Avocatul Dragoș Bogdan de la Baroul București respectiv Stoica & Asociații, a intrat cu programe speciale la ONRC București și a furat toate documentele SC Ediție Specială Press SRL precum și toate datele ce îl reprezintă pe directorul general Iulian Ratea etc.Avocatul Dragoș Bogdan de la Stoica & Asociații – București a intrat cu programe speciale în baza de date de la ONRC București, a copiat statutul societății Ediție Specială Press SRL și toate informațiile de identificare ale asociaților, sediului social, sedii secundare, punctele de lucru, drepturi de proprietate, situații financiare, reprezentații acționari, persoane împuternicite, curator, curator special, Cenzori/Auditori Persoane Juridice, Cenzori/Auditori Persoane Fizice, activitatea principală, activități secundare ș.a.m.d.

Dragii noștri cititori, continuăm în această ediție cu cel mai mare infractor avocat Dragoș Bogdan de la Baroul București respectiv Stoica & Asociații care a furat cu programe speciale de la ONRC București toate informațiile de identificare ale SC Ediție Specială Press SRL ș.a.m.d.

Dragoș Bogdan, un mare infractor cleptoman

Acest avocat onanist Dragoș Bogdan a avut tupeul de retard să fure toate informațiile de identificare ale SC Ediție Specială Press SRL, ale asociaților și toate documentele pe care le are SC Ediție Specială Press SRL. Cleptomanul Dragoș Bogdan anul acesta a intrat prin programe speciale la ONRC București și a copiat (furat) toate documentele ce reprezintă SC Ediție Specială Press SRL, asociații, date de identitate, domicilii, locurile de naștere etc. Aceste documente obținute în mod fraudulos conțin următoarele informații de identificare:

Furnizare Informații Ediție Specială Press SRL

  1. Sediul Social
  2. Capital Social
  3. Natură Capital
  4. Asociați Persoane Juridice
  5. Asociați Persoane Fizice

Calitatea

Cetățenie

Stare civilă

Data și locul nașterii

Sex

Aport la Capital

Aport vărsat total

Aport vărsat

Număr părți sociale

Cotă la participare, beneficii și pierderi

Reprezentant acționar/asociat/membru (persoană juridică)

Persoane împuternicite (Persoane Fizice)

Calitate: administratori

Funcție:

Data și locul nașterii

Puteri

Data numirii în funcție

Durată mandat

Dată depunere specimen semnătură

Persoane împuternicite (Persoane juridice)

Administratori judiciari/Lichidatori (Persoane juridice)

Curator/Curator Special

Cenzori/Auditori Persoane juridice

Cenzori/Auditori Persoane Fizice

Activitate principală

Activități secundare”… și tot statutul societății.

În documentul furat de avocat arată completările de date, noi nu le putem da. La încheierea documentului scrie următoarele: „Informațiile sunt eliberate din Registrul Comerțului Central, computerizat, ținut de Oficiul Național al Registrului Comerțului și au la bază înregistrările existente în acesta până la data de 31.01.2018. Pentru furnizarea acestor informații a fost percepută suma de 20.0 RON. Raport general în data de 31.01.2018, 10:24:45. Folosirea în alte scopuri decât cele pentru care a fost solicitat, contrafacerea prezentului document constituie infracțiune și se pedepsește conform legii. Acest document nu a fost semnat de organul emitent și nici ștampilat de instituția ONRC București”. Are un antet cu litere mari pe fiecare pagină cu ONRC și un nr.: 167970.

Valeriu Stoica ex-ministru al Justiției va plăti bani grei pentru infracțiunile cleptomanului

Dacă solicitați la ONRC un document ca Administrator al Societății, documentul deține anteturi ale ștampilelor, data eliberării etc.  Aceste date de comunicare intră sub incidența Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date cu modificările și completările ulterioare, iar comunicarea acestora se face, în conformitate cu prevederile art.8 alin. (1), cu consimțământul persoanelor vizate dat în mod expres sau dacă există o dispoziție legală. Reprezentanții instituțiilor Direcției Generale pentru Evidența Persoanelor mai arată în comunicări: „datele cu caracter personal pot fi comunicate Instanței de Judecată pe rolul căreia se va afla dosarul la cererea expresă a acesteia, în măsura în care adresa cuprinde toate elementele care pot duce la identificarea corectă a persoanelor (CNP sau seria și numărul actului de identitate – criterii unice sau data și locul nașterii, prenume părinți, o adresă de domiciliu cunoscută).

Baroul București, plin cu infractori cleptomani

Instituția ONRC București nu a dat acestui avocat infractor acest document. El susține că de la această instituție l-ar fi luat. Cleptomanul avocat nu știe ce să mai mintă. Programele speciale de violare a tuturor adreselor de e-mail sau de violare a tuturor website-urilor și-au spus cuvântul. Avocatul cleptoman, retard crede că noi nu știm când a intrat el în mod fraudulos la website și la adresa de e-mail a ONRC București. Tare dobitoc mai e acest onanist avocat Dragoș Bogdan de la Stoica & Asociații. Masochistul Dragoș Bogdan va fi bătut cu biciul lui de la partidele de masochism și va recunoaște tot ceea ce a comis. Acest document furat a ajuns la un complet de judecată. Am sesizat judecătorul pentru a-i formula o sesizare la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel București. El așa a crezut că se poate obține date pentru societate și date pentru persoane fizice etc. prin folosirea de programe speciale și de a viola website-uri și adrese de e-mail. Cel mai mare infractor al Baroului București este acest avocat retard, șeful lui e fostul Ministru de Justiție Valeriu Stoica care îl are la Stoica & Asociații. Noi îl cunoaștem foarte bine pe Valeriu Stoica, e un om care nu-i plac măgăriile sau furturile.

Stoica & Asociații vor plăti pentru cleptoman

Cu această ocazie infracțională credem că-l va înlătura pe acest infractor Dragoș Bogdan de la Stoica & Asociații. Dacă nu-l va înlătura oricum nu o să mai poată profesa întrucât va fi condamnat pentru toate infracțiunile comise. Oricum el comite infracțiuni zilnic până la arestare. Sperăm să ne premieze pentru prinderea lui la website-ul și la adresa de e-mail a ONRC București. Această mizerie de infractor doar atât a putut să ne arate, pe viitor poate mai mult. Această dejecție va sta în ANP cel puțin 5 ani. Va plăti bietul ex ministru Stoica pentru el daune materiale și daune morale la greu. Suntem obligați să-i aplicăm o corecție și să-i percepem impozitul pe prostie. Ne îmbogățim cu fraieri din ăștia, tot să comită infracțiuni. Acest escroc nu-și dă numele, și-a pus doar prenume.

Articol de Petrescu Mihai