Comisia specială parlamentară pe domeniul justiției condusă de Florin Iordache favorizează infractorii din toată țara reducând termenul prescripției cu doi ani la fiecare încadrare juridicăComisia specială parlamentară condusă de infractorul Florin Iordache favorizează sute de mii de infractori corupți, abuzivi, favorizatori de infractori ș.a.m.d. reducând termenul de prescripție cu doi ani, de acord cu toate acestea au fost și senatorii în Senat

Dragii noștri cititori, continuăm în această ediție cu cei mai mari infractori ai Comisiei speciale parlamentare și cu toți senatorii din Senat, primul fiind Călin Popescu Tăriceanu.

Florin Iordache, cel mai mare infractor favorizator de sute de mii de infractori

Comisia specială parlamentară pe domeniul justiției a aprobat raportul la proiectul de modificare a Codului Penal în forma adaptată de Senat, nefiind acceptat niciun amendament al opoziției. Totul ilegal și abuziv din partea Comisiei speciale condusă de infractorul Florin Iordache. Aceste modificări abuzive îi favorizează pe inculpatul Liviu Dragnea, Călin Popescu Tăriceanu, baronii locali, violatori, tâlhari, hoți, traficanți de droguri, traficanți de arme, asasini ș.a.m.d. Aceste mizerii naționale nu au vrut să accepte nici o solicitare a PNL sau a USR, au hotărât singuri ca și Comitetul Central al PCR condus de Nicolae Ceaușescu.

Călin Popescu Tăriceanu cel mai mare infractor care favorizează infractori sute de mii și pe el însuși

Acești comuniști PSD-ALDE fac ce vor în România, nu răspund penal întrucât ei sunt, ei sunt legiuitorii și au făcut tot posibilul să nu răspundă penal pentru elaborarea de legi abuzive sau favorizatoare tuturor infractorilor. Ei trebuie să se supună codului penal întrucât favorizează toți infractorii români cu diminuarea termenului de prescripție a răspunderii penale. Cercetările merg foarte greu la organele de cercetare penală, sunt împiedicați de mai multe situații care intervin în cursul urmăririi penale și așa se ajunge de a interveni prescripția la răspunderea penală. Sunt dosare foarte multe la organele de cercetare penală, buget pentru expertize etc. nu există stă și așteaptă bani pentru efectuarea mai multor expertize în cauze, timpul trece, prescripția intervine și infractorul scapă de răspunderea penală. Rămâne cu milioane de euro, sute de milioane de euro sau cu zeci de milioane de euro infractorii cercetați. Dacă mai reduc cu încă doi ani prescripția răspunderii penale vă închipuiți că organele de cercetare penală sau judecătorii sunt forțați de prescripție să favorizeze pe toți inculpații cu prejudicii foarte mari sau pe infractorii cei mai periculoși. Acești PSD-iști și ALDE-iști nu se gândesc decât să scape de răspunderea penală, de condamnări sau să rămână cu sute de milioane de euro furate de la bugetul statului sau bugetul de la instituțiile statului. Cât de escroci și nemernici sunt acești infractori PSD-ALDE. Vor răspunde pentru tot ceea ce fac după ce vor pierde puterea sau chiar înainte. Abuzul ordinar în grup organizat pe care îl practică aproape zi de zi îi va băga în pușcărie. Pentru acești infractori din PSD-ALDE nu există experții comisiei de la Veneția și se cred cei mai tari, dar sunt niște analfabeți în drept penal și drept civil etc.

Dragnea Liviu, jegul jegurilor, cel mai mare infractor

Expertii Comisiei de la Veneția i-a simțit că sunt analfabeți în drept penal, drept civil etc și au studiile făcute la facultăți de doi lei. După ce că sunt analfabeți în drept, mai se cred și jmecheri, fac pe deștepții cu experții Comisiei de la Veneția. Dacă nu îi învăța fostul ministru al Justiției mai multe jmecherii cu de ale legii, rămâneau proștii proștilor pentru totdeauna. Ei nici nu auziseră de Comisia de la Veneția, legiferau ca Nicolae Ceaușescu pe timp de noapte și ziua se pomenea poporul cu legi criminale sau cu favorizare de infractori precum procedează subsemnații infractori ai PSD-ALDE. Tot acești PSD-iști și ALDE-iști au favorizat sute de mii de infractori aranjând cu judecătorii infractori ai CCR să nu mai fie luate ca probe înregistrările audio-video efectuate de SRI sau de DGIPI. Au căzut sute de mii de dosare din cauza acestei măsuri abuzive, au favorizat sute de mii de infractori periculoși care au scăpat de răspunderea penală, i-au lăsat cu banii furați și așa s-a ajuns să nu mai fie recuperat prejudiciul de peste 5 miliarde de euro. Oare îi vom lăsa noi în pace să nu răspundă ei penal pentru tot ceea ce au comis. Nici gând, vor fi cercetați toți care au participat la aceste infracțiuni de favorizare a făptuitorilor și de nerecuperare prejudiciului de peste 5 miliarde de euro. S-au învățat să premediteze infracțiunile și să-și facă legi pentru a nu mai răspunde penal, fac legi și favorizează făptuitorii să rămână statul în pagubă nerecuperând prejudiciul. Vă dăm exemplu de reducere a termenelor de prescripție a pedepselor. De 8 ani față de 10 ani în legea în vigoare când legea prevede pentru infracțiunea săvârșită pedeapsa închisorii mai mare de 10 ani, dar care nu depășește 20 de ani și de 6 ani în loc de 8 ani, când legea prevede pentru infracțiunea săvârșită, pedeapsa închisorii mai mare de 5 ani dar care nu depășește 10 ani.

Comisia lui Florin Iordache favorizează sute de mii de infractori periculoși

Un alt text se referă la abrogarea articolului referitor la neglijența în serviciu. Nu se mai răspunde penal pentru neglijența în serviciu, poți face orice la serviciu sau poți să nu faci nimic că nu mai răspunzi penal dacă ești funcționar public. Tot o favorizare de făptuitori e și cu abrogarea articolului referitor la neglijența în serviciu. Dragnea, Tăriceanu și Iordache sunt capii răutăților, vor răspunde penal până la arestarea lor și vor primi condamnări pentru tot  ceea ce au comis.

Articol de Aurel Preda