Călin Popescu Tăriceanu, trădătorul Guvernului Dăncilă, Ereticul Klaus Iohannis, are un procent de 40% din mila poporului, Viorica Dăncilă câștigă în turul 2 cursa prezidențialăTrădătorul Guvernului Dăncilă, Călin Popescu Tăriceanu dar și milogul PNL-ului, Klaus Iohannis a recunoscut că va pierde în turul doi cursa prezidențială, Viorica Dăncilă va deveni președintele României

Dragii noștri cititori, continuăm în această ediție cu un trădător și cu o scursură a societății, Călin Popescu Tăriceanu dar și cu ereticul infractor Klaus Iohannis care a recunoscut că va fi bătut rău de tot de Viorica Dăncilă.

Călin Popescu Tăriceanu trădătorul de la guvernare

Trădătorul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu a fost plătit cu bani grei să iasă de la guvernare dar și să o discrediteze pe viitorul Președinte al României, Viorica Dăncilă. Înțelegerea a fost făcută cu Klaus Iohannis pentru sume mari de euro. Ereticul Iohannis l-a chemat pe trădătorul Tăriceanu la el și i-a propus s-o trădeze pe Viorica Dăncilă și s-o lase cu fundul în baltă chiar în cursa prezidențială. El tot timpul motivează că a ieșit de la guvernare întrucât nu l-a lăsat pe el să candideze pentru funcția de Președinte al României și râde de Viorica Dăncilă că ea se poartă și că gândește ca cei din lumea a treia. Acest trădător mason nu va ajunge la mintea Vioricăi Dăncilă nici dacă românii vor deveni ca cei din lumea a treia. Scursura societății de Tăriceanu nu s-a gândit că PSD-ul de milă i-a înmânat funcția de Președinte al Senatului, el nu va mai pupa nici o funcție în statul român întrucât e un mare trădător la guvernare etc. Cu această trădare și-a tăiat craca de sub picioare, decesul îi vine singur, atât lui cât și membrilor ALDE.

Klaus Iohannis, hoțul hoților nu va mai fi Președintele României

Milogul de Tăriceanu crede că va câștiga Klaus Iohannis cursa prezidențială, nu o s-o câștige poporul își va da seama că Iohannis e un mare infractor, trădător și o hahaleră. Surprize mari vor fi la aceste alegeri, el știe că va pierde în fața Vioricăi Dăncilă dar se bucură în sinea lui trist și râde ca un pervers, crezând că poporul va pune botul la zâmbetul lui pervers. Trădătorul Tăriceanu și-a luat bani grei de la Iohannis, îl doare la bască, membrii ALDE nu știu de înțelegerile perverse ale lui Tăriceanu și Iohannis. Îi pune să voteze moțiunea de cenzură împotriva guvernului, și-a tras bani grei și de la PNL-iști, îi merge trădătorului de minune și parlamentarii ALDE vor rămâne fără funcții în Guvern, Parlament sau la Camera Deputaților. Infractorul și-a tras milioane de euro, nu-l interesează de ceilalți parlamentari ca și la vânzarea celor doi munți la Vidraru de Argeș. Cei doi munți i-a vândut lui Adriean Videanu pentru a lua materie primă de cea mai bună calitate. Cât a fost Prim-Ministru a vândut mult din Patrimoniul Statului pe un preț de nimic în acte și șpagă la negru foarte mare în euro. Cât a furat acesta cu Viorel Cataramă și cu Petre Roman din Patrimoniul Statului îți vine să-i iei la picioare. Nici un procuror DNA nu a dorit să se ocupe de acești infractori.

Viorica Dăncilă va câștiga în turul doi Alegerile Prezidențiale

Klaus Iohannis a furat banii UE pentru modernizarea Sibiului și 23.000 de HA teren din Patrimoniul Primăriei Sibiu cu documente false și fără a se ține vreo licitație. Patrimoniul Primăriei Sibiu l-a vândut ereticul pe nimic în acte, șpaga la negru de sute de milioane de euro a împărțit-o cu cei de la serviciul Patrimoniu. Numai lui Ilie Carabulea i-a dat 3000 de HA teren la ieșire din Sibiu către județul Vâlcea. La prima publicație cu acel teren, Ilie Carabulea a fost arestat și condamnat. Dosarul e la DNA – Alba Iulia, îl așteaptă procurorii pe Iohannis ca pe o chiftea prăjită. Noi o să-l însoțim și la audieri și la arest. Ar plăti oricât să mai obțină încă un mandat de Președinte al României pentru a o mai lungi încă 5 ani cu dosarul penal la DNA – Alba Iulia. Din informațiile noastre, ăsta are trei sferturi din arhivă documente false la Primăria Sibiu, bani – miliarde de euro prin străinătate puși pe numele neamurilor și al prietenilor lui. El se crede tare șmecher dar e o chiftea pentru șoricei.

Viorel Cataramă, hoțul hoților

Dacă nu era pus președinte de …, până la această oră avea executați cel puțin 4 ani de zile la ANP. Nu e târziu niciodată, prescripția răspunderii penale e întreruptă, o să răspundă de anul viitor. Ditamai infractorul stă în funcția de Președinte al Statului Român. Cetățenii României nu sunt informați de toate infracțiunile acestuia, presa doarme în loc să preia de la noi toate informațiile și să le publice. Acest eretic i-a umplut gușa lui Gușă de la Realitatea TV cu euro pentru a-l peria, mângâia și susține pentru funcția de Președinte al României încă 5 ani. Escrocul de Cozmin Gușă știe de toate infracțiunile escrocului Iohannis, ascunde tot și înghite euro pe săturate la negru de la Klaus Iohannis. La un moment dat o să-i crape gușa, după aceea va băga la saci de euro. Pentru ei banii contează nu infracțiunile pe care le-a comis nenorocitul Iohannis.

Petre Roman, șeful hoților

La această oră la București nu mai ai DNA – totul e la pământ, toți procurorii își bat joc de dosarele cetățenilor, dau clasări la cauze pe rupte, iau șpăgi fără frică, strâng sume mari de euro de zici că vine criza mondială. Sunt monitorizați dar nu ai cu cine să-i arestezi. Unde se va ajunge numai Dumnezeu știe, oricum e grav, DNA nu mai există, iau șpăgi pe rupte, dau clasări la dosare în masă. Vai mama lor dacă se va sesiza vreun procuror.

Articol de Mihai Ciobanu