Bestiile de milițieni ai SIPI-Argeș, Cristian Stănciulescu, Gheorghe Dumitru și toate căzăturile acestui serviciu doi și un sfert – MAI filmează prin restaurante etc. fac diversiuni de pe telefoanele altor dejecții, dezlănțuiri de infracțiuni la greuBestiile SIPI – Argeș, Cristian Stănciulescu, Gheorghe Dumitru și toate dejecțiile de la acest serviciu doi și un sfert filmează prin restaurante deși unii dintre ei sunt pensionari jegoși, fac servicii pentru dejecțiile active, infracțiuni la greu

Dragii noștri cititori, continuăm în această ediție cu cele mai mari dejecții ale SIPI-Argeș, infracțiuni cât cuprinde, favorizatori nepedepsiți.

Stănciulescu Cristian, cel mai mare jeg

Pe data de 14.03.2018 la orele 11:10, directorul Iulian Ratea se afla la un restaurant în Mall Trivale – Pitești, la un moment dat a apărut milițianul comunist care se vede în foto cu mâna la gură etc. Milițianul de la SIPI-Argeș a început să-l filmeze cu telefonul mobil pe directorul Iulian Ratea. Făcea câte o filmare, mai bea din cafea, se uita la el ca un vulpoi iar directorul Ratea era cât pe-aci să-l scuipe. În schimb, l-a umilit, i-a zis de toate milițianului aflat în misiune clandestină. Se strâmba milițianul ca toți dracii, filmând încontinuu ca un nebun. A fost trimis de șeful lui care nu dorește să își arate identitatea, stă ca un viezure ascuns și trimite milițieni bolnavi psihic la filmat prin restaurante. Directorul Ratea a sunat la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Pitești pentru a se deplasa un procurator să-l ridice pe acel milițian jegos. Procuratorii de la Parchetul Curții de Apel Pitești nu era nici unul la audiență sau să se implice vreunul pentru a-l umfla pe milițianul SIPI – Halal de Parchet! Toți procuratorii erau la aranjat dosare, șpăgi pe săturate. Acești procuratori ai Parchetului Curții de Apel stau de când intră la serviciu numai cu milițieni cercetați, avocați cercetați, experți cercetați, judecători și procurori cercetați pentru a planifica clasările cauzelor și bineînțeles negocieri de șpăgi. Cine să-i monitorizeze? Lupu Daniela, șefa DNA – Pitești care percepe șpăgi mai mari decât ei. Milițianul a stat să-l filmeze pe directorul Ratea circa 60 de minute. A fost trimis de către șeful lui, un viezure ascuns pentru a efectua o înregistrare și de a o băga în laboratorul lor de infracțiuni la falsificat atât audio cât și video. Acești milițieni făcătură cred că-l pot dovedi pe directorul Iulian Ratea cu tot felul de porcării. Prostănacul era monitorizat încă de la plecarea din IPJ-Argeș, capcana era pentru el, întrucât directorul Ratea avea și camerele deschise precum și alte aparaturi de înregistrat. Târtanu dacă le prelucra cu golanii lui în laboratorul SIPI-Argeș, directorul Ratea avea originalul, de la plecarea lui din IPJ până la plecarea din restaurant. Țupulanii SIPI-Argeș încearcă marea cu degetul, rămân tot timpul cu gâtul în capcanele directorului Iulian Ratea.

Milițianul obsedat care filmează în restaurante la ordinul viezurelui, șeful lui

Stau țupulanii călare pe camerele de supraveghere din restaurante, din casele cetățenilor de pe străzi și bulevarde etc., monitorizează tot, nu le scapă nimic. Intră în mod abuziv prin programe speciale și monitorizează tot. Se cred șmecheri dar nu e nimic de capul lor. După ce s-a ridicat țupulanul de milițian, a și venit colonelul hodorog Gheorghe Dumitru, fost șef al SIPI-Argeș. Acest hodorog needucat se făcea că merge la toaletă, se întorcea la o masă din spate și râdea cu alți golani ai orașului Pitești. Nea Gigel cum îi spun prietenii lui turnători a agonisit câteva milioane de euro din trafic de informații, favorizări de făptuitori, protecție la infractori non-stop etc. Soția lui, curva Marioara Dumitru a înșelat cu acest escroc de colonel o doamnă în vârstă i-au luat o casă mare pe strada Sfânta Vineri din Pitești, și-a făcut ficăsa, Alina, barou de avocatură. Ca să încheie cu bătrâna, au otrăvit-o acești criminali și au rămas proprietari la ditamai casa. Marioara Dumitru a fost judecătoare la secțiile civile din cadrul judecătoriei Pitești, Tribunalul Argeș și la Curtea de Apel Pitești.

Milițian prins la monitorizat de directorul Ratea

Se duceau clienții la ea acasă ca cetățenii în gara de nord. Unii îi propuneau sex și bani când era colonelul la unitate, alții o regulau pe săturate în biroul ei de la Curtea de Apel Pitești, noaptea prin baruri și restaurante umbla cu infractorii, făcea sex  în birourile managerilor etc. Colonelul Dumitru a amenințat-o într-o noapte cu pistolul și i-a spus: „sari fă că te împușc!”. Stăteau într-un bloc turn pe atunci, acum stau la Palat ca Liviu Dragnea sau Becali. Au strâns o avere de peste 10 milioane de euro din infracțiuni, acum stau și râd ca proștii de toată lumea. Nu se așteaptă că vor da socoteală pentru averea ilicită, cu siguranță nu o pot justifica, așa că vor rămâne fără Palat și case ca și Liviu Dragnea. Domnul Colonel Dumitru a omorât pe trecerea de pietoni un om, era beat spre comă, a pus pe Marioara Dumitru la volan și așa a scăpat de pușcărie. Fostul șef doi și un sfert, Dumitru Gheorghe se crede șmecher și acum când vin mizeriile lui la monitorizat prin restaurante, hop și el se plimbă și râde ca o curvă neregulată. Nevastă-sa, o târfă de condiție, el un fraier împăiat. Au chemat în judecată mai demult pe directorul Ratea și un alt jurnalist, două complete de judecată, unul de la Judecătoria Pitești și celălalt de la Tribunalul Argeș le-au respins acțiunea. Toți judecătorii din Pitești știu că Gheorghe Dumitru a omorât un om nevinovat pe trecerea de pietoni și a pus pe nevastă-sa prostituată la volan întrucât el era în comă alcolică. Țupulanii au avut tupeu să dea în judecată cu o crimă necercetată, judecătoarele le-au spart fața. Fostul șef SIPI, Cristian Stănciulescu, o cârpă de om și-a tras o avere de milioane de euro din trafic de informații, protecții de infractori, dosare la comandă și furtul bugetului anual pentru întreținerea aparaturii. Râde tot timpul ca o curvă masculină, veșnic neregulat. Directorul Iulian Ratea l-a prins pe alt milițian jegos când lua telefonul unui vânzător de la chioșcul de ziare și vorbea la telefon dându-se vânzătorul. Și acel milițian a fost trimis de viezurele SIPI Argeș pentru a monitoriza ilegal cetățenii. Acest serviciu al MAI trebuie desfiinţat întrucât e constituit ilegal, milițieni fraieri sunt îmbogățiți ilegal, stau pe zeci de milioane de euro și comit infracțiuni non-stop pentru dosare făcute la comandă etc. Competența de cercetare le revine atât Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș, precum și DNA Pitești.

Punctul infracțional al SIPI Argeș

Marius Ștefan, prim – procuratorul Parchetului Tribunalului Argeș e cel mai mare corupt, prieten cu ei la dosare făcute la comandă, șpăgi etc. Daniela Lupu, șefa DNA Pitești, o zdreanță needucată, bolnavă psihic, fomistă de euro, ce cercetări să dispună?! Îi cheamă cu pungile de bani ca și pe primari. Băieții și fetele din articol reprezintă statul paralel, nu Kovesi, Coldea și Maior care și-au riscat viața pentru cercetări adevărate și pentru dovedirea celor mai nenorociți infractori. La Argeș totul merge pe dos, la „da” judecătorii și procurorii îi spun „nu”.

Articol de Slătioreanu Petrișor