Daniela Lupu – procuror șef serviciu al DNA Pitești a favorizat zeci de infractori de la Primăria Merișani Argeș, Judecătoria Pitești, Tribunalul Argeș și Curtea de Apel PiteștiDaniela Lupu procuror șef serviciu al DNA Pitești a favorizat făptuitorii: Ex Primar Gheorghe Marin, Ex Vice Primar Rusu Ștefan, Enache Marin inginer O.C.O.T.A Argeș, Dumitrescu Nicolae inginer, Gheorghe Gheorghiță (evidența registrelor agricole), judecători: Ion Stanca, Cornelia Inge Ene, Niculai Teodorovici, Marian Stan, Lică Togan, Ion Stan, Ștefan Preda, Marioara Dumitru, Livia Popescu, Emanuela Moșneanu Comăneci, Aneta Duță, Corina Pincu Ifrim, Georgiana Nanu, Ion Rebeca toți de la Judecătoria Pitești, Tribunalul Argeș și Curtea de Apel Pitești. Grigorescu Aurelian ex primar, Gheorghe Gheorghița secretar, inginer Folea Grigore, Vice primar Pleșa Marin toți de la Primăria Merișani, judecătorii: Ioana Stanca, Ștefan Preda, Paulina Chimișliu, Florica Răuță, Andreea Tabacu ș.a.m.d. C.L.F.F. Merișani 2000 – 2017; Ionescu Marius Luigi primar, Croitoru Florina Larisa secretar, consilier juridic Șerban Gabriel, inginer Folea Grigore. Dudău Elena, Csaszar Lucica, Melcescu Lucica, Melcescu Ionel Marius, Popescu Ion, Popescu Maria.

Lupu Daniela – nebună de legat

Dragii noștri cititori continuăm în această ediție cu cea mai mare infractoare Daniela Lupu, procuror șef serviciu la DNA Pitești care a favorizat zeci de infractori judecători și mai mulți reprezentanți ai celor 3 comisii de fond funciar Merișani.

Ioniță Paraschiva a formulat o plângere penală împotriva tuturor celor menționați, crezând că șefa serviciului DNA Pitești Daniela Lupu va efectua o anchetă profesională, nu cu favorizări de făptuitori. Daniela Lupu a căzut în cap când era mică și acum îi filează mai multe lămpi. Ce șef serviciu să fie asta dacă ea vede în fața ochilor numai clasări de cauze , la NUP-uri nu se mai gândește. În acest dosar penal nr.109/P/2017 sunt implicați 3 primari, secretari, juriști, ingineri, care au falsificat în registrele agricole suprafețe de terenuri, procese verbale, fișe de date, titluri de proprietate ș.a.m.d. Judecători zeci care sunt complicii acestora au susținut non-stop toate documentele false cu sentințe și decizii; la care toate documentele false eliberate de Comisiile Locale de Fond Funciar Merișani au fost susținute și legalizate prin decizii irevocabile de infractorii justiției. Ioniță Paraschiva avea decizii pentru două terenuri încă din anul 1994 – 1995. Șarlatanii de la Comisia de Fond Funciar din acel timp nu au ținut cont de deciziile irevocabile ale lui Ioniță Paraschiva și nici de punerea în posesie pe vechiul amplasament.

Primarul Ionescu Luigi – hoțul hoților

Nu au dorit să desființeze procesele verbale de punere în posesie ale moștenitorilor fictivi Popescu Ion și Popescu Maria din Comuna Merișani, jud. Argeș și nu au mai dorit să desființeze procesul verbal fals al lui Dudău Elena și Csaszar Lucica, Mielcescu Lucica, Mielcescu Ionel Marius. Șarlatanii corupți de judecători au respins acțiunea lui Ioniță Paraschiva și au lăsat procesele de verbale de punere în posesie false nederanjate deși ca urmare a deciziilor irevocabile aveau obligația legală să le desființeze și să-i dea pe mâna Parchetului. Comisiile de Fond Funciar Merișani în timpul proceselor au ținut cu dinții de procesele verbale și judecători au înghițit sume mari de bani pentru a le menține false. Biata femeie s-a judecat cu ei 24 de ani și nici la această oră nu deține terenul din cauza proceselor verbale false, a titlurilor de proprietate false susținute toate de zeci de judecători corupți, toți cei menționați în acest articol. Ioniță Paraschiva a formulat mai multe plângeri penale împotriva primarilor și a tuturor celor implicați care au eliberat documente false și au împroprietărit pe terenurile ei moștenitori fictivi. Corupții Miliției și ai Procuraturii Locale Pitești au eliberat referate de clasare, ordonanțe de clasare invocând prescripția răspunderii penale.

Șerban Gabriel – juristul de rahat care a mâncat rahat

Am verificat noi toate documentele și a reieșit că nu intervenise termenul de prescripție la fals intelectual ce să mai zicem la abuz în serviciu în formă calificată sau asocierea pentru săvârșirea de infracțiuni, înșelăciune etc., au reținut doar falsul intelectual pentru a putea invoca prescripția răspunderii penale dar nici la fals intelectual nu intervenise prescripția. Câtă criminalitate din partea milițienilor și a procurorilor corupți, să nu-i bagi în pușcărie pe ditamai infractorii din cele 3 comisii de Fond Funciar Merișani. Chiar dacă au omis în referatele de clasare milițienii și procurorii în ordonanțe reținerea faptelor penale cele mai grave pe care le-am menționat la această oră e întrerupt termenul de prescripție și pot fi cercetați toți cei care sunt vii. Din acatistele date la biserici au murit mai mulți. Vom da și noi pe numele celor care au rămas, Sfântul Dumnezeu lucrează, moștenitorii fictivi sunt bolnavi și nu se știe când o tund și ăștia. Când furi moștenirile altora te aștepți la bun?! Infracțiunea de fals intelectual nu se poate prescrie întrucât falsul emis operează și la această oră, abuzul în serviciu în formă calificată ș.a.m.d. se țin legate de fals, așa că atunci când ai știință în drept poți cerceta jegurile și la această oră, dacă nu vei merge cu Lupu Daniela la cercetări la Parchetul General. În Ordonanța de clasare Lupu Daniela se referă la faptul că Ioniță Paraschiva trebuia să urmeze căile de atac pentru a putea îndrepta eroarea.

Judecătoria Pitești – plină de judecători corupți

Procurorul poate interveni la efectuări de cercetări la dosare unde se constată că judecătorii au acționat cu rea credință și au comis infracțiuni de tot felul. Lupu nu a vrut să înțeleagă și nu înțelege că are competență și putere să-i cerceteze pe judecători ca funcționari publici cu statut de judecători. I-a fost mai ușor să-i favorizeze pe făptuitorii zeci și să-și facă un dosar sănătos cu încadrări la fapte frumoase. Ei i-a fost ori frică, ori lene să se apuce de o cercetare penală, profesională, avea obligația legală să dispună o expertiză în cauză pentru a se stabili cu exactitate toate documentele false care și la această oră o va sufoca pe Lupu. Restul de infracțiuni pe care trebuia să le impute infractorilor menționați, crede ea în mintea ei bolnavă că s-au prescris. Lui Daniela îi recomandăm un tratament la Spitalul Vedea Argeș și să ne rugăm pentru sănătatea ei mintală.Te apucă râsul ce a putut scrie această pramatie în Ordonanța din 23 octombrie 2017 dosar nr.109/P/2017. Ea a copiat după unele comunicări ale altor infractori inspectori judecători ai CSM și le-a invocat și ea în Ordonanța mizerabilă de clasare. După boala lui Lupu judecătorii nu pot răspunde niciodată penal, e atât de căzută în cap de nu realizează ce se întâmplă cu ea în fruntea DNA Pitești. S-a apucat nebuna să-i cheme pe toți cetățenii care au de ridicat Ordonanțe de clasare sau citații la sediul DNA Pitești. Nu mai trimite Ordonanțele de clasare prin poștă sau citații, îi invită bolnava psihic pe toți să le ridice de la sediul DNA. Vin bieții oameni de la circa 30 – 60 km pentru a-și lua Ordonanțele de clasare sau citațiile.

Curtea de Apel Pitești – plină de judecători corupți

Asta e bolnavă rău de tot nu glumă, trebuie luată în cămașa de forță din sediul DNA. Nesimțita a mâncat cu contabilul banii pentru trimiterea Ordonanțelor și a citațiilor la cetățeni acasă. Vede ea ce va păți, nici Satana nu a suferit ce va suferi ea. Lupu Daniela a speriat toți cetățenii care s-au adresat cu plângeri penale la ea. Ne-au sunat mii de cetățeni în decursul anilor și se plângeau că le-a clasat cauzele în mod abuziv și favorizator infractorilor. Pe când era Prim Procuror, Nistor Călin se făceau dosare profesionale, de când a plecat la DNA București s-a ales praful și pulberea, la DNA Pitești. Mai avem noroc că nu s-a pensionat procurorul cel mai bun Radu Sevastian, când mai ajunge câte un dosar la el, se fac cercetări adevărate, infractorii nu scapă. Comisarul Dumitru Nicolae și-a făcut treaba în dosarul lui Lupu, a fost împiedicat de Lupu să-l lase să-și facă meseria ca la IPJ Argeș pe când era Șeful Inspectoratului.

Articol de Nicolae Poșircă