze cu judecătorii, dar la Înalta Curte de Casație și Justiție a apelat la prietena lui șefa secției penale Mirela Popescu, avem informații certe cum au aranjat acești doi infractori achitarea cu judecătorii care l-au judecat pe avocatul diavolului. Președinta secției penale Sorina Mirela Popescu, e din Pitești, aceasta e prietenă cu avocatul diavolului și alți avocați cu dare de mână, e prietenă cu mai mulți judecători corupți, precum Irina Mihaela Lazăr, Ion Fundătureanu, Gheorghe Neacșu ș.a.m.d. Mirela Popescu a pus it-iștii Înaltei Curți de Casație și Justiție să falsifice înregistrările audio-video, pentru a-i putea aproba avocatului diavolului o expertiză la Institutul Național de Expertize Criminalistice. Așa s-a și întâmplat, i s-a aprobat să se efectueze o expertiză la înregistrările audio-video efectuate de D.G.I.P.I știind că înregistrările audio-video au fost falsificate de it-iști Î.C.C.J. Nu e primul dosar în care se falsifică înregistrările audio sau video-audio de it-iștii Înaltei Curți de Casație și Justiție. Totul se face la comanda Judecătorilor, pentru a-i scăpa de pușcărie, avocați, diferiți,  ofițeri de poliție, procurori, judecători etc. În schimbul acestor servicii percep bani grei, judecători corupți. Sorina Mirela Popescu i-a luat avocatului diavolului Nistor Radu, doar 50.000 de euro prietenește, alții percep sute de mii de euro chiar milioane de euro la distrugerea înregistrărilor video-audio sau doar înregistrările audio, se alege praful de probatoriu.

Președinta Secției Penale Sorina Mirela Popescu, infractoare non-stop

Mai ales la trafic de influență unde merg înregistrările audio-video ca probe sau în alte dosare pe care le-au distrus acești judecători ai Î.C.C.J au folosit aceiași tehnică, falsificarea înregistrărilor audio-video. Dacă le-au falsificat la procurori probele, înregistrările audio-video, restul de probe cad. Fac asta pentru a-și pune avocații de casă să solicite judecătorilor corupți în instanță, că nu se întrunesc laturile, subiectivă și cea obiectivă și nici întrunirea celor șapte elemente constitutive ale infracțiunii. Distrugând o parte din probe înregistrările audio-video, ce latură subiectivă și obiectivă să se întrunească, nici atât cele 7 elemente constitutive ale infracțiunii. Așa au ajuns să dea achitări la ditamai infractorii, politicieni, judecători etc. Acest infractor avocat Radu Nistor, cu ani în urmă îi spunea directorului Iulian Ratea următoarele: M-au prins ăștia, am căzut pe interceptări, m-au monitorizat, au văzut tot ceea ce fac. Directorul Iulian Ratea i-a spus că s-a format dosarul legal, au avut denunțuri și sesizări etc. Avocatul diavolului i-a mai spus: au avut de toate, am căzut eu cât și alți colegi de-ai mei. Or s-o aresteze pe prietena mea Irina Lazăr. Directorul Iulian Ratea i-a spus: au probe, cred că a căzut și ea pe interceptări.

Procurorul Radu Sevastian considerăm că acceptă surpriza dar solicităm și o revizuire la decizia abuzivă

Au venit la noi zeci de cetățeni care erau acuzați de diferite infracțiuni, ei îl luau ca avocat pe avocatul diavolului Radu Nistor. Acesta le promitea că intervine la judecătoarea Irina Lazăr, judecătorul Ion Fundătureanu, Gheorghe Neacșu, judecătorul Gheorghe Diaconu ș.a.m.d ,pentru a le da pedepse la locul de muncă sau pedepse cu suspendare. Le cerea între 5000-10000 de euro pentru a primi pedepsele mai sus menționate. Cât tupeu a avut avocatul diavolului Nistor Radu să meargă la publicația Ancheta Pitești, pentru a acuza pe procurorul Radu Sevastian și pe ofițerii de la D.G.I.P.I, de falsificarea înregistrărilor audio-video. Procurorul Radu Sevastian a lucrat tot timpul cu probe reale nu cu falsuri, e cel mai bun procuror al DNA-Pitești. Toate dosarele pe care le-a instrumentat și au avut probe, s-au dat condamnări . Nici un dosar cu probe nu i-a căzut acestui procuror, dar ajungând dosarul la Înalta Curte de Casație și Justiție la judecătoarea Mirela Popescu, s-a ales praful de probe, înregistrări audio-video. Greșeala mare e și a ofițerilor de la D.G.I.P.I.  și a ofițerilor judiciari ai DNA, pentru că nu și-au oprit copii după DVD etc.

Irina Lazăr, judecător la Tribunalul Argeș, cea mai mare infractoare

Dar nici legea nu permite să-și oprească copii de pe înregistrări, așa că infractoarele judecătoare de la Î.C.C.J le fac mereu surprize cu infracțiuni, falsifică înregistrările audio-video sau audio unde au interes material sume mari de euro. Nenorocitele îi pun pe it-iști să facă diferența între sunet și imagine, diferențe chiar la 46 de secunde. Cum să se mai potrivească înregistrările cu transcrisul, le-au făcut varză it-iștii ÎCCJ, au falsificat cuvintele, de nu s-au mai potrivit cu înregistrările. Avocatul diavolului explică cu de-amănuntul la publicația Ancheta, că ofițerii de la D.G.I.P.I., au falsificat înregistrările și procurorul Radu Sevastian l-a amenințat să o dea pe Irina Lazăr. Au premeditat și au aranjat cu infractoarele jurnaliste de la ziarul Ancheta, pentru a-l acuza pe procurorul corect, necorupt și neabuziv. În acest caz ofițerii de la D.G.I.P.I au lucrat corect, nu au falsificat nici o înregistrare audio sau vreo înregistrare audio-video, necazul mare e că nu au avut voie să țină copii de pe înregistrările audio-video și acum infractorii îi acuză că au falsificat ei înregistrările. Înregistrările se sigilează după ce le predă ofițerii D.G.I.P.I la procurori, când le solicită instanța ,pleacă sigilate, acolo le desigilează și se apucă de falsificat, ca și în acest caz.

DGIPI a lucrat corect în acest caz, sperăm s-o țină tot așa

Dosarul rămâne cu stenogramele originale făcute după înregistrările originale, falsificând înregistrările, nu mai dau cu stenogramele și așa crează o diversiune că ofițerii D.G.I.P.I și procurorii au falsificat înregistrările audio sau video-audio. Ca să devină mai credibili judecătorii și infractorii pe care îi judecă și îi achită pentru sume mari de euro, îi pun să solicite și expertize la Institutul Național de Expertiză Criminalistică. Cum să nu apară falsificate înregistrările audio-video la experți, dacă ei le-au falsificat în cadrul Înaltei Curți de Casație și Justiție. Vom sesiza procurorul șef de secție care cercetează pe infractorii magistrații, vom mai sesiza și pe șeful DNA București, dar slabe speranțe de cercetare.

Avocatul Diavolului Nistor a declarat toate făcăturile lor dar le-a pus în spinarea DGIPI și a procurorului Radu

Dacă vor dispune expertize la calculatoarele it-iștilor din cadrul Î.C.C.J. și bineînțeles expertize la servere se va constata toate cele relatate de noi. Arestări în masă veți vedea dacă se va cerceta, dacă nu, o vor lua procurorii în barbă des. Infractorii mari au tupeul să facă și plângerii penale pentru represiune nedreaptă etc. Tupeul diavolului avocat și-a spus cuvântul.

Articol de Marius Preda