Coronavirus-Covid-19 şi virusul gripal tip AH 3 există de sute de ani, doctorii internaţionali şi doctorii români de abia acum le-a dat denumirea, ştiinţa medicală a stagnat dectorii de rahat; ruşine să le fie!Medicii români şi medicii internaţionali de tot rahatul, nu sau ocupat de antidot pentru viruşi periculoşi, existenţi de sute de ani, ei sau ocupat de luat şpăgi şi de îmbogăţire ilicită.

Dragii noştri cititori, continuăm în această ediţie, cu cele mai mari jeguri de medici români şi medici internaţionali, care sau ocupat de şpăgi grase şi nu de ştiinţa medicală care cuprindea şi anihilarea viruşilor.

Raed Arafat, şeful departamentului pentru situaţii de urgenţă, a luat măsuri corecte conform legii

Toţi medicii români şi medicii internaţionali se screm pentru a trata pacienţii purtători de Coronavirus-Covid-19 şi virusul gripal tip AH 3. Asta înseamnă că nu sau ocupat de ştiinţă medicală, sau ocupat de luat şpăgi mari. Serviciile secrete avansează an de an în ştiinţă (domeniul lor de activitate), doctorii corupţi nu au mai mers la studii pentru a avansa în ştiinţă medicală, aşa s-a ajuns de sunt depăşiţi de situaţia gravă din ţară şi străinătate. Oricum medicii români se laudă că ei folosesc tratamentul cel mai bun la bolnavi, dar bolnavii suferă de gripă care este da sute de ani în România. Să zicem că gripa e mai gravă acum şi viruşi sunt mai puternici, întrucât diavolii le dă putere şi acţionează cu viruşii împotriva omului. Antidotul contra viruşilor: Trebuie să bei aghiazmă dimineaţa şi să iei anafură, în cursul zilei poţi bea aghiazmă pentru a scăpa de viruşi.

Guvernul României, a luat măsuri de urgenţă corecte, conform legii

Viruşii prima dată otrăvesc sufletul, după aceia intră în corp şi încep să se manifeste. Dacă bei aghiazmă dimineaţa şi iei anafură viruşii nu mai au putere să se manifeste în corp. Trebuie să stai în casă dacă eşti răcit sau dacă ai luat gripa de la vreo persoană, trebuie să-ţi mai faci frecţii cu Carmol, să consumi ceaiuri pentru gripă şi vitamina C. Se mai găsesc la Magazine unde se vând obiecte bisericeşti, capsule din plante făcute de călugăriţe care desfundă căile respiratorii, sunt bune şi pentru infecţii. Au siropuri bune pentru tratarea gripei, noi am folosit cu ani în urmă aceste tratamente şi au dat randament foarte mare. Dacă foloseşti ceea ce trebuie scapi rapid de viruşi-gripă. Trebuie să te rogi mai des acasă pentru a te întării S.F. Dumnezeu şi de a putea scăpa rapid de gripă-viruşi. Românii au imunitatea mai bună, întrucât consumă carne de porc etc. Italieni au imunitatea scăzută întrucât consumă carne de broască, raci, şerpi etc. La prima gripă italieni sunt ca şi decedaţi. Chinezii mănâncă carne de câini, carne de pisici, de şoareci etc, ce imunitate să aibe!. La prima gripă sunt caz de targă şi decese în masă. Lucru sfânt distruge orice virus, aşa că trebuie să beţi aghiazmă dimineaţa şi să luaţi anafură, dar şi să vă rugaţi pentru a fi sănătoşi.

Ministrul Sănătăţii Victor Sebastian Costache s-a implicat serios şi a luat măsurile legale

Dacă ştiinţa medicală avansa şi doctori nu se ocupau de îmbogăţirile ilicite, la această oră erau şmecheri doctorii, le dădeau la viruşi de cap cu tratament adevărat. Vina este şi a omului, pleacă de acasă bolnav se plimbă ca nebuni peste tot şi îi îmbolnăvesc pe toţi. Gripa se ia la prima suflare mai ales dacă stă tâmpiţii lângă tine. În loc să stea acasă să se trateze sau să meargă la medic, ei se plimbă ca nebuni pe străzi şi prin magazine de îmbolnăvesc pe alţii. Vina e tot a omului!. Se miră proşti de ce cad pe străzi, umblă când au febră pe străzi şi prin magazine. Fraierii nu ştiu că demoni te atacă când eşti bolnav; de ce recomandăm să se roage omul sau femeia pentru a fi apărat şi ajutat de S.F. Dumnezeu. Credinţa în Dumnezeu întăreşte omul, dar şi sănătate îi dă dacă se roagă. Ce să le mai facă medicii străini la bolnavi, dacă ei au mâncat broaşte, şerpi, raci, şoareci, câini, pisici etc şi au imunitate 0. La cel mai mic virus sunt caz de targă!

Patriarhia României, trebuie să dispună să se roage toţi preoţii, la toate bisericile pentru sănătatea poporului

Poporul trebuie să se roage pentru distrugerea viruşilor, altfel va fi grav!. Preoţii trebuie să facă slujbe speciale pentru distrugerea viruşilor şi pentru însănătoşirea poporului. Dacă vor dormi toţi îi va lua apa aproape pe toţi. Avem zeci de mii de Biserici în ţară, preoţii trebuie să facă rugăciuni pentru popor. Numai S.F. Dumnezeu mai poate îndepărta sau distruge viruşii, doctori fac ce pot pentru că nu sau ocupat să-şi bată capul cu viruşii, sau să avanseze în ştiinţe medicale. Măsurile pe care le-au luat cei de la Guvern sunt foarte bune, pe viitor fără exagerări sau isterie. Poate vor învăţa medici din păţanii să investescă în ştiinţă medicală, pe viitor să devină tăticii distrugerii viruşilor. Tot poporul trebuie să se roage, nu să doarmă!

Articol de CV