Daniela Lupu – procuror șef serviciu în cadrul DNA Pitești a favorizat din nou mai mulți infractori procurori și judecători pentru sute de mii de euroDaniela Lupu – procuror șef serviciu în cadrul DNA Pitești a favorizat pe: procuratorul Cristea Ionuț, judecător Elena Anton, judecător Jeana Dumitrache, judecător Laura Ioniță, procurator Anton Adrian, procurator Mihai Adrian

Dragii noștri cititori, continuăm în această ediție cu cea mai mare infractoare din toate timpurile a justiției române Daniela Lupu care a luat șpagă de la cei menționați – sute de mii de euro.

Lupu Daniela e senilă de la naștere dar miroasă la euro

Această senilă, Daniela Lupu a dispus clasarea cauzei dosar penal nr. 16/P/2018, Ordonanță de clasare din 28.03.2018 ce îi privea pe procuratorul Cristea Ionuț, procurator în cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești; Elena Anton, judecător la Tribunalul Argeș abuzivă ciubucară non-stop; Jeana Dumitrache judecător la Curtea de Apel Pitești escroacă ciubucară, abuzivă non-stop; Laura Ioniță, judecător la Curtea de Apel Pitești, cârpă de șters pantofii, ciubucară escroacă, abuzivă non-stop; procurator Anton Adrian în cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș, dezaxat total ciubucar înrăit, abuziv non-stop; Mihai Adrian din cadrul DNA Pitești zdreanța zdrențelor, ciubucar de nemaiîntâlnit, escroc desăvârșit.

Toți acești escroci au comis infracțiuni foarte grave și de neiertat, numai senila de Daniela Lupu a stabilit cu mintea ei bolnavă și trupul și sufletul ei corupt, clasarea cauzei, favorizând infractori foarte periculoși pentru toți cetățenii Argeșului și ai județului Vâlcea. După cum am mai publicat că procuratorul Cristea Ionuț a chemat în judecată pe directorul Iulian Ratea în loc să cheme în judecată pe jurnalistul care scrisese articolul despre el și infracțiunile grave pe care le comite non-stop în cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, acesta a fost premiat cu suma de 350.000 lei de cei menționați, clasați, inapți pentru infracțiuni.

Directorul Iulian Ratea, nu a avut nici o calitate în dosarul de calomnie dar în schimb judecătoarele Elena Anton, Dumitrache Jeana și Laura Ioniță l-au pus să plătească prin sentință și decizie suma de 350.000 lei daune morale către procuratorul Cristea Ionuț. Domnul director Iulian Ratea a formulat plângere penală la DNA Pitești, timp de 3 luni de zile Daniela Lupu nu a vrut să formeze dosar penal, a băgat plângerea penală la lucrare fără efect după circa 3 luni de zile, a fost citat și a solicitat formarea unui dosar penal. S-a format dosarul penal, a invocat sentința și decizia abuzivă, a arătat că cele 3 judecătoare eliberează sentințe și decizii pe euro, la persoane care le cunosc. Aceste 3 judecătoare, Elena Anton, Jeana Dumitrache și Laura Ioniță își iau șpaga de la clienți precum de la procuratorul Cristea Ionuț care a fost împroprietărit cu suma de 350.000 lei la purtător.

Anton Adrian, un complice al infractorilor

Model nou de infracțiuni: eliberează sentințe și decizii cu sume mari de bani, după aceea trimit executorii pe capul victimelor spunând cu glas tare că au decizii definitive și irevocabile și trebuie puse în executare. Banii ajung la procuratorul Cristea și la alții mii, după aceea îi împart între ei cum împart tâlharii prada. Acestea sunt zdrențele justiției argeșene care vor fi arestate la Parchetul General de către procurori competenți, necorupți și sănătoși la cap. Am văzut că se întâlnesc cu diferite fufe de procuratoare din cadrul Parchetului General, nu avem emoții, și acelea la rândul lor vor fi arestate de DNA București sau chiar de către colegii lor. Lupu Daniela deja cară la o procuratoare din cadrul Parchetului General pentru a intervenii și de a o scăpa de un dosar pe care i l-a plantat directorul Iulian Ratea. Senila de Lupu nu știe că fiecare pas al ei e măsurat și cronometrat, oriunde ar apela tot i se vor îneca corăbiile.

Sediul DNA Pitești, centrul de afaceri a favorizării de făptuitori

Zdreanța de Lupu are un tupeu de bolnavă psihic, senila visează numai euro la pungă și clasări la tot ceea ce înseamnă infractori periculoși. Senila stă și clocește luni de zile până termină negocierile cu infractorii, procuratori sau judecători cu dare de mână, după aceia își ia inima în dinți și se riscă tare de tot cu clasări non-stop. E conștientă că va pleca la arest, credem că i-au comunicat și vrăjitoarele unde se duce să ne facă farmece. Se vor forma încă trei dosare împotriva ei la Parchetul General, altele la DNA București. Cât de senilă e această zdreanță de procuratoare, Lupu Daniela, a favorizat atâția infractori jegoși care fură cetățenii Argeșului și Vâlcei cu sentințe și decizii abuzive. Iulian Ratea, directorul le-a dat informații sigure pentru toți infractorii sesizați, nu a putut să propună martori, polițiști, procurori, judecători, grefieri pentru a relata tot ceea ce fac infractorii favorizați de Lupu la serviciu și la domiciliu întrucât se lasă cu bătaie și reclamații. Lupu, senila a invocat în Ordonanță că directorul Ratea nu a adus martori să relateze ceea ce fac infractorii favorizați de ea și din acest motiv a clasat cauza, dar sentința și decizia cu 350.000 lei nu era o probă.

Obligația organului de cercetare penală este să verifice toate cele sesizate de părțile vătămate, să dispună monitorizări împotriva infractorilor care se ocupă de diferite infracțiuni, nu e obligația părții vătămate să aducă probe, ei sunt cei care trebuie să strângă probe și să monitorizeze infractorii. Atât Comisarul Nedelea Cătălin care s-a făcut că-i cercetează pe toți infractorii sesizați de directorul Ratea, precum și senila Lupu Daniela procuror de urmărire penală nu au dispus nici o monitorizare împotriva tuturor infractorilor, pentru a fi prinși în flagrant când luau șpăgile mari de euro pentru sentințe și decizii. Acești doi infractori vor răspunde penal și vor fi condamnați pentru favorizări de făptuitori non-stop.

Jeana Dumitrache și Laura Ioniță, două târfe, două hoațe, favorizate de Lupu

Senila de Lupu a făcut pe partea vătămată să nu mai facă probe, deși avea obligația legală prin codul de procedură penală și codul penal în care va sta până la ultima suflare. Directorul Iulian Ratea îi va trimite o cerere pentru a-i comunica toate clasările zeci de mii pe an, pentru recunoașterea șpăgilor încasate, se vor ocupa chiar superiorii ei. Mare cârpă și femeie jegoasă e Daniela Lupu, după ce va citi acest articol, va da fuga la ursăresele ei, vrăjitoarele și le va plăti să ne facă farmece, magie neagră etc. Noi o vom pune la acatiste atât la Bisericile Ortodoxe precum și la Sfintele Capele Catolice până va pieri Lupu și va apărea un procuror șef serviciu competent, necorupt, în deplină capacitate mintală etc. Dacă era domnul procuror Călin Nistor erau toți infractorii la arest și condamnați la ani grei de pușcărie. Când era domnul procuror Călin Nistor procuror șef la DNA Pitești se făceau dosare profesionale și infractorii erau anihilați. Lupu le pune parte și îi descarcă de bani. Daniela Lupu se va usca și va deceda, vor rămâne averile de ea!

Articol de Aurel Preda