Dan Barna – Președinte USR, Ludovic Orban – Președinte PNL, Klaus Iohannis – Președintele României infractori în funcții, solicită desființarea Secției pentru investigarea infracțiunilor din justițieInfractori fără scrupule sunt: Dan Barna, Ludovic Orban și Klaus Iohannis care vor să desființeze Secția pentru investigarea infracțiunilor din justiție

Dragii noștri cititori, continuăm în această ediție cu cei mai mari infractori abuzivi, toți cei menționați în titlu.

Ludovic Orban, mare infractor la Partid dar și instigator la Parlament

Președintele PNL, Ludovic Orban a primit ordin de la Klaus Iohannis să solicite Parlamentului României desființarea Secției pentru investigarea infracțiunilor din justiție. Ludovic Orban, un rrom ungur execută tot ce îi dă infractorul președinte Klaus Iohannis. Această secție pentru investigarea infracțiunilor din justiție, e constituită legal conform deciziei CCR, precum și Convenției pentru Apărarea Drepturilor Omului.

Judecătorii de la CEDO condamnă Statul Român pentru încălcări grave ale Convenției și pentru abuzuri grave din partea magistraților români așa că Secția este înființată legal, fără a exista vreo suspiciune de nelegalitate. În toate statele europene există secții pentru răspunderea penală a magistratului, numai în România acești 3 infractori vor să desființeze Secția pentru a nu mai răspunde penal Laura Codruța Kovesi și alți infractori magistrați care i-au favorizat pe ei la infracțiuni. Ludovic Orban și Klaus Iohannis au avut dosare penale la care au fost ajutați  să scape de răspunderea penală de către infractoarea Laura Codruța Kovesi. Pentru această infractoare și alți infractori magistrați trebuie desfințată Secția pentru investigarea infracțiunilor din justiție. Această secție a fost înființată pentru a răspunde toți magistrații infractori cam 90% în justiție, așa că Secția de investigare a infracțiunilor din justiție a fost constituită legal.

Klaus Iohannis un mare infractor el e contra secției și a poporului român

Victimele magistraților pot să se adreseze cu plângeri penale și probe la această secție și nu vor mai deceda în ANP pentru condamnări abuzive. Oricum infractorii procurori și judecători, cam 90% din justiție nu au frică la această oră de procurorii de la secție pentru toate abuzurile grave comise, represiuni nedrepte, favorizarea făptuitorilor, încălcarea Convenției pentru Apărarea Drepturilor Omului etc. Acești 3 infractori periculoși, Ludovic Orban, Klaus Iohannis și Dan Barna, vor desființarea Secției pentru a scăpa toți prietenii lor din justiție, infractori ca și ei. Nu o să aibă succes întrucât Secția a fost și este constituită legal atât prin decizia CCR precum și prin Convenția pentru Apărarea Drepturilor Omului.

Art. 17 CEDO – Interzicerea abuzului de drept

Art. 17 – Nici o dispoziție din prezenta convenție nu poate fi interpretată ca implicând pentru un stat, un grup sau un individ, un drept oarecare de a desfășura o activitate sau de a îndeplini un act ce urmărește distrugerea drepturilor sau a libertăților recunoscute de prezenta convenție sau de a aduce limitări mai ample acestor drepturi și libertăți decât acelea prevăzute de această convenție. Toate deciziile definitive și irevocabile precum și sentințele rămase definitive prin decizii, care au fost eliberate în mod abuziv, intră sub incidența art. 17 CEDO și a Codului Penal. Așa că toți magistrații abuzivi vor răspunde penal în fața procurorilor de la Secția pentru investigarea infracțiunilor din justiție. Cele 3 jigodii Barna, Orban și Iohannis trebuie cercetați pentru instigarea parlamentarilor la abuz în serviciu etc.

Dan Barna și el un USR-ist contra secției și a poporului român

Ei invocă tot timpul Comisia de la Veneția etc. crezând că vor avea succes pentru desființarea secției. Juriștii de la comisii nu știu că în justiția română sunt 90% procurori și judecători, infractori foarte periculoși. Nu știu că în ANP decedează sute de victime lunar din cauza abuzurilor procurorilor și judecătorilor. Nu mai punem că la secțiile civile judecătorii care comit abuzuri lasă victimele fără case, fără moșteniri ș.a.m.d.

Poporul român are nevoie de această secție de investigare a infracțiunilor din justiție ca de oxigen. Numai Orban Ludovic, Dan Barna și Klaus Iohannis vor desființarea secției pentru a scăpa de răspunderea penală, infractorii lor magistrați. La naștere, aceștia au ieșit cu fundul, nu cu capul cum trebuie să iasă copilul, din această cauză merg pe invers cu toți infractorii din justiția României. Mari jeguri de oameni! Le va scădea procentul la alegeri la greu, nu vor pupa președinția, credem că tot Viorica Dăncilă va fi Președintele României. Cei trei proști și-au tăiat craca de sub picioare, or să-și rupă gâturile la cădere. Asemenea infractori nu au ce căuta în fruntea partidelor sau în fruntea statului. Ei merg doar cu prietenii din justiție infractori, nu cu poporul care are mari probleme cu judecătorii corupți, abuzivi etc. Dacă secția pentru investigarea magistraților va solicita dosarele lui Ludovic Orban sau ale lui Klaus Iohannis să vezi ce favorizări de făptuitori ies din partea magistraților corupți. La acești doi infractori le este frică că vom sesiza secția pentru a verifica dosarele lor unde au fost achitați și scoși de sub urmărire penală în mod abuziv. Îi duce grija lui Laura Codruța Kovesi întrucât are zeci de dosare la secție. E cercetată non-stop.

Sediul PNL făcut de tot rahatul de Ludovic Orban

Nu or să poată să o salveze de răspunderea penală, întrucât ea și-a făcut probe tun. Ce mizerii de oameni, să fi contra secției care salvează poporul din mâna infractorilor judecători. Nu mai punem că victimele își vor recăpăta libertatea, altele casele sau moștenirile ș.a.m.d. Nu vor mai deceda sute de victime în ANP din cauza condamnărilor abuzive. Această secție e foarte bună pentru poporul român. Au și ei unde să sesizeze infracțiunile judecătorilor, procurorilor și ale milițienilor complici procurorilor și judecătorilor. V-am prezentat 3 infractori care sunt contra secției și a poporului român.

Articol de Aurel Preda