Colaboratorii serviciilor secrete străine Iohannis și Orban și-au îndeplinit misiunea, acum conduc Guvernul României, pe viitor vor distruge poporulNesimțiți, nenorociți ca și membrii Comitetului Central al Partidului Comunist Român, colaboratorii serviciilor secrete străine Iohannis și Orban vor fura bugetul statului an de an dar și poporul va fi distrus prin măsurile abuzive pe care le vor lua

Dragii noștri cititori, continuăm în această ediție cu doi infractori ai serviciilor secrete străine. Orban și Iohannis, nesimțiți nenorociți ca și membrii Comitetului Central al Partidului Comunist Român.

Dejecția Iohannis va câștiga în primul tur dar în al doilea va pierde sigur

Cei doi comuniști fasciști, Iohannis și Orban au fost plătiți de magnatul Soroș și acesta un colaborator al CIA, pentru a distruge Guvernul Dăncilă. Fiecare trădător parlamentar a fost plătit cu sume între 200.000 și 300.000 de euro pentru a fi de acord cu aprobarea moțiunii de cenzură. Și-au făcut majoritate în Parlament corupând cu bani mulți atât PSD-iști precum și pe cei din alte partide.

Dejecțiile Iohannis și Orban au aranjat toate acestea prin diferiți infractori tot colaboratori ai serviciilor secrete străine. Ce dictează colaboratorul CIA, Soroș asta și fac sclavii PNL – Iohannis și Orban. Dejecțiile Iohannis și Orban nu se gândesc că vor distruge poporul ascultând de magnatul securist Soroș. Ei și-au tras cel puțin 20 de milioane de euro de la Soroș pentru a distruge Guvernul Dăncilă. Acești doi dobitoci Orban și Iohannis cred că lucrează perfect și nu-i interceptează nimeni sau că nu ar fi monitorizați tot timpul pentru trădare ș.a.m.d. Le-au luat mințile banii lui Soroș dar de infracțiunile lor se ocupă alții. Cei doi infractori Iohannis și Orban joacă teatru în fața poporului român, se vaită că ar fi furat PSD-iștii banii din conturi crezând că prostește poporul. Ei fac toate acestea pentru a tăia pensiile și salariile bugetarilor. PSD-iștii nu s-au văitat niciodată că nu au bani de pensii și salarii la bugetari, acești infractori nici n-au pus bine fundul pe fotolii că se și screm ca babele în toalete.

Mari perverși sunt aceste două dejecții Orban și Iohannis dar și infractorul Soroș tot o dejecție este. Infractorii Iohannis și Orban au devenit stăpânii țării, trădătorii vor face pușcărie cât merită. Am sesizat Procurorul General pentru a se forma un dosar nici, la această oră nu s-a format dosar penal pentru complotul din Parlament care a dărâmat Guvernul României fără a avea vreun singur motiv. Motivul a fost complotul parlamentar și colaboratorii serviciilor străine care au fost plătite de magnatul Soroș. Pișurile de procurori din Parchetul General au o frică de Orban și Iohannis de te apucă râsul. Nici un procuror nu are curajul să formeze un dosar împotriva complotului parlamentar, dar să-i mai pui să-i cerceteze pe magnatul Soroș sau pe băieții de la serviciile secrete străine.

Soroș, o mare dejecție va investi bani grei în ereticul Iohannis

Parchetul General trebuie desființat ca și DNA-ul, favorizează pe toți infractorii politruci, nu i-a nici o măsură împotriva lor, așteaptă să sesizăm Secția Specială de Procurori care își face treaba conform competenței și conform legii. Ei așteaptă să-i cerceteze tot Secția Specială de procurori pe toți. Sunt de tot râsul procurorii din cadrul Parchetului General, trebuie arestați în frunte cu Procurorul General care este o dejecție. Jegurile de procurori au o frică de acești politruci, colaboratori ai serviciilor secrete străine, asta dă dovadă că sunt corupți și compromiși ca politrucii. Dacă îi lăsăm pe infractori în pace vor prinde rădăcini ca și Ceaușescu Nicolae. E tare greu să mai înlături de la putere pe cei doi comuniști Orban și Iohannis, au prins gustul puterii și gustul banului de la bugetul de stat. Se vaită că numai sunt bani de pensii și salarii la bugetari dar ei vor fura pe rupte o mare parte din bugetul statului. Apar cu niște fețe de plapumă și se vaită precum curvele pe centură de bani, dar în schimb după ce ies din instituții râd cu gurile până la urechi împreună cu SPP-iștii. Ce-or să se bucure ei la primul tur de scrutin, dar la al doilea va pierde Iohannis cu toți PNL-iștii lui și cu toate serviciile secrete străine. Va fi cercetat și arestat de DNA Alba Iulia, cea mai tare frică a lui e de DNA Alba Iulia, procurorii din Ardeal nu stau la discuție cu infractorul Klaus Werner Iohannis, îl vor aresta cu probe suficiente. Ce-or vedea 40% din popor la acest infractor Iohannis nu ne putem închipui. Pot vota alte persoane dar nu pe infractorul Iohannis care a furat 80% din Patrimoniul Primăriei Sibiu, bugetul anual și banii UE, miliarde de euro. Ține cu dinții de putere, face orice pentru a nu-și pierde imunitatea. Dejecția va încerca să pună serviciile străine să îl ajute electronic la procent, dar vor fi monitorizați toți și dacă vor fi prinși vor fi arestați.

Orban, jegul jegurilor s-a apucat de afaceri cu Soroș și alți sponsori străini, comision 20% la fiecare contract cu statul

Soroș va investi bani grei în ei și-n serviciile străine, are interes, va prinde contracte de zeci de miliarde de euro de la Guvernul Orban. Comisioanele se știu, 20% la Orban și Iohannis. Deja și-au chemat magnații străini pentru a-i ajuta să prindă contracte cu statul. Au început afacerile infractorii Orban și Iohannis, ce treabă au ei de popor dacă lor le merg afacerile bine cu magnații, poporul poate fi înfometat. Ce perverse sunt aceste două lichele, trebuie arestate. Iohannis nu are curaj să vină în direct la tv, pentru confruntări cu adversarii lui care îi vor lua funcția de președinte al României. Dacă va apărea la vreo confruntare în direct o va lua tare de tot în bot. El nu a făcut nimic în 5 ani de mandat, s-a plimbat și a mâncat bugetul de stat. A avut imunitate și dosarele penale sunt blocate, cum va pierde imunitatea, hop și la arest.

Iohannis și Orban sunt două pișuri, fricoși și proști. La furturi nu-i întrece nimeni, au tupeu de masochiști. Rușine să le fie pentru tot răul pe care l-au făcut Guvernului Dăncilă și poporului român.

Articol de Liviu Soare